Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU. Astăzi îmi voi lua un motan și nu știu ce nume săi pun. Ce nume pot săi dau? Vreau nume românești! P.S:E alba.
As dori idei de nume originale ce i s-ar potrivi unui Pechinez sau Coker Spaniel.Va rog!
Hri TPU ieri am achizitionat o veverita degu si nu stiu daca o sa se acomodeze cu mine sau daca o sa se sperie oare o sa se imprieteneasca cu mine am nevoie de ajutor dau funda multumesc!
La cate zile pot dona cateii dupa ce a fatat cateaua?
vreau sa îmi cumpăr un câine amstaff și tot nu găsesc ceea ce vreau, un site de câini dacă știe cineva, dau funda.
Buna am un hamster de aproape 9 luni. De creo saptamana i-a aparut o bubita/unflatura deasupra ochiuluo stang si se tot scarpina la el Va multumesc!
Motanul meu mai disparea pentru cateva zile dar se intorcea. acum a disparut de o săptămână si nu il mai gasesc.precizez ca nu este castrat
Am o problemă. Motanul meu care nu este castrat a dispărut de o saptamana.O sa se mai intoarca?
Salut, TPU! Acum o saptamana pisica mea a devenit mama. Din cate observ, ii ingrijeste bine. Eu nu am avut niciodata o pisica care sa fete...dar am citit ca pentru a- i stimula pe pisoi sa defecheze,...? (mai mult)
Am o pisicuta (fata) destul de mica (vreo 2 luni si ceva cred ca are) de vreo 3- 4 saptamani. Cum o pot face sa nu ne mai zgaraie si muste? :)) Sunt aproape sigura ca o face in joaca dar as vrea...? (mai mult)
Am un caine Terrier de vreo 6 luni. Deci, el mereu latra cand venea cineva, cand ma revedea dupa cateva ore se urina pe jos de bucurie, alerga, lingea si se juca cu pisicile.Dar, de 3 zile,...? (mai mult)
Stie cineva cum si de unde as putea face rost de un raton ca si animal de companie? Multumesc
Am primit un caine nou, va rog, sugestii de nume.E baiat.
Am o problema in legătura cu pisica lui bunica. Eu sunt la bunica mea de o săptămâna și la început pisica ei era jucăușa grăsuță și vesele dar acum e slaba doarme toată ziua și tușește....? (mai mult)
Am un caine Bichon, accesta are varsta de 8 saptamani.Din cate am vazut eu, nu stie sa faca nevoile afara, a facut de 2x in casa.Acum il tin afara si vad ca se duce in gradina sa isi faca nevoile...? (mai mult)
Am doi hamsteri pitici. Mi- au făcut deja pui, dar atunci am despărțit părinți ca îmi era frica sa nu mănânce băiatul puii. Azi mi- a născut iar a doua oară doar ca nu văzusem...? (mai mult)
Credeti ca daca plec cu familia in vacanta pentru o saptamana si imi las perusul(care are 3 luni) singur in casa il va afecta cu ceva? Ma refer ca poate moare de singuratate, tristete crezand ca...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult sa imi cumpar un caine, dar nu sunt inca hotarata. Ce sa aleg dintre rottweiler, dog de bordeaux, mastiff napoletan?
Buna,am un catel collie rough de 3 săptămâni şi nu stiu ce să ii dau să mănânce şi ce să nu mănânce, aş vrea să ştiu! dau funda!
As vrea sa imi iau un caine dupa ce termin clasa a 8- a dar nu am cu cine sa il las acasa cat timp o sa fiu la liceu. Exista o rasa care ar putea stea singura 5- 6 ore? Am auzit ca se pot imbolnavi cainii...? (mai mult)
Cum apreciati dorinta acestui inconstient- desaxatmental :? acum 3 ore | AqCoX a întrebat: Salut TPU! Vreau si eu un link de unde pot cumpara pui de lup SALBATIC. Va rog sa fiti seriosi...? (mai mult)
Salut, cei care sunt in domeniul tatuajelor sau se pricep puteti sa imi spuneti pentru ce sunt acele, la ce se folosesc RL, RS, F si care mai sunt uzuale, folosite la tatuaje si echivalentul acului...? (mai mult)
Buna tpu.Azi mi-am cumparat o nimfa si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa ne imprietenim de cat timp as aveq nevoie, miltumesc pentru ajutor!
am și eu o rugăminte cine mă poate ajuta și pe mine sa strâng m- ai mulți abonați la canal deoarece fac YouTube de ceva timp (65 videoclipuri) și nu știu Cum sa îmi fac numărul de ...? (mai mult)
As dori sa- mi cumpar un animal de companie. Mai exact o pasare. Stiti de unde as putea cumpara una online? Nu as vrea de pe olx sau alte site- uri asemanatoare. Adica nu vreau la "mana a ...? (mai mult)
Nu mai ştiu ce să fac... Am postat ieri o întrebare în legătură cu pisoiaşul meu de două luni care e bolnav. Nu a fost vaccinat când a avut şase săptămâni, iar doamna veterinar îl suspiconează...? (mai mult)
Bună, am un catel de 4 luni și deja i- am făcut primul vaccin și urmează al doilea. Problema este ca nu prea îmi permit momentan sa i- l fac și as dori sa știu dacă ar avea ceva daca as sari...? (mai mult)
Ce animale de companie aveți? Le oferiți o îngrijire specială sau cum le îngrijiți, ce metode folosiți? Dacă nu aveți sau ați mai dori, la ce animale v-ați gândit?
am o intrebare, am un peste betta si acum sta doar pe fundul acvariului de astazi, recunosc astazi i- am dat 5 boabe de mancare desi mi s- a spus sa ii dau doar 3. Mai am vreo sansa sa ii...? (mai mult)
Cum pot face sa îmi recapăt nivelul la talking tom? Eram conectata și cu Facebook și cu Gmail, am bifat în setări don nou conectarea cu ele și tot la nivelul 1 m- a lăsat
Buna:)) Am un papagal Micul Alexandru care tot timpul sta afara din cusca. Sora mea vrea sa adopte un pui de pisica. Oare ar putea pisica sa se obisnuiasca si sa nu-l manance?
Am pisica si azi am scapat- o din privire putin, si m- am trezit ca si- a ars sprancenele, stiu ca o afecteaza putin la simturi, dar intrebarea mea este in cam cat timp ii cresc la loc? sau ii...? (mai mult)
vreau niste sfaturi de la cei care au un caine dominant si au reusit sa il faca sa nu mai muste. Am un rottie de 2 luni si 3 saptamani si vreau sa- i corectez muscatura. As vrea sfaturi de ...? (mai mult)
Am un motan de 4 luni si mama a luat din greseala mancare de adult (Friskies) si ma gandeam sa ii dau cate un sferit de pliculet pe zi (plicul e de 100 g) pana il termin, se poate intampla ceva ...? (mai mult)
Bună TPU, recent am adoptat un cățel, problema e ca este foarte fricos, efectiv fuge de mine. Aveti vreun sfat? Fundaa♡
Revin din nou cu o alta intrebare pentru ca pe google nu imi da ce vreau eu sa stiu. Catelusii de yorkshire au facut o luna de cand s- au nascut si intrebarea mea este daca ii pot face baie complet mamei?(am...? (mai mult)
Hey. Am o întrebare. Am un pisoiaş de două luni si nu se simte foarte bine. Ieri a mâncat puțin, iar azi a băut puțin lapte si apă. Am chemat, oricum, un veterinar care va veni mai târziu,...? (mai mult)
Am o cățea care a umblat în februarie după câine când va mai umbla?
Cate ore doarme o pisica pe zi? Ca al meu motan doarme foarte mult.
Revin din nou cu o alta intrebare pentru ca pe google nu imi da ce vreau eu sa stiu. Puisorii au facut o luna si intrebarea mea este daca ii pot face baie complet mamei?
Am o intrebare adresata iubitorilor de pasari (perusi): Din ce cauza orbesc perusii? Exista tratamente?
De ce dorm pisicile asa mult?
Heiii salut TPU! Am și eu câteva întrebări. Într- o luna îmi voi lua un bichon malez. Întrebările mele sunt: 1. Ce mananca, ce nu are voie? 2. La ce ore trebuie sa mănânce în toate...? (mai mult)
Ma puteți ajuta cu anumite detalii: - unde se fac cursuri de dresaj (sa te specializezi, adică sa fii dresor) - cât costa aceste cursuri?
Buna,are ceva daca mi-am spalat pisica cu samponul cainelui meu?
Beagle-ul este inteligent? Ce nume pot să-i dau? Sunt răi cu necunoscuții?
Un prieten are o problema cu Facebook. Daca se conecteaza pe computer il lasa sa se conecteze dar pe tableta imi tot zice cand se conecteza ca are parola incorecta si nu ma lasa sa se conecteze.Ma...? (mai mult)
Este bun un beagle că câine de pază sa ceva gen? E rău cu necunoscuți? Sunt jucăuși? Funda Mulțumesc
Care este cea mai mica rasa de câini adulti? Mai mica decât chihuahua!
Cum imi fac părinții sa ma lase la un meci? Invat foarte bine,ii ascult.Tata ma lasa, mama a zis ca"meciul nu e pentu fete". Help me..Pana la 14 trebuie sa o conving.Meciul e in seara asta❤
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?