Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o catea metis pitbull care ii cu rottweiler si cu pitbull si eu am dat- o la varsta de 2 ani la monta cu un amstaff iar eu i- am dat unui vecin un pui iar acel vecin imi tot spune ca o sa ii deie drumul...? (mai mult)
As vrea un animal de companie dintre: Câine bichon pui Iepuraș Porc de guineea Hamster Care credeți că nu face prea multa mizerie? Spuneți prețul și câte ceva despre fiecare...? (mai mult)
Buna îmi poate arăta cineva cum arată o corcitura dintre chihuahua și bichon? Dar dintre rottweiler și husky siberian? FUNDA
Ce animal de companie să- mi iau dintre: Pui de bichon Iepure Porc de guineea Hamster Fac multa mizerie? Cat costa fiecare? Care este mai bun că animal de companie? Spuneți mi ceva despre...? (mai mult)
Cum sa ai grija de un câine chihuahua? Și de ce are nevoie? FUNDA celui mai util răspuns!
Ma poate ajuta cineva cu un pui de bufnita? Stiu ca sunt foarte greu de gasit, dar am o prietena, o persoana matura si responsabila, care isi doreste o bufnita la modul cel mai serios si este capabila...? (mai mult)
Am voie cu un ciobanesc german la localuri daca au terasa afara?
Salut, am 14 ani si practic kickbox de 5- 6 luni, as dori sa imi intaresc oasele de la pumni, am auzit ca asta se poate face prin flotari in pumni, este adevarat? Si sa imi lasati niste sfaturi de ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un caine dintre cei doi:Bichon Havanez sau Bichon Maltez.Ce caine dintre ei 2 mi- ati recomanda? Stau la apartament 2 camere am 10 ani si iubesc foarte mult caini nu sunt o ...? (mai mult)
Imi poate oferi cineva o poza sau informatii despre cum arata o corcitura de shar pei cu pechinez?.
Bună, am o pisica de aproape un an care este in călduri, i- am dat niste pastile care mi le- a recomandat doamna doctor veterinar, dar este tot agitată și miorlăie...o pot ajuta cu ceva? Mi- e milă...? (mai mult)
Pisica mea a lins putin dintr-o pernuta de Ariel. O sa pateasca ceva? Ce ma sfatuiti sa fac?
Catelusa mea a ramas gravida la doar 8 luni....va pati cv? Este bine sau rau?
Știți locuri de campat dar sa fie neamenajate?
Cat de des se hranesc pestii in iaz? (Carp, caras)
Hei. Voiam sa va intreb daca pot sa devin veterinar, dar doar pe categoria de caini, pisici si animale asa mai mici(pasari, hamsteri etc)? si daca da cat ar dura facultatea si daca conteaza cumva ca...? (mai mult)
De la un timp cateaua mea bea foarte multă apa si face numai diaree timp de o luna ați mai avut cazuri?
Ieri am tuns cainele este bichon si e foarte scurt tuns si de atunci tremura foarte rau si e trist; nu ma sta in camera unde statea el...de ce tremura asa?
Mi- am luat un catelus bichon maltese. Are putin peste 2 luni. Ieri seara l- am adus acasa. (Eu mai am un bichon de 3 ani, baietel. Cea noua e fetita). Ma rog, toate bune si frumoase, mananca, bea ...? (mai mult)
Am un pui de ciobanesc german de aproximativ 10 luni. Nu i- am facut vaccinul la timp iar acum are parvoviroză. I- am facut tratament pentru parvoviroza, azi fiind a 7- a zi de injectii. Peste...? (mai mult)
Am un Cane Corso și are 4 luni și vreau sa-i cumpăr ham dar as vrea un ham puternic și sa-l pot regla ca el mai creste, ca trage când îl plimb în lesa foarte tare
Mi- am scos cainele la alergat ieri si a fost totul ok. Nu mai făcuse de aproape o luna efort. M- am pus in pat aseara, iar cand a vrut sa sara si el a inceput sa schelalaie. Nu are nimic in labuta. ...? (mai mult)
Hei TPU. An 16 ani si a si dori sa ma angajez pe timpul scolii in Targu Jiu. Are cineva o idee unde a si putea merge. Ar cam trebui sa fie programul de lucru dimineata pana in 12 si nu pot lucra pe ...? (mai mult)
Cum se numește rasa de pisici cu talie mică?
O sa imi iau cainele de la sat si o sa li aduc la oars.Pot sa merg asa la veterinnar fara programare si sa ii faca vaccin.Si ii zic ca am venit sa ii fac primul vaccin si atat, o sa platesc doar vaccinul...? (mai mult)
am un rottweiler, are 2 luni si 2 saptamani si este foarte jucaus, prea jucaus uneori, cand se joaca musca si maraie, nu musca foarte tare dar este dureros, este vreo sansa ca acest obicei...? (mai mult)
Doresc de cam 1 an sa cumpar un peste de acvariu dar nu ma prea pricep, asa ca va cer ajutorul. As dori ceva cam pana in 100/150 RON, usor de intretinut si ce nu ocupa mult loc(de preferabil...? (mai mult)
Buna, TPU! Am si eu o problema cu motanul meu. Este de rasa British shorthair si l- am luat pentru ca am citit ca nu este agresiv si ca e cuminte. Acum, el are aproape 8 luni si l- am luat de la 2 luni....? (mai mult)
Vreau sa imi strang bani sa iau un perus. Cat costa unul in aushan pitesti?
Eu am cont de Youtube dar nu stiu cum să mă scriu de exemplu shnt alti care au :Any măy, sau Any Măgik Dar eu nu stiu cum sa ma scriu ajutațimă sămi scriu numele normal si frumos
Ce nume ii pot da unui pui de veverita Degu mascul?
Bună TPU! Am trei catelusi de trei saptamani, doua fete si un baiat. Una dintre fetite vomita... e normal? Si daca nu este, din ce cauza poate vomita? Sa chem veterinarul? In rest nu pare sa aiba...? (mai mult)
Ajutor, pisica mea a cazut se la etajul 4, are sânge la gura, dar poate sa bea apă si sa isi miște gura perfect, numai că la piciorul stâng merge schiopatat, pot sa o tratez acasă? Sunt în...? (mai mult)
Hei. Am o catelusa de 1 an si cateva luni(nu e prea mare) si un mascul de vreo 2 ani(care e un fel de ciobanesc asiatic, deci e cam mare). Chiar daca am ingradit curtea, tot mai sunt unele locuri pe ...? (mai mult)
Am auzit ca ciorile si corbii sau stancutele sunt pe locul doi ca desteptaciune dupa om...eu as dori sa dresez una dintre acestea sa imi fie animal de companie....cum si cu ce as putea sa le ...? (mai mult)
Salut, sunt tare interesat de jucariile cu numele de "Hot Wheels" eu am masini destule, dar eu nu vreau asta eu vreau doar piste portocalii de hot wheels fara masini fara looping- uri fara backflip-...? (mai mult)
Daca merg la veterinar sa ii fac vaccin cainelui trebuie sa dau in plus bani si pentru consultatie?
Am un Cane Corso si cand il duc in lesa cand ma duc e bine dar cand ma intorc trage si i se inroşesc ochii, ce sa fac?
Salutare, am un catel, toata ziua pana acum o ora era ok, se juca, interactiona normal insa dupa o vreme s- a dus a mancat putina iarba si dupa vreo 10- 15 minute s- a dus putin mai incolo de unde...? (mai mult)
am un majorat si oare daca imi iau o rochie mulata pe corp deasupra genunchilor si la piept are un V estr bine? in picioare habar nu am ce sa-mi i-au
Salut, am in Cane Corso in varsta de 4 luni si incerc sa il duc in leaa si nu vrea ( se pune in fund,..., si cand ma intorc cu el sa vin catre casa trage foarte tare de lesa de se sugruma. Ce sa fac?
Vreau nume de motanei. Nu doresc nume straine, ma puteti ajuta?
Vreau sa-mi iau si eu un caine de rasa pura (pitbull /cane corso / amstaff) de unde as putea lua? ca pe site-urile gen olx ....etc nu am incredere?
Imi puteti spune nume de pisici fete, albe? Plz dau funda.
Salut, am un motan. Si de vreo luna e plin de zgarieturi + are o rana langa ureche si nu se vindeca deoarece se scarpina mereu, am observat ca se scapina mereu peste tot, este posibil si aiba boala...? (mai mult)
De cateva luni, pisica mea nu mai are blana pe partea inferioara a abdomenului, are 5 ani. Acum cativa ani se scarpina in continu, deci am dus- o la veterinar unde ne- au spus ca trebuie sa- i dam boabe...? (mai mult)
Bună, Am și eu o întrebare legata de cursurile de SSN și resurse umane, mi- as dori sa fac un curs de 80 ore. Va rog cine are cunoștințe cum privire la aceste doua cursuri sa ma ajute cu...? (mai mult)
Uitati, eu am un motanel de 1 an, castrat recent. De ceva timp imi doresc o alta pisica, o femela, asa ca azi am decis sa o si iau. Este un puiut de 1 luna, jucaus si iubaret, dar eu as...? (mai mult)
Hamsterița mea in vârsta de 10 luni a luat in greutate foarte repede și refuza sa se joace, alimentatia acesteia este normala și mănâncă doar hrana uscata, îmi puteți spune dacă este normal,...? (mai mult)
Zilele acestea m- am apucat să editez o poză în PS cu o persoană din care iese spiritul ei. Pozei pe care o fac cu opacitate mai mică i- am adăugat Outer Glow, dar nu îmi place că rămâne și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?