Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună ziua, am o problemă cu un câine de aproximativ 5 kg. De câteva luni, 4- 5, i s- a înroșit un ochi, apoi celălalt. În urma cercetărilor, am descoperit că suferă de dermoid. Sunt sigur...? (mai mult)
Buna pisica mea a nascut 7 pisoi si sunt mici iar azi dimineata pisica mea la dus intr- un loc intunecat iar apoi l- am luat acum il ia si vrea sal duca acolo si nu poate ca am inchis locu acum el miauna...? (mai mult)
Câinele meu de la un timp face foarte moale si arată ca o smoala, de la ce sa fie?
URGENT! Am un pechinez de aproape 5 ani, vineri plec la mare o saptamana. Problema este ca nu am unde sa- l las... Am vorbit cu niste prieteni sa vina la doua zile sa se joace cu ea, sa se asigure ca...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de niste nume pentru un papagal?
Ce iti place cel mai mult sa faci? De ce? Ce simti atunci cand o faci?
Vreau sa imi iau o pereche de perus si nu stiu cum sa procedez sa ma imprietenesc cu ei si am citit un documentar si zice ca ii trebuie cusca mare. zice ca ii trebuie o mica baie. zice ca ii trebuie...? (mai mult)
Mi- a dat o prietenă o pereche de nimfe. Sunt foarte gălăgioase și nu au stare deloc. Acum mi- a dat și pe mama lor. Mama i- a băgat împreună și nu prea ii lasa pe cei doi sa se apropie...? (mai mult)
Hei. Aseara a venit o pisica foarte draguta in curte la mine. Am chemat.o si a venita mine si am mangaiat.o. S.a pus sa doarma pe treptii din fata casei mele. Dar dimineata nu mai era... se va intoarce...? (mai mult)
Bună acum 2 zile cățeaua mea a născut 7- 8 pui și tot în aceeași zi 3 dintre ei au murit cred că din cauză că cățeaua mea este la prima fătare sau din cauză că sunt corcituri? Cățeaua...? (mai mult)
Salll TPU! Pentru cei care au perusi acasa, vreau si eu niste sfaturi despre cum as putea sa- i dresez si cam cat timp dureaza. Mentionez ca sunt 2, o fata si un baiat. Astept raspunsuri de la voi, ...? (mai mult)
Va rog ajutatima.Am un porc de guineea. Este pui.Dar de ceva timp nu mai mananca decat varza si nu bea apa.Nu stiu ce are.Va rog ajutati-ma!
Vreau sa plec in Grecia cu masina si cu hamsterul meu, dar nu stiu daca am voie... am cautat pe met informatii dar nu am gasit nimic... ma puteti ajuta? Pot sa il iau cu mine? Multumesc...? (mai mult)
Pisic turbat... Buna TPU am un pisic pe care l- am tinut prima data in casa(o luna cred)iar dupa cand l- am dat afara a inceput sa mioone si sa se dea pe langa mine.Au trecut 6luni de atunci si inca mai...? (mai mult)
Hei. Daca cineva se pricepe la perusi sau a trecut printr- o experienta similara, am nevoie de un raspuns. Astazi am mers la veterinar cu perusul meu sa ii taie unghiile. A fost prima oara pentru el. ...? (mai mult)
Buna tpu.Azi mi-am dus iepurita la monta si dupa aceasta am vazut-o cum tremura.De ce tremura iepurita dupa monta?
Am o intrebare, am un peste betta si de cateva zile sta pe fundul acvariului si greu se misca( doar cand zgatai agvariul), iar astazi nici nu a mancat, ce pot sa fac ca sa il ajut sau este...? (mai mult)
Buna, sambata seara m- am jucat cu motanul meu iar in cinci minutel l am gasit mort, nici pana in ziua de azi nu stiu de ce a muri, deci era cuminte torcea se juca iar dupa cateva minute il gasesc mort ...? (mai mult)
Am o femela Ciobanesc Mioritic si vreau sa o dau la un caine. Cateaua e rasa pura si o pot da tot la C. Mioritic rasa pura sau la C. Caucazian la fel, rasa pura. La care sa o dau? Dau...? (mai mult)
Salut TPU de ceva timp am observat ca cainele meu are o rana la urechea dreapta se tin mereu dupa el o turma de muste cu ce imi recomandati sa il dau sau sa- i fac? in afara de "du- l la veterinar" ...? (mai mult)
Am un peruș de 4 ani se de o zi sau două tot ce face este să doarmă si vine la mine si se ghemuiește pe unde apuca. A mai fost o data bolnav dar nu se ghemuiește lângă mine. Este răcit...? (mai mult)
TPU. Cand imi hranesc testoasele cu (,) cubulete de vita, de obicei, ele isi tin cubuletul in gura, merg intr-un colt al acvariului apoi incep sa se zbata. Stie cineva de ce?
Stiti pe cineva interesat sa cumpere o vaca tanara la prima fatare?
Am bagat doua iepuroaice la un iepuroi, cat timp le pot lasa?
Am o pisica de 5 ani. A fost mereu agresiva, dar doar daca incercam s- o tinem in brate, nu e luata de pe strada, ci adoptata de la o persoana. Astazi, inca de dimiteata, a mieunat sa fie lasata sa...? (mai mult)
Este cineva din Iasi?
Ieri a fatat fetita mea, bulldog francez ca rasa, 3 pui dintre care unu din pacate a murit. Ma intrebam daca pot sa vina straini sa vada puii, doar sa- i priveasca ca nici eu nu pot sa ma apropii de...? (mai mult)
Am bagat iepuroaica la iepuroi, dar aceasta nu vrea sa stea, tot alearga de colo colo, apoi se inghemuie intr-un colt si geme, ce pot sa fac?
Am facut unele clipuri pe telefon, si cand vreau sa le bag pe laptop, mi le da ca VLC Media Player, si as vrea sa il schimb, deoarece vreau sa editez clipurile acelea cu Camtasia Studio 8,...? (mai mult)
Am un motănaș negru cu ochi albaștri și e băiat. Caut un nume care să i se potrivească. Poate mă ajută cineva cu niște nume.
Cum cresc masa musculara la un pitbull e mic acum dar vreau sa stiu...
Salutare TPU :) Cum as putea sa imi promovez mai bine site-ul meu si aplicatia (fara google adwords)? Site-ul e www.stiridinsport.info Multumesc
:) Am un Bishon Maltez, pe 27 iunie a făcut 4 ani. Acum că e vacanța de vară, și am mai mult timp liber, mă gândeam să fac activități cu cățelușa mea, având în vedere că acum...? (mai mult)
am o pisica british si ieri a nascut 7 pisici. Imi dati niste sfaturi ce sa fac. Sa stea bin casa? Iar pisica astazi rasufla foarte ciudat ce sa fac. E foarte obosita
Helpp, am o catelusa mica, de vreo 8-9 luni.Nu vrea sa mai manance, nici apa nu vrea sa mai bea, abia se mai poate ridica de jos...Ce ii pot face.
Motanul meu pe nume Muc Cel Mic a disparut de azi 06.07. 2017 :( il iubesc foarte mult mult mult si el pe mine. De obicei cand il strig sa îi dau mancare vine, dar azi nu a venit. Uneori nu îi...? (mai mult)
Hei, pe ce site pot gasi si eu pantoloni de vara pentru caini shih tzu?
Pisica bunici mele a facut pui, asa ca m- am gandit sa adopt si eu unul.Eu locuiesc la bloc iar pisicuta s- a acomodat foarte repede avand in vedere ca am luat- o de la 2 luni. Eu si mama ii...? (mai mult)
Sper ca e ok categoria... E vorba de Wattpad. Am aflat din greseala de acel site de la o colega, dar am ajuns sa citesc tot felul de scrieri de pe acolo, iar unele mi se pareau chiar faine. M- am bucurat...? (mai mult)
SE PRICEPE CINEVA LA PASARI? Am 2 canari (femela si mascul) si acum cateva zile am vazut ca femela si- a agatat piciorul intr- o chestie de la colivie si dupa aprox. un minut s- a eliberat asa ca nu m-...? (mai mult)
Am un perus (o pasare mica). Cand era mai mica ea statea ca si cum m-ar fi muscat si lingea cu limba.Acuma ma doare cand face asta si nu o mai pot atinge. Sfaturi?
Cum pun simboluri emoji icons in postarile blogger in conditiile in care cele de pe blogger sunt foarte aiurea :( http://i.imgur.com/0jbTxAj.png Mai demult cand am avut alt blog am gasit un site...? (mai mult)
Bună TPU, din nou :)) am maare nevoie de ajutorul vostru. Îmi doresc foarte foarte foarte foarte:))) mult un husky, sunt înnebunită după ei. Dar am înțeles ca sunt foarte greu de intretinut si...? (mai mult)
pisica mea a născut acum 3 săptămâni și faza e ca a născut cu purici cu tot Am fost la o farmacie veterinara și mi- a zis ca nu le pot da nimic nici puilor și nici mamei pana ce...? (mai mult)
SAlut TPU. Stiti cumva de unde imi pot cumpara si eu un terariu mai ieftin decat cele de la exo terra?
Buna am o mare problema. Am adoptat un Puiut de pisica. Parintii mei au spus ca daca am grija de el il putem tine in casa(deoarece afara avem un câine cam agresiv). Am avut grija de pisicuța iar intr-...? (mai mult)
Langa apartamentul bunicii mele de 2- 3 ori pe saptamana cand cainele vecinii ei este plecata incepe sa latre si sa se smiorcaie cateva zeci de minute. Unde pot face reclamatie pentru ca o deranjeaza? ...? (mai mult)
Am un pui de pisica de aproximativ 2 luni, iar ieri l- a găsit în curtea din spate si ii curgea sange din zona capului. Posibil a fost lovit de cocos. Mi- a curățat rana cât am putut, iar...? (mai mult)
Vând cățel bichon havanez 9 luni. Are carnet de sănătate + cip+ toate deparazitarile si vaccinurile la zi. Il vand deoarece nu am timp sa ma ocup de el asa cum trebuie. Pret 550 de lei Pentru poze...? (mai mult)
Bună ziua TPU, dețin un bichon maltese de 2 ani, și mă bate gândul să- mi iau încă un câine însă sunt indecisă între un husky, amstaff sau rotwailer. Tind să menționez că are destul ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?