Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Vând cățel bichon havanez 9 luni. Are carnet de sănătate + cip+ toate deparazitarile si vaccinurile la zi. Il vand deoarece nu am timp sa ma ocup de el asa cum trebuie. Pret 550 de lei Pentru poze...? (mai mult)
Bună ziua TPU, dețin un bichon maltese de 2 ani, și mă bate gândul să- mi iau încă un câine însă sunt indecisă între un husky, amstaff sau rotwailer. Tind să menționez că are destul ...? (mai mult)
am un cane corso, femela de 11 luni, nu prea are pofta de mancare si e cam slabuta, as vrea sa ii dau vitamine sau calciu ceva stii ceva bun? Sau ceva de ingrasat? Multumesc
Daca hamsterului meu ii este cald ce sa fac?
Mi-am luat de curand niste ochelari de inot, iar maine merg la plaja, intr-un lac sarat. Daca fac scufundari cu ochelarii, sarea din apa poate sa imi afecteze ochii?
am un rottweiler de 2 luni si ieri i- am dat o pastila pentru limbrici, etc. Azi dimineata din fund i- a iesit un limbric de vreo 4 cm. Nu a vomitat si mananca bine, este foarte jucaus, ...? (mai mult)
Ce detector de metale sa imi cumpar pana in 600 lei.
Unde pot gasi in Suceava bila de polistiren?
Hey salut! Vreau sa imi cumpar un huski dar stau la apartament.Insa apartamentul are 4 camere si am extrem de mult timp sa stau cu el.Ce spuneti?
In ce pot sa infig niste flori de hartie pentru a face un aranjament floral de pus la nunta? Realizez flori de hartie si as vrea sa le pun la rotund cum sunt puse aranjamentele la nunta. dati- mi idei ...? (mai mult)
Am nevoie de cinevaluare care este expert la sala, as vrea sa îl întreb dacă aş putea dezvolta abdomenul, voi da poze pe privat +ofer funda! Thanks
cum imi dau seama daca un rottweiler este de rasa pura sau nu? Este vreo diferenta de aspect dintre metis si rasa pura?
Am o pisica care are doar o lună si am luat de la un pet shop picături Antipoux-van as vrea sa stiu daca e bun sa nu pățească ceva.
Am o pisica de doar o lună si i-am am cumparat picături Antipoux-van pentru purici as vrea să stiu daca sunt bune sa nu ii facă rău din cauză că e prea mică?
As vrea sa imi conving parinti sa imi cumpere un caine. Cum ar trebui sa procedez?
Vreau sa va spun ca m- am indragostit de pitbulli, dar am auzit ca sunt agresivi, iar din aceasta cauza parintii mei nu accepta asta. plus ca noi mai avem un bichon si le e frica de cum se ...? (mai mult)
Stie cineva de ce se toceste spike ul la kendama?
In cat timp ies puii de ninfa de la depunerea primulu ou am ajuns la 4 oua au fost depuse din doua in doua zile acum femels sta zilnic pe cuib.
Cum pot eu sa fac o trusa de prim ajutor cu lucruri. In ea? Cum pot face o trusa de prim ajutor din carton? Cu lucruri.
Bună, TPU! Am un caine de 2 luni.De ieri seara tot scoate niște sunete ca și Cum ar avea ceva în gat și se chinuie sa l scoată. Prima data am crezut ca face spume, dar de fapt alea erau de la Cum...? (mai mult)
Sunt bune baghetele de spuma pentru inot? Ajuta cu ceva?
am un rottweiler de 2 luni ( rasa pura ) si e foarte jucaus, are coada taiata, e vaccinat, are granule ( mancare pentru catei ) si eu fiind la curte, are loc pe unde sa fuga si sa faca ...? (mai mult)
Am un caine de 2 luni.Ieri seara am observat ca face spume la gura și nu mănâncă.Se chinuie ca și cum ar vrea sa dea ceva afară.Din ce cauza? A mâncat prea mult sau a fost ceva ce nu I a ...? (mai mult)
As dori sa știu aproximativ cât timp doarme un pui de 2 luni de bichon mini tot pe zi.
Buna TPU tot am cautat si am cautat dar nu am gasit cum se numesc acei catei mici albi arata ca o bila si le pui fundita pe cap ca nu mai gasesc
Mi- a cazut pisica de la et 2 in timp ce eu eram la serviciu. Ii placea sa stea pe marginea geamului si...pana la urma a cazut. Am geamul in spatele blocului, deci nu trec niciodata pe acolo. Nu o scoteam...? (mai mult)
Se merita sa iau acest bmx? Ce parere aveti? https://www.bmxmagazin.ro/biciclete-bmx/wethepeople-arcade-2017-matt-black-11403/
Bună TPU, aveți idee cum aș putea să-mi fac cățelusă fericită? :)) Am impresia că se simte singură, nu mai este la fel de activă și jucăușa. Ofer funda!
Hei, salut tpu.Cum pot omora un canar fara ca parintii sa isi dea seama.Am acest canar de 1an - 1 jumate poate.Si l- am iubit extrem de mult, pana intr- o zi cand a mancat ciocolata sau cv de genul, si...? (mai mult)
Buna! Ieri pe strada cand veneam acasa am gasit o pisicuta mica de tot, era abandonata langa strada si o ameninta un caine mare si s- a luat dupa mine si n- am putut sa- i rezist si am luat- o acasa....? (mai mult)
OFER FUNDA.Stiti cumva unde pot gasi o crescatorie de perusii?
Perusul meu a cazut si i- a dat sangele la o aripa. Nu a cazut de la inaltime, insa cred ca mai mult s- a zbatut sa zboare inapoi, dar nu a reusit pentru ca inca e pui. Credeti ca va mai putea ...? (mai mult)
Pinguinii au genunchi?
Nu stiu daca e buna categoria. No, bun, ba deci azi n- am făcut de tot rasu in fata bunicilor iubitului meu când am intrat in curte si cocosul a sărit la mine fiindcă aveam sandale roșii ( erau ...? (mai mult)
Am adoptat o pisica. Fata de la care am luat pisica avea vreo 50 foarte multe. Ea mi- a sous ca le da de mancare conserve si carne cruda. Care a incercat cu care? Niste detalii va rog. Ce fel de...? (mai mult)
BUNA TPU, eu am o mata mama a trei pisoi, 2 normali si unul care pare a fi de rasa.Dar mama lor nu este de rasa, tatal lor este. Trebuie sa fie amandoi parintii de rasa sau doar unul ca puiul sa...? (mai mult)
Buna am si eu un pui de gaina care a fost calcat in picioare de fratii lui. Puiul nu se tine pe picioarele lui. Bea apa dar nu inghite mancare. Ce pot face?
Imi poate scrie cineva un scenariu pentru animatie? https://www.youtube.com/watch?v=wlEwxEh1g_c
Aș vrea niște nume faine gen BabyAmalia Va rog.dau fundă
Am un malamut de alaska, iar acum ca a venit vara as dori sa il tund, dar m- am interesat pe anumite site- uri si la niste prieteni care mi- au spus că nu e Ok, ca o sa apara arsuri solare...? (mai mult)
Săli! Am un pui de pittbul si vreau sa il fac sa fie rau, dar fara sa ii tai urechile sau coada, ceva sfaturi?
Heii, acum 2 zile motănașul meu de 2 luni a dispărut, nu l.am mai găsit acasă, el normal nu pleca niciodată din locul apropiat, l.am căutat peste tot și... Nimic, oare se mai întoarce acasă?...? (mai mult)
De ce iepurele cap de leu se roteste in jurul picioarelor, ma linge, se agață insistent de picioare, muşcă cu dinții, deşi este hrănit, are apă răcoare şi libertate?
Am un caine Cane Corso cu pedigree și e in vârsta de 3 luni jumate, și pot sa i dau carne de vita fiarta. Ce ziceți? E buna pentru un caine de 3 luni jumate sa nu i facă rău
De vreo 2 ani am o perusica si sta singurica asa ca i- am luat un perusel. Cand il pun in cusca cu fetita amandoi stau intr- un singur loc si nu se misca. Nici macar nu se uita unul la altul...? (mai mult)
Am o broscuta testoasa cu tample galbene.De 10 zile nu mai mananca si tine ochii mai mult inchisi.Incearca sa manance dar nu reuseste sa inghita.Am dus- o la veterinar, i s- au administrat...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cum sa imi conving parintii sa ma lase sa imi cumpar un sarpe. Ball python mai exact.
Ce pot face ca perusul meu sa nu mai ciupeasca? Are 2 luni si 3 saptamani si nu vreau sa il invat de mic sa faca asa.
Ziceți-mi rase de câini de luptă.
O sa imi iau un pui de pug ! Nu stiu ce nume sa-i dau...Nici nu stiu daca e fata sau baiat...Va rog sa imi dati niste exemple de nume creative.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.