Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU Cum sa imi conving parintii sa ma lase sa imi iau un caine?
Buna TPU am si eu o intrebare : eu am un motan dar nu stiu daca e de rasa sau nu. El are blana deasa si foarte stufoasa dar frati lui sunt normali Ma puteti ajuta va rog mult : )
Cine se aboneaza la linkul asta cu 10-15 conturi are funda: https://www.youtube.com/channel/UCrZ8K65MDPMAw9MMX44G7Pg
Ieri mi- am cumparat 2 perusi si stau in majoritatea timpului cu aripile desfacute. La mine in casa este cald si cred ca asta e problema. Nu am cum sa ii ajut si sa fac vreun loc mai racoros pentru ei. ...? (mai mult)
Am un Canon 700d cu obiectivul de kit 18- 55 de prin octombrie. Cred ca exista o problema la obiectiv pentru ca inelul de zoom nu este prea lin, este cam sacadat si intr- o filmare strica foarte...? (mai mult)
Cainelui meu ii cade parul.Toata casa e plina de firele lui de par.I- a mai cazut anul trecut in toamna dar nu atat de mult. Iarna si primavara nu am avut treaba.Am si periat- o, i- am facut si ...? (mai mult)
Am primit 2 pisicuțe de 2 luni fiecare. Eu le țin intr- un fel de țarc, dar ele pot ieși de acolo și îmi e frica sa nu sara gardul sa meargă în strada, dar asa ceva nu s- a întâmplat pana acum....? (mai mult)
Voi ce faceti cand sunteti singuri si va plictisiti?
As vrea sa am un husky, dar parintii mei nu vor din cauza ca naparleste tot timpul. Cum as putea sa mi convig parintii sa avem un husky? Pe timpul iernii, pot gasi un pui de husky la 400...? (mai mult)
Cand cainele e mic, cum e normal sa faca caca? tare sau pastos? (8 sapt.)
Cateaua mea are 3 ani si e pikinez. Cand o duc afara sa- si faca treburile de 3- 4 ori am testat sa vad daca fuge. Si da, fuge in- tro zona unde sunt numai tiruri si trebuie sa alerg cu viteza ...? (mai mult)
Salut mai are careva carti duel masters pe acasa de vanzare?
Bună TPU. Hamsterul meu s-a băgat într-un loc imposibil de scos.Cum îl pot face să iasă? Am mare nevoie de voi. DAU FUNDITA.
Bună ziua, pentru a transporta un cățel din România în Germania ce acte îmi trebuiesc? Mulțumesc anticipat de răspuns.
Buna:)) De cateva zile hamsterului meu ii atarna ceva ca o punga din gura. Nu pare sa fie deranjat de acea chestie dar este destul de mare si din cauza aceasta nu poate sa tina gura inchisa. Tin sa mentionz...? (mai mult)
Am o intrebare:Am un caine de 10 luni si nu stiu cum se pune hamul.Am nevoie de explicatii si de imagini.!
AJUTOR. Hamsterul meu a intrat în spatele unui pat care a cu tot cu dulapuri şi nu ştiu cum să îl scot. Hello.
Vreau sa imi cumpar un sarpe si nu gasesc nici un magazin online care sa livreze in Romania. Ma poate ajuta cineva care stie de unde pot sa imi cumpar?
Ce pot face ca perusul meu sa nu ma mai ciupeasca? Ma ciupeste doar cand este nervos... Si mai am o intrebare, de ce se da cu ciocul de o bara(bara de la oglinda)? Il mananca ciocul? Eu i- am luat...? (mai mult)
Hei TPU. Am un cățeluş în vârstă de două luni.Deobicei este foarte jucăuş dar astăzi este destul de moleşit, vomită o spumă albă, nici nu vrea să miroasă mâncarea pe care i- o dau. ...? (mai mult)
Am un canar si partenera acestuia mi-a zburat in timp ce le scoteam ceva din colivie.El a mai ramas.Intrebarea mea este daca pot pune langa canar un papagal (daca se inteleg intre ei)...
OFER FUNDA.Stiti de unde as putea cumpara perusii deja dresati si sociabili?
Recent mi- am luat o cățeluşa beagle de 7 saptamani. Azi sunt 5 zile de cand o am si ma tot chinui sa o invat sa faca afara. Eu stau la bloc, dar mai ales ca e vacanta vin foarte des la sat...? (mai mult)
Se apropie ziua mea și eu a- și mai vrea un catel. Am deja unul care sta afara e băiat de 3 ani și mai vreau o cățea. Un pui de Bichon maltez fetița dar nu știu cum sa îl conving pe tata...? (mai mult)
mi- am cumparat un mops, de aprox. 8 sapt., si cred ca are diaree si face caca si se pisa foarte des. e putin deranjant dar cel mai mult imi e frica pentru sanatatea lui. poate sa aiba ceva mai...? (mai mult)
Ce activități de vara imi recomandați? P.S: Ceva distractiv
Exista site- uri pe net unde sa se vanda/cumpara fotografii? Ma refer la fotografii bune, facute de oameni care chiar se pricep. Ca cineva sa posteze iar altcineva sa poata sa cumpere acele...? (mai mult)
Salutare tutor numele este Alex.De curand mi-am achizitionat o pereche de voiajori pui.As vrea sa stiu cand le pot da drumul la zbor.Dau funda.
Careva din Neamt, care isi doreste 1- 2 pui de catel? Am doi puiuti femela si mascul, au in jur de 3 luni, nu am unde sa ii tin si caut urgent pe cineva care sa ii iubeasca si sa aiba grija de ei! Sunt...? (mai mult)
Stiti vreun site cu canise ce cresc mopsuri?
OFER FUNDA.Am o intrebare in legatura cu perusii.De unde pot cumpar perusii deja dresati sa vina pe degetul me si sa fie sociabilii(as dori doi baieteii, fiindca am auzit ca sunt mai sociabili)Si as prefera...? (mai mult)
Am nevoie de câteva sfaturi. Am un pudel/caniche, are aproape doua luni. M- am informat pe net ce trebuie sa mănânce (eu îi dau pedigree junior bobite și câteodată îi dau și mâncare umeda)...? (mai mult)
Buna am nevoie urgent de niste sfaturi vreau sa fac un fel de boxa un pic mai mare pentru a adapostii cateva animale fara stapan, si m- ar interesa care ar fi procedurile ce trebuie sa fac cu cine sa vorbesc...? (mai mult)
Vreau si eu sa privesc niste anime de actiune cu supernatural, gen cu super puteri. Deja vazut: Pandora Hearts Fairy Tail TokyoGhoul Boku no hero academia ambele sezoane Naruto shippuden blood ...? (mai mult)
Sunt efectiv disperata, am nevoie mare de ajutorul vostru...In urma cu 6 luni, am cumparat un caine o rasa amestecata intre bulldog francez si boxer, catelul avand atunci 2 luni. In urma cu...? (mai mult)
Am adoptat o pisicuta acum 8 luni pe vremea cand avea doar 2 luni. Mama e foarte atasata de ea, insa tata nu prea o suporta si insista sa o ducem la bunica mea la curte.(stau la bloc).Eu si mama...? (mai mult)
Am un caine pechinez care nu mai mănâncă de doua zile, și vomita, cred ca îl doare burta, dar nu stiu de la ce...Ce ar putea avea? Dau funda
Salutare, cainele meu, vara asta pleaca de langa mine noaptea si nu stiu motivul. O pun pe pat aproape de aeroterma se racoreste si dupa pleaca in camera cealalanta. Nu pot dormii fara ea, m- am obisnuit...? (mai mult)
As fi interesat sa imi cumpar 2 pui de Husky Syberian (fata si baiat) imi puteti sugera o canisa buna? Adica sa ii aduca sanatosi nu doar de dragul de a lua banii. Sau sa ii cumpar de la persoane...? (mai mult)
Salut am un bichon l am tinut cateva ore cu mine apoi dupa acele ore mama a adus o fetita( el e baiat) fetita fiind tot bichon dar baiatul plange mereu cand e in preajma ei ce sa fac sa se obisnuiasca?...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un caine, dar nu il pot cumpara fizic, vreau sa stiu daca cineva a mai cumparat de la acest vanzator, pareri. Merci! Asta este pagina de Fb Bulldog Francez Frenchie House.
Hey,TPU cat costa analizele pentru angajare?
Cate kg are un yorkshire terrier toy la 3 luni? Si cate kg are un yorkshire terrier la 3 luni?
Cum fac un fluturas de badminton? Dau funda
Salut, sunt la iarba verde cu ai mei si avem pe cap 2 câini ciobănești de care nu mai scăpăm, aparent sunt prietenoși ba chiar ne "apără", orice mișcă în depărtare câinii latră. Noi însă...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti programe de editat poze in afara de photoshop, care se instaleaza?
Credeti ca jucaria kendama este cringey?
Am un caine de 7 saptamani si a sarit de pe canapea pe covor. Dupa ce a sarit cateva minute nu putea calca pe labuta stanga insa dupa cateva minute a mers prin casa fara nicio problema dupa care s- a ...? (mai mult)
Am un pui de câteva săptămâni si am observat ca deschide ciocul repetat am crezut ca sa inecat si l- am tras încet pe gat isi revenise dar acum sta cu oxhi inchisi si deschide cioxyl ce sa fac ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.