Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Cât timp nu pot hrăni un cal castrat cu furaj verde?
Am un perus pui care a inceput sa ma ciupeasca..tare.La inceput nu ma ciupea deloc, ba chiar statea cu mine, dar acum e foarte nervos, vrea numai afara din cusca, vine pe mana mea si incepe sa...? (mai mult)
Am o pereche de perusi de 1 an! Cand se imperecheaza? si ce imi trebuie mai exact, sa le pot asigura o buna "imperechere"si pentru depunerea oualelor si cresterea puisorilor? DAU FUNDITAA✋
Buna seara, care sunt cele mai bune vitamine/proteine/suplimente alimentare pentru cateii de talie medie si mare?
Cum se da pedigree-ul la caini?
vreau sa dau si eu autocolantul jos de pe termopan si nu pot am incercat cu feonul si nu merge altceva ce pot face?
Buna TPU.Cine poate să îmi spună cu sa pun o fata din anime in poze, simplu?
Mi- am luat recent un pui de ciobanesc caucazian. In momentul de fata are doar 1 luna dar are niste colti foarte ascutiti, iar cand ma joc cu el zgarie foarte tare si lasa semne. Tin sa precizez...? (mai mult)
Motanul meu angora turceasca. Azi i- am pus zgarda. Nu știu ce are la lăbuță, parcă o umflatura, e șchioapă și plânge când o ating. Parcă e mai slabă. Din ce cauza e așa slabă? Sau poate...? (mai mult)
Daca vreau sa imi cumpar o familie de cerbi de pe OLX este vreo problema? Ma refer ca, cu siguranta nu voi primi chitanta sau altceva. Il voi putea creste legal?
Motanul meu s- a bătut într- o zi cu o pisica și de atunci ea e șchioapă. Uneori da uneori nu. Poate cea o umflatura la picior? De exemplu : ieri era bine iar azi e șchioapă și mă musca dacă ...? (mai mult)
Ce să fac ca câinele să nu-mi mai roadă papucii? Îl cheamă Fluffy şi are 2 luni.
Are cineva idee cam cat m-ar costa transportul unei biciclete prin curier de la Oltenita pana la Constanta?
Ce pot sa fac atunci cand ma plictisesc si as vrea sa fac ceva creativ, care sa ma ajute sau sa... P.S. Afară plouă!
Salutare, de câteva zile câinele meu este lipsit de vlaga și mereu obosit.u- am schimbat hrana "culcușul" si tot la fel este (asta m- a sfătuit sa fac un veterinar). Este posibil sa fie bolnav? ...? (mai mult)
Salut tul. Ieri am primit un închin maltez în jur de 2 luni. Dar isi face mereu nevoile în casa. Vreau 5 moduri de dezobisnuire. Daca îmi dati mai mult de 5 luati funda. NU VREAU LINK-URI
Salut,un nume de catel pitbull mascul si pentru un ciobanesc de bucovina tot mascul? Dau funda
Buna dimineata. Am si eu o intrebare. Papagalii perusi, daca au culoarea mov la nas sunt masculi sau femele?
Buna am o pereche de zebre australiene care au facut 2 oua le- au clocit 4 zile apoi s- au orit din clocit de 2 zile au inceput sa es imperecheze din nou.Din cele2 oua unul e putin ciobit si nu mai sunt...? (mai mult)
Ieri am primit un bichon maltez de 2 luni. I.am luat hrana uscată si hrana umedă. Baie i.am facut, l.am uscat, l.am pieptănat..INTREBARI 1.Nu are părul creț.De ce? I se v.a increți? 2.Respiră...? (mai mult)
Pisica gestantă poate sa poartă zgardă pentru purici?
Buna TpU, am o femela de ciobanesc german de 9 luni si este a puia, nu este prea mica? i s- ar putea intampla ceva? am avut un prieten tot cu aceasta problema iar cainele lui a murit.....Rasp. rapid ...? (mai mult)
Cum pot sa fac abonati pe YouTube am doar un abonat care nu mai este activ de mult.Pun in fiecare zi doua clipuri sau un livestream si un clip.Cum fac abonati?
Am o perusa singura, a ramas fara baiat in urma unui accident casnic( baiatul s- a taiat singur pe burta foarte rau sambata seara si luni dimineata a murit) si am observat ca luni nu prea a mancat,...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc broscute testoase de acvariu in Brasov? Am incercat la mai multe petsho-uri din Coresi si Carrefour si nu aveau. Dau funda la cine ma ajuta
Hamsterul meu nu mai are par pe partea gâtului și se vede pielea e ceva ne-nregula?
Din pacate a murit testoasa mea, cum pot mumifica?
Pitbull sau nu? http://pitbullclub.ro/thread-5018.html
Buna! Am 3 pisici pe care trebuie sa le dau, din pacate nimeni nu i- a dorit deci am hotarat sa- i ducem pe strada ( pisica mama, si puii ). Problema este ca pisica mare turbeaza daca o tin in masina,...? (mai mult)
Cum imi fac cainele, care nu e prea prietenos in general, sa-i placa de o persoana anume?
O pisica de 2-3 luni se poate obisnui 2 papagali adulti?
Buna, TPU! Am cumparat un catelus de trei luni baietel si am o problema! Fosta lui stapana spune ca este un yorkshire terrier toy, iar medicul la care am fost spune ca este un yorkie! Chiar nu stiu cum...? (mai mult)
stie cinev un crescator de jako in Iasi?
Ajutor, pisica nu ma lasa sa dorm. Ieri ziua mi- am luat o pisicuta mica, are vreo 3 luni. Noaptea trecuta am dormit bine pentru ca era speriata si nu statea cu mine. Noaptea asta insista sa ma tina...? (mai mult)
Cât m-ar costa sa îmi sterilizezi pisica?
Salut am un cățel pitbull este mascul are o lună și 18 zile și aș vrea să știu dacă este pitbull sau nu de unde l.am cumpărat mi.a plăcut cum arătau părinții dar vreau sa vad daca este rasa...? (mai mult)
vreau să mă apuc de vlog să fac topuri dar nu știu bine să editez dați-mi vă rog niște programe de editat în afară de Video Pad Editor
Exista un program care il pot descarca de pe internet care sa'mi poata repara pozele neclare sau miscate? Daca sunt va rog sa'mi da'ti un link.
Am un catel husky de 6 luni aproape dar este prea prietenos, adica daca vine cineva in curte cainele sare pe el in loc sa bata.Cum fac cainele sa bata (nu pot la scoala de dresaj)si sa fie ...? (mai mult)
Cum as putea face ca un caine doberman de 1 an sa se imperecheze cu o corcitura?
Salut am un cățel pitbull de 1 lună și 21 de zile și azi de dimineață a mâncat otravă pentru șoareci și a făcut spume la gura și tremura și încleștase dinți apoi și.a revenit dar tot...? (mai mult)
Buna seara TPU! Este vreo problema daca am 12 ani si vreau sa ma inscriu la dansuri moderne sau trebuia sa ma inscriu de cand eram mai mica? Daca nu e nici o problema va rog sa imi sugerati unde ma pot...? (mai mult)
Unde pot da spre adoptie un motanel? Va rog sa ma ajutati!
Ce vopsea este folosite pe Kendama Sticky(stiu ca e vopsea sticky dar as vrea mai exact cum se numeste as vrea sa cumpar)
Ce vopsea sa da pe kendama ca aceasta sa fie Sticky(usor lipicioasa).
TPU! Luna viitoare am de gand sa imi cumpar un bichon maltez din Animax. Cam cat ar putea sa coste in Animax un astfel de catel? (In lei)
Buna,stie cineva de unde se poate cumpara in Romania un papagal Sun Conure(Aratinga Soarelui) si cam cat ar costa?
Ce seringa (marime) am nevoie pentru pui de papagali perusi la hranirea lor
as dori sa imi fc un cont de vlog, dar nu stiu ce nume sa ii pun. Daca aveti idei imi puteti sugera cateva ( as dori sa contina numele,, Cristina") Multumesc
am o pisica si ea va trebui sa nasca pui si astazi mergea prin toata casa si isi cauta un loc pana am dus- o intr- o camera si i- am pus o cutie si un loc moale. Acum ii este foarte rau. Imi dati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!