Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare TPU, am un pui de Ciobanesc de Bucovina și are parva și am auzit că dacă îi trece boala asta poate sa rămână cu sechele e adevărat?
Am o întrebare. Pisica mea de 10 luni are un fel de umflături la sâni. nu știu ce să fac. am sa o duc la veterinar dar întrebarea mea e: Poate fi însărcinată? Am văzut un motan...? (mai mult)
Salutari TPU! Am cativa iepuri intr- un tarc mare [ 35 mai exact] nu sunt rasa pura ( curcituri cu urias german)...au varsta de doua luni si de vreo saptamana cam aproape in fiecare zi gasesc cate unul...? (mai mult)
Am adoptat un pui de pisica recent Am observat ca are câteva pete rozalie pe burta, dar și câteva pete negre în urechea stanga Ar trebui sa ma îngrijorez?
Salut,stie cineva daca este legala posesia de animale salbatice precum vulpea sau lupul? In functie de raspuns sa imi lasati un link de la vreo lege sau ceva in legatura cu asta!
Care nume este mai frumos pentru un catelus baiat: Bijou sau Thor?
Pot cumpăra un pinguin(real)? Cât ar costa?
Cit ma costa vaccinarea la catel doza a 2 a
De unde pot sa adopt sau cumpăr o maimuță capucin?
Salut, imi puteti spune care din mulinetele 1. Mulineta feeder Jaxon Magnet Carp FRXL5000 2. Mulineta New Okuma Longbow XT Baitfeeder 5500 ar merge cel mai bine cu lanseta - Lanseta telescopica Cormoran...? (mai mult)
numele bijou este nume de fata sau de baiat? Eu vreau sa il pun căţeluşului meu care este baiat.
De unde pot cumpara un lup?
Din pacate mi- a calcat masina cainele si are doua rani, piciorul este julit si mai sus de picior este o rana foarte urata, practic e o gaura adanca in el, i- am pus apa oxigenata, dar vad...? (mai mult)
Este vreo gradina zooloica in Romania în care pot dona animale? Am o broasca testoasa si doresc sa o dau.
am o pisica care a nascut de vreo 4 zile, sunt 4 insa nu stiu ce sunt, cum pot sa aflu care este pisica si care motan, tata vrea sa ii arunce sa pastram doar 1, adica nu mai vrea pisici doar...? (mai mult)
Am niste pui de curca, gaina si rata si le dau frunze de papadie tocata marunt si mananc intr-un hal o adora! Insa intebarea este : este buna frunza de papadie? Nu fac diaree?
pisica mea a sarit de la balcon si a fugit... E pentru prima oara in calduri. Problema este ca stau la bloc si nu stiu cum sa o fac sa vina acasa. de 3 zile o caut in disperare pe afara si nimic...? (mai mult)
Am observat ca Rulmentul din Fidget Spinner- ul meu a ruginit, sa zic asa. Este un Ball Bearing, Nu stiu ce material este. BIlele nu au rugina pe ele, problema este ca, bilele sunt...? (mai mult)
Deci mă duc la sală de 5 luni, părerea, mea este că se văd diferențe acolo, dar nu prea sunt sigur pentru că inainte să mă apuc am zis doar să mi fac poze să văd transformări...? (mai mult)
Salut Am un pui de husky de 2 luni. E foarte inteligent, l- am scos afară, l- am obişnuit cu lesa. Doar că are unele momente când efectiv, se duce unde vrea, îl trag uşor de lesă şi îi spun nu...? (mai mult)
Salutare am o nelămurire, am cumparat acum o saptamana un cățel, mama este ciobănesc mioritic iar tatal ciobanesc carpatin, puiul are doua luni iar trasaturile le are mai mult inclinate spre tată...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati un papagal dragut care poate invata sa vorbeasca si sa fie ieftin?
as vrea sa stiu mai multe despre rasa yorkshire terrier toy, pentru ca vreau sa imi cumpar unul. Cum se comporta daca nu pot sa il scot afara? Latra mult? Este incapatanat? Care este diferenta...? (mai mult)
Buna TPU astăzi am prins un pește mare și m- am bucurat era un crap oglinda de vreo 800 grame și a înghițit cârligul prea rău așa că nu am vrut sa il rănesc că nu puteam sa il scot am luat ...? (mai mult)
De unde pot cumpara o bufnita?
Am un catelus pechinez foarte blanos.As vrea sa il frizez(mentionez ca ma pricep la frizat) Problema este ca nu ma lasa sub nici o forma sa il frizes... fuge, se zbate, se face ca ma musca...cu...? (mai mult)
Hei TPU am nevoie de ajutor urgent! I- am luat câinelui meu un Parakill pentru purici si căpușe, I l- am dat dar nu i- am făcut baie înainte. Întrebarea mea e: după ce I l- am dat ii pot face...? (mai mult)
Hei TPU am nevoie de ajutor urgent! Urgent va rog! I- am luat câinelui meu un Parakill pentru purici si căpușe, I l- am dat dar nu i- am făcut baie înainte. Întrebarea mea e: după ce I l- am ...? (mai mult)
Cainele meu, un ciobanesc mioritic de un an, se sperie foarte repede. Este speriat de batutul covoarelor, de masini, de orice produce zgomot. Ce pot sa fac?
Salutare TPU ' Am si eu o rugaminte la voi, am un Rottweiler de 2 ani si jumatate ' care pana in prezent a refuzat cam toata hrana uscata pe care am i- am cumparat- o obligandu- ma sa il tin pe mancare...? (mai mult)
Am 2 pisici mari si 8 pui. Pisicile mari au putini purici dar cele mici sunt pline de purici. Ce ar trebui sa le iau avand in vedere ca pisicile mici au doar 3 saptamani? Multumesc
Am 12 ani și azi mi- am luat o perușică(ruda mai mică și îndepărtată a papagalului)Spre seara, am scos- o din cușcă fiindcă am citit de pe net că e bine să- i oferi libertate păsării.La...? (mai mult)
Sall TPU, vreau si eu sa ma apuc de chitara electrica dar nu stiu notele muzicale, pot sa cant? si cam cat ar dura sa ajung sa stiu si eu sa pot canta fara o foaie in fata? si ce parere aveti de tabara...? (mai mult)
Buna TPU am o găina pitica daca o dau cu un cocos mare ouăle vor fi fecundate sau nu?
Buna TPU am o întrebare, am o găinușă pitica in curte cu mai mulți cocoși de rasa normala. Este posibil ca acei cocoși care sunt de patru ori cât găinușă sa o calce?
Ce se intampla cu furnicile moarte pe care le cara alte furnici?
Mi am cumparat un catel cu pedigree ....documentul este inregistrat la noi dar nu este pe pedigreedatabase, de ce?
Salut, am decis recent sa imi iau un papagal, mai exact Micul Alexander. As vrea sa stiu de unde as putea achizitiona o colivie pentru el.
In primul rand, vreau sa spun ca ieri mi- am luat doi perusi (unul albastru, Ari si unul verde, Kiro) Problema mea este urmatoarea: Ari nu vrea sa se acomodeze deloc, sta intr- un loc, inchide...? (mai mult)
E bine sa fac cainelui meu baie dupa ce a fost racit?
Imi puteti spune un site asemanator cu www.nevertebrate.ro, de unde pot comanda pesti online. Mai exact este melcul asasin: https://www.nevertebrate.ro/anentome-helena-melcul-asasin-272
Am gasit acest pui de pasare si as dori sa aflu ce e si cum am grija de el. https://www.sendspace.com/filegroup/Tscw5BhBMyroyzOuT%2FbtUPmpAMPiZf5D ( poze cu el )
imi spuneti si mie cum pot sa fac sa-mi apara pe wattpad la povestire ca toate drepturile rezervate imi revin mie? Puteti sa ma ajuti, te rog?
Am 4 pui de pisica in varsta de 15 zile doar ca inca nu si-au deschis ochii si li s-a facut un fel de coaja pe ochi, ce pot sa fac?
Am o bicicleta(Pegas suprem- mountain fat Bike)pe care am un schimbător Schimano microshift de zece viteze.Astazi eram in parc și bicicleta era rezemata de banca(pedala o susținea deci nu...? (mai mult)
Ce camera de vlogging sa imi cumpar pana in 450€?
Hey am o problemă...catelul meu are in zona cozii o umflatura sub piele... Cand il ating nu pare să il doară dar uneori il aud cum "se vaită"...tin sa mentionez ca "umflatura" a aparut din senin...este...? (mai mult)
După întrebarea mea, ați crede că sunt un prost... =)) Deci: Cum bag un cui fără să crape scândura? am o kendama, i s- a rupt ața de la kendamă, nu de la bilă, și nu are...? (mai mult)
Salut.Cum as putea sa cresc mai repede cu canalul de Yt deoarece eu consider ca fac o treaba ok, insa in 3 saptamani am facut de abia 83 subs. Sfaturi? Link canal
As vrea si eu sa imi cumpar o nevastuica, dar nu stiu de unde. Am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic. Ma puteti ajuta? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!