Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o catea caucazian si are 3 luni si latra la oameni dar cand se apropie de ea nu mai latra.Este langa drum, ar trebui sa o mut mai departe de gard.
Ce locuri din Craiova merita vizitate, astazi?
Am si eu un bichon maltese si cred ca este timpul sa fete, de aseara pe la 12- 1 noaptea si pana acum dimineata tot "gafaie - ca si cum i- ar fi sete sau cald " ce pot face ca nu stiu ce are este prima...? (mai mult)
Am un perus ( femela ) care a stat o perioada lunga fara pereche (cam de aproximativ un an) si acum 3- 4 zile i- am cuparat o pereche (mascul) si se comporta cam ciudat.penajul este zbarlit, mananca incontinu...? (mai mult)
Am un motan si mi- a adus cineva o pisica care crede ca este in calduri. De astăzi de la prânz motanul încearcă sa se apropie de ea dar fara prea mare succes.Este normal așa, sau trebuie sa o scoată...? (mai mult)
Am 1 pui de curcuta de vreo 3 saptamani care de 2 zile sta intr- un loc cu capu intre aripi si cu ochii inchisi si nu mananca ii dau cu forta.I- am dat vitamine din primele zile de viata si nu avea...? (mai mult)
Tpu..Am o mare problema.Am caine beagle de 8 luni si de 3 luni nu mai face pisu pe pampers ( din ala de caine). Eram foarte fericite eu si sora mea ca se tine ( asa credeam noi ).Dar de o saptamana...? (mai mult)
Am un caine Shih- tzu de 6 luni si 7 zile. Problema este ca el după vaccinare, seara, el ne dădea cu gheruta pe spate, iar când ne uitam la el vroia sa ne arata ca il mănânce ceva cred,...? (mai mult)
Am o intrebare : Joi primesc o pisica, ce nisip sa i iau ( firma /marca )? Funda!
Recent, am aflat despre peruși.Aș dori să îmi cumpăr unul, dar problema este că am pisică.Am o vilă, loc este destul pentru amândoi.Ideea mea era să las pisica în toată casa, in afara de...? (mai mult)
Am un iepuras de aproape o luna. si a scapat pana la urma si cainele la prins 2 secunde, (am strigat si i- a dat drumul) merge incet (un salt) si dupa se lasa jos... si nu vrea sa manance, m- am uitat...? (mai mult)
Stie cineva ce specii de furnici traiesc in Romania, mai exact furnica aceea neagra gasita in fiecare curte. Si cum as putea captura regina. Am cautat pe internet dar nu prea am gasit. Si daca stiti cand...? (mai mult)
Am 14 ani și aș vrea din răsputeri să am un câine bichon maltez. Îi ador. Aș vrea să știu, dacă, după ce îi fac vaccinul am voie să îl las afară în cușcă, căci tata nu ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un caine de talie medie sau mare dar nu stiu ce sa aleg dintre : Beagle, Rottweiler, Pitbull, Boxer si Husky Mi se par toti draguti
Există Brosca Țestoasă de Uscat în România ( testudo graeca )? În ce zone sunt prin Romania?
Știe careva ce rasă de câine e? :)) http://imgur.com/a/zN65e
Buna,am o pisica si o sa aiba puii peste 4 saptamani si e de rasa. Ea uneori sta si in casa, si afara, dar cand o sa nasca puii ar trebui sa o tin in casa? Am auzit ca motanii omoara puii de pisica.
Am un perus( femela) care a stat o perioada lunga de timp singura fara pereche. Ieri i- am adus o pereche(mascul) si de atunci infuleca incontinu cu disperare. Chiar nu stiu ce are va rog sa ma ajutati....? (mai mult)
De unde as putea sa imi cumpar o maimuta capucin, cat ar costa una (lei), de ce acte am nevoie pentru a o putea detine?
de mult imi doresc un caine de talie medie/mare(huskie, boxer, border collie, malamut de alaska etc)numai ca exista o problema. Am scoala. locuiesc la casa si am o curte relativ maricica(+...? (mai mult)
Eu am un buget de 300 lei si nu stiu ce Kendama sa imi iau. In raport calitate- pret care s- ar merita mai mult sa o iau : PRIME STRIPE – AVALANCHE, MATT SWEETS – PRO MODEL sau alta Kendama? Mai...? (mai mult)
Vreau să trimit un câine la fratele meu în Scoția si nu stiu ce îmi trebuie, puteti sa imi spuneti ce am nevoie, ofer funda!
Salut, de ce cățelul meu nu mănâncă deloc pâine?
De ce nu mănâncă cățelul pâine? Are doua luni, nu vrea sa mănânce cum fac sa mănânce pâine?
Am o broasca testoasa care are conjunctivita, am mers cu ea la veterinar, dar tot nu deschide ochii, nu mananca, e normal? In cate zile isi revine? Are carapacea foarte moale la veterinar mi- a zis...? (mai mult)
De ce cățelul meu nu mănâncă paine, ce trebuie sa fac să mănânce?
Doresc sa imi iau un DSRL si nu stiu decare sa imi iau. Nikon sau Canon? as vrea sa fie cam asa : 1. Sa filmeze Hd sau Full HD; 2. Sa faca poze bune si pe Auto; 3. Sa aiba...? (mai mult)
Ajutor! iepuroaica care a fatat si nu se poate misca, a slabit foarte mult si nu mananca! Va rog un remediu urgent!
de unde se aduc animalele care se vand in Pet Shop?
In urma cu cateva zile am cumparat niste vitei sugari de la o ferma si le- am luat lapte praf sa manance.Dar de la lapte ii da- dea foarte tare in diaree....Si am renuntat la laptele praf si le ...? (mai mult)
Stie careva unde este cea mai mare populatie de ursi in Romania? Muntii bucegi/muntii vrancei? As dori in vara sa fotografiez ceva ursi cu speranta ca ma voi duce acolo unde este cea mai mare sansa...? (mai mult)
Bună, am o cățelușa de câteva luni, a făcut viermișor sub limba, am chemat un veterinar ce i l- a îndepărtat și i- a făcut și 2 vaccinuri, cățelușa însă, nu mai mănâncă de vreo...? (mai mult)
stie cineva de unde se iau fidget spinnere sau handspinnere in mangalia?
Buna am o pisica si e de rasa o iubesc mult si are un an adica e adulta asa mi- a spus veterinarul totusi astazi prietena mea a venit in vizita cu catelul eii si el a rupt zgarda si a fugit spre pisica...? (mai mult)
Salut, are cineva vreun prieten din Curtea de Arges sau e el.Si are de vanzare pesti de acvariu? Daca da dati-mi contactele prin privat! Pls.
Hey TPU! Ieri mi- am cumparat un hamster siberian(alb de iarna).E un mascul pui, de 2 luni.E foarte dragut! I- am dat numele Rambo, deoarece am vazut ca ii place foarte mult sa se catere pe gratile...? (mai mult)
Unde pot gasi filme xxx cu animale?
Am si eu o problema... Prin niste circumstante destul de urate mi- am pierdut catelusa. E pierduta de o luna si nu pot da de ea de nici o culoare. Are cip si am trecut- o la vet ca pierduta, ...? (mai mult)
Mastifful neapolitan poate fi un câine bun pentru familie sau ii prea agresiv?
Urmeaza sa imi iau un caine si vreau Shar Pei sau Amstaff. Pe care sa il aleg? Dati si argumente la alegerea voastra. Mie mi-ar placea Amstaff dar nu vreau sa fie agresiv.
Hello, lume. Imi poate explica si mie cineva de ce cainii nu au voie pe spatiile verzi din parc atat timp cat ii tinem in lesa, sunt neagresivi si curatam excrementele daca e sa faca ceva? Mi se pare...? (mai mult)
Hello TPU, la ce de folosesc stickerele pe care le primim la o kendama căci nu se pot lipi de aceasta.
Ce aparat foto recomandati pentru incepatori in fotografie. Eu ma gandeam la Nikon coolpix l340. Multumesc
Am și eu un Bichon și de doua zile vomita și face diaree. Sta bleg și nu vrea sa mănânce. Ce pot face in aceasta privința?
Bună.Care este cel mai periculos câine din lume și care este cel mai bun câine de luptă?
Buna,TPU.Aș vrea sa imi cumpar un nou animal.Mai exact un caine.Stie cineva o rasa frumoasa, pe care poti sa o tii la bloc? Inafara de bișon(nu stiu cum se scrie)?
De unde pot cumpara ieftin un aparat foto Nikon sau Canon din oradea?
Salut.Care este cel periculos câine din lume și care este cel mai bun câine de lupta? Dau funda
Aveti prieteni sau sunteti in Curtea De Arges si aveti/au pesti de acvariu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?