Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As dori sa imi cumpar un trepied pentru camera mea foto ( Nikon D50 ) si nu stiu ce model sa imi iau de la ce brand sa imi iau sau de la ce magazin sa imi iau. Ma puteti ajuta? As vrea sa...? (mai mult)
Salut, am hotarat sa- mi iau un caine de rasa rottweiller, am cateva nelamuriri. Stiu ca acest caine este cunoscut pentru agresivitatea acestuia, il pot dresa pentru a- i diminua acest instinct? Si ce...? (mai mult)
Maine (22.05.2017) de dimineata voi lua un Bichon, are 3 luni, 2 vaccinuri facute, rasa pura, e jucaus si dragalas. Imi dati si mie niste sfaturi despre cresterea lui? Cum sa ma comport cu...? (mai mult)
Hei! Am un puisor de gaina care a fost ciocanit in cap de un cocos si nu mai poate sa isi tina capul cum trebuie, il tine rasucit si dat pe spate si nu poate sa isi deschida decat un singur ochi. Sub...? (mai mult)
Heii! vreau sa aflu mai multe despre rasa yorkshire terrier dar si despre rasele voastre preferate dau funda!
E adevarat ca in Curtea De Arges exista magazin de acvaristica?
Ajutoor.cand mergeam sa fac curat la purcei am intrat unde dorm ei si acolo era un cuib de randunici cu un ou in el si cand am intrat l- am vazut pe jos.o sa isi faca altul.sunt tare ingrijorata. va roog...? (mai mult)
Ajutoor! Cand mergeam sa fac curat la purcei am intrat unde dorm ei si acolo era un cuib de randunici cu un ou in el si cand am intrat l-am vazut pe jos. O sa isi faca altul? Sunt tare ingrijorata.
Am mare nevoie de ajutor, nu stiu ce sa fac! Azi am luat hamsterul din cusca pentru a ma juca cu el. Dar la un moment dat s- a zmucit din mana mea, iar eu fiind luata prin surprindere l- am ...? (mai mult)
Hello! Trec direct la subiect... Eu fac alpinism de 7 ani si sunt pasionat de fotografie. Acum cateva zile mi s- a propus o tabara de alpinism in Bulgaria si costa 1000 de euro. Vara asta vreau sa...? (mai mult)
am o intrebare / Am o pisica de 2 ani alba nu este de rasa si de un timp i cade parul si cand se spala se smulge de blana si o rupe am mai dato cu o solutie dar ia trecut doar pentru cateva...? (mai mult)
Hei. Am niste catelusi de vreo luna jumate si nu mananca nimic de vreo 2 zile. Am incercat cu mancare de caine umede junior, retete de pe internet, am fost si la medicul veterinar si mi- a dat ceva medicament...? (mai mult)
Hei TPU.raspundeti rapid, va rog! o randunica si- a facut un cuib si a depus un ou 1. dar ea nu sta pe el2.cate oaua face randunica? 3. le face pe rand? adica face unul zboara face altul.4. daca se ...? (mai mult)
Hei TPU.raspundeti rapid, va rog! o randunica si- a facut un cuib si a depus un ou 1. dar ea nu sta pe el2.cate oaua face randunica? 3. le face pe rand? adica face unul zboara face altul.4. daca se sparge...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare pentru detinatorii de zebrute australiene sau pentru cunoscatori. Femela a depus 4 oute le- a clocit cu grija atat ea cat si masculul. Au trecut aproape 20 de zile si nu se observa...? (mai mult)
Ce animal de companie credeti ca e cel mai potrivit pentru copii?
Pisica mea urineaza f des. Adica, in 12h de vreo 3 ori. Nu bea asa multa apa incat sa fie justificat. Pisicile pot avea cistita? Cum se trateaza?
De unde pot adopta o pisoca gestanta?
Buna Azi mi- am dus cainele(bichon maltez) pentru prima oara la tuns(are 8 luni).Cand am ajuns acolo mi s- a spus sa vin sa- l iau la o anumita ora. Dupa ce l- am luat si l- am dus acasa, daca puneam...? (mai mult)
Heei. Am 5 pui de catei(De vreo luna jumate) la care le- a murit mama acum cateva saptamani. si eu ii hranesc cu lapte de vaca dar li s- au facut limbrici de la atata lapte si din cauza asta mi- au murit...? (mai mult)
Acum cateva zile m- am gandit la un loc nou pentru cainele meu, el crescand a devenit destul de mare, chiar avea nevoie. Zis si facut. De dimineata m- am dus la el si am observat ca a inceput sa sape...? (mai mult)
Pentru veterinari și iubitori de animale. Din păcate am o pisica la bunici și nu putem să o ducem la veterinar pentru că este în sat. E angora turceasca, când am primit- o avea trei săptămâni...? (mai mult)
Pe 16- 17 iunie o sa imi iau un bichon... vreau sa stiu tot despre 1)baita 2)hrana(ce tip marca) 3)vaccinurile si deparazitarile 4)dresajul 5)tot ce trebuie sa ii iau Vreau tot despre acest catel...? (mai mult)
Hei. Am o intrebare. Ma poate lamuri cineva cum se cresc iepurii pitici? Am primit o pereche de iepuri pitici si vreau sa le ofer conditii bune. Ce sfaturi imi dati?
Spuneti-mi, va rog frumos, se tund in jurul ochilor bishonii? Ms
Am nevoie de un caine. insa nu stiu ce rasa. Imi puteti spune ce caine aveti voi, sau ce caine vreti sa va luati? Sunt foarte indecisa..nu conteaza, mic sau mare, mi- e indiferent. Stau la casa daca...? (mai mult)
Pe 16- 17 iunie cam asa imi iau un bichon...o sa aiba o luna cam asa....si vreau sa stiu tot despre : 1)vaccinuri si deparazitari 2)hrana(ce fel de mancare uscata sau umeda, de ce marca sa fie) ...? (mai mult)
Salutare lume am si eu o intrebare exista vreo modalitate de a scapa de frica de serpi
as vrea sa imi iau un caine si inca nu ma pot hotara intre amstaff si rottweiler...ma puteti ajuta cu ceva informatii despre aceste doua rase? cum se comporta cu oamenii, cainii, sunt usor de ...? (mai mult)
Ce cumparati in fiecare zi?
Salut am niste carasi de balta în acvariu. 1.Apa e mereu tulbură chiar daca eu o schimb.dc? 2. Daca femelele imi depun ouă dupa cat timp acestea devin pui? Va rog! dau funda.
Am o întrebare poate ma puteți ajuta. Am Un Bishon de 1 an si 8 luni. Am vrut sa o dau la monta, știu ca perioada e între a 9 - a si a 13 zi. Am dat- o in 10 zi dar nu părea masculul...? (mai mult)
De ieri niste carasei de balta care ii am în acvariu stau doar ascunsi (doar femelele).Ce inseamna? P.S. Apa de tulbură. Chiar daca eu am schimbat-o
Salut, am și eu o pereche de botia, și de vreo 3- 4 zile am observat ca Femela, are burta foarte mare, ii țin cu 8 scalari și 2 sanitari la 4- 5 cm, nu știu nici dacă este gestanta sau mno...? (mai mult)
Am un perus care a fost sanatos si vioi pana astazi cand dintr- o data nu se mai putea tine pe picioare si s- a pus pe fundul coliviei... Incearca sa se urce dar nu poate practic nu mai are forta....? (mai mult)
Buna ziua acum câte va zile am cumpărat un hamste pitic femela Azi am cumpărat încă unu mal Dar când l- am pus in cușca cu femela ea la atacat pe el si continua să- l atace chiar si dupa 10...? (mai mult)
am cumpărat o tigare electronica formata din baterie ego 2 2200 mah 2016 si un atomizor aspire k1 stiu nu e prea buna si numai pot desfileta atomizorul de la baterie pentru a o baga la încărcat...? (mai mult)
Am 4 pui de curca de 2 luni si unul din ei are ochii cam umflato(partea de sub ochi) si are, , muci, , sa zic asa:)))))). Credeti ca ar putea fi racit? E grav, si ce ar trebui sa fac? Dau...? (mai mult)
Acum o săptămana am cumpărat un hamster pitic femela Azi am luat unul mal Când l- am băgat pe el la ea in cușca ea a sărit pe el să- l bată De 10- 20 min stau langa ei si nu se opresc tot...? (mai mult)
Buna am o pereche de perusi de 3 ani se inteleg bine nu s- au batut niciodata se giugiulesc dar cand vine vorba de imperecheat fata il ciupeste nu il lasa. Care ar putea fi cauza? Daca le cumpar un cuib...? (mai mult)
Am primit Fidget spinner- ul, dar are 2 mici defecte. Unul ar fi ca un rulment nu e foarte bine prins la locul lui, ceea ce il face sa cada daca il lovesc, sau ceva. Al doilea defect...? (mai mult)
Vreau sa merg la pescuit de clean. La mine in sat este un rau unde sunt cleeni, carasi si alte specii de pesti mai mici. pe mal este vegetatie si niste copaci. Apa din rau curge dar foarte foarte incet,...? (mai mult)
Care sunt magazinele de produse de caini/animale in Tulcea
Am pirmit un caine nou ( husky si caine lup juma juma ), baiat iar nu ptot gasi un nume bun pentru el... ajutor?
Ce cladiri parasite sunt prin Bucuresti pentru explorare urbana? Singurul loc in care am fost este Filantropia. Ps:Daca cineva vrea sa exploram impreuna sa imi spuna prin PM cum sa luam legatura
Am niste carasei de balta. In acvariu. Daca femelele fac oua masculi le mănâncă? sau ele?
Salut.Stiu ca nu prea e normal dar am intr-un acvariu 7carasei.2-masculi si 5-femele.doua din femele au icre. Daca acestea le depun masculi sau chiar femelele le mănâncă?
Buna! Cine m-a ajuta si pe mine cu o adresa unde pot merge cu catelul meu Amstaff pentru cuparea urechiilor? Sunt din jud. Alba Iulia.
Unde pot gasi fidget spinners in Iasi Iasi?
Da cresc de pui un pitbull si un dogo argentino cand vor fi mari se vor bate\lupta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?