Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa-mi cumpar un caine Chow Chow. Stau in Galati. As vrea sa stiu cam cat ar costa unu si de unde l as putea gasi mai in apropiere
De unde pot sa cumpar un catel de rasa gen potbull? DAU FUNDA! PS: Sa fie din neamt sau bacau. Mersi!
Hey! Nu știu ce să fac! Am o pereche de nimfe mascul și femelă, iar femela tocmai a făcut un ou.Nu știu dacă oul este fecundat sau nu. Cuib nu am și acum amândoi plimba oul prin cușcă. Nu...? (mai mult)
As vrea sa ma înscriu la modele. Ce parere aveti? Am 16 ani. Credeti ca e bine sa mă apuc de acest hobby? Am inteles ca poti deveni si populara, printre altele.
Imi spune si mie cineva care se pricepe ce problema ar putea avea cainele meu? http://imgur.com/UposAzd. de ceva timp are burta umflata si se misca greu, precizez ca o am de 7- 8 ani si a fatat...? (mai mult)
Dati-mi nume romanesti pentru pisoi si pisica. Funda pentru cele mai dragute nume
As vrea sa intreb si eu daca cresc de pui un pitbull si un dogo argentino se vor bate(lupta)cand vor fi mari?
Pestii dorm?
Dacă poate cineva sa ma ajute cu o întrebare la care nu găsesc niciunde răspunsul. Am un prieten care creste lemuri și as dori sa știu dacă este legal sa detii unul în România și ce ...? (mai mult)
Sambata voi merge la Pet Shop sa imi iau un hamster(sirian).Ii voi face eu o cusca(Bin- Cage).Ce nume sa ii dau.Mam gandit pana acum: Baiat:Fulg Fata:Nea Ce alte nume stiti? Mersi mult! ...? (mai mult)
Am o catea in varsta de 1 an (rasa maidanez). A fatat acum 2 luni 6 catei (prima fatare) si zilele astea a inceput sa nu mai manane. Mai exact 3- 4 zile. A venit medicul veterinar, i- a facut cateva...? (mai mult)
Conteaza pe ce picior pun inelul la porumbei? Am vazut ca la mascul se pune pe un picior, iar la femela pe celalalt picior. Cum e? La mascul pe ce picior?
Am o mică întrebare eu am un catel băiat și in câteva zile îmi vine o cățelușa credeți ca lui ii va plăcea de ea sau nu. Va fi trist ca nu este el singurul catel? !
Vreau sa imi cumpar un pui de rottweiler/ pitbull/ amstaff, dar nu vreau sa dau mai mult de 600 de lei pe el. Stiti vreun site sau o crescatorie autorizata? Sunt din Bucuresti.
Am 14 ani si doresc sa imi cumpar o bicicleta care ar trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii : 1. Frane disc hidraulice (fata si spate); 2. Hardtail; 3. Schimbatoare segventiale (...? (mai mult)
Urmează sa- mi cumpăr un pui de Ciobănesc Carpatin, cățelul are doua luni si nu are deparazitari sau vaccine făcute. Imediat după ce o sa- o iau o sa- l duc la veterinar. Totuși, am o curiozitate,...? (mai mult)
Doresc sa aduc un caine de rasa buchin maltese din Romania in suedia. Deja am cumosrat biletele la tarom pentru ca stiu ca ai voie cu pets. Intrebarea mea este daca pot vorbi cu compania aeriana despre...? (mai mult)
Am luat o pisica in varsta de o luna si jumatate. O am de o saptamana si astazi tocmai ce i.am schimbat mancarea. Mi se pare ca a inceput sa doarma mai mult ca de obicei. Sa...? (mai mult)
Voi ce colectionati/ce pasiuni aveti?
Este normal ca la un caucazian de 3-4 luni sa ii cada parul? Asta s-a intamplat dupa ce a avut o parvoviroza.
Pisica mea a cazut de la etajul 2 acum 3 zile.Nu am scos- o din casa decat o singura data.Nu manca decat whiskas si era bine intretinuta. Am cautat- o in continuu de cand a disparut dar nu e de gasit. ...? (mai mult)
Cum aş putea dresa un pisoi să ceară afara pentru a-si face nevoile?
De ce femela din rasa pasarilor zebre australiene face caca cu sange și i- am pus și ou și castravete chiar și banana și ea e foarte energica acum și cine are și știe sa mă poată ajuta va...? (mai mult)
Am avut o pereche de porumbei. Porumbita a depus oua, dar intre timp masculul a murit. Femela poate cloci singura ouale?
Mi- am comandat un fidget spinner joi, pe la ora 19:37, si am citit ca vine in 3 zile lucratoare, acum, poate veni azi sau maine? Adica, cred ca a plecat de vineri. Doar nu se opreste pe...? (mai mult)
Patinajul artistic este un sport olimpic?
Vreau sa fac un acvariu dar nu stiu de unde se cumpara sticla de acest gen. Cunoasteti magazine care sa vanda asa ceva?
Pentru cunoscatori, vreau sa imi spuneti cam cat ar costa urmatoarele rase de caini : Golden Retriever, Labrador Retriever si Akita, si pentru "cei mai avansati in domeniu", credeti ca merita...? (mai mult)
Papagalii mei au facut de curand 2 oua...si azi am observat ca a iesit un pui, dar celalalt nu... Daca nu a iesit si el pana acum inseamna ca a murit? Si ce pot face ca sa nu moara...imi puteti...? (mai mult)
am primit azi un catel de la o colega, ea l- a gasit pe strada si nu- l poate tine la apartament. O sa pun mai jos un print cu o poza, vreau sa stiu daca e ceva rasa sau e ceva corcitura,...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, care este cel mai inteligent animal?
Am 14 ani si doresc sa imi cumpar o bicicleta MTB (Mountain- Bike) pe care sa o folosesc mai mult prin oras. In acest caz, se simte diferenta dintre full suspension si hard tail? O sa imi ...? (mai mult)
Atunci cand incerc sa fac scufundari si imi intra apa in urechi, instantaneu mi se infunda urechile...Am prieteni carora nu li se intampla asta.Ce as putea face? (in afara de a imi pune casca)
Sall all, Care imi spune si mie unde si cand se organizeaza concursuri(campionate de biliard, fie si clandestine) de preferat in Judetul Bacau, dar ma multumesc si cu Iasi sau Piatra Neamt sa fie cu...? (mai mult)
Am comandat un fidget spinner, si am auzit ca trebuie degresat pentru a se invarti mai bine... Ar trebui sa il degresez? Adica, o jucarie e facuta pentru a te juca cu ea, nu pentru a se juca singura..Si...? (mai mult)
Are cineva canal de YouTube, care sa aiba cat de cat succes? Se merita? Care sunt avantajele?
Bună TPU, caut pui de pisica Albastru de Rusia. Locuiesc in Cluj si aici nu gasesc. Dacă mă puteți ajuta nu ezitati sa ma contactati la adresa de email danielasarb9906@gmail.com pentru informatii....? (mai mult)
am un cățel băiat in vârsta de 3 ani. Era foarte jucăuș și ascultător zic era deoarece s- a schimbat. E foarte sălbatic in ultimul timp, latră la mine, la mama, la tata și la frățiorul...? (mai mult)
Am o pisica de 9 luni. Ii dau plicuri de mancare royal canin, gourmet. Ii mai dau supa sau ii amestec ou fiert cu mancare din plic. Ce alte idei pentru sanatatea ei i- as mai putea oferi? Am auzit...? (mai mult)
Hei! Ce credeti despre site- ul acesta, este de incredere? Intrebare adresata persoanelor ce au cumparat un companion de pe site- ul respectiv! Dau funda, multumesc anticipat! http://www.caini- de-...? (mai mult)
Salut, de aseara cainele meu nu se simte bine, face treaba mica numai sange si abia are chef sa mearga, ce poate sa aiba? FUNDA
Cainele (6 luni) nu bea apa si nu mananca. In shimb se joaca si latra, dar nu chiar asa vioi. Abia diseara pot sa- l duc sa- l vada un medic veterinar. Il vad ca incearca sa manance ( ia mancarea...? (mai mult)
De ce nu se schimb vitezele la bicicleta? Cand am dat sa schimb s-a fortat cablul si s-a rupt.
Salutare, TPU! Am si eu 2 porcusori de Guineea, O fetita si un baiat.Mama mea spune ca fetita este insarcinata.Adevarul este ca burtica i s- a marit burtica.De asemenea, mama a citit ca porcusorii trebuie...? (mai mult)
Cum iti dai seama de varsta papagalului micul alex?
Buna TPU Pisoiul meu face sex cu pătura, știu că sună cam ciudat dar este adevărat și în același timp mă și sperie, pur și simplu când prinde pătura pe pat se pune pe ea și da din fund,...? (mai mult)
Balena albastra este inca un animal pe cale de disparitie?
Care este greutatea unui caine husky, la varsta de un an?
Bună, TPU! Un nume pentru o cățelușa pug? Ma gândeam la Jessica, dar vreau si alte păreri.
Am si eu un bichon care a fugit de acasa de doua zile si nu s- a intors, sunt 80% sigur ca numai stie drumul spre casa. Daca folosesc un fluier cu ultrasinet sunt sanse sa vina dupa sunetul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?