Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum pot sa îmi învăț cainee sa facă afara? Are 3 luni si e fetiță. Stie ca atunci când ies cu ea afara trebuie sa facă dar se scăpa prin casa chiar daca o scot din 2 in 2 ore. Funda!...? (mai mult)
Am un motan de app 1 an, si recent am adoptat o pisica de 3 luni. Motanul nu are nici o problema cu ea, ba chiar vrea sa vina la ea, dar pisica maraie la el si face urat. Ce pot sa fac, ...? (mai mult)
Lipiciul Ecada lichid transparent este bun pentru slime?
Cine mai are sobolan pet? :X
La varsta de 7 ani am cumparat o piatra dintr- o vacanta ce se presupune ca ar fi ochi de pisica, sau asa mi- a spus tipa de la stand. Acum ca sunt interesat de pietrele semipretioase, am cautat pe internet...? (mai mult)
Buna am si eu un perus care isi tremura aripile din cand in cand. ESTE CEVA GRAV?
Am gasit azi o vrabiuta in iarba care probabil a picat din cuib.I- au crecut deja penele dar inca este micut.Ce as putea sa ii dau de mancare? L- am pus intr- o colivie si am pus firmituri dar nu ...? (mai mult)
TPU! urgent! Am o pisica noua si de 3 zile doarme in pat.ieri i.am facut un patut dar nu vrea nicicum sa mearga in el. daca nu se culca pe jos de acum inainte.mama il va duce altundeva! Va rog...idei ...? (mai mult)
SALUT TPU are cineva un pui de bufnita mai mica pe care sa il dea. Vreau seriozitate va rog frumos
De unde as putea cumpara un pui de rasa Maine Coon? sa fie cam 700 de roni si vreau sa fie de rasa pura! va rog frumos ajutati-ma!
Vreau sa stiu animale/pasari... care o mananca pe soparla.
Ma plimbam cu bicicleta si am gasit la gunoi intr- o punga cinci motanasi mici fara ochi. Doi motanasi erau morti, iar pe cei trei i- am luat eu acasa. Le dau lapte cu seringa. Azi dimineata m-...? (mai mult)
Deci alaltaieri mi- a murit un pui de porumbelsi azi vazui unu cu acelasi simptome slabeste incepe sa schiopate cucaie si lasa aripile in jos i- am dat celui care a murit enrofloxacina cand am vazut ...? (mai mult)
Am o pisicuta de 2 luni, birmaneza. De cateva zile doarme foarte mult(somn profund) mai ales ziua si este mai retrasa. Se joaca foarte putin iar apoi se duce sa doarma din nou. Toarce, nu este ...? (mai mult)
AJUTOR TPU! hamsterul meu are ochii ichisi, tremura, merge ciudat. Ce se intampla cu el? VA ROG AJUTATI-MA
Cum as putea vopsi cercuri pe perete? este vorba de un numar mare de cercuri, undeva la 20-30, pentru a realiza "the flower of life". Aveti vreo idee cum as putea face asta cat mai simplu?
Cum stiu daca bobocul de rata este mascul sau femela?
Un nume pentru o fetita Teckel? :)
Nexus poate fi un nume de pisica care e fata?
La ce pret sunt primele vaccinuri care trebuie facute unui catel si la ce cabinet veterinar(Bucuresti)?
.. Cățelușa mea a fătat 6 pui dintre care unul a murit, dar a murit si mama lor. Ea s- a involnavit, a avut hemoragie interna, iar boala s- a transmis si la pui înainte ca ea sa moara....? (mai mult)
Medici veterinari pe aici? Am o pisica de 2 ani, o cresc in casa, dar la 1 luna am luat- o de pe strada si nici pana azinu i- am facut vreau vaccin. E tarziu sa ii fac acum? Macar cel de baza. Ea ne ...? (mai mult)
Salut,am o broască țestoasă de câțiva ani și nu mai pot să o țin, ce recomandați să fac cu dânsa? Aș putea să o dau unei grădini zoologice sau să o las undeva în natură?
Ce rasa de caini iti iasa daca combini un ciobanesc mioritic femela si ciobanesc carpatin mascul?
Salut, catelul meu face ziste sunete urate nu se mai joaca nu mananca este foarte palid Azi a mancat oase, si a stat afara Tin sa mentionez ca este de talie mica (bichon cu shitzu)...Dar a mancat...? (mai mult)
Am o nelamurire in ceea ce priveste editarea fotografiilor pe un monitor cu panel IPS. Daca editez niste fotografii pe acest monitor cu iesirea pe HDMI, apoi vad fotografiile pe un monitor...? (mai mult)
Am un bichon maltese cu peedigre dar este cam maroniu la urechi, vreun remediu?
Unde gasesc in Romania toaleta pentru caini cu iarba? Caut pe net in turbare si nu gasesc nimic... Stie careva magazine sau site- uri? Dau funda. Si link sa vedeti cam despre ce e vorba, nu trebuie sa...? (mai mult)
Buna TPU. Eu imi scot motanul in spatele blocului unde sunt si niste smocuri de iarba de unde mai mananca el. Stiam ca un vecin in ultimele zile a dat cu otrava pe acolo asa ca am incercat pe cat posibil...? (mai mult)
am o problema cu catelul meu husky. Am observat de ceva vreme ca sughite des, de 1- 2, chiar 3 ori pe zi. Si se ineaca, fara sa consume ori sa faca ceva anume de multe ori. Ma intrebam daca...? (mai mult)
Doresc sa cumpar un Yorkshire toy. Stit de unde as putea sa cumpar unul?
Buna TPU am nevoie de ajutor! Ieri am gasit un pui de pisica, abia i au dat ochii. Am presupus ca este unul din pisoii fara noroc, este abandonat! Nu cred ca are mai mult de 10 zile, sa zic. Asa...? (mai mult)
Am doua pisici care au fatat in aceeasi zi, in total sapte pui.Una ia cate un pui si- l tot duce in dulap.Il lasa acolo. Pisica cealalta merge, il aduna si il duce inapoi.Mentionez cs stau toti in aceeasi...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce rasa e? Sau ar putea fi? https://68.media.tumblr.com/88aaba7e46c5e351c94bb30adc751d5e/tumblr_oph9pwMbz41uvv5gho1_1280.jpg
Vreau si eu nume pentru motani...
Stie cineva la ce varsta isi ia un pui de bufnita zborul?
Cățelușă mea bichon havenez de 3 luni tot musca de lesa când ies cu ea fără si nu stiu ce sa fac! La fel si cu hamul cu partea din jurul gatului pentru ca e puțin larg si nu stiu ce sa ii...? (mai mult)
Cum convingi un perus sa manance fructe?
Imi puteti da niste exemple cum as putea sa imi confectionez o maternitate pentru pesti vivipari din acvariu?
Am o intrebare: Stiti cu siguranta acel pistol de lipit la cald cu baghete de silicon. Eu m- am gandit sa imi creez decoratiuni de acvariu cu ajutorul acestui pistol. Este toxic sau afecteaza viata din...? (mai mult)
Sper sa cititi pana la capat. Vreau sa ma apuc de vlog, dar mi se vad venele la ochi si am niste dungi pe fata.Ma rog, imi e FOARTE frica sa nu fiu aspru judecat dupa cum arat, pentru ca oricum voi fii...? (mai mult)
De ce caramida e buna pentru porumbei?
Cum pot invata un caine adult sa mearga in lesa? Cand ii pun lesa se aseaza in fund si nu vrea sa se miste nici in directia in care vreau eu sa- l duc, nici in alta directie aleasa de el. Dar alte comenzi...? (mai mult)
Hei buna am mai pus o intrebare tot asa dar am dat gresi. Am primit un pui de 3 saptamani angora turceasca si avea purici de la mama lui.L- am dat cu spray dar tot mai erau acolo. Acum motanul e mare...? (mai mult)
Ce acvariu cu pesti sa aleg din: acvariu 54 l (60×30×30 cm) cu un caras auriu sau unul de 60 l (50×30×40 cm) cu o pereche de scalari? Acvariile au pompa, filtru, incalzitor si capac (doar...? (mai mult)
Am un bichon maltese de 5 luni are 4kg si are 28 cm, si are blana cam maronie? este normala inaltimea si kg?
Azi, cățelușa mea de un an(ciobănesc mioritic) a mâncat la ora 14 o tocană picantă.I- a dat- o mami fara sa stie ca ii face rau. Acum nu mai mananca nimic si nu mai e activa deloc(ea e foooarte...? (mai mult)
Am o idee dar nu stiu daca o sa o pun in aplicare.Deci prin 2012- 2013 (nu mai stiu exact)am primit un pui de catelus pe care mi l- a dat unchiul meu.L- am tinut cateva saptamani iar apoi mama l- a dus...? (mai mult)
Cum le pot spune subtil parintilor mei ca vreau un caine? Avem o pisica si un caine foarte batran (vreo 13 ani). Intr- o luna si jumate va fi ziua mea si ma gandeam sa le "strecor" ideea asta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
DoarDorr întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!