Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un motan de vreo 2 ani jumatate (in februarie, anul care vine, face 3), rasa birmaneza. Parintii mei vor sa ne luam un caine. Ei vor unul de rasa mica ca sa se inteleaga cu pisica (pisoiul...? (mai mult)
Am o pisicuta de 8 luni si cateva zile, numele ei este Kitty. Nu, nu o vand :))) ea este gestanta..si vreau sa stiu cat timp o pisica este gestanta(gravida). Ca sa stiu la ce sa ma astept..stiu...? (mai mult)
Cine iubeste k pop?
Aveți idee cat costa pastilele de calciu pentru căței de 10kg si peste 10kg?
am si eu o intrebare sper sa stie cineva am un Amstaff blue de 7 luni vaccinuri la zi dar am uitat sa ii fac deparazitarea :( o singura data i- am facut cand era mic, a vomitat limbrici mari de...? (mai mult)
Am o pisică de 4 ani şi un motan de un an (mamă şi fiu). Acum o lună a născut alți pisoi iar cel mare nu- i suportă. Mârâie la ei, a încercat să- i muşte şi să le bage ghiara în gât. ...? (mai mult)
Bună ziua/seara/dimineața. Am o pisica luata de la 4 zile, când i- a murit mama. Am reușit sa o cresc cu lapte cald special pentru pisici, la biberon. Pisica e perfect sănătoasă, se joaca,...? (mai mult)
Am un catelus de cateva luni si de doua zile vomita, are diaree si e apatica! Am fost cu ea la veterinar si a zis ca e o problema de alimentatie! I- a facut un antiacergic si inca ceva si ne-...? (mai mult)
Am o problema. Ce sa fac cu un coleg incapatanat care nu ma lasa sa iau niste pui de pisica de la el din fata blocului doar pentru ca vrea sa se joaca cu ei? Nici macar nu- i hraneste. I- am povestit...? (mai mult)
Hey,dragilor! Ce sa fac în parc, cu prietenii sa nu ma plictisesc? Iesim impreuna cu Doamna Diriga in parc si nu vreau sa ma plictisesc.
Stiti vreun magazin de unde se poate cumpara pasta fimo sau cernit, din Timisoara? La Carrefour nu am gasit.
Am o catelusa de 7 saptamani. Este bichon malteze. poate sa ramana insarcinata?
Caut partener de dans latino, varsta maximă 20. Detalii în privat Va mulțumesc anticipat!
Buna, TPU, cine a avut sau are bolo enegoteam blade bolo, imi poate spune si mie daca e buna, daca chiar face fata pestilor mari, aidca mrene 1- 2 kg, dau funda celui mai bun raspuns, vreau sa stiu cum...? (mai mult)
Am o problema care ma tine pe loc... Ieri am fost cu un prieten sa ii plimbam cainele, are un rottwailer de 4 luni si m- am imprietenit repede cu el, l- am plimbat doar eu cateva ore bune. Problema...? (mai mult)
Am 3 perusi (2 masculi si 1 femela) de o saptamana tot intra in cuib. Se poate sa depuna oua femela? De ce tot intra in cuib? Sta mai ales un mascul si apoi putin femela. Ce se intampla?
Am găsit o bufniță călcată de o mașină... Are o unghie întoarsă și sângerează... Ce să facem? Vă rog, repedeeeee!
Am un doberman pinscher de 2 ani jumatate.De 4 zile este mai apatic, ii arunc mingea, abia se ridica dupa ea.Nu mai latra la nimeni si nu mai sare la joaca atunci cand un om intra pe poarta casei.Are...? (mai mult)
Doi perusi masculi sau doua perusele femele se pot comporta ca un cuplu? Sa se sarute, sa se scarpine unul pe altul, sa faca dansul imperecherii. Intreb asta pentru ca nu stiu daca perusica...? (mai mult)
Doi masculi peruși se pot comporta ca un cuplu? Gen sa se sarute, sa faca dansul imperecherii etc. :D
Tatal meu doreste sa isi achizitioneze o arma tip airsoft, dar nu stie de care sa isi achizitioneze. Se gandeste la una pe CO2, dar cauta una sa fie FULL METAL (fara urma de plastic) Aveti...? (mai mult)
Cum sa gasesc colaborari pentru blogul meu de http://thekingdomstyle.com/
Am o intrebare care suna asa : Cate serii de pui face o pereche de porumbei intr-un an?
Care e diferenta dintre Glock 17 si Glock 18? Chiar nu imi pot da seama =]]
Ajutor! Cățelul meu a înghițit un soricel mort. Poate păți ceva? Va rog, am nevoie de răspunsuri! :((
Am un catel de talie mica la tara si cum gaseste o rama, melc, inescta mai slow o prinde o invarte nitel, o pune pe jos ii da cu labuta nitel si apoi incepe sa se tavaleasca peste creatura respectiva....? (mai mult)
Hei aveti cumva cartea triplu H 1 sau 2 de Corina Cindea în format pdf? Sau e cineva amabil şi vrea să îmi scaneze si mie, daca o are cineva. Please. Dau fundiță.❤
Am un catel micut rasa ciobanesc de bucovina si as vrea sa- l dresez. Sa- l invat notiunile principale. Culcat, sezi, da labuta. Daca aveti caini sau catei si stiti cum sa- l invat as dori sa...? (mai mult)
Catee saaptamani dureaza gestatia la un porcusorr de guineea
Intr-un acvariu de 54 l (60×30×30 cm) cu substrat de 1 cm si plante artificiale pot tine 3 sanitari cory si 12 xipho (4 masculi+8 femele)?
Cățelușa mea are 2 luni jumate si roade la papucii de casa in neștire! Stiu ca e din cauza creșterii dinților si o doar si mănâncă foarte tare dar mi.a distrus 2 perechi de papuci de casa...? (mai mult)
Help TPU Luni mi am dus pisica la sterilizat... Când am luat o am observat ca a fost tăiată pe spte (pe o parte) Nu a mâncat 3 zile asa ca am dus o la veterinar și i- a dat 2 inflamatoare și ...? (mai mult)
Pisicuța mea a avut prima fătare acum o săptămână, a fătat prin cezariană, in urma căreia am si sterilizat.o. după două zile de la fătare i s- a format o gâlmă tare in partea de sus a operației,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva specii de pesti de acvariu de apa dulce mari? (max 35 cm)
Am o cățelușă bichon havanez de doua luni jumate. La ce varsta o pot steriliza si cat costa? Mama mea nu vrea sa avem de aface cu menstruația ei si ar vrea sa o sterilizam! Am auzit ca se îngrășa...? (mai mult)
Heya! Stiti cumva o rasa de pisica in afara se SPHYNX care sa nu lase par? Si sa fie la un pret accesobil FUNDAAA!
Este normal ca perusica mea sa faca ritualul de imperechere, ci nu peruselul? Ea face dansul acela din cap, se plimba agitata pe bara, il saruta pe perusel, ii face masaj pe cap. El doar asista...? (mai mult)
Am gasit pe net un acvariu juwel rio de 590 l (450 net). Ce pesti nepretentiosi ar putea inota in el? (din curiozitate intreb)
Am un papagal alb cu cateva mici pete galbene, este peruș(Albino), cum aflu ce sex are? Nasul este roz perlat :).
Am primit un motan de 3 săptămâni acum 9 luni. Era așa de micuț și i- am dat lapte cu siringa. Când il duceam acasă Am observat că avea purici(negrii, roșii; cred că de la mama lui). Când...? (mai mult)
Heyy! Știți un magazin in Tg Jiu unde se fac medalioane pentru câini cu numele lui si numărul stăpânului de telefon la un preț destul de bun?
Exista lucruri, fenomene pe care noi nu le putem explica.Ne-ar putea ajuta sa avem o viata mai buna cum ar fi sa avem o afacere in schimbul sufletului nostru.
Am o problema cu cainele meu de craciun nu ma musca dar cand m-am dus la un botez dintr-o data cand ma apropi de el incearca sa ma muste tot face asta ajutati-ma va rog
Heyy! Ce recompense as putea folosi pentru dresajul câinelui meu? Ceva nu prea costisitor cum ar fi cașcavalul tăiat cubulețe pentru ca as cumpăra astfel cu kg de cașcaval de la supermarket! Daca...? (mai mult)
Heyy! Îmi puteți spune va rog niste comenzi ușoare si faine pentru căței dar fara "șazi", " culcat" sau "aștepta". Îmi puteți spune si cum sa il învăț pentru funda?
Am un hdd Seagate de 500Gb si fiumiu a dat cu laptopul de pamant, si mi- a defcetat, mi- am cumparat altul, dar vreau sa recuperez tot ce am avut pe hdd defect, cum pot proceda? am incercat sa il conectez...? (mai mult)
as vrea sa imi iau un husky.cate de greu este de intretinut? vara ce fac cu el?
As vreau nume dragute pentu un catel(mascul) Golden Retriever! :) Daca se, poate si nume in engleza!
Nu știu sigur sexul peruseilor mei, unul are nasul roz iar celălalt nasul albastru :) si nu stiu cate luni au, am uitat sa intreb vanzatoarea de la petshop. Cum pot afla?
Hey TPU...azi am schimbat rumeguşul hamsteritei mele care are 6 pui. Ea a sărit din cuşca în care am pus- o şi s- a ascuns într- un loc din care nu o pot scoate. Cum o ademenesc? Puii vor murii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
DoarDorr întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a