Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Hey TPU...azi am schimbat rumeguşul hamsteritei mele care are 6 pui. Ea a sărit din cuşca în care am pus- o şi s- a ascuns într- un loc din care nu o pot scoate. Cum o ademenesc? Puii vor murii...? (mai mult)
am un motan (nu are un an) a plecat de 2 zile, se va mai intoarce?(stau la curte)
TPU! As dori sa imi cumpar un câine pug, dar am nevoie despre niște păreri. As prefera un câine nu foarte energic, care poate fi cât de cât dresat si foarte înțelegător cu copiii.
Ieri mi- am achiziționat doi peruși, dar sunt tare îngrijorată, nu mănâncă deloc, nu beau apa, nu cântă, stau pur si simplu si privesc in jur, nici macar nu au dormit. Ce sa le...? (mai mult)
Buns ziua TPU. Pisica me a fost muscata de o viepse in partea dreapta a botului pe la mustati sa afla o umflata cat o nuca mica putin mai mica poate dar vizibila. Imi dau seama ca a fost intepata pentru...? (mai mult)
Pentru un pistol airsoft dupa ce il cumperi, ce trebuie sa mai cumperi la el? Adica doar bile de plastic sau si acel tub? Si cat costa acestea + cat dureaza. O bila merge folosita de mai multe...? (mai mult)
Buna,TPU. Niște nume pentru un vițel?
Vă rog frumos, daca stiti pe cineva sau unde pot sa gasesc pui de vidră?
Sall, TPU me- am achizitionat un husky pe data de 26.03. 2017, Cand il las singur incepe sa urle si seara si ziua ce pot sa ii fac si e foarte puturos cate zile/saptamani ii ia sa se acomodeze cu familia,...? (mai mult)
Este greu sa îngrijești un hamster?
vreau un hamster (oricare), dar parintii mei vor nota, dar eu am luat note buna si nu imi ia, ma intelegeti poate nu ma lasa cu hamsteri, a zis tata ca o sa- mi cumpere hamster in vara, dar stiu...? (mai mult)
De curand, imi vine in minte sa imi iau o pisica(una siameza ). Cum imi pot convinge parintii sa fie de acord. De la 6 ani imi doresc un animal de companie si as vrea sa le dovedesc ca sunt ...? (mai mult)
In cateva luni o sa imi iau un caine. Rasa: Shar Pei. Va trebui sa ii pun botnita cand ies cu el in oras? Dati-mi sfaturi si despre alte lucruri despre el. Cum sa il dresez sa mai faca in casa etc.
va rog din sufelt ajutati- ma si pe mine cu un sfat, pisica mea mi- a fatat aproape de o saptamana, are 3 motanei si o pisicuta si azi mi- a vomitat pisicuta, si e din ce in ce mai rau, ...? (mai mult)
Sunt indecisa, heeellp mee. Ce să aleg dintre papagali perusi sau hamsteri pitici? Cat costa fiecare? Care este mai activ? Care se intretine mai usor? Vreau argumente.
Hey TPU.Aseara mi- am luat un peruș(mascul). Problema este ca nici acum nu a mancat absolut nimic.I am pus si mei normal cu fructe uscate, si un pate cu vitamine, salata, mar, dar nu s- a atins de nimic.Nici...? (mai mult)
Am luat decizia sa imi duc pisicuta la veterinar pentru a o steriliza. Am luat- o acasa dupa cateva ore. A fost ametita, a facut la litiera si a baut putina apa, ieri a dormit toata ziua. Astazi...? (mai mult)
labradorul meu a inghitit o soseta.I-am dat apa cu sare si tot nu varsa.Ce pot sa mai fac? La cabinet vet mi-a spus ca trebuie sa vomite ca nu au ce face
am 12 ani si imi doresc sa adopt un caine mascul sau femela adult, as vrea un labrador, husky, ciobanesc german, boxer, buldog sau um bichon maltez, chiar imi doresc un prieten, , blanos, , ca sa...? (mai mult)
Salutare TPU acum stau cu isicuta mea si scriu la calculator am 2 intrebari pentru voi prima ce nume sa ii dau pisicutei mele? (P.S e alba cu ochi albastri si e pui) si a doua intrebare cat inseamna 219.000...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa cumpar un caine husky in Timisoara? As dori sa fie sub 4 luni. La piata de caini momentan nu am vazut nici unul si nu as dori sa cumpar de la crescatori neautorizati. ...? (mai mult)
Cum fac sa scap sa nu mai faca pisica pipi pe usa de la intrare? M-a disperat, imi intra prin pragul de la usa.
Îmi doresc un câine. Nu știu ce sa aleg dintre Bichon Maltez sau Bichon Frise! Va rog ajutați-mă!
As dori o lista cu trick-uri kendama pentru incepatori. Multumesc!
stie cineva de ce pestele meu BETA sta asuns, si de doua zile numai vrea sa mance?
Daca ar fi sa va luati un animal exotic(salbatic), ce v- ati lua? :) Eu mi- as lua multe: - un jaguar - un leopard - un ghepard - un râs - un urs koala - un delfin - un pinguin ...? (mai mult)
Doresc sa cumpar o bicicleta mountain bike dar nu stiu ce sa aleg.As dori una intru-in pret pana in 1000. (Am 1.78m daca are vreo importanta) Cer ajutor!
Care este cel mai mare petshop din București? Eu ma gândeam la cel din mall-ul Park Lake, dar poate sunt magazine mai mari :)) vreau sa-mi cumpăr doi peruși
Ce role sa aleg dintre Bronx, Oxelo si Roxa? http://www.decathlon.ro/p/8356666_role- freeride- hochei- bronx- negru- gri.html?search_query=role+ freeride+ 3&results=142#/6- 272- 40 http://www.decathlon.ro/p/8338996_role-...? (mai mult)
Pentru cunoscatori, as vrea sa stiu diferentele majore dintre o bricheta Zippo originala si una fake.Nu ma refer la coduri de bare, ca are rotita diferita, etc, Strict la calitate. Se pot face aceleasi...? (mai mult)
Sunt mare fan Star Wars. Știe cineva unde aș putea să văd un film/mai multe despre vechea republica. Adică dinainte de gama de baza făcută de George Lucas. Știu că există astfel de continut căci...? (mai mult)
Tasha e nume de fata sau de baiat?(vb la animale, pisici)
Am un bichon care mananca si doarme destul de mult are 5 saptamani este normal?
Imi scrieti si mie va rog niste nume dragute si cute de catei.o sa primesc un catelus, baietel de marime mica inspre medie si nu stiu ce nume sa ii pun.
Heei TPU! De curand, am luat decizia de a- mi steriliza pisica(intra f des in calduri si ma termina psihic) si am zis ca tot a venit primavara sa o tin in decursul zilei pe afara, am o curte spatioasa....? (mai mult)
Am o pereche de papagali perusi, fata si baiat.Eu le- am cumparat ieri o colivie noua: - 43cm înălțime - 40cm latime - 38cm lungime E destul de mare? Mie mi se pare foarte mare....? (mai mult)
Am un pui ce nu mananca pâna acum i-am dat cu forta ca sa nu moara, cum a ș putea sa îl învat sā mānance?
Am un bichon si mananca cam mult ce sa fac? sau este normal?
Salut, as dori sa imi iau un caine pentru curte, dar nu stiu de care. Tin sa precizez ca mai am un mascul rottweiler de 3 ani.
Un ou de rata pus la incubat s- a crapat( doar coaja) iar acea folie protectoare era intacta.Am spart oul si am vazut ca puiul era viu.Dca il lasam pana scotea, traia chiar si cu coaja crapata?...? (mai mult)
Ce se intampla daca las un peste sa inoate in bere? O sa inoate stramb?
Stiti cumva daca gasesc online (in Romania) reviste din Marea Britanie si crosswords puzzle (integrame in limba engleza)? Multumesc anticipat!
Nu stiu daca am nimerit categoria. Am niște pui de găina si unuia dintre ei, i au paralizat efectiv picioarele dar pe spate, gen sta pe ele, nu in fund. E asa de 3 zile, mănâncă, bea ...? (mai mult)
Am o intrebare referitoare cu acvariul meu de 126 l cu filtru intern, incalzitor la 25 grade, capac + neoane si o pompa de aer: este suprapopulat? In el tin 20 guppy, 5 xipho, 3 molly, ...? (mai mult)
Hei. De doi ani am o iepuroaica care a inceput sa aiba o gusa neagra. Parul la inceput nu cadea si am crezut ca nu e nimic grav dar dupa ce a cazut putina blana am vazut ca e neagra. Ea e bine adica mananca,...? (mai mult)
Bună, a cumpărat cineva vreun animal de companie de pe RoyalPet sau alte site- uri de genu? Am citit chestii aiurea, cum că animalele ar ajunge la noul cămin cu jigodie sau parvoviroză, fără ...? (mai mult)
Bună, știe cineva de unde pot cumpăra un câine din rasa Westie? Am găsit pe net 2, 3 canişe, dar nu prea am citit chestii bune despre ele...
Am auzit de ceva lesa pentru caini:"Instant Dog Trainer Leash". De unde imi pot comanda una? Cat costa? Dau funda!;)
Cainelui meu i s-a format dintr-o rana mai veche un cheag umflat pe picior.Este moale si acoperit de o coaja neagra.Stiti ce poate sa fie? Va rog, daca stiti scrieti rapid.
Hey.Am un perus mascul, iar de o saptamana a inceput sa se comporte ciudat.Doua zile nu a mai ciripit iar acum scoate un singur zgomot ca si cum ar fi ragusit.Mananca, dar da non stop din cap ca si cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
DoarDorr întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?