Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Hey.Am un perus mascul, iar de o saptamana a inceput sa se comporte ciudat.Doua zile nu a mai ciripit iar acum scoate un singur zgomot ca si cum ar fi ragusit.Mananca, dar da non stop din cap ca si cum...? (mai mult)
E buna banda asta pentru prastie? https://:///...-35-mm-roz
Buna am o pisica de rasa si are un an. Astazi am observat ceva la nasul eii cand mam apropiat avea sange si m- am speriat am luat un servetel umed si am sters un pic dar ea nu m- a lasat pana la urma si...? (mai mult)
Vreau si eu vraji reale pe care le poate face orice incepator. Va rog sa nu luati in bataie de joc. Eu una cred in magie, daca vrei sa ma critici sau ceva mai bine nu comentezi.
Vreau și eu niște nume de căței, de preferat străine și deosebite, gen Cookie, Lucky, Mickey etc. Fara link- uri către alte site- uri. Funda cine îmi scrie cele mai multe și frumoase...? (mai mult)
Acum 3 zile mi-am pus unghii de gel si de atunci ma doare o unghie dac o ating. Care este cauza?
Am o intrebare din curiozitate : Cati pui a fatat pisica voastra? Ps: A mea a fatat 6 pui
Scriu aici, la ora asta tarzie in speranta ca cineva imi poate raspunde. Am de aproape un an un catel de talie medie (nu este de rasa) si am o mica problema cu el. In aceasta seara s- a trezit...? (mai mult)
E adevarat ca de la un moment dat orice Pitbull/Doberman/Rottweiler turbeaza? Am auzit ca au o problema din cauza creierului care creste prea mare.
Am o intrebare cam urgenta legata de acvaristica. Daca as cumpara 5 pesti neon negru, ar sta in grup cu cei 20 de neoni albastirii pe care ii am?
Acum 2 zile mi- am luat o kendama. Pana acum ma descrurc destul de bine, pot pune bila pe toate cumele, pot face trick- uri usoare precum Orbit sau airplane, dar nu stiu cum sa fac trecerea...? (mai mult)
Hei TPU.pentru cei ce au caini, cum ati incepun sa vi dresati, cum ia-ti dresat?
Am 2 porcusori de guineea, care sunt foarte speriati. Cand ma apropri de ei, fug. Cand vreau sa- i prind nu stau. Mai de mult aveam 2 porcusori(fata si baiat) care erau super cuminti. Erau...? (mai mult)
Cum iti dai seama cati ani au perusii?
Cine are de vanzare bichon? Maltez de preferință.Am un băiețel si vreau si o fetiță. Nu vreau de pe OLX... Daca aveti voi lăsați varsta ei si pretul sau alte site-uri...
Unde pot vinde versuri facute de mine sau la cerere? Gen RAP.
Acum 2 zile am dat o iepuroaica la un iepuroi. Totul a fost bine, Dupa 10 minute am scos- o de la el(PS: am stat sa ma uit ca sa ma asigur ca fac ceva). Am mutat- o in alt compartiment si azi...? (mai mult)
Am o intrebare referitoare la melcii de acvariu. Ce sa fac cu ei cand se inmultesc prea tare?
Astazi am sterilizat pisica. Inca doarme dar doarme cu ochii deschisi. Cam de doua ore a iesit din operatie. Ar trebui sa ma ingrijorez?
Am un ciobanesc caucazian, are 4 luni. Si mai am si un amstaff care are 10 luni, si mereu se cearta. Ii tin pe amandoi in casa, stau la bloc.Caucazianul este foarte, foarte gelos, nici un caine...? (mai mult)
Am un canal de YouTube nou. Mi-am facut avatar, banner, totul bine. Insa, atunci cand am adaugat bannerul se vedea HD, a doua zi cand intru bannerul nu era la fel de clar, de ce?
Pisică mea a intrat in călduri chiar dacă e sterlizată! Se poate rezolva cu pastile pentru pisici in călduri? Sau doar prin operație? Dacă prin operație, care ar fi pretul?
am doi iepuri si am impresia ca nu cresc deloc, de si ii hranesc corespunzator, din ce cauza?
Ieri mi-am castrat pisica (femela) și operația e cusuta pe dinafara. Este o problema dacă se linge(spala) la operație? Se poate întâmpla ceva, sa rupă atele sau altceva?
Azi mi-am cumparat o lanseta de pescuit pe care scrie WT: 60-120g. WT se refera la greutatea de aruncare a monturi( cat de grea e montura) Funda!
Ce activator pot folosi pentru slime? Pot folosi clor marca Carrefour? Si ce lipici e mai bun pentru a face silme?
Am si eu o catelusa metis bichon cu probabil pekinez are 6 luni si 4 kg. Problema e aspectul ei... Capul seamana cu al unui bichon dat blanita pe spate e cam scurta si as vrea sa stiu daca ii mai...? (mai mult)
Stie careva un cabinet veterinar specializat in rozatoare in Bucuresti?
Va rog ajutați-mă. Cainele meu a mancat florea cu numele liliac... poate muri sau i se poate întâmpla ceva "neașteptat"? Multumesc anticipat! Dau fundita
Hello. Este cineva doctor veterinar? - intrebare legata de paralizare. Am un caine maidanez, are aproape 8 ani, pana acum l- am tinut la curtea bunicii, insa am vandut casa de acolo si as vrea sa-...? (mai mult)
stie cineva unde pot si eu cupa urechile la un cane corso are5 luni ..la un cabinet din zona sibiu.brasov
Daca ati / aveti pisici gestante / care alapteaza spuneti mi si mie cu ce le hrani ti. Ps : Eu o hranesc pe a mea cu hrana umeda de la Applaws.
Cat timp duce o sarcina o catea?
Buna seara, am un câine în vârstă de 4 luni, Ciobanesc german. Ieri a vomitat spuma alba nu manca și a avut diaree, am fost la o farmacie veterinara și mi- au dat o pastila pentru paraziți și...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva am 4 catei si au plans toata ziua stiti sunt voinici, dar sunt umflati in burta trebuie sa ma panichez? Mananca si se joaca intre ei
Pe la mine pe acasa tot vin patru porumbei voiajori, eu stiu ai cui sunt si vreau sa ii prind si sa ii duc acasa. Ei stau tot la mine, nici nu merg acasa. Dati- mi exemple de capcane pentru ai...? (mai mult)
Recent m.am apucat de cubul rubik. Am incatat metoda de incepatori, o stiu chiar bine si am ajuns la timpi de 1min jumate. M.am hotarat sa trec la metoda de avansati insa cand am vazut cate...? (mai mult)
Nume de testoase? Dau funda mare
Cine are de vanzare o Chinchilla sau un Dihor pana in 150 de lei? Sau,de unde pot cumpara in afara de site-uri precum Olx, La Jumate, etc?
Ce rasă e cainele? http://m.imgur.com/rYONJJ7
Va rog imi dati nume pentru caine Chihuahua!
am o pisica noua si am lasat- o prima luna in casa iar dupa ce i- am cumparat o casuta am dus- o afara dupa o zi au venit 2 motani iar a doua zi erau 5. M- am saturat de eii. Ii alung dar eii ...? (mai mult)
Ce alegeti: -dihor -chinchilla -veverita Degu Vreau sa imi cumpar unul din cei trei, dar nu stiu care. Scrieti avantaje si dezavantaje.
Ce magazine care comercializează pui de o, zi gen Agroland- ul, exista in Romania? In afară de Agrland, vreau sa cunosc altele( as prefera sa stiu care sunt cele din Dambovita). Dau Fundaaa!...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult un animal de companie, am vorbit cu părinții și au spus ca e ok, dar nu știu ce sa aleg dintre pisica și câine, dacă e sa aleg câine as vrea sa fie un bărbat...? (mai mult)
Am niste intrebari despre o Chinchilla: Cat costa o Chinchilla? Cat costa cusca? Cat costa mancarea? Dau funda! ;)
Imi puteti spune un program profesional de animat?(in afara de blender)
Hamsterul meu are o umflatura sub ochi de cateva zile, ce este mai exact, care este cauza si cum se vindeca?
Iepurii mananca orz?
Aș vrea și eu un animal de companie. Dar problema este că nu știu ce rasă să aleg. Îmi puteți spune care e cea mai bună rasă? Vă rooooggg!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat