Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
In curand o sa imi soseasca puii de o zi comandati (de bibilica). Am amenajat o cutie speciala in care am pus un bec deasupra pentru iluminat. Becul este la o distanta de 15 cm de podeaua cutiei. Asta ...? (mai mult)
Doamnelor, domnisoarelor, va plac dulciurile de casa?
Am adoptat o pisica, are 8 lunite si as vrea sa o duc la un medit pentru sterilizare nu am posibilitatea si timpul necesar pentru a ma ocupa de alti puiuti. Imi este de ajuns doar o pisicuta si ...? (mai mult)
am un hamster pitic, de doua zile nu a ieșit din căsuța a slăbit foarte mult ochii i s- au lipit și merge foarte greu. din câte am observat are și dinții cam mari fata de cât ar trebui....? (mai mult)
Hey, hey Am si eu o intrebare, pentru pistoalele pe baza de CO2 dar ce folosesc BB sau pellet, am nevoie de permis de port arma sau ceva la modul? Sau e legal sa cumperi una si sa o ți in casa chiar...? (mai mult)
"Hristos a inviat!" Deci, Intrebarea mea este: Ce animale de companie aveti? Dau fundita :)
Puii de bibilica mananca furaje pentru curcani?
Vreau sa construiesc un acvariu pentru broasca mea testoasa.Ce as putea folosi in afara de sticla?
Catelusa mea a fatat 7 catei. E brac german. Au acum o luna si cateva zile si nu se mai satura doar cu laptele catelei. Pot sa le dau si eu pe langa? Carnita din aceea moalte la conserva cu sos...? (mai mult)
Acum o saptamana mi- am cumparat un amstaff are 2 luni si o saptamana si are urechile cat jumate de cap si as vrea sa i tau urechile, eu stau la casa, si rar de 2- 3 pe saptamana il duc la...? (mai mult)
Pot administra puilor de bibilica de o zi furaje pentru curcan?(starter) Asa vor creste mai mari?
am un hamster si am.deschis usita pe o secunda ca sa pun o noua jucarie iar el a iesit repede din cusca si sta acum prin casa se ascunde poate el sa se intoarca sau trebuie sa caut fiecare...? (mai mult)
Salutare. De ceva timp vreau sa imi iau un fingerboard dar nu unul prea scump. Am gasit pe ebay 2 fingerboarduri, dar nu ma pot decide intre ele. Primul este http://www.ebay.com/itm/Kakurega- Complete-...? (mai mult)
Cine din Baia Mare? Nu stiti, la Animax au hamsteri sirieni? Cat costa? Multumesc anticipat! Dau fundita!;)
Hei TPU, am 11 ani, de fapt aproape 12 si vreau un catel, iubesc eborm animalele, nu siu ce rasa sa imi iau(eu sunt energica, cand este cald vreau la piscina, etc, )sau nu neaparat de rasa, dar vreau...? (mai mult)
Mi-a pus o verişoară hamsterul pe masă şi nu a fost atentă iar el a căzut şi are sânge la năsuc...ce mă fac e grav? Țin mult la el.
Buna tuturor. As vrea sa ma ajutați în legătură cu hamsterul meu care a mâncat ciocolată. L- am lăsat prin camera mea să alerge puțin și fără sa vad s- a suit pe pat unde se afla o bucată ...? (mai mult)
Vă rog, e urgent! Au venit nişte rude la mine şi o verişoară mi- a pus hamsterul pe masa şi nu a fost atentă la el, iar al a căzut şi are sânge la năsuc...mai şi şuieră...Ce mă fac? E ...? (mai mult)
Va rog niste siteu-ri care vand caini Tulcea
O sa incep sa cant la chitara dar inca nu stiu ce fel de chitara sa aleg care este mai buna si mai frumoasa dintre astea acustica:(are o gaura in ea:D) clasica: are corzile din plastic western: are...? (mai mult)
E bine sa "tragi de fiare"pentru a mari masa musculara pe care o ai la 13 ani, pentru ca am auzit ca daca ca si copil ridici greutati la varsta asta iti preseaza coloana vertebrala, iar asta iti poate...? (mai mult)
Pisca mea e rasa pura british si am lasat- o afara pentru ca sa incalzit dar am facut cred o greseala mare. Au venit motani simpli la ea. Daca pisica se imperecheaza cu motanul nu mai e rasa pura...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un papagal, sunt interesat in mod special de pretul unei nimfe sau a unui papagal cu capul auriu ( Aratinga cu capul auriu ). Daca stiti informatii despre papagali care traiesc 30- 35 ...? (mai mult)
Am doua intrebari : 1. Cu ce firma de mancare pentru pisici va hrani-ti pisica? Eu cu Pro Plan. 2. Care e cea mai buna hrana pentru pisici? Funda!
Am o pisica british ieri a implinit un an si o am de doua luni cand o mangii nu toarce doar intr-o zi a tors iar apoi gata. Asta e un semn ca nu ma iubeste?
Am o problema cu un animal salbatic. Mananca pasarile pe jumatate, capul si jumatate din corp. Stie cineva ce este?
Salut, am si eu o problema. Am un caine rasa rottweiler de 6luni.Acum vreo luna tata a scos- o pe camp sa se joace. De vreo doua saptamani am vazut ca saracuta de ea era extrem de plictisita, fara chef...? (mai mult)
Am comandat 10 pui de bibilica si m- am gandit ca daca le sau in primele 30 de zile furaje pentru pui de carne, i- ar dupa ce se aleg bibiloii de bibilici, îi separ pe masculi de femele, iar...? (mai mult)
Unde sa tund si sa toaletez cainele la un pret mic, in Sibiu?
Este legal să crești/adopți o vidră in Romania?
Pot sa folosesc acvariul Leddy 80 pentru testoasa mea? El este de fapt conceput pentru pesti dar ma gandesc ca ar fi o idee.
Pisica mea a fatat zilele trecute, dar doar 2 pui. din ce am vazut eu, si aia au murtit. Problema este ca pisica plange incontinu, iar calea pe unde a nascut este rosi/vanata. Puteti sa imi...? (mai mult)
Când pot să-mi dau nimfa afara la aer? Și e normal sa fie agresiva? Am citit ca ele sa sunt în mod normal sociabile, calme și jucăușe. A mea nu prea e asa. Ce sa fac? Funslda
De unde pot achiziționa bilete pentru cfr cluj-fcsb?
Am o veverița și nu vreau sa ii dau drumul din cușca, cum pot sa ii spăl cușca fără sa o scot din ra? Ajutor
Am adoptat de curand o pisicuta gestanta si as vrea sa stiu cati pui ar putea fata ( aproximativ). Va pot spune ca are burtica mare si rotunda, deci are peste 4 pui. Funda!
Sunt din Buzau, si as vrea sa fac rost de un catel de rasa Pomerian, care sa fie in pret maxim de 100 cu caine si livrare, stiu ca aceasta rasa e destul de scumpa dar sper ca exista si oferte...? (mai mult)
Ce nume pot sa îi dau unui mascul-huxley Ms Dau funda
Ce rasă e câinele? http://i.imgur.com/zBs5BMq.jpg
Ma ajutati cu un nume de husky-mascul....Multumesc! Dau funda
Programe de desenat pe calculator,cu care sa desenezi si cu mouse-ul,sa fie usor de folosit,cu layere, si sa aiba o claritate inalta?
Am un cățel rasa Bichon Havanez, 7 luni. As vrea sa îl dresez sa stea singur în casa și, cu sfaturile căutate pe net nu am prea reușit. Câinele este foarte atașat de membrii familiei,...? (mai mult)
o intrebare; 1. Cum o conving pe mama sa imi ia in caine in 2 zile? 2. Ce imi trebuie pentru el avand in vedere ca stau in apartment cu 2 camere 3. Ce rasa? 4. Sa fie data sau baiat?...? (mai mult)
Dupa Pasti voi primi un catel labrador. Intrebarea mea este daca il poti dresa tu singur acasa sau trebuie dat la un dresor? Am inteles ca de la varsta de 3 luni poti incepe dresajul, sunt ...? (mai mult)
Salut,imi puteti recomanda cateva seturi de cutite pentru aruncat? As vrea parerile voastre depre produse pe care l-ati testat.
De cand a venit si pe la noi "moda" cu jucariile astea "Kendama"? Nu de alta, dar vad foarte multe in ultimul timp. De exemplu ma uit pe OLX si tot al 3- lea anunt e cu vând kendama. WTF? ...Cand ma ...? (mai mult)
De 2 zile pisica mea are o umflatura pe buza de jos si partea dreapta din buza de sus este umflata. Am dus o la un medic si i- a facut cate 2 injectii pe zi. Antiinflamator si antialergic. Insa tot...? (mai mult)
Imi spuneți si mie nume se catei. (fata) Va rog!❤️
Cainele meu nu mananca de o saptamana decat foarte putin si fortat (doua trei bucatele mici de ficat). Nu mai are putere sa se tina pe picioare dar continua sa mearga. Si tremura tot timpul, de fapt este...? (mai mult)
Am un iepuras pitic care este foarte rau. Nu sta in brate, nu sta la periat, nu vine la mangaiat. Am tot incercat sa il invat dar fara rezultate. S- a mai confruntat cineva cu astfel fe probleme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?