Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Am un pui de bichon havanez o fetiță de 2 luni care nu vrea sa doarmă noaptea prea mult! Adică, se culca pe la 10 cu chiu cu vai pentru ca ne chinuim sa o adormim si ea nu vrea si se trezește...? (mai mult)
in curand imi voi cumpara role aggressive, nu am mai avut pana acum doar cele simple, vreau niste scheme pe care le pot face cu ele. Mentionez ca am echiliibru si sunt foarte bun :). Mi- am...? (mai mult)
Am două pisici: o femelă de 4 ani şi un mascul de aproape un an (mamă şi fiu). Mama lui a dat naștere altor pui duminica trecută şi când motanul se apropie de cei mici mârâie şi o muşcă pe...? (mai mult)
Salut, deci vreau sa- mi cumpar role agresive nu am mai mers pe astfel de role doar pe cele normale, adica vreau sa- mi i- au ca nu se le mai distrug pe cele simple :). Vreau un site unde sunt mai ieftine...? (mai mult)
in urma cu 4 zile am cumparat un chihuahua si as dori sa imi spuneti cum sa il invat sa faca afara si cateva sfaturi daca se poate. Multumesc anticipat.
Imi place foarte mult sa ma plimb cu atv- ul, dar nu am avut pana acum unul, doar am inchiriat s- au m- am plimbat cu cele ale prietenilor. Iar acum sunt decis sa imi cumpar unul si am mare nevoie...? (mai mult)
Mi- am luat recent un caine de la cineva. E labrador ciocolatiu si are in jur de 6 luni ( nu a stiut stapanul sa- mi spuna exact - _- ). Ce vaccinuri trebuie sa- i fac? Stapanul a zis ca nu...? (mai mult)
Mi- am luat o tarantula si un sarpe de companie. Nu prea se inteleg, dar noroc ca tarantula nu mai are coltii, iar sarpele nu e veninos. Uneori Venom (sarpele) incearca sa il manance pe Dot (tarantula)....? (mai mult)
Salut am o ninfa si ii cad penele de la coada si de la aripi si stiu ca e toamna dar nu cred ca e normal sa ii cada aceste pene. Prezinta vreo afectiune sau ceva pentru ca imi fac griji si daca da dati.mi...? (mai mult)
Buna,pisica mea a iesit afara pentru prima oara e a 5 zi de cand o am si nu e in ograda ce sa fac nu vreau sa fuga si nici nu vine cand o chemi pe nume mi-e frica o iubesc mult
Buna! Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare. Am un perus si de vreo 2- 3- 4 zile are partea aceea a piciorului de care sunt prinse degetele umflata destul de rau. Am sunat ieri la 2 medici veterinari...? (mai mult)
Salut tuturor am și eu o întrebare.Am un cățel de vreo 7.8 luni și are un fel de piele pe ochi cum pot sa fac sa se retragă dau funda.
As dori sa cumpar un acvariu de 54 litri (60×30×30 cm). Intrebarea mea este daca as putea sa tin acolo o pereche de scalari.
Nu e pacat sa sacrifici animalele?
Am in caine pe care trebuie sa il duc la vetrinar ca sa ii inplanteze microcipul. Imi plate spune cineva procesul prin care trebuie sa trec? Am auzit ca trebuie sa il inregistrez etc.Imi puteti da...? (mai mult)
Help. Papagalul meu are diaree si zboara prin casa. Ce fac? Dau funda
Hei, salut TPU, cațelul meu bichon maltez nu se joaca cu o jucărie pe care i-am luat-o, o mingiuta verde care chitaie, se sperie de ea.
Vreau o veverita Degu, insa nu stiu cum sa imi conving parinti sa ma lase sa imi iau una.Iau note foarte bune la scoala(sunt in clasa a 7- a) iar ei tot nu ma lasa.Mam documentat foarte mult...? (mai mult)
De unde pot cumpara custi pentru rozatoare precum veverita Degu sau Chinchilla pana in 200 de lei? Dati-mi site-uri, linkuri etc.
Cum as putea fotografii de genu asta https://www.facebook.com/103474366398525/photos/a.103483256397636.7552.103474366398525/1330270457052237/?type=3&theater?
Va rog ajutati-ma cum aflu daca papagalul meu e fata sau baiat? almeu are nasucul albastru spre mov cum imi dau seama?
Am o intrebare. Am si eu doua zebrute australiene. Masculul l- am avut mai demult si recent am luat o femela. Totul bine si frumos, in scurt timp s- au imperecheat, iar ea a depus 5 oua....? (mai mult)
am o pisica de rasa pura si mama mea vrea sa o tina afara si nu vreau sa fuga o iubesc dar mama nu intelege cum sa o conving sa nu o lase afara
Am un caine ciobanesc, destul de batran ( 8- 9 ani ) si acum 3 zile tatal meu i- a dat un os, bineinteles ca la mancat repede si s- a innecat si apoi a inceput sa vomite, de atunci nu mai mananca...? (mai mult)
Intr-un acvariu de 590 litri, daca cumpăr 8 scalari de pui, când ajung la maturitate, o sa mai fie agresivi? Țin sa precizezi ca ei sunt singurii pesti din acvariu.
Se aprorpie pastele si vreau sa primesc de la parinti o rozatoare.Ce sa aleg dintre: -Hamster Sirian -Gerbil -veverita Degu -Chinchilla
Pisica mea noua are un an si sta doar sub mobila-_- Maninca si se plimba prin casa doar noaptea e a doua zi de cand o am.cand nu o sa mai aiba acest obicei?
Salutari tuturor. As avea o intrebare, in legatura cu catelul meu. Are 9 luni, si l- am cumparat recent de la un tarc de husky. A stat alaturi de familie si fratii lui, iar acum se acomodeaza destul...? (mai mult)
As putea sa țin un peste scalar (singur) intr-un acvariu de 20 litri (40×25×20 cm) fara substrat cu doua plante artificiale, filtru si incalzitor?
Cat costa sa ai un hamster. Adica cat costa: talasul,cusca, hamsterul, acesorii etc. Funda!
Stie cineva daca pestii de apa dulce,respectiv cei de apa curgatoare pot sa traiasca in acvariu? si daca da, ce conditii le trebuie? :D
Hei TPU.am avut un perus, care nu prea se juca era calm si mai zbura prin camera dar foarte rar, statea mai mult in colivie, si a murit su stiu de ce. iar acum mi- am luat altul, adica ieri mi l- am luat,...? (mai mult)
Buna,am o pisica noua si are 1 an. Ea sta sub mobila si nu vrea sa iasa ce sa fac? Am incercat cu jucarii de pisici, mancare etc
Vreau si eu un cățel frumos talie mare, ce rasa imi recomandati?
A auzit careva de magazinul, , AgroSem, , ? Daca da, am o intrebare in legatura cu el.Am comandat de curand pui de o zi.Si de 2 saptamani nu vin puii.Vanzatorul spune ca nu stie nimic, si ca...? (mai mult)
Buna seara, Am un caine Cane Corso de 1 an si 6 luni si este mult prea atasat. Nu pot sa fac un fac un pas prin casa sau prin curte fara sa se tina dupa mine. Parca ar fi a2a umbra. Pot sa fac ceva sa-...? (mai mult)
Am nevoie de tot ajutorul! Recent mi- am descarcat un joc(piratat) si cand trebuie sa dezarhivez imi da eroarea asta: Eroare la verificarea sumei de control in arhiva (joc).iso:Volumul...? (mai mult)
O pisică gestantă se mai împerechează?
Sunt doua usi complet identice una langa alta. Una duce in Rai, iar una in Iad, insa nu se stie care care- i. La ambele usi sta cate un om. Unul dintre ei spune mereu adevarul, iar celalalt mereu minte....? (mai mult)
Aş vrea să îmi schimb carcasa calculatorului meu, dar nu ştiu de ce lucruri trebuie să ţin cont ca să ştiu dacă placa de bază încape/se potriveşte în carcasă. Nu ştiu numele...? (mai mult)
daca am cont da nu pot comenta pe un chat de pe un forum inseamna ca am ban?
Hamsterul meu are un miros urat,pe cand altul nu,cu toate ca fac curat in cusca mereu,blana lui miroase,nu cusca, ce se intampla?
Spuneti-mi ce sa fac ca pantofii pentru dansuri latino sa nu alunece?
Buna,am un hamster matur, care este "tatal" unui hamster micut de 5 saptamani,daca ii pun la un loc el nu ii da pace, e posibil sa il poata manca cu toate ca are 5 saptamani?
Buna Ziua TPU. Pisica mea s- a intors acum 2 zile de afara eu stau la Casa si se plimba de obicei dar cand a intrat in casa am vazut ca avea un fell de pai cel mai probabil o foita de frunza cred. O durea...? (mai mult)
am o problema in legatura cu papagalul meu este o ninfa are 11 luni si eu am niste plante in casa ca toti oameni iar el este foarte artas sa manance pamant si sa rupa planta dar mie mi.e frica...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar un cangur?
Ce mancare ii pot da unei pisici gestante? Funda!
Buna seara. Care ma puteti ajuta? Am un catel din rasa Sharpei si am observat ca la urechi i-a cam cazut putin parul, ce ar putea sa aiba sau din ce cauza i-a cazut? E ceva grav sa nu? Multumesc
Cine ma poate ajuta cu ceva in legatura cu developarea pozelor? Vreau sa imi scot niste poze in format 10x15 si imi taie din poze, cine stie ce trebuie sa fac sa nu imi mai taie din ele. (mentionez ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput