Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 2 Februarie 2025 sunt:
O pisică gestantă se mai împerechează?
Sunt doua usi complet identice una langa alta. Una duce in Rai, iar una in Iad, insa nu se stie care care- i. La ambele usi sta cate un om. Unul dintre ei spune mereu adevarul, iar celalalt mereu minte....? (mai mult)
Aş vrea să îmi schimb carcasa calculatorului meu, dar nu ştiu de ce lucruri trebuie să ţin cont ca să ştiu dacă placa de bază încape/se potriveşte în carcasă. Nu ştiu numele...? (mai mult)
daca am cont da nu pot comenta pe un chat de pe un forum inseamna ca am ban?
Hamsterul meu are un miros urat,pe cand altul nu,cu toate ca fac curat in cusca mereu,blana lui miroase,nu cusca, ce se intampla?
Spuneti-mi ce sa fac ca pantofii pentru dansuri latino sa nu alunece?
Buna,am un hamster matur, care este "tatal" unui hamster micut de 5 saptamani,daca ii pun la un loc el nu ii da pace, e posibil sa il poata manca cu toate ca are 5 saptamani?
Buna Ziua TPU. Pisica mea s- a intors acum 2 zile de afara eu stau la Casa si se plimba de obicei dar cand a intrat in casa am vazut ca avea un fell de pai cel mai probabil o foita de frunza cred. O durea...? (mai mult)
am o problema in legatura cu papagalul meu este o ninfa are 11 luni si eu am niste plante in casa ca toti oameni iar el este foarte artas sa manance pamant si sa rupa planta dar mie mi.e frica...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar un cangur?
Ce mancare ii pot da unei pisici gestante? Funda!
Buna seara. Care ma puteti ajuta? Am un catel din rasa Sharpei si am observat ca la urechi i-a cam cazut putin parul, ce ar putea sa aiba sau din ce cauza i-a cazut? E ceva grav sa nu? Multumesc
Cine ma poate ajuta cu ceva in legatura cu developarea pozelor? Vreau sa imi scot niste poze in format 10x15 si imi taie din poze, cine stie ce trebuie sa fac sa nu imi mai taie din ele. (mentionez ca...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Acuma cateva zile mi- am luat o catelusa de 1 luna si ceva.Inca nu i- am facut nici un vacin/deparazitare.Am o intrebare in legatura cu ea. Dimineata e destul de activa, iar la pranz foarte...? (mai mult)
Am o problema. Am un vecin care e nebun psihic si are 9 caini, habar n- am de unde i- a luat insa arata foarte bine. Problema este ca nu au ce manca atata timp cat persoana care ii are nu judeca...? (mai mult)
Doresc si eu un mascul de cocker black and tan (negru cu auriu), mai mare de doua luni. Ma poate ajuta cineva? Sunt din Bucuresti
Salut TPU? Vreau sa-mi cumpar un caine Cane Corso, as avea un buget de 800-1000 de lei. As dori cu pedigree, ce parere aveti?
Cum pot curata stratul de pietriș din acvariu cat mai eficient?
Salut TPU, e prima mea postare... Am venit si eu cu o intrebare pentru profesionistii, ``expertii`` in samp, m- am apucat de un server de samp rpg, dar...nu stiu cum sa il urc pe un host sau sa fac rost...? (mai mult)
Duminică mi- am achiziționat un hamster siberian pitic. Până acum nu a muscat, insa azi de fiecare dată cand il iau in mana ma muscă. Am citit pe net ca sa - mi pun in mana mâncare si sa-...? (mai mult)
Am si eu o catelusa lup de 234 luni are ea e adavarat ca daca o pup o prostesc?
Ce parere aveti despre acest acvariu https://www.youtube.com/watch?v=aKbLkjBYskA
Salut mi.am luat o numar o am de 3 luni si pana acum a fost cuminte dat de cand i.am dat drumul se duce si mănâncă pământ! Are ceva deoarece mi.e frică in legatura cu sănătatea lui " funda
Cainele vecinilor de fiecare data cand vede pe cineva pe drum iese si latra. E un caine de statura mica si cu sperante mari. Daca te prefaci ca iei o piatra sa o arunci isi continua latratul lejer, si...? (mai mult)
Hey! Am si eu o intrebare mai mult pentru cei de la tara! Cu ce plante se pot hrani pasarile de curte(gaini, curci, rate si bibilici)? Eu stiam ca la puii de curca se da coada soricelului si urzica doar...? (mai mult)
Porcusor de Guineea VS Hamster.Care e mai usor de intretinut si cat costa tot ce trebuie inclusiv samponul special.Multumesc!
Am un hamster pitic asiatic de 3 zile si e pui.E ceva in neregula cu el..Noapte pana acum se zbenguia ca na e animal nocturn si azi a dormit ziua si acum doarme si seara..Stiam ca hamsterii seara sunt ...? (mai mult)
Cum pot ști ce ouă sunt bune și care nu sunt bune ( la porumbei )? Dau fundiță!
Hey! Vreau sa imi cumpar un Labrador Retriever negru si as vrea sa stiu cam cat costa un pui de la un crescator respectabil si daca puteti sa mi puneti niste link-uri. Mersi mult
La KENDAMA WORKSHOP sustinuta de CRBL de pe 6-9 aprilie 2017 ce se petrece acolo?
Dacă un câine are semipareză își poate reveni, așa-i? Și în cât timp?
Buna am un buldogel francez in varsta de 2 luni si inca nu si a ridicat urechile. Cum pot sa ii le ridic eu? Am vazut cateva poze pe Facebook in care catelusii aveau urechile prinse cu un fel de scoci....? (mai mult)
Pentru cunoscatori sau cei care detin/au detinut aceste biciclete, ce parere aveti? Bicicleta MTB, DHS, Terrana 2645 http://www.emag.ro/bicicleta- mtb- dhs- terrana- 2645- 2016- full- suspension-...? (mai mult)
Ce firme de biciclete stiti care sa coste aproximativ 1000 lei? Pot cumpara sh o bicicleta decenta cu aceasta suma? Daca da, ce firme? Multumesc mult!
Salut.am un am un armăsar de 12 ani care e dresat sa sara in doua picioare.Dar eu l- am cumpărat de la un om care a murit la scurt timp după ce l- am luat si nu mi- a spus comanda Așa ca îmi puteți...? (mai mult)
Am un hamster pitic asiatic de ieri si cand vreau sa il iau din cusca sa il tin in mana ca mi- e drag de el fuge si se ascunde in tuburile din cusca:(Cat trebuie sa astept sa se acomodeze sau...? (mai mult)
Hei, cine a jucat "Club Penguin"? Mi- am facut cont in noiembrie 2012 si de atunci am jucat zilnic pana joi dimineata cand s- a inchis. Mi- am facut un alt cont pe "Club Penguin Rewritten" care a fost...? (mai mult)
Am un ciobanesc german de 5 luni si cand ies cu el in oras se sperie de alți caini, prin curte latra si e viteaj dar as vrea sa il fac mai rau sa ma apare el pe mine, nu eu pe el.Stiți vreo...? (mai mult)
Key hey TPU! Am aproape 14 ani (fara o luna) si as vrea sa ma apuc de atletism. Stiu de la o prietena care face de cativa ani acest sport ca presupune mult efort. ●E tarziu sa ma apuc de acum? ●Cateva...? (mai mult)
Voi ce ii dati cainelui vostru de mancare? Am un Bichon Havanez in varsta de 6 luni si-l hranesc cu Pedigree si Friskies pentru talia si varsta lui dar as vrea sa ii diversific hrana.
Cum sa-mi cresc canalul de Youtube?
Salut? Este vreo diferenta intre ciobanesc german si metis ciobanesc german pentru ca eu am un pui metis ciobanesc german si vreau sa stiu cat de mare poate sa creasca si ce trasaturi va avea. PS: mama...? (mai mult)
Am nevoie de un cadou pentru un baiat ce implineste 16 ani.este prietenul meu. avem jumate de am imptreuna. el toata ziua petrece cu muzica. casti nu boxe nu. nu mai am idee. el joaca volei si fotbal ...? (mai mult)
Sall, am o femela cane Corso și vreau S- o dau la monta și monta la care dau este fratele femelei mele sunt născuți amândoi din aceiași mama și aceiași zi o sa existe vreo problema dc sunt sunt...? (mai mult)
Ce fel de bichon sa îmi iau şi de ce. Dau un exemplu: ****** fiindcă e mai îngrijit, frumos, atent..Trebuie 5 motive. TREBUIE DINTRE:Maltez si Frise.
Salutare TPU, am un motan de 2 ani, necastrat, plecat de 3 zile, cel mai mult a fost plecat 1 zi. Care sunt sansele sa se mai intoarca?
Imi puteti sugera cateva nume de caini? Si sa nu imi dati site-uri sau sa scrieti cu copy-paste.
Vreau sa cumpar un bulldog francez si nu stiu daca sa comand de pe net gen olx este o idee buna. Ce parere aveti?
Cum pot face un Perus sa se urce pe degetul meu?
Am o problema.Am 2 perechi de porumbei si ambele au scos un ramd de pui anul acesta. Dupa ce puii au inceput sa se acopere cu putine pene s- au imperecheat iar si au depus oua la 1 saptamana. Puii inca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!