Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Buna dimineata/ziua/seara! As vrea sa imi cumpar un papal, dar nu stiu ce sa fac cu el cand plec in vacanta(9- 10 zile). M- am gandit sa- l las la o ruda, dar am auzit ca poate sa creada ca l- am abandonat...? (mai mult)
am vazut o poza acum 2 zile pe Facebook si as vrea sa o gasesc sa o downloadez in telefonul meu sa i arat la un prieten poza era cu moarte cum trece prin cateva camere.:))si la camere sus ...? (mai mult)
am un bichon de 2 luni, l am primit cadou, si tot citesc pe aici ca poti sa i dai legume, pe linga mincarea lor sau carnita de pui.intrebarea mea este: daca ii fierb eu legumele in casa si ii dau?...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o chinchilla. Poate cineva sa imi spuna pretul aproximativ, si cateva lucruri despre acest animal? DAU FUNDA Ps: am un bichon de 6 luni...s- ar intelege amandoi sau ar trebui sa ii...? (mai mult)
Hei! Ce trucuri stie cainele vostru? Ps.Catelusa mea stie: - Sezi - Culcat - Adu - Lasa - Prinde - Pleaca - Stai - Rostogolestete - Invarte - Cauta - Latra - Laba(sa dea ****) - Bate palma(sa...? (mai mult)
Salut Tpu.Eu am cumpărat un cal acum 1 an.El are vârstă de 12 ani.Este un cal foarte frumos si înțelegător.Eu il folosesc la caruta. Trage, nu are nici o problema. Dar de la un timp el a început...? (mai mult)
Buna TPU Stiti de chestia "Edinburgh casting"? Imi poate spune cineva cum se poate face solutia aia roz? Dau funda
Pe unde se pot face gratare langa Craiova, la Jiu se poate?, in padurea de la Podari? multumesc anticipat
Bina TPU! Cum il conving pe tata sa mi- a papagali? Bun... Haideți să vă povestesc. Peste o săptămână e ziua mea și vreau papagali. Ieri am fost la niste prieteni care au papagali și mama a...? (mai mult)
Acum aproape o saptamana, catelusul meu yorky de 6 luni a mancat un prezervativ, ajunsa acasa am gasit doar ambalajul. Am facut curatenie in dormitor sperand ca l voi gasi. El se simte bine,...? (mai mult)
Am un caine de vreo 10 luni foarte agresiv si nu stiu ce sa ii mai fac. Acum o saptamana am mers la urgente din cauza lui. Sa nu credeti ca mi- a rupt o mana sau ceva. E corcitura cu bichon ceva,...? (mai mult)
O metoda de facut bani la 15 ani?
Pe ZooMania se vinde un spray din acela care atrage câinii să facă pe covorașul absorbant.Intrebarea mea e dacă ați folosit spray din acela și dacă a mers. FUNDĂ!
Care e cea mai buna mancare de caini? Fundaa!
Stiti cumva daca cei de la Agroland aduc comanda acasa? As vrea sa comand de pe net pui de bibilica si nu stiu nimic despre asta. FUNDA!
Hei TPU, am nevoie de putin ajutor.Am cateva oua de rata romaneasca pe care voiam sa le pun la clocit dar s- au udat un pic, doar pe o parte, sau pe varf.Ar trebui sa le mai pun sub closca? Mai ies pui...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un catelus dar mama zice ca nu pot deoarece curtea noastra nu e inchisa de tot si vin cainii mai mari si il omoara. Dati- mi o idee ce sa fac sa pot sa tin un caine fara sa...? (mai mult)
știți de unde aș putea cumpăra pokemon tcg(traiding card game) nu doresc sa cumpăr de pe aceste site- ului olx ocazia etc.Si reducere goblin un loc unde sunt mai ieftine daca știți un ...? (mai mult)
Hei...stiti vreun site unde pot gasi scene te teatru sau de filme? (Ma refer la scenarii scrise nu la interpretari. Ati inteles voi)
As vrea sa mi cumpar un caine, dar nu stiu ce rasa. Vreau un caine rezistent la frig doarece va sta in curte. Vreau sa fie un caine de talie medie/mare. Ps: Nu vreau maidanez! Asa ca daca...? (mai mult)
Buna TPU am o testoasa care de curand am pierdut- o in curte, apoi peste 2 zile am gasit- o am pus- o inapoi in acvariu dar nu mergea la fund ca cealalta plutea cu ochii inchisi.P.S. Cand o iau in mana...? (mai mult)
Vreau să mă ajutați cu 2 lucruri: 1Cum să îți dresezi câinele să te aștepte in fata magazinului? 2Cum să îți dresezi câinele să meargă fără lesă alaturi de tine, fără să fugă...? (mai mult)
Am un catea de talie mica la tara si a inceput sa aiba un comportament destul de ciudat. N are nici un an, insa am adus de acasa dupa ce vechea minge s- a spart, i am adus una de baschet dar n am avut...? (mai mult)
am un motan de 2 ani si in ultima vreme a slabit foarte mult, ar putea fi bolnav? daca nu de ce a slabit asa de mult?
Ce greutati pot atinge bibilicile? In special masculii.
Cand se spune despre un cocos/bibiloi ca nu e bun? Adica nu are samanta? Calca si in acest caz sau nu calca deloc?
Am un cățel de 7-8 Amstaff i l-am ținut închis în lanț, va influenta creșterea lui în înălțime
Am o intrebare, am un cățel 7-8luni și l-am ținut închis il lant, va influenta cu ceva creșterea lui
În 2 zile o sa am un bichon maltez. Vreau sa îmi spuneti: - Poate mânca mâncarea pe care o mănânc eu? (Ma refer cartofi prăjiți, supe..etc sau trebuie sa- i cumpăr mâncare de căței?) ...? (mai mult)
Bună ziua, Dețin un bischon maltez de aproximativ 2 ani iar de 3 zile ii tremura capul, nu mănâncă, nu bea apa și nu mai este la fel de activ sau vioi. L- am dus la clinica veterinara, analizele...? (mai mult)
Daca se curcesc bibilicile de carne cu bibilicile de oua(gen o femela pentru carne si un mascul mai mic, de oua) cum vor fii puii?
Am o nimfă cu vârsta de 9 luni, nu știu din ce a ciupit pentru că i- a dat sângele pe limbă, acum (după 5 ore) nu prea poate mânca, ce îmi recomandați să îi administrez? Am sunat...? (mai mult)
Daca am taiat penele de la aripi la o gaina/bibilica/rata va mai cloci? Eu am auzit ca nu.DAU FUNDA!
Cum pot vedea daca ouale(de gainia si bibilica ) sunt fertile? Eu le- am pus la lumina unui bec si am vazut la ouale de gaina banutul, iar la ouale de bibilica era putin mai mic, si nu se vedeam prea ...? (mai mult)
Bibilicile mele au inceput sa oua.Nu stiu daca ouale sunt fertile, adica daca bibiloiul le- a calcat, dar am vazut cocosii mei calcand bibilicile. E o problema? Adica daca le pun la incubat nu o sa iasa...? (mai mult)
Cresc rate romanesti si acum cateva zile am cumparfat una noua motata. Ratoiul o mai alunga de ma mancare si apa si cateodata vrea sa o calce dar ea nu sta.Cineva mi- a spus ca poate e ratoi, dar stiu...? (mai mult)
Am 4 bibilici in curte(2 masculi si 2 femele) iar masculii sunt mai mici decat femelele(in greutate ma refer).Nue asta o problema, dar daca scot un rand de puide la ele, puii lor, cand vor creste...? (mai mult)
Merge sa fac un acvariu pentru testoasa din materialul acesta? https://www.dedeman.ro/ro/hobbyglas-2-mm-klar-0-5x1-m/p/6019001
Cornul rinocerului care se afla in gradina zoologica se taie pentru a nu rani persoanele care vin sa-l vada sau pentru a nu veni braconierii cu flexul sa-l fure si sa sara gardul cu el?
As putea sa fac un acvariu din hobbyglas? https://www.dedeman.ro/ro/hobbyglas-2-mm-klar-0-5x1-m/p/6019001
Buna dragilor. Am si eu o problema. Mi-a scăpat hamsterul, ce pot face?
Buna TPU.am o problema mare, perusul meu nu mai vrea sa iasa din colivie nu stiu de ce inainte alerga prin camera il am de 5 saptamani, cred ca s- a speriat de ceva nu stiu cei care au patit asa sau ...? (mai mult)
Hei TPU, am o broscuta testoasa si am aflat ca e fata si trebuie sa ii schimb numele, dar...e lipsa de idei...PLS HELP!
Dacă tai unghiile pisicii cu forfecuța mai trebuie stâlp de sisal? FUNDĂ!
eu am acasa un papagal femela si as vrea sa imi iau unul si nu stiu ce nume sa-i dau, ma puteti ajuta, va rog? VREAU UN NUME DE MASCUL.
Vreau sa imi cumpar un caine de pe olx, cum va fi livrat acesta? Exista firme care se ocupa cu livrarea animalelor?
Este adevărat că stăpânii primesc amenda daca își lasă câinii fără lesă prin locuri publice cum ar fi în parc? Ce amenzi mai pot primi posesorii de câini?
Vă rog ajutor! Pisica mea a fost călcată de masină si se tareste.Are doar rupte labutele din spate (picioarele)si nu poate să meargă. Nu stiu cum a rezolv cu toaleta ei. Miorlăie întruna si nu ...? (mai mult)
Azi am avut o zi foarte trista...Mi-am pierdut cățelul(era pui, iar eu stau la tara)si îmi e foarte dor de el.Il am de o saptamana.Ce sa fac ca sa nu mai îmi fie asa dor de el?
Imi puteti spune va rog cat m- ar costa intretinerea lunara a unui ciobanesc german adult (mancare 50 lei/10kg.) Vaccinurile, are microcip, carnet de sanatate, eu il cumpar la 2 luni si as...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!