Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Ce rasa de caine este? https://instagram.com/p/BRn-aAjFAw3/
Buna, Am un caine yorkshire si am o problema cu ea: s- a intamplat ca acu'aproximativ o luna sa tuseasca foarte, foarte urat intr- o seara si efectiv nu putea respira pe gura, nu isi putea misca ...? (mai mult)
Am avut o kendama bull si una karo ambele cu grip dar m-au dezamagit. Vreau sa imi iau un Sweets Prime Solid Green. Ce parere aveti? Se strica repede?
Am un cane corso de 5 luni si azi am vazut ca i au aparut pe abdomen si in partea dorsala niste pete negre... se scarpina, dar nu excesiv. poate fi vorba de vreo alergie?
Am un pui de amstaff si tot isi musca piciorul din spate.De ce?
Bună TPU, îmi puteți spune și mie un nume drăguț pentru un puiuț de pisică? Dau fundiță☺
Porky e nume bun pentru un porcusor de guineea?
As vrea sa imi cumpar un Ciobanesc German si ma intreb cam cat ar fi costurile lui lunare avand in vedere ca am sa ii iau mancare (10kg/50 lei )? Vaccinurile, cam cat ar fi?
Cumpar caine, pui de Ciobanesc german mascul (complet negru) doar cu Pedigree
Hey as vrea sa îmi cumpar sau sa adopt un yorkshire terrier biewer prețul lui nu vreau sa fie mare dar am găsit doar de la 3- 4000 în sus. V- as ruga dacă știți vreun site sau vreun proprietar...? (mai mult)
pe Youtube am vazut ca hamsterii pot face baie in nisip dar cand am fost la pet shop au zis ca nu are cum stie cineva de unde pot achizitiona acel nisip?
Salut, pisica mea de cativa ani tot vomita pentru ca manca nemestecat dar nu am luat prea mult asta in serios. Dar acum a vomat absolut toata mancarea, bucatile de carne erau intregi. Acum am zis sa...? (mai mult)
am o problema...Cainele meu nu vrea sa manance.Dar cand ma joc cu ea (are ceva jucarie) alearga, si nu pare sa aiba nici o problema.Am incercat mai multe tipuri de mancare.
Recent mi- am cumparat un pui de cai e amstaff.Am catev intrebari in legatura cu el. 1.De ce cate o data tremura? 2. Daca de la vaccin se umfla burta sau doar a mancat mult? Are carnet de sanatate...? (mai mult)
Salut? Am un ciobanesc german metis baiat invarsta de o luna si cateva samptamani, mama lui este ciobanesc german iar tatal nul cunosc, as vrea sa stiu cu cine va semana mai mult dupa cum il vad este...? (mai mult)
Astazi mi-am cumparat doi iepuri!, pe care ii tin in hol.Eu vreau sa ii tin afara in cusca dar afara sunt 6 grade.Deci pot sa ii tin afara?, nu o sa le fie frig?
Am nevoie de un sfat... De la ora 8 dimineata pana acum, imi tot caut motanul. :( De obicei el nu pleaca niciodata, dar astazi a plecat si nu stiu unde sa- l mai caut. Exista posibilitatea...? (mai mult)
Salut, Imi poate face cineva o lista cu tot ce imi trebuie pentru un acvariu cu pesti? Asta include si decorurile si filtrul. As vrea sa pun 10- 12 pesti cu marimi de maxim 5 cm. Bugetul pentru ...? (mai mult)
Dacă există cineva pe aici care face echitație va rog sa răspundeți! DAU FUNDA! Am inceput de curând galopul și as vrea sa îmi spuneți la ce să fiu atenta când il fac că să mă pot...? (mai mult)
Va rog sa imi recomandati un crescator de ciobanesc german negru (alsacian), crescatorii ofera pedigree la puiul cumparat dar nu gasesc in Romania, cine ma poate ajuta?
Am doi porcusori de guineea dar imi doresc mult o pisica. Tatal meu uraste pisicile. Am citit undeva ca porcusorii si pisicile se inteleg. E adevarat? Ce sa fac cu tatal meu?
Hei! Dupa cum stiti eu imi voi lua un pui de labrador insa nu stiu ce nume sa ii dau. M-am gandit la: -daca e fata:Kira -daca e baiat:Lucky Alte idei de nume?
Am sa zic asa un "prieten" si acesta intr- o seara vede o pisica si o cheama la el. O mangaie putin si dupa pisica dandu- si seama ca e om rau se departeaza de el putin, iar dupa asta ala ii...? (mai mult)
De ziua mea, imi doresc un catel dar nu stiu ce sa aleg dintre un Beagle si un Cogi! Dau fundita
O zi buna TPU. As dori sa intreb urgent, un sfat legat de sanatatea catelului meu. Este un pui husky, in varsta de 9 luni. Acum ceva vreme am observat ca a inceput sa se scarpine in zona genitala, ...? (mai mult)
Gecko leopard poate convietui impreuna cu gecko african fat tail? Primul raspuns funda!
Voiam sa stiu daca unui caine de rasa beagle ii dauneaza daca sta 4-6 ore singur in apartament. Multumesc!
Care este cea mai usoar metoda de a invata chitara acustica online?
Caut idei de facut pentru catei ( Diys)
Am si eu o intrebare am o catelusa bichon de 1an jumate si astazi i.a venit menstruatia as vrea sa stiu cand trebuie sa o dau la imperechere si ce trebuie sa fac as vrea sa faca pui dar nu stiu nimic...? (mai mult)
Sunt owner pe samp, cine imi spune si mie cum dau Puncte Premiul la toti playeri(all)? Dau fondita!
Am 7 puisori de hamster, astazi au facut 2 saptamani dar inca nu au ochi, cand le apar?
Ce firme de biciclete stiti care sa coste pana in 1000 lei?
Duminica este ziua mamei mele.Implineste frumoasa varsta de 36 de ani.Nu stiu ce cadou sa- i fac. Pute- ti sa- mi trimite- ti linkuri cu lucruri frumoase handmade, care ar putea fi un cadou ...? (mai mult)
am un catel de 2 luni luat recent! Nu stiu cum sa- l determin să facă intr- un singur loc nevoile! Am auzit ceva de niste benzi sau o solutie care miroase specific lor si ei fac doar acolo....? (mai mult)
Am in plan sa-mi iau doi iepuri cap de leu. As vrea sa va intreb ce cheltuieli implica acesta si cat ar costa aproximativ vaccinurile, deparazitarile... Multumesc!
Daca in desert nu exista apa, atunci cum beau animalele apa?
Un terariu de 30×30×30 cm ar fi suficient pentru a găzdui un singur gecko leopard?
Cum pot face un joc in C++? (Code::Blocks)
Eu cu niste colegi avem un proiect in care trebuie sa facem un scurt film. As vrea si eu niste propuneri despre ce ar putea fi
Unde se gasesc cartuse de glont trase, tuburi de glont goale. Imi trebuie cateva mici, subtiri si noi (nu oxidate) sa incerc sa fac un breloc sau un pandantiv.
Hei! Este cineva cine e din Satu Mare? Daca da, trimiteti un emoticon fericit/ :- ) /, iar daca nu trimiteti un emoticon trist/ :- ( /. Continuarea intrebarii doar pentru cei din SM. Dau funda...? (mai mult)
Hei! Cine are perusi? Cum i- ati dresat/imblanzit? Eu am doi, o femela si un mascul si fata e speriata de mana mea, iar baiatul deja ma lasa sa il iau pe deget si sa il mangai. Nu i- am scos inca...? (mai mult)
am un catelusa Pittbul a implinit 3 luni ..Acum aproape are spre 4 luni si am decis ca e momentul sa o dresez ..Am decis sa nu o duc la dresor deoarece risc sa nu ma asculte cand ii dau o comanda...? (mai mult)
Vrea sa mi iau un Labrador, dar inainte am niste intrebari : 1. Un Labrador poate sta afara iarna? 2. Este buna hrana Acana pentru un Labrador? 3. Ce culoare sa aleg dintre : galben,...? (mai mult)
Ajutor! Mi- am pierdut motanul duminica seara si nu s- a mai intors de atunci. Locuiesc la curte. Cand l- am dat afara ii venea sa vomite. Dupa 10- 20 minute m- am intors ca sa il bag inapoi in casa dar...? (mai mult)
Mi-am pierdut pisica. Ce sa fac?
O gasca poate sa vomite?
Salut baietii! As vrea sa imi achizitionez un pitbull (pui) si sa il cresc eu, daca stiti cam cat costa unul si de unde pot sa cumpar, m- ati ajuta enorm. Apropo eu vreau rasa pura, nu imperechiata ...? (mai mult)
Pentru Ciobanesc German Alsacian imi poate da cineva un link de unde imi pot cumpara un pui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?