Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 2 Februarie 2025 sunt:
Un terariu de 30×30×30 cm ar fi suficient pentru a găzdui un singur gecko leopard?
Cum pot face un joc in C++? (Code::Blocks)
Eu cu niste colegi avem un proiect in care trebuie sa facem un scurt film. As vrea si eu niste propuneri despre ce ar putea fi
Unde se gasesc cartuse de glont trase, tuburi de glont goale. Imi trebuie cateva mici, subtiri si noi (nu oxidate) sa incerc sa fac un breloc sau un pandantiv.
Hei! Este cineva cine e din Satu Mare? Daca da, trimiteti un emoticon fericit/ :- ) /, iar daca nu trimiteti un emoticon trist/ :- ( /. Continuarea intrebarii doar pentru cei din SM. Dau funda...? (mai mult)
Hei! Cine are perusi? Cum i- ati dresat/imblanzit? Eu am doi, o femela si un mascul si fata e speriata de mana mea, iar baiatul deja ma lasa sa il iau pe deget si sa il mangai. Nu i- am scos inca...? (mai mult)
am un catelusa Pittbul a implinit 3 luni ..Acum aproape are spre 4 luni si am decis ca e momentul sa o dresez ..Am decis sa nu o duc la dresor deoarece risc sa nu ma asculte cand ii dau o comanda...? (mai mult)
Vrea sa mi iau un Labrador, dar inainte am niste intrebari : 1. Un Labrador poate sta afara iarna? 2. Este buna hrana Acana pentru un Labrador? 3. Ce culoare sa aleg dintre : galben,...? (mai mult)
Ajutor! Mi- am pierdut motanul duminica seara si nu s- a mai intors de atunci. Locuiesc la curte. Cand l- am dat afara ii venea sa vomite. Dupa 10- 20 minute m- am intors ca sa il bag inapoi in casa dar...? (mai mult)
Mi-am pierdut pisica. Ce sa fac?
O gasca poate sa vomite?
Salut baietii! As vrea sa imi achizitionez un pitbull (pui) si sa il cresc eu, daca stiti cam cat costa unul si de unde pot sa cumpar, m- ati ajuta enorm. Apropo eu vreau rasa pura, nu imperechiata ...? (mai mult)
Pentru Ciobanesc German Alsacian imi poate da cineva un link de unde imi pot cumpara un pui?
Salut, mi.am achizitionat o masina rc de drift, si acumulatorii acesteia se consuma in 5- 7 minute, timpul de incarcare fiind de 5 ore, stie cineva sa ma ajute cu un sfat? De unde imi pot lua acumulatori...? (mai mult)
Hei! Am o provocare pentru voi: Scrieti date despre cainele vostru si povestiti cum lati luat/gasit/cumparat/primit si cand. Ex. pentru cainele meu: Nume:Rixi - femela - 4 ani - Rasa: Golden Retriever ...? (mai mult)
Hei! Care e rasa voastra de caini preferata?
As vrea sa mi iau un caine, dar nu stiu ce rasa. Vreau un caine rezistent la frig doarece va sta in curte. Vreau sa fie un pic de paza, dar sa nu aiba potential agresiv. Ps: Sunt Fata si...? (mai mult)
Salut, ma intereseaza care este diferenta dintre o masina de drift rc, si un automodel rc de drift, care este diferenta?
Hei! Doberman sau Rotweiller? Alegeti!
Hei! Husky Siberian sau Malamut de Alaska? Alegeti!
Cum alegi un amstaff? Si este potrivit pentru un baiat de 14 ani? Dau funda
Mi s-a murdarit pisicuta cu zacusca si a inceput sa miroasa a zacusca, cum pot scoate mirosu din ea? funda
Hei! Cocker Spaniol sau Beagle? Alegeti!
Niste idei, site-uri de, desene in creion? Sunt la inceput si vreau sa desenez si nu stiu ce, dar nu ceva foarte complicat?:)
Hei! Ciobanesc German sau Ciobanesc Belgian? Alegeti!
Hei! Golden Retriever sau Labrador? Alegeti!
Am o întrebare : Buchin Maltez sau Shih-tzu? Mulțumesc!
astazi am gasit o pisica (cred ca are pui) e destul de mare pare de 6- 7 luni dar cred ca este al unei persoane este destul de curata ideea este ca pare chinuita deoarece e speriata si se retrage...? (mai mult)
Am o catelusa Golden Retriever de 4 ani si asi dori sa ii cumpar un catel pe care sa il "adopte". Intrebarea mea este: Ce rasa? Nu vreau o rasa mica ci una medie spre mare. Nu vreau tot...? (mai mult)
Vreau sa adopt un motan, nu de rasa, insa pe net nu prea gasesc VA ROOG MULT! Daca cineva are si doreste sa il dea scrieti-mi mesaj.Eu stau in Deva.
As putea pune un mascul de gecko leopard cu o femela in acelasi terariu (sa nu se certe doar). Becul cu UV poate fi oprit pe timp de noapte?
Unde pot gasi burghie proxxon in Ploiesti?
Am auzit ca la gecko leopard nu e bine sa le pui nisip ca substrat. In afara de servetele, cocosul ar merge? Dau fundită!
Ce sa aleg dintre reptilele: gecko leopard sau agama cu barba, tinând cont ca sunt începător si imi doresc o soparla energică, jucăușă si usor de îngrijit. Primul raspuns primeste funda!
Ce animal de companie imi sugerati? Stau la bloc, intr-un apartament mai mic. Sa fie un animal usor de ingrijit. Multumesc! 
Perușul meu a inceput sa fie mai agresiv, înainte can mă musca de abia simțeam iar acum mă doare. Ce trebuie sa fac sa nu se mai comporte așa?
Cum pot să o cunving pe mama sa îmi ia un catel? Ea spune ca nu putem avea un caine fiindca tatei nu îi plac animalele tinute în apartament.Si zice nu putem avea un caine si pentru ca stam în...? (mai mult)
S-au implinit 30 de zile de cand perusii mei s-au imperecheat, dar femela nu a depus niciun ou. De ce? Vreau o explicatie clara!
Tocmai ce mi-am pierdut pisica.( a fugit pe geamul rabatat)...aceasta are Cip, ma ajuta cumva acest Cip la găsirea ei?
Salut, am un caine Beagle in varsta de aproximativ 5- 6 luni si musca, musca pe toata lumea. Stiu ca rasa Beagle este o rasa energica, acum nu- mi fac probleme pentru. ca nu stie sa muste asa tare ...? (mai mult)
Hamster sau canar? De ce? Care ar fi mai greu de ingrijit? FUNDA!
Ce inseamna intretinere unghii cu gel?
Stie cineva de unde pot cumpara un dihor din Satu Mare? Si nu unul salbatic! Mersi!
am si eu 2 caini din rasa Ciobanesc german si as vrea sa ii fac mai rai, unul are un an si doar latra si se joaca prin curte, iar cand vede pe cineva nu ii face nimic, iar celalalt de 5 luni...? (mai mult)
De ce la pisici li se ridica parul cand se sperie?
Am un catelus la tara ( are vreo 4 saptamani) si este foarte sperios ( si cateaua e la fel), cand il strig se tot bataie si se uita la mine dar nu vrea sa vina si daca ma duc spre el fuge. Daca ii dau...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac! Am un caine nebun. Serios. Musca, latra toti cainii, parca e terorizata. Tin sa mentionez ca e fata. Am luat- o de pe olx ca si cum ar fi un shih tzu dar mi- a venit...? (mai mult)
Despre îngrijirea broastelor otravitoare săgeata îmi poate spune cineva (temperatura, umiditate, terariu, hrana)? Speciile diferite pot sta împreună? (ex: broasca săgeata albastră cu broasca ...? (mai mult)
De vreo 10 zile am observat ca simt o atractie pentru operele clasice gen, , Fur Elise, Turkish March, etc., , cantate la pian, si as vrea sa incep si eu sa cant la pian. Mai am sanse ...? (mai mult)
am o catelusa de 7 luni, este foarte jucausa si mancacioasa de fel dar in ultimul timp este foarte trista. nu mananca nimic si esti posomorata.ce se intampla cu ea si cum pot sa o ajut? Dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!