Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As putea sa țin o broasca de lac intr-un acvariu ca animal de companie? Vreau răspunsuri serioase.
Stie cineva unde pot gasi caine lup hibrid?
Cat timp pot filma pe un microcard sd de 128 gb cu o camera full hd?
Salut, tocmai am adoptat un Labrador are 1 an are acte vaccinuri tot ce i trebuie intrebarea mea e ce trebuie sa stiu mai precis despre ei chestii pe care nu le gasesc pe net nu chestii de genu "primavara"...? (mai mult)
Am achizitionat un hamster pui de la un pet shop este (hamster siberian) si vreau sa va intreb de ce nu mananca si nu bea apa? pe langa asta se mai ascunde sub rumegus dar cand nu sunt in...? (mai mult)
Cat costa un binoclu rottweil weitwinkel 8x30?
am o iepuroaica si luna trecuta le 4 am dato la mascul a prin o data dupa o saptamana am bagat- o din nou in cusca a refuzat monta. Toate bune. Duminica sea smuls par sea facut cuib dar nu ...? (mai mult)
Am un pui de labrador.Este vesel, se joaca, mananca, e complet normal.Atat doar ca am sesizat ca are limba cam palida, l- am dus la veterinar si mi- a dat niste vitamine de pus in mancare.Cica are anemie...Dar...? (mai mult)
Am un catel rottweiller are 1 luna si vomita, e trist, nu mananca, face treaba mare lichid, nu bea, a slabit, nu se misca toata ziua doar putin adica e ne prezent nu stiu ce sa ii fac. Stiti si cu...? (mai mult)
Stau la casa si am o pisica de 5 ani, as vrea sa ma mut la apartament. Credeti ca o sa o afecteze? O sa se imbolnaveasca sau ceva? A, da, si nu stie sa faca la... tavita, pentru ca e invata sa ceara...? (mai mult)
OK și câteva soluții pentru pisica ii cade blana. I am cumpărat ulei de somon și i-am dat, mâncare doar royal canin hair and skin deocamdată nici un efect. Asta este cam de 3 săptămâni
Am o problema:( am adoptat o pisica de 6 luni când mănâncă iarba cumpărată de la pet shop după 1-2 min vomita iarba nemestecata cu spuma albă? De ce? Nu i am mai dat iarba. Ce sa fac?
Catelul meu este un Shar- Pei, are 3 luni si lacrimeaza foarte mult, are o umflatura oarecum pe ochi care apoi se scurge sub forma de mucus dar nu stiu sigur, cateodata nu si poate deschide ochii din...? (mai mult)
Hei TPU stie cineva un program de editat poze cu reactii? Adica cu love, like, wow, etc... Cn ma ajuta primeste funda
Hei TPU sunt a6a si in curand voi primi un hamster alb cu ochi negri (pitic, nu stiu altceva) de un an voiam sa va cer (celor care au avut un hamster) despre cum trebuie sa il ingrijesc, sa ii spal...? (mai mult)
De curand mi- am facut un canal de vlog nu de mult timp de vreo 2 saptamani si am postat cateva videoclipuri dar nu am vizualizari si nici abonati. Acum intrebarea mea este ce as putea sa...? (mai mult)
Cum sa imi dezvat catelul sa nu mai muste? are 2 luni multumesc
Hei, TPU! Am vazut de multe ori pe Facebook oameni care cer niste voturi pentru cateii lor. Ce primeste cainele castihator? Are legatura cu fapte de caritate sau se poate inscrie oricine cu cainele...? (mai mult)
Daca hamsterul meu roade gratiile de la cusca ce este indicat sa ii dau?
Iepuroaica mea a fătat ieri si as vrea sa stiu cum ar trebui sa ii hrănesc pe pui si pe mama, odată la cat timp sa le fac curat, cum sa ii îngrijesc. Trebuie sa verific puii? Iepuroaică este...? (mai mult)
Hei! As vrea sa desenez ceva, dar nu stiu ce.Va rog sa-mi dati niste idei.Cat mai interesante:)))
Spuneti-mi niste metode de a plinge la comanda. P.S(cum fac actorii) Știi câteva metode, dar vreau ceva care va merge mereu.
Cum credeti ca va arata o corcitura de pitbull cu ciobanesc caucazian? Ce fel de temperament o sa aiba? Credeti ca va fi greu de dresat? Fuda celui care ma ajuta mai mult!
Care dintre aceste nume de caini vi se pare mai frumos: Max, Boyka, Spike, Athos, Diablo, Sammy, Zeus, Shadow, Spot, Taz, Don, Ghost, Vega, Nemo, Otto, Kim, Chad si Ice? Acestea sunt cele...? (mai mult)
ce animal sa-mi cumpar? Broasca Testoasa sau Hamster In momentul asta am 2 caini si un porc de guinea
Deci urmează sa ma mut in Grecia si as vrea sa stiu mai multe despre liceul de acolo,sistemul de învatamant, etc.Scuzati categoria, dar e mai vizualizata.Mulțumesc anticipat.
Stie cineva cu ce se mai pot trimite porumbei in alt judet in afara de posta romana si prioripost? Am auzit ca nu mai trimit...
Cum fac in wwe2k15 sa imi iau oponentul de ceafa si sa ma plimb cu el pe pc...Dau funda va rog sa ma ajutati.
Vreau sa îmi iau un hamster pitic alb si nu stiu cat ma costa exact mancarea specifica lui si rumegusul. imi puteti spune va rog cam cat va costa pe voi (cei cu hamsteri) pe luna hrana si rumegusul ...? (mai mult)
Am niște Pești de lac pescuiți si nu știu nici ce moda sunt. Ce as putea sa le dau sa mănânce știind ca sunt de la țara si nu am posibilitatea sa m-a duc la pet-shop. Rapid dau funda!
Am un caniche pitic, de aproape 11 ani.si are o tumoare mamara..de cateva ore tremura si plange, iar cand vreau sa o apuc sa o iau in brate schelălăie...si nici in pat.nu mai urca stiti ce...? (mai mult)
Cat timp tine un slime? O luna? Doua?
Ce credeti, conteaza ce platforma ai folosit pentru a face un site/blog gratuit? De exemplu, eu am un site facut cu ajutorul uCoz, credeti ca poate deveni cunoscut, pentru ca nu am mai vazut ...? (mai mult)
Un prieten vrea sa- mi dea un hamster care e mascul mic, alb si are vreo 2 ani. Imi puteti spune va rog ce trebuie sa ii fac gen sa il ingrijesc, sal hranesc si cat timp mai are de trait si mai multe...? (mai mult)
De unde din Baia Mare pot cumpara Kendama?
Cum imi dau seama ce varsta are cainele meu de lup, nu l-am luat de mic, acum 10 ani, iar acum abia umbla, nu cred ca e bolnav, dar e batran. Cam cati ani ar avea?
Aveti moartea unui animal de companie pe constiinta? (fie ca ati eliberat un papagal ca ati vrut sa nu mai fie prizonier intr- o colivie, sau ca ati abandonat orice alt animal, etc.) cum ati trecut ...? (mai mult)
De 3 zile si mie mi- a nascut femela hamster 8 puisori, dar pana cuma nu am vazut sa manance din ei, ea ii ingrijeste, ii spala si ii tine la alaptat, dar problema e ca se bate cu masculul când ...? (mai mult)
Salut, am gasit si eu un porumbel voiajor, si pe acel inel avea inscriptionat anumite detalii, cum pot lua legatura cu proprietarul? tin sa precizez ca numarul de telefon de pe acel inel atasat de piciorul...? (mai mult)
Salurare TPU, Sunt interesat sa adopt/cumpar un pui de beagle nu ofer mai mult de 500 de lei
Am doi pui de ciobanesc german si de 3-4 zile nu mananca si au diaree. Veterinarul le face tratament de 3 zile si ele sunt neschimbate. Va rog dati-mi sfaturi.
este legal sa ai o vulpe siberiana domestica, ca si animal de companie? Este ceva extrem de rar in Romania sa ai un astfel de animal?
As vrea sa va intreb ceva.Acum in urma cu 2 luni am gasit un porumbel cu aripa frânta si fără coadă, probabil a fost atacat.Eu am avut grijă de el până s- a vindecat și a început să zboare prin...? (mai mult)
Daca fac slime cu prenadez iese bine sau trebuie neapărat aracet? Dau funda
Ok, deci, o sa iasa rau punand intrebarea asta, dar o prietena de a mea se juca cu un caine, si cainele ala idiot a vrut sa se imperecheze cu ea =]]]] I- am zis ca n- o sa se intample nimic, insa nu m-...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa mearga mai bine rotile de la skatebord il am de un an una dintr-e roti merge foarte bine dar restul de 3 mai greu
am un ciobănesc caucazian de 1 an si azi a vomat doar o singura data o spuma alba, ar trebui sa mi fac griji? El mănâncă se joaca! Doar ca a vomat o spuma alba! Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Pisica mea e pe cale sa fete si i-am facut un culcus cum trebuie, problema e insa ca alte pisici ii fura locul. Cum pot preveni acest lucru? Multumesc anticipat.
Ce trebuie sa fac ca sa mearga mai bine rotile de la skatebord?
Bună.. Am un bichon maltez de 5 saptamani. l.am luat ieri și nu face nimic decât sa doarmă toată ziua. mănâncă foarte puțin (îi dau lapte cu biberonul). Mai trebuie sa îi dau și altceva de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
PowerKoko întreabă:
Kufu95 întreabă:
hedol întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba