Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 2 Februarie 2025 sunt:
De 3 zile si mie mi- a nascut femela hamster 8 puisori, dar pana cuma nu am vazut sa manance din ei, ea ii ingrijeste, ii spala si ii tine la alaptat, dar problema e ca se bate cu masculul când ...? (mai mult)
Salut, am gasit si eu un porumbel voiajor, si pe acel inel avea inscriptionat anumite detalii, cum pot lua legatura cu proprietarul? tin sa precizez ca numarul de telefon de pe acel inel atasat de piciorul...? (mai mult)
Salurare TPU, Sunt interesat sa adopt/cumpar un pui de beagle nu ofer mai mult de 500 de lei
Am doi pui de ciobanesc german si de 3-4 zile nu mananca si au diaree. Veterinarul le face tratament de 3 zile si ele sunt neschimbate. Va rog dati-mi sfaturi.
este legal sa ai o vulpe siberiana domestica, ca si animal de companie? Este ceva extrem de rar in Romania sa ai un astfel de animal?
As vrea sa va intreb ceva.Acum in urma cu 2 luni am gasit un porumbel cu aripa frânta si fără coadă, probabil a fost atacat.Eu am avut grijă de el până s- a vindecat și a început să zboare prin...? (mai mult)
Daca fac slime cu prenadez iese bine sau trebuie neapărat aracet? Dau funda
Ok, deci, o sa iasa rau punand intrebarea asta, dar o prietena de a mea se juca cu un caine, si cainele ala idiot a vrut sa se imperecheze cu ea =]]]] I- am zis ca n- o sa se intample nimic, insa nu m-...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa mearga mai bine rotile de la skatebord il am de un an una dintr-e roti merge foarte bine dar restul de 3 mai greu
am un ciobănesc caucazian de 1 an si azi a vomat doar o singura data o spuma alba, ar trebui sa mi fac griji? El mănâncă se joaca! Doar ca a vomat o spuma alba! Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Pisica mea e pe cale sa fete si i-am facut un culcus cum trebuie, problema e insa ca alte pisici ii fura locul. Cum pot preveni acest lucru? Multumesc anticipat.
Ce trebuie sa fac ca sa mearga mai bine rotile de la skatebord?
Bună.. Am un bichon maltez de 5 saptamani. l.am luat ieri și nu face nimic decât sa doarmă toată ziua. mănâncă foarte puțin (îi dau lapte cu biberonul). Mai trebuie sa îi dau și altceva de ...? (mai mult)
Ce pot face ca rotile pennyboardul meu sa fie silentioase? Dau cotoana. Se aude foarte zgomotos! Multumesc.
De unde pot sa cumpar vata de zahăr în Iași?
Buna, TPU! Am achizitionat de curand un catel diin rasa Husky, insa nu era nici macar deparazitat.Eu l- am deparazitat intern si i- am facut doua vaccinuri, urmand sa il fac pe al treilea.Medicul veterinar...? (mai mult)
Hello. Imi plac foarte mult ciorile (fara glume nesarate, va rog), mi se par fascinante si foarte inteligente si vreau sa fac rost cumva de una. Aveti idee cum as putea obtine o cioara/un corb? Nu se...? (mai mult)
O pisică a intrat la colivia perusului meu si l-a mușcat de aripă si îi curge sânge.Ce tratament trebuie să îi dau?
As vrea sa Stiu cat m-ar costa un castrat de armasar la vreo 700 kg?
Salutare, mi- am dus catelusa la monta si am lasat- o acolo 3 zile.Catelusa mea s- a lipit de respectivul caine de multe ori la rand, dar m- am grabit si am adus- o acasa dupa acele 3 zile.Ea inca mai...? (mai mult)
Salut, am 2 perusii si de o zi- doua unul dintre ei nu mai ciripeste cum o facea odata. Acum face un chițăit ca un soricel si nu imi pot da seama ce are, celalalt e la fel de activ si acelasi ciripit...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei din Baia Mare in special... De unde face rost magazinul de antichitati de tot felul de obiecte? As vrea sa stiu deoarece, totul este evident la supra preț, ...? (mai mult)
Pentru cei care vapeaza. Am un kangertech v2pro. de o saptamana ceva mi- a intrat in airflow si simt incontinuu gust de ars, lipsa de aer etc. Am incercat sa schimb rezistenta, am incercat sa il tin ...? (mai mult)
Buna tuturor! Vreau sa ii intreb pe cei care au calatorit cu Blueair cu pisicuta sau cu catelul in cabina, cum a fost? Voi zbura cu motanelul care are 7 luni, 3 kg si ceva si toate actele facute ...? (mai mult)
Buna TPU : Vreau sa imi cumpar o tigara electronica sau narghila dar nu stiu care poate sa ofere mai mult fum/abur, vreau raspuns!
Detin o pereche de iepuri iar iepuroaica in cele din urma a fatat. Mentionez ca este la prima fatare. Sta intr- o cusca foarte spatioasa (4- 5 metri patrati), insta iepuroiul inca este in cusca....? (mai mult)
Urgent! Cătelusa mea a fatat acum o ora si nu stiu ce sa ii fac.vor rezista catelusii (sunt 3)? Miorlaie si mi-e teama ca vor muri.
Noi avem un cal care are vreo 18 ani.De vreo 2- 3 luni a început să- i curgă ceva din nas, sange amestecat cu mucus, uneori mai tușește. Am chemat veterinari dar i- au făcut injecții dar...? (mai mult)
Salut, este cineva interesat de animatie 3D pe aici? Cineva care stie sa foloseasca programul Blender. Am nevoie de ajutor sa invat sa il folosesc. Vreau o persoana cu care sa lucrez si sa avansez pe...? (mai mult)
Buna seara, am o pisicuta de 1 luna si 3 saptamani si mănâncă doar laptic special pentru pisici. Am incercat sa ii dau si mâncare de pisici de la wiskas, pliculete cu carne pentru pisici intre 2-...? (mai mult)
Cati pesti mici (ex: guppy, xipho, neoni, zebre) as putea pune intr-un acvariu de 124 l? Țin sa mentionezi ca am substrat de 1-2 cm si plante artificiale.
Am un Husky Siberian de 1 an si 4 luni, mascul. Am impresia ca este cam slab pentru varsta lui... Are 2 castroane cu boabe, + 2- 3 mese de mancare gatita pe zi... Face scaunul normal, o data...? (mai mult)
Tocmai am primit cadou un catel. Ce medici veterani buni imi puteti recomanda din Ploiesti?
Unde este recomandat sa tin un caine caucazian cu varsta de aproape 3 luni? Sa il duc sa stea in cusca? Cusca viind intr- un tarc...nu il tin legat sau nu stiu in garaj? Este un spatiu mare ...? (mai mult)
Este normal ca dupa ce am achizitionat un ciobanesc caucazian sa planga.Are aproape 3 luni.Am zis sa il las cateva zile in garaj si tot plange. Posibil sa i fie dor de ai lui?
As vrea sa mi iau un caine, dar nu stiu ce rasa. As vrea un caine de talie medie / mare chiar daca stau intr- un apartament cu 3 camere.Precizez ca voi petrece timp cu el afara 4 ore pe zi vara...? (mai mult)
Aromele gen (Capsuni, Ananas, Banane, Struguri, etc) din narghilea/tigara electronica, au tutun/CO 2( monoxid de carbon ) sau nicotina? Vreau sa aflu.Dau funda
Salut, am si eu un husky de 6 saptamani, ce mancare ar trebui sa ii dau? cum sa am grija de el? Ce imi recomandati?
As vrea sa imi cumpar o lanseta Cormoran pro carp XR 390 cu 3. 5lbs. Imi puteti spune daca merita banii?
Hey deci de recent am puiut de caine husky si noaptea scheauna dupa mine si imi este ft mila de el dar ziua ii acord atentie multa ce sa fac catei vostri faceau/fac? plus ca maine va trebui sa il las cateva...? (mai mult)
Este greu sa ai grija de un caine de rasa mops?
Mai exista forumuri de rpg? Nu din acelea cu server sau ceva de genu.
Ce animal de companie îmi recomandați la bloc ținând cont că stau la parter și că am 2 camere.Nu vreau Pisică sau Câine. FUNDĂ!
Pot pune un incalzitor de 25W la un acvariu de 10L?
Hey as vrea niște nume de câini dacă se poate dar ceva nu atât de general ceva mai special. mulțumesc
Ma poate lămuri cineva cu înmulțirea pestilor zebra? (când pun femela intr-un acvariu separat si cum ingrijesc icrele/alevinii). DAU FUNDIȚĂ!
Hello. Vreau sa ma apuc de Youtube. Imi place sa filmez peisaje de pe cladiri, din natura, in general chestii urbane. Am nevoie de un nume pentru canalul meu de Youtube. Sugestii va rog?
Imi puteti spune de unde pot cumpara hamsteri din Botosani si ce rasa ar trebui sa aleg? De preferat o rasa jucausa. Va rog!
As vrea sa incep sa desenez in creion(o fac si acum, dar vreau sa trec la nivelul urmator). Stiti idei ce pot sa fac? Ceva simplu, dar nici foarte usor, mediu sa fie nivelul. Am ochiul format,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)