Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce înseamnă: Etelonarea termometrului este mai mare cu 1 grad Celsius?
Bună TPU! Am o nimfa mascul de aproape 3 ani iar acesta în toți anii aceștia de cand îl am nu s- a atașat deloc de mine. Isi smulge penele destul de des și tremura când vorbesc cu el de multe...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune va rog cat de repede reacționează un iepure daca consuma o planta otrăvitoare pentru el?
Cata apa trebuie sa bea pe zi un caine normal? Labradorul meu de 3 ani cred ca bea peste 5 l pe zi. E normal?
Buna. Pentru dislocare rotula la caine ce se poate face? Mi s- a spus ca asta ar putea avea, dar cu radiografie o sa stim sigur. Ideea e ca uneori(rar) cu un picior din spate mai schiopata. Dar ft putin....? (mai mult)
Salut, mă puteți ajuta cu un ghid full despre berbecul german uriaș, deoarece mi am achiziționat unul și nu prea am multe cunoștințe despre aceasta rasa de iepuri
Salut TPU, stie cineva niste petshopuri in Cluj?
Salut,știți cumva ce înseamnă BMX că eu chiar vreau să aflu ce înseamnă BMX, că sunt foarte curios?
Salut,TPU am o întrebare pentru voi, știți cumva ce înseamnă BMX?
Salut TPU! Am o problemă cu Netflix.Am vizionat un episod dintr-un serial și nu se află la Continuă vizionarea.Îmi poate răspunde cineva?
Am niste creveti într- un acvariu nu foarte mare. Mentionez ca sunt de apa dulce si chiar azi a murit unul. Ei stau împreună cu alti pesti. guppy si neon si le dau aceeasi hrana, oare ce mănâncă...? (mai mult)
Are ceva daca iepuroaica fata mai devreme decat ar trebui?
Buna seara! As vrea sa îmi iau un Staffordshire Bull Terrier vreau sa stiu dacă se înțelege cu pisicile
As dori sa-mi iau un Staffordshire Bull Terrier și am pisica vreau sa stiu dacă se va înțelege cu ea
Dacă rata salbatica a fost călcată de rățoi și despărțită de el timp de o luna de zile...mai apoi rata face oua vor mai fii fecundate după atâta timp?
Buna seara! Am nevoie de ajutor din partea unui medic veterinar, dacă este pe grup. Am câini de vânătoare și nu știu ce hrana sa le mai ofer. Unul este mai sensibil. Mai exact ii cade parul de ...? (mai mult)
Am spart din greșeală oul de la porumbei și are pui în el, era ciocnit! Va mai trai puiul?
La ce magazin in Bucuresti pot gasi pisicute sau catei de vanzare?
Hamsterii pot dormi cu ochii deschisi?
Ce pot sa fac la câinele meu sa scape de căpuși? Ceva pastiluțe/injectabile? Va mulțumesc frumos
Buna. Saritul in pat a cainelui poate sa duca in timp la slabirea membrelor inferioare?
Cum scapi de scobitul in nas? Oare de ce scobitul in nas creeaza dependenta? Unii au ticul asta... eventual mai baga si in gura. Sau poate ca e un hobby. Am realizat ca si eu ma scobesc uneori cand...? (mai mult)
Buna. Aveam 7 pui(noi născuți) si au murit 3 din aceștia si nu inteleg de ce? Puteti pune ori ce întrebare si va răspund.
Buna, am voie să îi dau la cățelul meu amstaff de 2 luni căte 1 ou prăjit în fiecare dimineață?
Cum scot un cal dintr-o groapa de mort? Dau funda
Hey You TPU, am o cățelușa Amstaff de 2 luni, recent primul vaccin a fost făcut‚ am voie sa îi dau mâncare conservată Dante de la Kaufland pentru câini mari?
Buna! Unde credeți ca as putea sa- mi las câinele când merg la facultate? Părinții mei nu sunt de acord sa aibă grija de ea deoarece sunt mai mereu plecați, iar eu as vrea sa dau la poliție, ...? (mai mult)
Buna! Am o mare dilema…. Am 17 ani și un câine de aproape 3 ani. Deși a trecut suficient timp, mama nu poate sa o sufere (e inofensiva, un shih- tzu, nici nu o auzi in casa). In fiecare Weekend...? (mai mult)
Salut, detinatori de nimfe! As vrea sa imi iau o nimfa si vreau sa stiu cat rezista sau daca rezista fara sa se imbolnaveasca sau sa moara cand sunt plecat pe o perioada mai lunga de timp (o saptamana,...? (mai mult)
Bună, recent mi- am cumpărat un amstaff, l- am vaccinat prima oară pe 28 martie și am spalăt- o pe 27 martie, întrebarea mea e pot sa îi fac o baie? Pentru că tot o manancă pielea și e destul...? (mai mult)
Motănelul meu are ditamai mustățile. Voi ați tăiat mustățile la pisica?
Bună TPU, mi-am vaccinat cățelul recent pe 28 martie azi e 01 aprilie, cățelul are împlinite 2 luni. Am voie sa îi fac o baie? PS: Rog seriozitate rasa e amstaff
Buna TPU, am voie sa vaccinez cățelul de 2 luni care a fost vaccinat recent?
Salut. Am un bichon de 6 săptămâni, oare îl afectează cu ceva dacă ii dau sa mănânce mâncare umeda pentru adulți? Și e nevoie sa- l hrănesc cu mâncare de la branduri mari? Care e diferența...? (mai mult)
Ce trebuie sa ii dau pisicii să mănânce daca are 1, 5 - 2 luni? PS are și mama (mă rog încă nu am luat dar... Urmează de Paști și iau mă rog sa o primesc "cadou") mulțumesc la toți, seara...? (mai mult)
De ce câinii adulmecă tot?
Buna. Am un perus iar mama i- a taiat aripile...La aripa dreapta sa zicem ca au crescut 2 pene iar la aripa dreapta deloc. Ce ar trebui sa fac sa- i creasca? Sa i le dau jos pe alea rupte se tot? Va rog...? (mai mult)
BN ce trebuie sa știu înainte să am o pisică? La cate zile trebuie schimbată litiera? Ce mănâncă?(mamaia zice că "mănâncă de toate" inclusiv "pâine cu lapte" in fine apropo trebuie sa o duc...? (mai mult)
Buna, recent mi- am cumpărat o cățelușa care face peste câteva zile 2 luni. Ea e născută pe 3 februarie, provine din rasa Amstaff. Ieri am vaccinat- o și după vaccin e foarte obraznica, se ...? (mai mult)
Pisica de azi a inceput sa miroasa excesiv prin casa orice. Vine la mine si ma miroase si isi baga capul in hainele mele, se mai tavaleste pe jos. Ce ar putea avea? Alt simptom nu are, este sterilizata,...? (mai mult)
Vreau sa iau la scoala un iepure cap de leu inca mic, nu am cusca si nu am cum sa cumpar acum, in ce il pot baga? Este un drum cu autobuzul.
Salut, se poate creste un șoarece de casa nou-născut luat de la mama sa? Mă refer sa am eu grijă de el. Daca da cu ce îl pot hrăni?
Ce credeți că a pățit acesta pisicuță? https://youtube.com/shorts/HX9YO88Ynv8?feature=share
Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă Mothflight Vision are spoilere din Dawns of Clans? Ar merge să citesc Mothflight Vision înainte să termin arcul 5:Dawns of Clans?
Salut, era un film cu Jason Statham in care un grup de 4- 5 barbati organizau jafuri armate ale masinilor care transportau banii catre banci. Acestia il impusca pe fiul sau, care moare si pe el, dar...? (mai mult)
De ce pisicile mănâncă iarbă?
Bună ziua! Aș dori să înființez un adăpost pentru câini. Am înțeles că sunt asociații ce îți aduc ei câini acasă, puteți sa ma ajutați cumva sau cunosteti vreo asociație? Multumesc!
Vreau să învăț să fac o rochiță din material reciclabil pentru fetiță mea de 3 ani
Buna, am cumparat recent un porcușor de guineea. Eu mai aveam 1 fetita de 1 an jumate ( a avut o surioara dar a murit din pacate recent) si i am cumparat alta. Problema e ca mi s- a spus ca este fetita...? (mai mult)
Buna, mi-am cumpărat un papagal micul Alexandru de pe olx, îl am de 1 săptămâna, vorbesc cu el dar când incerc sa ii dau mancare din palma se agita, ma poate ajuta cineva cu niște sfaturi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
luiza247 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?