Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna voiam sa va intreb ce parere aveti despre rasa Yorky(Yorkshire Terrier)? (am o catelusa rasa asta ) voi ce rasa preferati?
Mi-am cumpărat papagal femela nimfa. Vreau să știu: o să vorbească pe viitor?
am nevoie de un nume pentru o comunitate de abonati pe Youtube. Canalul nu are o anumită tema, e de vlogging.
Salut, am si eu o intrebare :) : Cum pot sa dau frustrarea afara? Am trecut printr- o perioada ceva mai grea si imi amintesc si acum de acele momente, si pur si simplu ma incarc de frustrare deoarece...? (mai mult)
Buna pot creste la un loc pui de gaina, curca si bibilici(pichere)? Si ce a-s putea sa le dau pentru prevenirea bolilor, ceva pentru sistemul imunitar(vitamine)? Multumesc!
Stie cineva daca papagalul nimfa femela vorbeste?
Salut.De ce catelul meu isi manaca treaba mare? E ceva rau?
Am un canar si se agata de "cusca" si ramane agatat din cauza ca are unghiile prea mari. Am inteles de la niste vecini ca daca eu as taia unghiile el ar muri. Daca imi puteti da informatii,...? (mai mult)
Iubitoriilor/ cunoscatoriilor de caini, imi puteti recomanda un caine de talie medie/mare pentru. familie (curte), dar care sa fie si bun de paza in acelasi timp? sau cel putin sa latre, nu neaparat...? (mai mult)
URGENT! Am un hamster pitic de cam 2 ani. El are o buba foarte mare pe partea stanga abdominala. Mie imi este frica sa il duc la veterinar pentru ca e mic si mi- e teama sa nu il pierd. Nu stiu ce sa mai...? (mai mult)
M- am hotărât să îmi iau un hamster mascul și un hamster femelă și aș avea câteva întrebări 1)Are ceva dacă deschid geamul puțin în cameră în care se află ei? (Normal că vara)...? (mai mult)
Pot invata sa desenez manga/anime in 2-3 ani sau mai putin?
Hey! Prin ce luna pot sa pun un icubator de clocit cu oua? E bine prin mijlocul lui aprilie sau pe la jumatatea lui mai? Multumesc!
M- am hotărât să îmi iau o broască țestoasă.Aș vrea să pun câteva întrebări celor ce au/au avut.1)Eu m- am gândit să o țin într- un bol, să îi pun apă și o grămăjoară de...? (mai mult)
As vrea sa va intreb, eu stau la un apartament de 60 m2. Am un caine ca animal de companie, mai exact din rasa Pechinez. Pe la jumatatea primaverii, eu o sa ma mut intr- un apartament...? (mai mult)
Caut si eu poza asta ( http://imgur.com/hqQMEnd ) fara scris va rog
Heei cine știe o poezie despre păsări de kakadu?
am 2 caini rasa beagle de 4 luni si isi fac nevoile prin toata casa. Am incercat cu covoras absorbant(pampers pentru caini) dar tot il rup.Afara nu pot sa ii scot pentru ca sunt in perioada de vaccinare....? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Imi doresc foare mult un catelus dar parintii zic ca e o responsabilitate prea mare. Cum ii pot convinge ca pot sa am grija de el? Dau fundita.
Am primit aseara un peste beta portocaliu intr- un bol cu un castel si pietre nefierte. De dimineata pestele a inceput sa se decoloreze si are tenta neon. Am scos pietrele si castelul cand am schimbat ...? (mai mult)
Nu mă pot decide intre Husky, Golden Retriever sau Labrador.Ma puteti ajuta? Multumewc anticipat
Aș vrea să îmi iau o broască țestoasă sau un hamster.Voi care animal mi-l recomandați?+Argumente adică de ce FUNDĂ!
vreau sa stiu si eu la bleach la filme daca filmele trebui sa le vad dupa ce termin anime-ul sau fiecare film la un anumit episod sa fie la acelasi timp sau asa?
Am o broasca testoasa cu tample rosii si are 6 cm. Poate sa, , naparleasca"(nu stiu cum se spune la broaste testoase)de la marimea asta? Nu stiu exact cati ani are dar o am de un an. Sper sa nu fie ceva...? (mai mult)
Salut. Am 15 ani, sunt la liceu în clasa a- IX- a. Am conoștințe cel mai mult in it. Stie cineva dacă m- aș pute angaja, pana la începerea cursurilor? ( luni- miercuri 12:30, joi- vineri 13:30...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un caine nou.de talie mare.ce rase imi recomandati?
Aseara,Ilie a pus pe insta site-ul dupa care face bani, stie cineva cum se numeste? Era un grafic pe care paria niste bani si daca se ridica deasupra cotei castiga.Multumesc!
Hei in curand o sa vreau sa imi cumpar un porcusor de guineea si as vrea sa ma ajutati voi cu niste chesti, daca stiti, 1.Ce au voie si ce nu sa manance? 2.Cum, cat si cand dorm? 3.Ai voie sa ii uzi...? (mai mult)
Hei TPU, am un catel de 3 luni si nu stiu daca are vaccinurile facute si vreau sa-i fac, dar totusi daca le are facute si ii mai fac unul ce se intampla poate sa moare? este labrador
Recent am primit cadou un un pui de pitbull si seara sa spun ca "chelacaie" cum al fac sa se linisteasca? Tin sa anunt ca e femele,
Ai voie sa speli cu apa si sapun un porcusor de guineea?
Doresc sa imi cumpar un pui de labrador. Imi place foarte mult aceasta rasa. Stau la curte, iar cand va creste va trebui sa il leg. Este vreo problema cu asta? Ma refer daca aceasta rasa poate ...? (mai mult)
Ce rasa de caine aveti? Este doar o intrebare.
Câine lup sau Husky? Și daca ar poate să spuneți și de ce.
Eu am un caine, de 3 ani care este extrem de devotat tuturor membrilor familiei. Avem un apartament, si tata construieste o noua casa, si tinem cainele acolo. Dar problema este ca ...? (mai mult)
Cainele poate simti suferinta unui om?
Buna TPU.Ma ajutati va rog cu un like pentru un concurs? Poza mea e cea cu lebedele de Ada-maria. www.e-pets.ro/concursuri/calendar-martie-2017/pagina-1 Multumesc.
Pentru hamsterul sirian, e bine sa pun o soseta cu rumegus sau fan? Daca da, ce fan as putea ( se poate de la bunici? Sau trebuie altceva mai special? ) dar o oglinda?
Hey ma numesc Georgiana si in curand voi primi un catel (rasa hibrid(hibrid in caz ca nu stiati inseamna corcitura)chihuaua cu si- tzu, talie mica foarte mica)va roh un nume in sectiunea de raspunsuri....? (mai mult)
Am adoptat un ciobanesc german de 1 an care a fost parasit de stapani, ideea e ca nu e rau, adica nu pare foarte protectiv, mai am un ciobanesc german, femela de data asta, de 4 luni care este rea si ...? (mai mult)
Hei! Ieri mi- am sterilizat cainele. Dupa ce l- am adus acasa, bineinteles, inca mai era ametit. Peste vreo careva ore, s- a trezit la realitate, insa nu avea aceeasi mobilitate ca inainte. Spre seara...? (mai mult)
De curand, am primit de la un pacient al mamei mele un câine. Are in jur de 4 luni, insa am observat ceva ciudat la el! In loc sa se culce in spatiul pregatit pentru el sau in unul ferit de ploaie, ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un husky siberian (mascul) dar nu stiu ce nume sa ii pun, ma ajutati? Mulțumesc
Vreau sa mi iau un caine dar nu stiu ce rasa. As vrea un caine de talie medie, adica la maturitate sa ajunga la genunchii unui om adult. Si sa mi spune ti si cum se ingrijeste rasa respectiva. ...? (mai mult)
Salut,vreau sa izolez o cutie de lemn, cu ce sa o izolez? Vreau sa o fac gen lada frigorifica si nu stiu cu ce sa o izolez sa tina rece.
As vrea sa stiu ce si cati pesti as putea pune intr-un acvariu de 10 litri. Va multumesc anticipat
Buna ziua tuturor. Am o intrebare pentru voi. Detin un DSLR Canon 600D, iar cineva mi- a rupt usita/capacelul de la baterie. aveti de vanzare unul? Sau stiti de unde as putea cumpara unul? astept...? (mai mult)
As vrea sa incep si eu sa fac chokere, dar nu stiu de unde sa cumpar materiale. As vrea sa le gasesc pe toate pe acelasi site. Deci stie cineva de unde pot sa le cumpar? Dau fundaaaaaaa :*
Pisica mea este racita de cateva zile si nu vrea sa manance, ce pot sa fac?
Cum se ingrijeste un caine de rasa Westie? Fundaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Veaceslava întreabă:
PowerKoko întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!