Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Canon 700D e bun de ceva? Si la filmat si la fotografiat as vrea sa stiu! Funda
Vreau sa ma apuc de Youtube, sa fac " 5 chestii interesante" si vreau sa mai fac " tutoriale video" fara hate, ma cheama Razvan, nu stiu ce nume sa- mi pun. daca vii aici pentru hate, pleaca, oricum...? (mai mult)
Am și eu o întrebare am o femela cane Corso in vârsta de un an când a fost in călduri acum câteva luni nu a facut sânge deloc dar ia ieșit cv afr in fine s- a spart aia am cusâto am tratato IAm...? (mai mult)
Daca am hamsteri le pot da si mancare de porcusori de Guineea?
de curand mi- am luat o catelusa de rasa Pitbull in varsta de 6 saptamani si este foarte foarte activa. Cand se juca musca din joaca dar acum musca foarte foarte tare ..Ma musca de mana de picioare...? (mai mult)
Help! Am o pisica de ~6 luni si astazi a stat pe afara mai toata ziua cand am iesit a venit la mine mieunand, nu mi s- a parut ca are ceva asa ca am dus- o si i- am dat mancare dar acum se rostogoleste...? (mai mult)
Ce rasa de caine sa imi cumpar dintre : Malinois, Golden Retriever, Ciobanesc German si Rotweiller? Ps: Sunt fata, am 18 ani si sunt la primul caine Fundaa!
Buna TPU.Am si eu o problema. Câinele meu are un fir de par pe ochiul stâng.Cum pot sa il scot?
am o bichon bolognes, si pe la ochii cum plange se face rosu, innebunesc cand intreaba lumea vaiii dar ce are pe la ochii nu il spalati de parca l- as tine jegos. am incercat tot ce am auzit servetele...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul unor persoane ce au caini si stiu cum e. Locuiesc intr- un apartament de 75mp (3 camere) si as vrea sa- mi iau un Golden Retriever (e una din rasele mele preferate). Am scotocit...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de niște idei de colecții despre care pot spune multe lucruri.
Am un fel de problemă. Mama nu vrea să- mi ia un Bichon. Am spațiu să cresc unul. Am camera mea. E totul ok. Adică, am o prietenă care stă la garsonieră şi are 2 cățeluşi. Nu e ...? (mai mult)
Nu cred ca e buna categoria dar nu am stiut unde sa pun intrebarea! Ce vaccinuri se fac la puii de gaina, curca si bibilici pentru cresterea sistemului imunitar? Pentru prevenirea bolilor? As vrea...? (mai mult)
Am o problema, cainele meu nu vrea sa intre in casa, eu vreau sa intre si sa stau cu el sa ma joc dar incepe a scheuna si a plange, intra oleaca dar nu inauntru. Am incercat in toate felurile....? (mai mult)
Cum se numeste acea piesa de la remy care poate inlocui orice alta piesa? Stiu ca i se spune Jonny, dar avea si alta denumire parca.
Am achiziționat de vreo 2 săptămâni 2 broaște țestoase cu tâmple galbene îmi puteți spune cate ceva despre îngrijire despre ce au nevoie ce lampa au nevoie de cate ori trebuie hrănite, temperatura...? (mai mult)
Care sunt avantajele și dezavantajele de a avea un hobby?
Buna! As dori si eu 5 nume de caine (5 mascul si 5 femela).O sa-mi cumpar un caine bichon maltez si nu stiu ce nume sa-i pun.
Aș putea să-mi spăl pisica cu săpun de casă?
Buna ziua doream sa stiu cum fac sa pun pe Facebook vreun simbol ( ex : Inimioara. )?
am un ciobanesc caucazian in varsta de 7 luni si nu este rau, ba chiar are chef de joaca mai tot timpul, iar cand intra un strain pe poarta latra de 2 ori si dupa- ia nu mai zice nimic, ...? (mai mult)
Cum sa ma inteleg mai bine cu perusul meu? Sa nu se mai sperie de mine, sa fie prietenos.
Salut.In dimineata aceasta, cainele meu (chiuahuhua) a vomat.Eu nu eram acasa, cand am ajung acasa, ea nu parea sa se simta rau gen alerga prin casa, se juca cu jucaria ei etc.Si acum, nu pare sa aiba...? (mai mult)
Rog pe cei care iubesc dansul în special Hip hip/street dance si au vointa de munca sa ma contacteze, iubesc dansul si acesta este darul meu care il pot impartii cu alții, nu am avut o sansa. Sper sa-...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa-mi cumpar un caine de rasa din Galati?
Am o catelusa de 2 ani si cateva luni, iar in ultimul timp, seara, cand o bag in casa incepe sa tremure si sa sufle, scotand limaba, ca atunci cand ii este cald.Tin sa mentionez ca face asta ...? (mai mult)
Cum sa ma inteleg cu perusul meu? sa nu mai fuga de mine, sa nu ma mai ciupeasca...sa fie la felde bland cum am vazut eu la alti oamneni.
am o problema! Cand vdau like la clipurile unui youtuber si dupa ce ies din clip si intru iar imi arata ca nu am dat like.Am iesit, am intrat iar si am dat like de 10 ori si tot nu merge va ...? (mai mult)
Cine vrea sa devina reprezentant Avon? Nu conteaza de unde sunteti.
Salut am iepuri. La unul i-a aparut bube in urechi, dar numai in martea de jos (cea mai aproape de cap). Ce sa fac? Ce se va intampla cu el. Tin foarte mult la el. Urgent.
Pot da lapte unor catei de 3 zile? Daca da, ce lapte ar fi bun?
Am o intrebare urgenta. 1. Cum se ingrijeste o catelusa gestanta? Ps : Am gasit o pe strada si are 3 ani. Asa a spus veterinarul.
Acesta intrebare este pentru cei care au acvarii si broaste testoase.Cumva aveti probleme cu factura din cauza acvariului?
Salut, am un catel de 52 de zile din rasa amstaff si vreau sa stiu daca ii bine sa il tin in casa la caldura, dau funda.
Buna TPU.Am o pisica fata. Dar a facut pui si nu avem cui sa ii dam. Am ramas cu unul. Pe pisica vrem sa o castram. Imi poate spune cineva in ce consta castrarea ei si cat costa?
am avut 4 porcusori micuti de guineea, erau pui, si erau facuti din sora si frate, si unul a murit la naștere, apoi a mai urmat unul peste cateva saptamani, apoi peste vreo 4 zile si ...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar doi papagali (nimfa) imi puteti spune va rog dimensiunile pentru cuib. Va rog!
Am un ceas seiko automatic merge foarte bine dar cand eram mic ma jucam cu el si i- am stricat chestia aia unde e data si i- am mai zgariat si geamu oare pot sa le repar si mai am multe ceasuri automatice/mecanice...? (mai mult)
Am luat 2 nimfe, pereche. Întrebarea este dacă masculul va începe să vorbească dacă are parteneră, sau doar daca este singur? Am avut peruși până acum și au ajuns să vorbească (masculul)...? (mai mult)
Buna TPU.Ieri am luat un hamster (pui) si nu sun sigura daca e mascul sau femela.Eu presupun ca este femela dar nu sunt sigura.Stiti cum pot afla sau imi puteti arata niste poze cu diferentierea genului?...? (mai mult)
Ieri am luat o catelusa de pe strada. M am dus cu ea la veterinar si mi- a spus ca e gestanta. Pana aici nici o problema. Cand am ajuns in casa s- a dus si a facut pipi in casa am certat o si...? (mai mult)
am un ciobanesc caucazian, face 7 luni pe 28 ianuarie.L- am cantarit si are 42 kg as vrea sa stiu daca greutatea este normala, insa am alta problema, nu este rau, cand vine un strain latra...? (mai mult)
Heei.vreau si eu idei despre ce as putea face in urmatorul videoclip de pe youtube..Am canal si nu stiu ce as putea face in urmatorul videoclip. Cel mai bun raspuns primeste funda❤ Canalul meu :...? (mai mult)
Daca in viitor o sa- mi cumpar un caine din categoria a 2a ( Rottweiler sau Amstaff ) si de exemplu am chef sa ii arunc mingea intr- un parc, am voie sa fac acest lucru? Postez aceasta intrebare...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie un nume de un armasar din rasa trapas?
De ce pisica mea nu vroia sa manance? Vreo 4 zile o stat nemancata, o mancat un pic dintr- un crenvursti.Se simtea slabita, si mieuna cand era langa mine.L- am pus sa manace si nu vroia i- am dat salam...? (mai mult)
am un ciobanesc caucazian(mascul) in varsta de 7 luni.Azi l-am cantarit si are 42 kg.As vrea sa stiu daca greutatea lui este normala?
Ce rasa de caine se vinde cel mai des in Romania? DAU FUNDITA!
SALUT,am 8 porcușori de guineea dintre care 3 fete și 5 băieți, iar I.am grupat băieți si fete, băieții de bat și chiar nu as vrea sa pun o femela cu ei, ce as putea face?
Vreau sa filmez provocări în zăpadă, mă puteți ajuta cu niste provocări?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem