Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa filmez provocări în zăpadă, mă puteți ajuta cu niste provocări?
Caut caine talie mica (preferabil pechinez imperial, nu neaparat) sunt din judetul Bistrita-Nasaud.
Perusica mea mănâncă hârtie si putin plastic când îi dau drumul prin casa. Ce pot sa fac ca sa nu mai mănânce? P.S.
Voi ati vazut caini/pisici cu ochi albastrii in realitate? Dar sa fi fost adulti. Ca si eu am avut, dar dupa ce au crescut, si- au schimbat culoarea. Fara poze de pe net, ca photoshop poate oricine...? (mai mult)
Stie cineva dupa cate zile ies puii de iepure din cuib?
Câinele meu are o problemă- roade orice obiect din lemn cu ghearele de parcă ar vrea să facă o gaură și asta se întâmplă doar cu obiecte din lemn...În căsuța lui a făcut o gaură...? (mai mult)
dragilor! Este cineva dispus sa adopte un papagal nimfa? Este foarte sociabil. Daca nu puteti sau doriti, stiti pe cineva? Sau o posibilitate de a- l trimite in habitatul lui natural? Inca ceva,...? (mai mult)
As dori si eu niste scaune de stadion in miniatura pentru o macheta de stadion, ma puteti ajuta de unde as putea cumpara?
Salut, as vrea sa stiu daca primul papagal e baiat sau fata, al doilea cu putin gri pe spate e sigur baiat dar primul inca am dubii https://postimg.org/gallery/hv26p93y/
Stie cineva unde pot gasi produse medievale gen tunici, armuri, spade, etc?
Salut. Cine știe de unde pot cumpăra (în România preferabil, dacă nu, în străinătate) un dirijabil (zeppelin) sub formă de machetă / model de folosit ca obiect de decor?
Buna TPU.Stiti Pet shopuri in Oradea unde se vand pui de hamsteri Roborovski sau ceva siteuri de pe care poti sa cumperi aceasta rasa din Oradea? Dau FUNDIȚA :*
Salutare TPU, am 14 ani si vreau sa imi iau un caine, dar problema e ca stau intr- o garsoniera si camera e in jur de 25 mp... (stau singur) iar in timpul scolii voi fi nevoit sa il las singur acasa ...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot gasi un job part-time in Vaslui. Am cautat prin restaurante,prin depozite, dar...nimic.Dau funda
deci am 14 ani si locuiesc intr- o garsoniera (singur) camera are in jur de 25mp, doresc sa imi iau un caine dar problema e ca nu stiu ce rasa... deoarece voi fi nevoit sa il las cateva ore...? (mai mult)
Am niste intrebari legate de Shar-pei 1. E buna hrana Belcando puppy? 2. Cum trebuie ingrijita aceasta rasa? Ps : Am 18 ani Fundaa!
Salut, am o poveste care pe scurt zice ca a trebuit sa ma mut din Miercurea Ciuc in Brasov si nu am putut sa imi las cainele acolo iar in felul asta acum sta cu mine in garsoniera. Cand incepe sa se incalzeasca...? (mai mult)
De ce unor catei li se taie coada? E ceva medical, sau pur si simplu arata mai "cute"?
Bună TPU. Îmi puteți zice şi mie SIMBOLURI ale LUPILOR SI ce inseamna mai clar. Cum e semnul cu alfa beta si omega daca stiti. Pls
As vrea sa va intreb daca iepurasi trebuie vaccinati? Eu am un iepuras pitic de vreo 2 luni si il tin in apartament. Este baietel si l- am luat din pet shop! Chiar trebuie vaccinat sau trebuie...? (mai mult)
Ceau, am si eu o serie de intrebari, dar am sa le pun asa pe rand.Azi am cumparat o pereche de catei de 8 saptamani, de ce o perche? pentru ca, eu voiam doar baietelul iar fetita mi.a fost data cadou,...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac canal de Youtube(vlog) si nu stiu ce porecla sa folosesc gen cum are Tequila! FUNDA
Am un caine afara si ca sa-i incalzesc cusca am montat un bec cu raze infrarosii. Intrebarea mea este: Il poate afecta intr-un mod sau altul aceste raze pe caine?
Ce parere aveti despre animalele salbatice din circuri(dresura de lei, tigri, elefanti). Eu sunt de parere ca sunt chinuite si ar trebui eliminata dresura de animale din circuri.
Nu stiti de unde pot cumpara un iepuras berbec olandez (holland lop)? M- am uitat peste tot, internet, Facebook, magazine si nu pot gasi nicaieri. Sunt din Tg. Mures. Va rog foarte frumos, ma poate...? (mai mult)
Buna seara, Din pacate ne aflam in sezonul geros si cu parere de rau afirm ca ma simt indurerata profund de faptul ca atat de multe animalute se gasesc pe strazi, flamande atunci cand termometrele...? (mai mult)
am un Amstaff de 6 luni jumate si nu ma asculta aproape deloc, ceva sfaturi? Multumesc.
Daca bichonul are pete su ochi sau in alta parte pe fata, îi creste parul si dupa ce il tunzi poate scapa de pete?
De e cainii iarna apropare ca nu beau apa deloc, nu stiu cainele meu nu prea bea apa, îi dau dar nu vrea
Am primit azi o pisicuta si caut un nume in care sa se afle lit. "K", ma ajutati?
Salut.caut un joc cu o broasca care alearga prin padure si aduna bani ..broasca arata ca in jocul acesta dar nu e acest joc turtle-mega-rush
Cine stie unde poti invata sa desenzi,schite,umbra etc, lectii de desen online etc
Cine stie cele mai interesante carti?
Îmi puteți da niște idei de experimente ușoare, nu grele pe care le poți face acasă? Exemplu=Rupe, dintr- o coală de hârtie, câteva bucăți mici.Freacă timp de câteva minute o riglă din ...? (mai mult)
Hey TPU! Vreau sa va intreb daca stiti vreun site din care ati comandat hainute petru catelusi. Am si eu un Bichon Bolognese si as vrea sa ii cumpar\comand niste hainute. Funda la cel mai bun...? (mai mult)
ieri am primit o catelusa cadou de rasa Pitbull. Are o luna si este foarte activa. Am 3 probleme. 1. Eu sunt la scoala si plec de dimineata si vin la 2 in tot acest timp ea sta singura ..Fiind...? (mai mult)
Am doua peruși fifi(femenin) și Ricky(masc) si Ricky îl am de mult (era foarte cuminte și ascultător) dar acum a început sa mă ciupească foarte tare Fifi nu e cuminte de cand am luat-o
Daca sunteti fani George Buhnici, va invit sa intrati pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/Fan- George- Buhnici- 1824906941121411/ pagina este abia creata nu am apucat sa pun mai nimic...? (mai mult)
Cum se numeşte spațiul acela amenajat pentru închirierea lansetelor de pescuit, de obicei aflate lângă lac?
Buna, TPU.am mai pus intrebari de genul in perioada aceasta, am o broscuta testoasa, am mai avut inca 2 dar au murit de batranete, si acum am alta de la o prietena si numai prea stiu cum trebuie s- o...? (mai mult)
vreau sa ii fac unei prietene un videoclip cu poze de ziua ei si cu mai multe melodii. Cunoasteti aplicatii fara virusi pentru Android?
Care sunt avantajele si dezavantaje de a avea un bishon?
vreau sa imi descarc muzica pe telefon dar am descacat mai multe aplicatii de descarcat muzica dar cu niciunul nu am stiut cum sa salvez muzica in telefon. Tin sa mentionez ca nu am un fisier in...? (mai mult)
Am o catelusa de 2 luni jumatate, nevaccinata, iar azi cand am ajuns acasa, s- a bucurat foarte tare. Peste ceva timp parca a paralizat pentru cateva secunde dupa care a inceput sa tipe, sa tremure...? (mai mult)
am un ciobanesc caucazian in varsta de 6 luni si de o saptamana il dor picioarele a inceput cu dreptul din fata si acum il dor si cele din spate si e destul de trist.Mentionez ca i- am administrat...? (mai mult)
Stie cineva de unde sa cumpar un cocker cu pedigree? Canisa Royal pet este de incredere?
Imi poate raspunde cineva, la cate kilograme poate ajunge un iepure rasa cap de leu? Eu am o pitica de vreo 7 luni si are 2.300 kg. Pana la ce varsta cresc iepurasii in greutate?
Salut, stie cineva de unde as putea cumpara niste panglici asemanatoare http://pin.it/u3JgUMP sau un magazin de croitorie in Ploiesti?
Funda! Salut TPU! Am doua pisicute carora am uitat sa le duc la vaccin anti rabic. E tarziu daca acum, la 4 luni si jumatate, cat ai ele, sa li se administreze vaccinul? Multumesc!
In legatura cu perusii de care am vorbit in ultima intrebare voiam sa intreb: - Daca vor avea pui sa pastrez un mascul sau o femela? Intreb pentru ca eu am un mascul si o femela si stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti