Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Astazi mi- am cumparat un hamster pitic asiatic si voiam niste sfaturi in legatura cu comportamentul lui. Cum il pot imblanzi astfel incat sa il pot tine in mana si sa nu se mai sperie de mine?...? (mai mult)
Stie cineva o canisa sau persoana care vinde peckinezi imperiali cu pedigree (tip A de preferinta) la preturi sub 1 000 lei? Sa fie o persoana/canisa de incredere, care vinde caini sanatosi si cu acte...? (mai mult)
Am si eu o problema cu chitara. mi s- a rupt gatul pana la grif. Nu e in doua bucati, ci are o crapatura. Din cate am putut observa era dinainte, dar era lipit. Am scapat- o pe jos odata din...? (mai mult)
Pisoiului meu îi curge nasul și cred că are și febră. Cum îl pot trata? Mulţumesc!
Știu că astfel de întrebări se pun zilnic pe acest site, dar a mea e mai personalizată. :)) Am nevoie de nume pentru un Golden retriever, mascul. Ceva de genul "Lord". Sau ceva cuvinte in...? (mai mult)
vreau sa ma apuc de youtub, si vreau sa fac ceva fain, ceva bun, adica vreau sa fac ceva nou, ce nu este in Romania, ma gandesc la creepypasta- uri chiar daca sunt in Romania deja, dar ...? (mai mult)
stie cineva cand un caine de rasa Cane Corso incepe sa fie agresiv cu persoanele din jur? Ma refer cu strainii nu cu familia mea, multumesc
As vrea sa mi cumpar un caine, dar nu stiu ce rasa. Eu stau intr- un apartament cu trei camere, si pot iesi cu el 3 ore pe zi. As vrea sa fie o rasa inteligenta si usor de dresat. Nu ma deranjeaza...? (mai mult)
Ştie cineva un nume frumos pentru o cățeluşă Pomeranian TeaCup albă?
Hey! Am o mica problema. Tocmai am adoptat o chinchilla careia i- am asigurat o cusca foarte spatioasa, locuri de joaca, o las deseori sa se plimbe prin casa, insa o simt usor stresata, fiindca noaptea...? (mai mult)
Cum îmi fac și eu pe site-ul meu chestia cu login / register? Plz ajutor. Site-ul este făcut de pe WIX AJUTOR PLZ
Bun seara, TPU! Puteti sa imi spuneti notatile argoritmice pentru cubul rubik? Multumesc anticipat P.S:Toate chiar si cele cu F2, R2; Si va rog sa nu folositi termenul, , in sensul acellor de ...? (mai mult)
Buna din nou, TPU! Acum cam jumatate de ora am spart un termometru cu mercur in casa. L- am curatat dar e posibil sa mai fi ramas; problema este ca am caine(bichon) si mi- e frica sa nu intre in contact...? (mai mult)
Hei TPU, mi- am luat un catel de 2, 5 luni Ciobanesc german, as vrea sa- l dresez dar eu in timpul saptamani sunt la liceu il pot vedea doar in weekend, daca as incepe dresajul intr- un weekend va...? (mai mult)
Buna, incurand o sa primesc un pui de cane corso, nu stiu inca ce este, fata sau baiat. Vreau nume mai dure, nu gen"puf, toto etc", nume mai impunatoare. Si pentru fetita si pentru baietel. Dau...? (mai mult)
Vreau un husky şi un preț bun.Câteva sugestii de site- uri? Nu Olx, etc. Daca aveti un pui de husky la pret sub 500 de lei pentru că am o verișoară in spital si peste o lună e ziua ei. Dacă dă...? (mai mult)
Astazi mi- am luat un iepuras de vreo doua luni, dar nu stiu daca este fata sau baiat. As vrea sa ma ajutati, cei care ati mai avut iepuri. Si am mai observat ca el/ea nu a facut nici un cacatel...? (mai mult)
Am un caine, l- am luat in 5 august 2015 de la o batrana ( mentionez ca nu e de rasa, e doar un soricar metis) care de o saptamana nu mai mananca. Nu stiu ce are, il tin in curte si m- am ...? (mai mult)
Aș vrea să adopt un câine știți vreun adăpost de câini în Brăila? Am căutat și pe Google Maps și nu am găsit niciunul.Stiți cumva voi? FUNDĂ!
Stau într- un apartament de 2 camere şi vreau un câine de talie mică/medie dar nu mă pot hotărî.M- am gândit la multe rase.Îmi puteti dă vă rog o sugestie? Şi un preț bun.M- am gandit între...? (mai mult)
Am un iepuras rasa cap de leu si as dori sa stiu daca pot folosi un sampon uscat si cum se foloseste. Mentionez ca este foarte curata, dar fiind foarte "blănoasă", are nevoie de un pic ...? (mai mult)
.am o pisica birmaneza, are aproximativ 6 luni si acum 13 ore sa zic asa nu se simtea bine si a vrut sa o dau afara, am dat- o, si nu a mai venit la usa sa intre in casa deloc, am cautat o peste...? (mai mult)
Buna seara, care stie unde gasesc sa cumpar 1 tort de caini in Sibiu?
Am un pechinez foarte batran care se scarpina incontinuu.Este deparazitat intern si extern i.am dat tratament medicamentos dat de 3 doctori veterinari(pastile, creme) si nu vad nici.o imbunatatire.A mai...? (mai mult)
Buna,am un catel husky de 4 luni si nu a ridicat urechile complet.Mai e vreo sansa? Cu ce as putea sa il ajut? Multumesc
Cat inseamna 100 gallon in romana(litri)?
Buna seara la toata lumea, vrea sa- mi iau papagali (peruși), vreau cuplu dar mi s- a spus ca în așa cazuri nu v- or vorbi (ps nici macar masculul). Întrebarea mea este, a trecut cineva prin așa...? (mai mult)
Ce mănâncă o pisică de 6-7 luni?
Ce parere aveti despre canisa Clear Passion? Cat costa un pui de golden retriever la ei? FUNDA!
Salutare, as vrea sa ii pun o funda catelusei mele pe ureche dar nu stiu cum sa o fac sa arate ca cea din poza asta: https://s- media- cache- ak0.pinimg.com/originals/cb/a9/3d/cba93d3ab840b8162b5e8af427bd3db1.jpg ...? (mai mult)
Am o întrebare.De ce rațele și puii au puf când sunt mici și apoi au pene când se fac mai mari?
am o problema, am un caibe de 9 luni ( amstaff) ai ii este frica, chiar groaza de foc si cand cineva aprinde o tigara se ghemuieste dupa min... Ce sa faaac! Fundaa
Buna! Am si eu o intrebare, am un caine, are vreo 2 luni, pechinez. Ce ar trebui sa ii dau de mancare? Si cateva sfaturi utile va rog. Multumesc anticipat!
Buna! Perusul meu s- a lovit la ochi si nu il mai deschide. Fiind iarna, nici nu- l pot scoate din casa sa- l duc la un veterinar. Stiti cumva un site al vreo unui medic veterinar caruia ma pot adresa...? (mai mult)
Hey TPU.Ce studii îmi trebuie pentru. a fii veterinara
Stiti crescatori de caini care sa aiba un pomeranian?
TPU, nu inteleg de ce nu ma lasa ai mei sa ma joc pe calculator, adica sunt la un liceu bun de 9, 50, m- am straduit sa intru aici, dar tot nu ma lasa sa ma distrez sunt a 10- a...Cum sa i conving ca...? (mai mult)
Pot sa ii dau cainelui meu mancare de spanac? Este pomeranian.
As vrea sa imi iau un caine, dar nu stiu ce rasa sa aleg dintre Golden Retriever; Labrador Retriever; Cane Corso sau un Ciobanesc German. Stau la bloc, am un apartament destul de mare, are...? (mai mult)
A o intrebare: Vreau sa cumpar niste bibilici, si as vrea sa cumpar de la magazinul Agroland, dar am auzit ca puii de la agroland sunt sterili(la maturitate nu vor face oua bune pentru clocit).Este...? (mai mult)
Salut, Am cumparat o broscuța țestoasă de 2 săptămâni si de 3 zile nu mai mananca. Este activa dar nu mănâncă si a inceput sa doarma mai mult, m- am documentat pe internet dar nu am gasit ...? (mai mult)
Am o întrebare:Unde pot să găsesc crescătorii de rasa Golden Retriever? Pe net am văzut mulți oameni care spun că nu e bine să cumperi din mall- uri. Mă puteți ajuta? Mulțumesc...? (mai mult)
Pentru un baiat de 13 ani este potrivit sa aiba un ciobanesc german? Dau funda
Imi puteti spune cand doarme si se trezeste broasca testoasa? Dau funda...
Buna TPU... Știți cât costă iepurașii de la animax si zoomania din mega mall sau iepurașii de la animax din cora, Bucuresti?
Hei TPU, am un pui de ciobanesc german negru 2 luni, si problema e ca are cateva fire albe pe piept, ce inseamna asta? Si are ceva daca ii dau carne cruda de pui?
Satu intr- un apartament cu 2 camere si vreau sa îmi cumpăr un cățel de talie mica.Îmi plac câini Mops Peg dar se fac prea grasi si Chioară nu îmi plac ca sunt prea gălăgioși iar ceilalti câini...? (mai mult)
Sunt din Vaslui și de ceva vreme mi- am luat o chitară și nu am cu cine ieși să cânt, vreau să știu dacă sunt persoane din același oraș care sunt dispuse să ieșim și să repetăm...? (mai mult)
De unde pot cumpara un set de surubelnite care sa contina si surubelnite foarte mici(care sa incapa in cele mai inguste gauri ). Funda pentru cel mai bun set/kit!
am un cane corso si il tinem afara; in aceasta noapte este foarte frig dupa cum stiti si voi, asa ca apa acestuia a inghetat, tot se ducea si lingea gheata aceea, am luat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Mihai473736 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?