Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
am un cane corso si il tinem afara; in aceasta noapte este foarte frig dupa cum stiti si voi, asa ca apa acestuia a inghetat, tot se ducea si lingea gheata aceea, am luat...? (mai mult)
De ceva timp incerc sa fac slime (de orice fel). Am incercat tot felul de rețete de pe YouTube, dar nici una nu a functionat. Imi puteti sugera va rog o rețeta pe care ati incercat- o si ...? (mai mult)
Am doi pisicuti. Am auzit ca poti face boli la plamani daca inhalezi fire de par de la pisica. Este adevarat? Nu sunt genul care sa ii pupe- n bot sau stiu eu ce. Doar ii mangai si ma joc cu...? (mai mult)
Cu ce culoare sa-mi vopsesc cainele, evident cu vopsea speciala? Dau funda raspunsului cel mai comic.
Am o problema in photoshop mai exact cand vreau sa folosesc Sand Storm Effect imi apare eroare :http://imgur.com/a/QnGig si nu doar asta si "select"... etc cine stie ce pot sa ii fac?
am si eu o intrebare: am un amstaff de 8 luni si nu e agresiv cu cainii, nu fuge de ei, dar cand se apropie de ei se miros si gata. Imi puteti da niste sfaturi?
Deci nu stiu ce sa fac. As vrea sa iau o nimfa de la o prietena, dar ma gandesc ca nu am timp pentru ea. Imi plac foarte mult pasarile, am avut perusi pana acum dar inainte aveam timp. Ce credeti,...? (mai mult)
Aș vrea să îmi iau la vară un papagal.Îmi puteți spune cum se îngrijește care dintre voi aveți deja? La primul răspuns
Cei ce au Yorkshire terrieri, sau câini de talie mică, latră foarte mult? Aș vrea să îmi cumpăr unul, și deși știu că nu putem generaliza, as vrea sa stiu daca latră mult. Am de...? (mai mult)
Hola TPU Acum vreo 2 luni am vazut un porumbel retardat Zbura in cercuri, nu stia ce e in jurul lui, arata efectiv ca un om cu dizabilitati Si acum o luna am dat de alta pasare cu aceeasi problema,...? (mai mult)
Am doi perusi, o femela si un mascul si au amandoi cam un an si jumatate. Intrebarea mea este: Sezonul de imperechere este primavara prin februarie- aprilie?; - ) Si daca da atunci sa le ...? (mai mult)
Ce pot face dintr-un tub de hârtie?
Vreau sa- mi iau un golden retreiver. Am citit ca daca se ataseaza de tine si ii lasi singuri se vor simti neglajati, sau daca nu ii lasi sa fie mereu langa tine. Este vreo problema daca sta ...? (mai mult)
Credeti ca este foarte rau sa- mi cumpar un caine de pe OLX.ro? Stiu ca poate fi corcitura, dar merge si asa pentru ca nu imi permit un caine scump. In descriere scrie ca e ci vaccinurile la ...? (mai mult)
Sper ca stiti de cazul de la Arad in care un retardat, ca om nu poate fi numit, cu un caine de rasa agresiva, chinuie pentru propria placere alte animale, caini si pisici. Va rog sa semnati aceasta...? (mai mult)
Salutare, am si eu un pichinez, la 6- 7 ani care nu a mancat de 3- 4 zile, am fost cu el la veterinar, i au facut injectii au zis ca e racit si i au dat antibiotice. De 3 zile ia antibioticele si inca...? (mai mult)
Cand se ridica urechile chiobanescilui german?
1) Pasarea KIWI (KIWI Bird) este pe cale de disparitie/rara? 2) Exista vreo legatura intre pasarea KIWI si fructul KIWI? ( http://i.imgur.com/5JcWVev.jpg ) xD 3) Unde poate fi gasita,...? (mai mult)
Am gasit un Husky pe strada maricel si mi- a fost mila de el asa ca l- am luat acasa pana ii voi gasi stapanul. M- am distrat cu el in casa si prin zapada 2 zile in continuu, ba chiar nu am...? (mai mult)
e adevarat zvonul acela ca pisicile si iepurii se pot imperechea si sa aiba pui cu anomali? Acum nu stiu sigur daca masculul era iepurele sau pisica dar am tot auzit ca s- ar naste iepurasi ...? (mai mult)
De ce se spune ca hamsterii aduc ghinion in casa?
Ce rasa de caine poate fi un caine care nu ii de rasa?
Ajutor! Am 2 căței (nu le cunosc rasa) care în ultima perioadă au stat noaptea cu găinile în cotet(stau la casa). Acum că a venit gerul de 2 zile nu par la fel de energici si veseli. Azi i- am luat...? (mai mult)
Aş avea nevoie de puțin ajutor..Cum aş putea să îmi conving părinții să mai cumpărăm un papagal nimfă pentru papagalul meu? Adică, mi- ar plăcea să am doi papagali pentru că ...? (mai mult)
In Martie as dori sa imi cumpar un ciobanesc german! Va rog frumos imi puteti spune cam cat ar costa intretinerea lui pe luna! Eu il iau la 2 luni si ce vaccinuri trebuie facute atunci! Dar cel ...? (mai mult)
In aceasta dimineata imi aud sora tipand, am intrebat- o ce s- a intamplat si mi- a aratat cu degetul un sarpe foarte mare, care era aproape de patul ei, am inchis usa camerei, cum credeti...? (mai mult)
Am cumparat un hamster...il am de vreo 5 zile si am observat ca nu alearga in rotita nici noaptea si nici ziua. Prima noapte am auzit rotita dar de atunci s-a oprit... ce sa fac?
Am o nimfa de sex feminim, dar nu scoate niciun un sunet desi partenetul sau canta non-stop. De ce? Ei au deja o perioada lunga de cand stau cu noi.
Am o mare rugaminte la voi.cei care raspundeti la intrebarile din aceasta sectiune mai ales cele cu referinta la tratamentul unor animale.Va rog frumos din SUFLET nu mai promovati site- uri ca animalutulmeu.ro...? (mai mult)
Ajutor ce sa fac, perusita mea a facut un ou, nu stiu cum trebuie sa procedez, daca il va sparge?
Ce se întâmplă daca dau lapte la o pisica care are viermi
Care este faza cu apelul la 666 sau 888 sau alte numere de genul asta?
O să- mi iau un motan British Shorthair.Dați- mi vă rog niște nume pentru el.(nume de băiat, nu de fată).Daca puteți, dați- mi și niște sfaturi! Am găsit pe olx un motan de British...? (mai mult)
Saitul la jumate.ro poate aduce un catel pe care l-ai cumparat
Am cumparat un catelus mascul de rottweiler are 2 luni, ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau informatii despre alimentatia lui?
is noua aici, deci da..am o intrebare, cainele meu a avut o reactie ciudata in timp ce dormea si s- a trezit foarte agitata si se uita extrem de straniu in jur..va rog sa ma ajutati, dau ...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda picaturi oftalmice bune in locul celor de la Quinax? Acum ca nu se mai comercializeaza momentan si poate nici nu vor mai aparea, cu ce as putea sa inlocuiesc tratamentul pentru...? (mai mult)
De ce nu se mai publica exemplare din cartea "Îngerul nopții" de Becca Fitzpatrick?
Eu as vrea sa imi cumpar un pui de Coker Spaniel auriu.Si mama siar dori dar tot nu ma lasa sa imi iau unul.Stau la bloc si am 10 ani.Cum as putea sa imi conving parintii sa imi ia unul. Fundița...? (mai mult)
Bună, acum două luni am primit două pisicuţe foarte sălbatice pe care le ţin în pod. În aceste luni am încercat să le îmblânzesc. Una am reușit deja din primele săptămâni, dar cealaltă,...? (mai mult)
Stau la curte si am trei caini, doua corcituri ( o catea si un catel) si un ogar, care are un fel de boala, tuseste mereu. Eu as vrea sa îi fac unuia dintre ei baie si sa- i bag in casa....? (mai mult)
Cum pot face o poza in care sa ies bine? Fie ca este sau nu selfie(cu sau fara selfie-stick). Imi puteti spune cum sau prin imagini ca exemplu? Dau funda. P.S. Pentru baieti sa fie pozele
Catelul meu a stat afara în zapada 2 ore! Poate pati ceva?
Catelul meu a stat afara 2 ore. Poate pati ceva?
Cum fac să fiu un Youtuber talentat?
Am spus ca imi voi lua un labrador, dar inca nu ma pot decide intre labrador si golden... La inceput m- am orientat catre golden, pentru ca ma atragea mai mult aspectul sau. Dar apoi m- am gandit...? (mai mult)
Ajutor! Perusica mea strănută,dar în rest nu da nici un semn de boală.Nu stiu ce sa fac, pentru ca mi-e frica sa o duc la veterinar pe gerul asta. Ce pot face? Cum o pot ajuta?
În următoarele luni voi avea un labrador retriever. Am nevoie de niște sfaturi, pentru îngrijire în special. Vreau să știu cum e viata cu un labrador:) M- am documentat și de pe internet...? (mai mult)
Ajutor parintii mei nu ma lasa sa am o catelusa pentru ca am deja 4 cateluse 2 husky una nu stiu ce este si inca o catelusa chiuaua si nu ma mai lasa sa am o catelusa va rog ajutati- ma sa o conving va...? (mai mult)
Am un chestionar pentru voi si cred ca v- ar placea: - Ce rasa este cainele sau cainii vostri? - Cati ani are/au? - Cum îl/o/îi cheama? - De ce lati/ia- ti luat(motivati)? - Ce personalitate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.