Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Mai stiti jocuri?
Ce inseamna atunci cand un pui de hamster este mai mic ca ceilalti (toti fiind nascuti in aceesi zii) si nu prea mananca mancare solida (mai mult bea lapte de la mama hamster).Ar putea sa aiba o boala?...? (mai mult)
Un site unde se vand animale de companie in toata tara?
Stiti un crescator de porumbei? Am un budget de nuremberg, si nu o pot da afara pentru ca sa domesticit prea rau
Daca vreau sa comand ceva online de aici : http://www.energofish.ro/ pot sa o fac sau nu pot, doar sa vad ofertele. Funda cel mai bun raspuns.
Va rog daca stie cineva,la conversia filmelor, un numar mai mare de bitrate video, are efect asupra calitatii imaginii? Multumesc.
De unde pot sa cumpar Dungeons & Dragons in Timisoara?
OMG, nu credeam ca se va intampla asta :( mi- a murit catelusa mea.
Va rog! Saptamana viitoare voi primi o catelusa si nu stiu ce nume sa ii pun. Ea s-a nascut in 1 ianuarie si vreau ca numele sa aiba o semnificatie de iarna!
As vrea sa îmi cumpăr un porcusor de guinea sau un hamster, însă nu stiu ce sa aleg.Ce avantaje si dezavantaje are fiecare? Va rog răspunsul cât mai repede! Multumesc anticipat!
Salut, cine stie de unde pot sa iau un servo motor lego din Romania pana in 100 lei? Multumesc
A testat cineva raza de operare de la drona jjrc h11wh?
Buna puteti sa imi dati sugestii despre ce sa criu pe blog? P.S. sunt la inceput
Cat ar costa o deparazitare intestinala la pisici
Cum pot desena personaje in diferite pozitii folosindu- ma de cercuri? Cum pot desena cat mai realistic? Astept tutoriale! FUNDA raspunsul care ma ajuta cel mai mult! Exemple : http://torahimemax.deviantart.com/art/overwatch-...? (mai mult)
Help! Parintii mei nu vor sa imi cumpere un catel. Ce as putea face sa ii conving avand in vedere ca eu stau la bloc? Eu as vrea sa imi cumpar un Bichon Maltez. Si mai am o intrebare : De cate ori pe zi...? (mai mult)
Hey TPU! Am un Bichon Bolognese si nu stiu ce sa mai ma fac cu ea. Lasa o gramada de par si simt ca innebunesc! O piaptan de 5 ori pe zi si lasa peria plina de fiecare data! Ma puteti ajuta cu niste...? (mai mult)
Cine vrea sa ma ajute cu un like va rog? Poza mea e cu motanul portocaliu.Ca sa votati dati doar like. www.e-pets.ro\concursuri
Mi-am luat un cub rubik de la ``Rubik`s Cube`` si mi se misca greu. Ce pot sa fac?
Salut, astazi am fost la tara si cainele meu a intrat in garaj iar de acolo a mancat vaselina, nu stiu exact cat, ce se poate intampla?
Vreau nume pentru hamsterițe. Cele mai frumoase nume primesc funda. Daca se poate nume cat mai scurte.
sunt interesat de ceva vreme sa imi iau un caine, labrador retriever. m- am interesat pe olx, dar nu stiu daca sa am incredere ca e rasa pura. imi redcomandati un crescator sau o canisa...? (mai mult)
Vreau sa ajung in Peru in vara, am cautat anumite combinatii de zboruri decat direct care ar costa in jur de 1000 de euro, am calculat si am reusit sa- l reduc costul cu doar 250 de euro nu prea merita...? (mai mult)
Am un ciobănesc caucazian de 11 luni care numai mănâncă boabe deloc.Eu ii dau boabe de calitate foarte buna.Pe mine ma îngrijorează faptul ca de când nu ii mai dau boabe a slăbit foarte mult.In...? (mai mult)
Am papagali peruși de vreo lună, dar nu îi pot convinge în ruptul capului să mănânce fructe sau legume.Cum îi pot convinge? P.S.Am incercat deja metodele de pe Google. Dau funda celui care reușește...? (mai mult)
Vinde cineva carti - dezvoltare personala, psihologice. Pana in 15 lei? funda! In Bucuresti
am o pereche de iepuri uriaș german în vârstă de 7 luni.la prima monta iepuroaica nu a fătat așa că am mai dat- o odată, insa sa întâmplat la fel. oare sa fie din cauza frigului, pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rasa de caini Amstaff? Se dreseaza usor? E ceva in neregula daca il iau ca primul caine? Fundaa
Stie cineva progamul de vizita de la adapostul de caini din satu mare? Sau stiti pe cineva care vinde pui de labrador in Satu Mare la pret intre 0- 300 lei? Ps.Am cautat pe Olx. Dau...? (mai mult)
Mai postez odata intrebarea interioara, deoarece nu stiu cum sa raspund la un comentariu! Nimfa mea este racita are ca un fel de febra (si este foarte plapanda )si vreau sa imi spuneti diferite remedii...? (mai mult)
De curand pisicuta mea de 6 luni a invatat surprinzator sa deschida usa, deoarece incepuse sa sara mereu pe clanta si imi e destul de frica noaptea sau cand o las acasa sa nu intre in sufragerie...? (mai mult)
Am o catelusa teckel de 1 an si 2 luni. Am auzit de la un veterinar si alte persoane care au mai multi caini, ca este recomandat sa se faca macar odata in viata catelusei monta. Prima mea grija...? (mai mult)
Salut TPU,e URGENT,perușul meu e răgușit, ce să îi dau să îi treacă?
Unde pot gasi promotii, sa lucrez la promovarea unui brand? Ma poate ajuta cineva?
Nimfa mea este bolnava, va rog sa imi dati diverse tratamente sau niste remedii speciale (de exemplu cu ceai, morcov) DAU FUNDA!
Salut, TPU! Dati- mi si mie o lista cu cele mai frumoase nume pentru caini, rasa PitBull, mascul.Eu am facut deja o lista dar vreau sa mai vad cateva optiuni.De preferat este ca numele sa nu contina...? (mai mult)
Pisica mea a căzut de la etajul 3 are. julituri la botic și o doare lăbuță din fata ce sa fac
Salutari TPU! De unde pot cumpara o PLANSETA de arhitectura / desen tehnic A2 care sa nu ma rupa la bani. Mersi!
Pui de xipho de o zi.Ce sa fac? Le- am dat de mancare fulgi maruntiti si i- am indepartat de restul pestilor pana si de mama.Ii tinem pe acvariu intr- un borcan mare si lat deoarece nu avem alt acvariu...? (mai mult)
Hey, am auzit ceva, un fel de legenda despre Lupul Albastru Ceresc?☺.va rog spuneti- mi si mie, ce e cu lupii, adica ce reprezinta ei, si cam ce culoare ar avea un lup in opinia voastra (eu cred ca ...? (mai mult)
acum 2 saptamani si un pic mi- am luat un amstaff, are 2 luni si 3 saptamani insa nu l- am auzit sa latre sau sa schiteze ceva, o singura data a zis si el Ham in somn si apoi a tacut nu i-...? (mai mult)
Am un papagal nimfa si de cateva zile sta cu capul stramb, si cand se uita la ceva si cand zboara tot cu capul stramb o face, mai exact il tine intr- o parte, Ce sa fie, va rog mult daca v- ati...? (mai mult)
As dori sa cumpar un caine Amstaff dar am cateva intrebari: 1. Poate sta intr- un apartament cu trei camere? 2. E buna hrana Pro Plan Robust puppy? 3. Cum trebuie ingrijita aceasta rasa? ...? (mai mult)
am o pisica care este destul de maricică insă mama lui nu l- a ințercat(nu l- a dezvătat de lapte) și acum cand vine la mine în brațe începe sa suga haina, pare ciudat dar asa face și ...? (mai mult)
De ce urla cainii? Am un caine de foarte mult timp (de vreo 10 ani) si pana acum urla doar cand auzea sirene de ambulanta, politie etc. dar de vreo cateva zile urla fara niciun motiv de cateva ori pe...? (mai mult)
Hellp cum pot sa recuperez niste obiecte care pur si simplu au fost date fara ca eu sa spun daca sa le dea sau nu pana la urma erau ale mele. ma tem sa fi fost date la oameni pe care nu ii suport eu...? (mai mult)
Catelul meu de 7 saptamani face nevoile prin casa (o avem de doua zile, nu a facut mult pana acum) si puten casa. Ma gandeam sa iau scutecede 0 ani si sa fac gaura pentru coada sau sa ma duc la pet shop...? (mai mult)
Caut pui husky cu ochii albaştrii în Bucureşti, maxim 300-400 de lei. Ştiți unde pot găsii? Rog seriozitate, fără răspunsuri gen "Tu pe banii ăştia vrei?" sau alte chestii din acestea
Bună ziua TPU Am dori sa cumpărăm un câine de pe un anunț de internet, mai exact rasa Husky, dar am auzit ca aici în Spania te poate prosti cu o alta rasa care arata exact la fel când sunt mici. ...? (mai mult)
Imi puteti spune cum trebuie ingrijit un caine din rasa Chihuahua? Astept raspunsuri! Fundaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!