Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am si eu o problema! Am un ciobănesc german de 5 luni. Astăzi tatăl meu s- a gândit sa se joace cu el. Si nu stiu cum, , câinele l - a "muscat" de mana.(asa se joaca el) si tata și- a...? (mai mult)
Urmează să îmi cumpăr un câine, mai exact un pui husky. Stau la curte și nu știu de ce am nevoie... Va rog daca îmi puteți spune ce mâncare să îi dau, unde să îl țin afară ...? (mai mult)
Ce rase de câini asemănătoare ciobanescului german cunoasteti? Ceva sa fie echilibra, să fie blând cu copii dar și bun pentru copii. Funda
Recent m-am apucat de facut trucuri magice cu carti..Si vreau sa-mi procur carti bycicle. In Iulius Mall din Timisoara pot gasi? Daca da unde.
Ma simt ingrijorata, am un hamster sirian si el face un an, imi e teama sa nu moara oricand deoarece am auzit ca ei traiesc putin.
Salut, TPU! Pisica mea nu este deloc afectuoasă. Nu reacționează deloc la mângâiat, nu prea toarce, nu se joacă deloc și spre deosebire de frații ei pare mai "retrasa". Care credeți că ar...? (mai mult)
Salut, Am si eu nevoie de cateva pareri despre kendama atat pro cat si contra pentru un video. Plsplsplspls Dau funda la cea mai sustinuta opinie
Are cineva caine husky siberian? As vrea si eu sa imi iau, dar toata lumea mi- a spus mai bine nu. Chiar urla toata noaptea? Am o pisica, o sa se inteleaga? Trebuie plimbat zilnic cu lesa? Pot ...? (mai mult)
Buna TPU. Am un catel pe care l- am ținut in camera ceva timp si a facut treaba mare si treaba mica pe podea. Cum curat mirosul si petele, si cum curat si printre scânduri? Cu ce soluție ca mirosul...? (mai mult)
Salut, detin un hamster si nu stiu cum s- a intamplat de a intrat la prostia aia de la pat unde se baga plapuma si pernele. L- am cautat si l- am gasit intr- un final dar nu mai misca. Am vazut ca ii ...? (mai mult)
Salut, as dori niste sfaturi: Ce animale din Marea Negra pot folosii pentru un biotop? Ce alge ar trebui sa folosesc?
Am o problema. Am un acvariu de 240l.Il curatam fiecare sambata de o mazga verde si foarte urata care continua sa se extinda la o zi dupa ce il curatam si ajunge in asa hal incat nici nu mai...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau nişte înfometați despre pisici sau site-uri de unde să mă informez Am 3 pisici si le iubesc extrem de mult! Aştept raspunsurile voastre ❤
Craciun fericit! Spuneti-mi va rog (doar cei care stiu, se pricep) cel gri e mascul sau femela? http://postimg.org/gallery/34xq7ki1k/
Cum ar trebui sa doarma nimfele? Pe lumina sau pe întuneric? Și îmi puteți spune cat ar trebui să-i dau de mâncare? Apropo am 2. Funda.
Tocmai am primit 2 papagali nimfa. M- am informat destul de mult despre ele însă tot nu am înțeles un lucru. Când pot sa stiu ca este momentul potrivit sa le dau drumul din colivie? Îmi...? (mai mult)
Cine cunoaste rasa Labrador? Ei sunt in topul celor mai prietenosi caini...dar il pot face agresiv? Am avut un pitbull dar era batran si a murit...deci il pot face sa atace la comanda, cred ca orice rasa...? (mai mult)
Stiti de unde pot cumpãrãturilor paracord, in orarul Braila? (paracord 550) Multumesc.
Are cineva drona evolio ifly pro? Daca da, stiti cum se schimba elicele?
Am un hamster sirian, in varsta de 11 luni, ea este femela. Vreau sa ii cumpar un mascul ( tot sirian ) dar am cateva nelamuriri. 1.Hamsterita mea am luat- o de mica si a stat singura tot...? (mai mult)
Unde as putea gasi un pui de pisica Ragdoll/Birmeneza in jurul Judetului Suceava urgent?
La o scoala de politie pot sa- mi iau pc- ul de acasa sa- l duc acolo? sau nu ai voie? acolo ai televizor? are toate cananlele pentru a viziona pe eurosport meciuri de fotbal? dar de exemple daca stam ...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o intrebare: As vrea un editor foarte bun pentru videoclipuri.Am un canal de Youtube si as vrea sa fac videoclipuri bune..va rog frumos vreau multe optiuni VREAU SA FIE BUN NU CA CELELALTE...? (mai mult)
Dintre un Pudel si un Basenji care e mai ok? Eu stau la casa. Nu stiu care ar fi mai bun. Pareri?
Salutare, stie cineva cum se afuma băutura? Gen whisky Lagavuline? Mulțumesc.
sunt Cristi. Vreau idei de clipuri pentru YT. Lasati intrebari pentru Q&A. Mersi. DAu funda la cele mai multe intrebari
Salut, TPU! ieri am primit de ziua mea o broasca testoasa.am mai avut acum 6 ani 2, dar au murit de batranete.numai prea stiu cum sa le ingrijesc, deci vreau sa ba cer sfatul. 1.e vreo problema daca...? (mai mult)
A avut sau are cineva drona carerra? imi poate explica si mie de ce nu merge sa conectez camera la telefon? am desarcat aplicatia si imi zice connection wi-fi wrong. dau funda.
Am un ciobanesc german de 3 luni jumatate si ma intrebam: 1) e normal ca deja i s- au ridicat urechile (si chiar stau bine)? Adica cred ca avea poate chiar mai putin de 3 luni cand s- a intamplat...? (mai mult)
Salut,dați-mi vă rog,cîteva idei de videoclipuri(nu să mă uit la ele, dar să le filmez)! Vă rog!
Hey TPU! Revin cu inca o intrebare! Aceasta find:catelului meu Bichon Blognes ii cade o gramada de par, ce sa fac sa remediez situatia? Adica lasa ceva par care ajunge si in organismul meu si al familiei...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau un catel de curte. Ma gandeam la golden retriever, haski, boxer. Daca aveti alte pareri spuneti-mi. Ce ar trebui sa-mi iau? Si sa aibaun pret accesibil.
Buna TPU am o intrebare, ieri mi- am cumparat o nimfa de 5 luni si vreau sa stiu daca este fetita sau baietel... spuneti- mi diferentele ( dar daca se refera la bulinele de pe obraji nu este nici o...? (mai mult)
Salut, cineva pasionat aici de Fruity Loops Studio? daca da atunci raspunde la intrebare poate putem face ceva impreuna ( doar pentru aia cu EDM)
De cand aveam vreo 12 ani voiam sa merg la dansuri. Am fost un lenes atat de mare incat mereu am amanat. Acum am 16 ani si chiar m- as duce dar as vrea as stiu, este tarziu, la modul as invata...? (mai mult)
De unde pot face rost de spray de graffity? P.S funda
Are cineva blog? Îmi trimite ti si mie linkul?
Http://www.electrostil.ro/autoaparare/electrosoc-box-008-cu-lanterna-si-husa E bun de ceva? P.S: FUNDA
Cam cat costa vaccinurile unui caine in jur de 7 luni? mentionez ca are decat primele vaccinuri (facuta la 7 saptamani) iar atunci nu i-am mai facut.
Buna! Se poate face carnet de sanatate la un catele de 6-7 luni? Si daca se poate cam cat costa?
pentru cei care sunt din Galati de unde pot lua spray de graffity
Buna! Se poate face carnet de sanatate la catel daca are 6 luni?
Salut, cate cuburi de inima de vita mananca o broscuta testoasa mica de apa pe zi? jumate este prea putin?
As vrea sa mi iau un Boxer dar nainte am cateva intrebari: 1. Cum trebuie ingrijit? 2. Poate sta afara iarna? 3. Ce mancare sa i dau? ( adica ce firma) Astept raspunsuri! Fundaa cel ma ...? (mai mult)
De unde pot lua Lut Polimeric in Chisinau? Sau funda...
Salut, unde pot gasi lut polimeric in Chisinau? M-ar ajuta si link-ul site-ului! Funda...
As vrea sa mi iau un Boxer dar inainte de asta am destul de multe intrebari: 1. Cum trebuie ingrijit? 2. Poate sta afara iarna? 3. Ce hrana ar trebui sa i dau? ( adica firma) 4. Ce boli poate ...? (mai mult)
As vrea sa mi iau un Ciobanesc Mioritic, dar am niste intrebari: 1. Cum trebuie ingrijit? 2. Trebuie tuns? 3. Ce hrana ar trebui sa i dau? ( adica firma) 4. Cat costa un exemplar cu pedegree? ...? (mai mult)
Ce rasa de motan blanos, cuminte si care invata repede stiti? Vreau sa am una de companie.
Salutare,voiam sa intreb: Armele de airsoft (Co2, green gas, arc) se pot folosi bile de fier? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!