Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De unde pot face rost de seria de carti LUX (Shadows,Obsidian,Onix,Opal,Origin,Opposition,Oblivion) ale lui Jennifer L. Armentrout, pdf, In limba romana?
Pueti sa imi spuneti un site de pe care pot lua un electrosoc online? P.S:
Ce aplicatie fara bani pentru editat clipuri imi recomandati?(P.S. trebuie sa fie pentru PC) De exemplu, ce aplicatii folosesc youtuberii faimosi (Codrin, Zappy TV, Pinneaple Production) pentru....? (mai mult)
Voi cum faceti cu pisicile cand e Craciunul? Am doua pisici (vreo 5luni), iar una dintre ele se suie printre crengile bradului, ca sa nu stiu... Sa stea si ea. Celalalt nu face decat sa se ...? (mai mult)
ce parere aveti despre rasa de caini Yorkshire Terrier!
Pestii betta splendes nu se hrănesc daca îi pun la inmultit? Va rog lamuriti-ma!
cum as putea sa imi fac cainele mai agresiv cu alte persoane care imi intra in curte? Multumesc, are 3 luni jumate, e cane corso
Vreau nişte informații bune despre bichoni, atât de bune încât să-mi convingă părinții să primesc unul de Crăciun. :o3 Mulțumesc! Fundă!
Cainii de talia mini toy este adevarat ca sunt facuti in laborator si ca nu au o viata prea lunga si se imbolnavesc des? De exemplu acesta: https://www.olx.ro/i2/oferta/bichon- maltez- talie- toy- mini-...? (mai mult)
Am un bichon maltese în varsta de 3 luni, şi må întrebam când este recomandat så îi fac baie si daca îi pot da lapte. Mulțumesc!
Imi puteti lasa un link catre site-ul de unde imi pot lua Viva Video?
...De aproximativ 3 ani de zile avem o iepuroaica.Are ochii rosii si blana alba. Timp de o luna ii tot chioraie burta si nu stiu ce mai pot face.Am intrebat la medic si a zis sa- i dam vitamine.Am...? (mai mult)
Ce aplicatie fara bani imi recomandati pentru a filma clipuri?
Ce aplicatie fara bani pentru editat clipuri imi recomandati?
as vrea sa stiu daca stie cineva un site care comercializeaza crabi vii din Marea Neagra [nu crabi albastri] in nordul tarii!
cat costa un pug/mops?
de cand mi-am schimbat windowsul nu mai pot sa imi instalez daemont tools(imi apare cand se instaleaza download failed retrying(3, 2,1, 0)si o ia de la capat) de la ce sa fie?
Se poate adapta in apartament o pisica de 8 luni fricoasa si cam salbatica care a crescut la curte pana acum?
Vreau sa mi iau un caine Ciobanesc German si m- am gandit sa i dau ca mancare Orijien junior talie mare. Am caut in orsul meu si n am gasit asa ca am vrut sa comand de pe emag.ro si am gasit ...? (mai mult)
Ce caine sa aleg dintre cei doi : Malinois Ciobanesc belgian- Ciobanesc German (de ce?)
Am 15 ani şi de 4 ani încerc să- mi conving părinții să- mi cumpere un bichon :)) Îi ajut la treburi prin casă, am doar note de 9 şi 10 la şcoală, dar din cauză că stăm la bloc...? (mai mult)
Salut, am un amstaff de 2 luni, daca l-as duce la veterinar pentru cuparea urechiilor se văd ca au fost taiate? Adica peste 3-4 luni se mai vede sau ii creste parul inapoi? dau funda!
Helppp! Am o femela ciobanesc caucazian,a fost castrata, dar au trecut 2 saptamani iar aceasta nu vrea sa mananca nimic, abia se ridica de jos.Ce i pot face? Abia maine vine veterinarul...
Am adoptat de la un adapost de caini o catelusa in jur de vreo 2- 3 luni. Am luat- o de acolo cu paduchi, dar am zis ca nu e problema se trateaza. Doamna doctor de acolo a fost foarte draguta si...? (mai mult)
Stie cineva in câmpina vreo bătrânica care are nevoie de îngrijire sau vreo persoana care are nevoie de ajutor la curățenie, sau mancare?
Cat costa un pui de papagal jako?
Hei. Vreau sa îmi cumpăr un nou telefon si nu stiu pe care din cele două să- l aleg : primul este Allview p8 eMagic si al doilea este Blackview Ultra. Referitor la Android, primul îl are de 6 parcă...? (mai mult)
am un caine amstaff (8 luni), il tin la curte, liber, noaptea mai tuna din cand in cand, dar ziua este mut, oricine ar veni la mine nu tuna, nu este activ, cum ar trebui sa fie, nu se agită...? (mai mult)
In cat timp se vindeca urechile cainelui dupa ce le cupezi?
De ce scaunul cainelui meu e mereu moale? E caucazian.
Maternitatile pentru pestii vivipari sunt bune pentru înmulțirea pestilor zebra? Acel grătar special are 3 mm dimensiune intre gratii. DAU FUNDA!
Stiu ca nu e site de vânzări, dar exista cineva care imi poate spune de unde pot lua petarde? Sau care are si vrea sa vândă? Fara replica: trebuie o comanda de minim 100...300 de lei. Va rog!...? (mai mult)
Am ceva bani si voiam sa imi iau un MOD Eleaf istick pico full pack vazusem unul pe OLX Dar a fost cumparat sau sters ma ajutati sa gasesc unul preferabil din vecinatatea Brasovului?
Am o fetita perus care a facut oua desi nu are mascul, deci ouale nu sunt fertilizate si nu vor iesi pui. Ce ar trebui sa fac, cat sa o las sa le cloceasca, oare daca o las sa le cloceasca prea...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi broscute testoase in Bucuresti? Am fost la petshopurile mari si nu au decat broscute harta de Missisippi si eu caut cu tample rosii (care sunt rare) sau galbene
Am o cățea Bichon Maltese numita Lissa. As vrea sa ii iau o hăinuță de Crăciun, doar ca o am de puțin timp si nu știu ce mărime trebuie sa- i iau. Pls mărimea si un magazin in care as putea ...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi carduri pokemon(trading card game) in afara de site-urile de pe net?
Imi poate recomanda cineva o kendama buna mai pentru incepatori (buget 50-80 lei)? Dau fundaaaaa
Cat costa o broscuta testoasa (de aia mica) la magazinele ZooMania si Animax? Ce trebuie sa stiu despre broscute? Ce mancare trebuie sa-i dau?
Am un cartof semi- fiert si in loc sa il arunc vreau sa stiu daca e mai bine sa îl dau iepurilor sau poate unor pasari de curte cum ar fi gaini si rațe. Chestia este ca nu stiu daca poate avea efecte...? (mai mult)
Am o pisica, de o saptamana. Are in jur de 4 luni. Verișorul meu a gasit- o in fata casei si mi- a adus- o. Este foarte cuminte, jucăușa uneori si de cand a adus- o varul meu (adica joia trecuta)...? (mai mult)
am si eu un caine, amstaff si nu este rau, este prea jucaus cu toata lumea, cam "bleg", cum as putea sa il fac mai rau, mai serios? Nu vreau intrebari de genu' :" vai dar de ce vrei sa il ...? (mai mult)
Hei TPU, cum se pronunța rasa yorkshire?
Perusul meu (Coco) se simte rau din cate vad. Nu il vad sa manance sau sa bea apa, canta foarte rar, nu zboara, sta intr- un colt al coliviei si in majoritatea timpului doarme. Cand ii spun...? (mai mult)
Este buna zacusca sau tocana de legume pentru caine? Am auzit pe cineva ca sunt foarte bune, asa este? Multumesc
De ce pisicile nu vor sa fie pupate?
Salutare As vrea sa cer un sfat..sau mai degraba cum ati proceda sau ati procedat. De curand mi- a murit broscuta testoasa pe care o aveam de foarte mult timp si nu pot sa traiesc cu gandul ca nu mai...? (mai mult)
Buna de o luna am un motanel frumos si pufos, cam de o saptamana a inceput sa tuseasca si de ieri dimineata cateodata respira zgomotos, am sunat un medic veterinar si mi- a spus ca poate avea viermisori...? (mai mult)
Cred ca hamsterul meu are o infectie la ochi, abia il deschide(doar pe jumatat)parca- i putin umflat.Cand am ajuns de la scoala era in cusca cu, capul IN bolul cu mancare domind, l- am scos, dupa un timp...? (mai mult)
Am o problema: pisoiul meu are rani la nivelul gurii. Ce trebuie sa fac ca sa i se vindece ranile? Va rog ajutati-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?