Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pisica mea a fost luata de hingheri în breaza, Prahova. Unde o pot găsi?
De la ce vârsta putem sa tundem câinele? La 4 luni este ok?
Câinii au voie să mănânce alimente sărate sau pline de zahăr?
Buna ziua. Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta dar nu știu de care sa îmi iau, cam pana în 3000 de lei. Ce părere aveți despre bicicletele cu roti groase? I- am văzut pe mulți cu asemenea...? (mai mult)
Câinii pot mânca pufuleți?
Buna! Se pot imprechea și pot depune oua doua broaște țestoase de specii diferite?
Salut! Tocmai ce mi-am cumpărat un cățel akita american și sunt îngrijorat cu faptul că îi este frica de noul lui loc. Nu este pui are 6 luni. Daca mă puteți ajuta aș fi recunoscător.
Bună, motănelul meu Kimi, de 8 luni a fugit de 3 zile de acasă, am reușit sa îl localizez undeva cam la 1 km de casa, dar cum ne apropiem se sperie și fuge. Oare se va întoarce el singur? Momentan...? (mai mult)
Am găsit acu o ora o cioara in parc care nu putea să zboare. Am adus- o acasă pentru că la ora asta este închis orice cabinet veterinar. I- am pus o tentativa de atela la picior unde cred eu că are...? (mai mult)
Întrebare pentru cine a avut pisica sterilizata. Acum 3 zile mi- am sterilizat pisica și a început sa tragă azi de pansament. Pana acum nu i- am pus guler deoarece asistenta a insistat ca nu este nevoie,...? (mai mult)
Buna! Știe cineva cât costa tunsul la pisica?
Bună seara, știe cine de unde pot cumpăra curcani de o zi, Arges, Teleorman, Giurgiu, Olt
Salut, am o pereche de porumbeii voiajori care mi- au făcut oua, unul dintre ele l- am aruncat deoarece este prima lor serie de oua, problema este ca azi trebuia sa iese puiul dar nu a reușit sa rupă...? (mai mult)
Pisica mea a luat pe labă superglue (țac pac) și se tot linge. Cred că s-a uscat, dar tot se linge. I se poate întâmpla ceva? Menționez că a fost o cantitate mică.
Mi- am sterilizat pisica astăzi pe la 16. Stiam din auzite și ne pe net că în primele 24 de ore nu este bine sa le lăsăm să sară, si ea deja vrea să sară pe scaun și calorifer unde stătea...? (mai mult)
As vrea sa știu cum se curată de cocleală o moneda veche de cupru pe care nu se mai vede aproape nimic?
Buna ziua, am un mascul de neozeelandez și o femela de UG și când dau femela la mascul acesta nu o montează, am o săptămână de când îi tot incerc, îmi puteți da un sfat? Mulțumesc p.s am ...? (mai mult)
Salut,am un pui de caucazian are 4 luni 25 30kg, ii dau k9 complete growth câte pastile sa ii dau pe zi? Acum ii dau câte una pe zi 10 zile cu 10 pauza
Buna ziua, am o broscuta de apa dulce, o am de 10 ani de zile. Nu mai mananca de 14 zile deloc, nu vrea sa manance, intra an apa si iese la uscat. Ce sa fac? Ca nu stiu de ce nu vrea sa manance
Buna seara, am un pui de caucazian de 4 luni, îl hrănesc foarte bine ii dau orez carne royal canin am grija cât ii pun îl perii etc, însă am omis un lucru nu m- am gândit ca o sa cotrobaie in...? (mai mult)
Buna. Am o catelusa care a vomitat de cateva ori. Am dus- o la veterinar si acolo i- a facut o injectie. Se pare ca mancarea a fost de vina. Ai mei ii da mancare nepotrivita cand eu sunt plecata, dar ...? (mai mult)
Buna TPU. Doresc sa imi dau cainele undeva unde pot sti ca va fi tratat bine de catre stapani. E un caine cu adevarat fain, ascultator si cuminte, dar nu am timp sa am grija de el. Stiti un asemenea...? (mai mult)
Salut. Am cumpărat un cățel bichon de 6 săptămâni. Ce mâncare ar trebui să- i dau? I- am cumpărat lapte praf, pana la cât timp trebuie să- i dau și când pot sa ii dau mâncare normala sau...? (mai mult)
A încercat cineva Nextgard Sepectra pe câini? Este bun?
Buna TPU! Am doua întrebări, o cățea daca sta la monta ii place sau sta pentru câine? Intreb pentru ca imi văd cățeaua in curte ca umbla după câini si câini la fel.Și dacă ea nu vrea sa facă...? (mai mult)
Bună. Am un acvariu de 120litri. Și ca pesti am un caras, 5 zebre, 5 tetra widow, 5 femele de betta, o molly balcon, o femela de platy, 3 neoni, 4 corydoras, 4 ancistrusi și cam atât.Alaltaieri...? (mai mult)
Bună! Am doua zebre australiene (rasa de papagali) și au vreo 6- 7 oua și tot le mănâncă. Le dau mancare mereu și uneori le mai pun câte un ou fiert faramitat pentru calciu. Știe cineva ce pot...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă "A starless clan"va fi ultimul arc din Pisicile Războinice? Și când vor apărea următoarele volume?
‼️VA ROG RĂSPUNS Exista adapatoare și hrănitoare pentru animale care sa nu fie gravitaționale? Am niște pisici afara și nu as vrea ca alte pisici străine (pe care nu le pot împiedica sa intre...? (mai mult)
Buna! Am o catelusa lup german face 5 ani. Stiti cumva cat m- ar costa sa o aduc in afara țării? Nu am avut necesitați cand eram mai mica sa ii fac toate vaccinuriile, acum e in România la unchiul...? (mai mult)
Buna! Știți cat m- ar costa sa imi iau catelusa in alta tara? Are doar un vaccin de cand era pui, are 5 ani. Vreau sa stiu ce imi trebuie pentru ea si cam cat m- ar costa sa o aduc la mine, nu imi...? (mai mult)
Tocmai i-am administrat pisicii mele 1/2 de pastila Nonovulin pentru întreruperea estului. În cât timp încep sa vad efectele pastilelor (în cât timp începe sa nu mai fie vocala prin casa)?
Am o femelă de betta și am luat-o acum 2 zile și i s-a făcut la gura că un fel de pânză albă.Cum se numește boala sau ce ar trebui sa fac?
Am un peste, el sta la terasa sus în acvariu, dacă îl ating sau bat în acvariu se mișcă(nu e mort). Ce fac? Ce medicament sa ii i-au?
Cu ce hrănim peștii de acvariu?
Bună ziua! Are cineva cunostinte despre cum se utilizează shield Cnc V3 Arduino uno?
Buna seara! Ce monede de colecție se vând mai bine? Unde as putea sa le vând? Am multe de 1000 de lei, 500 de lei, 100 de lei și alte monezi.
Bună TPU. Oare încep sa fiu paranormala sau e un semn de la univers? Deci încep sa vad chestii în forma de inima la întâmplare de exemplu am văzut o piatra în curtea liceului în forma de inima,...? (mai mult)
Câinii pot mânca usturoi, praz și arpagic?
Bună, bunicul meu a lăsat o pereche de ochelari pe scaun și câinele meu i-a luat și i-a ros. A înghițit cioburi din sticla de la ochelari, ce sa fac?
Salut TPU! Am avut un motănaș de vreo 8 luni, iar ieri i- am dat drumul pentru ultima dată. L- am găsit mort azi de dimineață în iarbă, fără vreun semn pe corp. Ieri era cam somnoros, dacă...? (mai mult)
Atunci când un câine are cancer testicular, ce simptome are?
Salut, dacă cineva a incubat oua de rata la incubator îmi poate spune și mie cum se procedează, cum ii tot demersul pana se ajunge la finalul incubației, vreau sa îmi cumpăr puișor x2 cu întoarcere...? (mai mult)
Salut. As dori sa adopt o pisică doar că eu stau într- un cămin universitar. Stau singur în cameră și as dori sa adopt o pisică. Problema este că eu sunt plecat la facultate de dimineață până...? (mai mult)
Hello! Intrebare pentru cei cu animalute ce comanda de pe maxipet! Site- ul nu îmi oferă posibilitatea sa comand ceva, DOAR daca comanda depășește suma de 50 de lei, dar oare cu un apel telefonic...? (mai mult)
Am vopsit ceva cu lac si vreau sa- l las afara dar zona e cam patrulata de pisici care se catara tot timpul pe chestii, stiu ca este toxic dar daca ating sau ling care sunt sansele sa moara? Si daca ar...? (mai mult)
Pisica mea are lăbuță umflata și după mai multe injecții de antiinflamatorii îi mai rău, nu o mai poate pune deloc jos.Am făcut radiografie și zice că nu are nimic, dar are lăbuță plina...? (mai mult)
Bună! Oare a folosit cineva nisipul Natureland LITTER de baita pentru hamsteri? Wste bun sau ar trebui sa caut alte opțiuni? Daca da, care ar fi acelea? Mulțumesc mult
Câinii pot mânca oase de pește?
Bună TPU! În MAXI PET IASI, in zona Tudor Vladimirescu, cam cât costa un hamster? Nu pot ajunge prea curând acolo și sunt foarte curioasa! Pe net nu găsesc preturi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
luiza247 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?