Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 1 Martie 2025 sunt:
Salut, am un pui de pisică, are 9 luni și deja are pui, eu țin foarte mult la ea și nu vreau să o dau si nici puii nu vreau să îi cresc. Ce să fac?
Salut TPU! A mai fost cineva voluntar pentru pompieri? Voi implini 18 ani in curand si mi se pare o experienta buna. Pe internet nu gasesc mare lucru, asa ca vreau sa imi spuneti voi cum este. Ce trebuie...? (mai mult)
Buna TPU! Ce credeți ca pot face dacă câinele meu ciobanesc german de 2 ani nu se înțelege deloc cu alți caini îi latră ce sfaturi aveți? As dori sa le pot face singura fără nevoie de un dresaj...? (mai mult)
Bună! Pentru cei care au cunoștințe sau au pățit am un câine (Ciobanesc German are 2 ani) și este foarte blând cu oamenii nu are probleme cu ei, dar când vine vorba de alți caini o ia razna,...? (mai mult)
Bună! Pentru cei care au cunoștințe sau au pățit am un câine (Ciobanesc German are 2 ani) și este foarte blând cu oamenii nu are probleme cu ei, dar când vine vorba de alți caini o ia razna nu...? (mai mult)
Hristos a înviat! Ce pot să fac cu pisicuța mea să nu se mai ducă după băieți?
Salut TPU! Filmul Monster High este legat cumva de serial?
Buna! Am o intrebare pentru toti stapanii de pisici. Motanul meu a inceput dintr- o data sa miaune (ceea ce nu ii sta in fire), un mieunat apasat si ingrijorator. Si sa se agite prin casa cautand sa se...? (mai mult)
Buna TPU. Locuiesc singura intr-un apartament de aproape 50mp cu terasa mare la parter. Si as vrea sa-mi iau un cățeluş. Are cineva rasa West Highland Terrier? Imi poate spune cum se comporta?
Buna.Tocmai am cumparat un hamster de la un petshop.Totul pare a fi bine numai ca au trecut 2 zile si el nu urca scara din cusca.Statea numai jos asa ca i am pus apa si mancare si jos, nu doar sus.Totusi,...? (mai mult)
Bună ziua! Revin cu o asemenea întrebare din nou. As dori sa fac un adăpost pentru căței. Am teren extravilan. Întrebarea mea este: Cunoaște- ți pe cineva care are un asemenea adăpost sa ma ajute...? (mai mult)
Salut TPU! Ar trebui să citesc Skyclan Destiny înainte de volumul 31 din Pisicile Războinice?
Este vreo problema daca hamsterul meu cade in bolul cu apa? Am vazut undeva ca da si vreau sa va intreb si pe voi ca sa fiu sigur.
De ce ariciul nu trebuie hrănit cu lapte?
Bună ziua, aș avea și eu o întrebare. Am o cățea rottweiler, ce botniță mi- ați recomanda sa ii cumpăr pentru protecție și totodată să poată respira și destul de bine in ea? Va mulțumesc...? (mai mult)
Bună ziua, as dori sa cumpăr un cățel chiuhuaua dacă se poate original cu metis, este un site OnePet acum nu stiu daca sunt de încredere. Ma ajutați va rog frumos sa găsesc un cățeluș de aceasta...? (mai mult)
Salut, am auzit că iepurele nu poate digera boabele de porumb, pe lângă asta îmi puteți spune o metoda prin asi toci dinții la tara?
Am 3 motani frati mici și o pisica mai mare (nu are treabă cu ei), dar as da o altcuiva pentru că e rea cu ei, le ia mancarea, îi ia de gat etc. Și nu cred ca se joacă pentru ca se vede că le...? (mai mult)
Salutare la toata lume, ma poate ajuta cineva cu o curiozitate? De unde se poate achiziționa o maimuta capucin? :))) E o întrebare serioasă si m- ar ajuta mult o informație, stiu ca e ilegal sa...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o intrebare pentru voi. (Mentionez ca stau la bloc in Bucuresti Sector 4) Am un vecin care are grija de caini contra cost, el este plecat toata ziua ori din cand in cand chiar mai...? (mai mult)
Cut cuib doi porumbei, au facut 2 oua, primul pe 17 martie, al doilea pe 19 martie. De atunci clocesc in continuu ambii dar pana acum nu au iesit pui Care ar putea fi problema? La oua se vede prin...? (mai mult)
Salut TPU! O idee cum sa-mi fac huskyul sa nu o mai rupa in fuga de fiecare data cand vede poarta deschisa? Sau un dresor cu preturi rezonabile ceva
Buna. Cățeaua mea a fătat. Cum gestionați perioada de inceput până la terminarea seriei de vaccinare cu puiuții in casa? Inițial mama știu că stimulează defecările și le mănâncă. Apoi când...? (mai mult)
Salut, am nevoie urgent de un ajutor! Am un cățeluș mititel destul de mic, dar nici chiar așa mic și e cam fomist de fel și i- am dat cam jumătate de borcan de zacusca de vinete de la supermarket...? (mai mult)
Buna TPU. Am niste pui de gaina de 2 zile si sunt foarte galagiosi noaptea. Ce as putea sa le fac? Cutia unde stau ei o am in sufragerie si nu am putut sa dorm toata noaptea din cauza lor. Sfaturi?
Bună TPU! Am o problemă cu pisica mea. De ieri miaună când vrea sa se pună jos. Am văzut că are o durere puternică baza cozii. Nu știu ce să fac că pare rau! Ajutor!
Ce înseamnă: Etelonarea termometrului este mai mare cu 1 grad Celsius?
Bună TPU! Am o nimfa mascul de aproape 3 ani iar acesta în toți anii aceștia de cand îl am nu s- a atașat deloc de mine. Isi smulge penele destul de des și tremura când vorbesc cu el de multe...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune va rog cat de repede reacționează un iepure daca consuma o planta otrăvitoare pentru el?
Cata apa trebuie sa bea pe zi un caine normal? Labradorul meu de 3 ani cred ca bea peste 5 l pe zi. E normal?
Buna. Pentru dislocare rotula la caine ce se poate face? Mi s- a spus ca asta ar putea avea, dar cu radiografie o sa stim sigur. Ideea e ca uneori(rar) cu un picior din spate mai schiopata. Dar ft putin....? (mai mult)
Salut, mă puteți ajuta cu un ghid full despre berbecul german uriaș, deoarece mi am achiziționat unul și nu prea am multe cunoștințe despre aceasta rasa de iepuri
Salut TPU, stie cineva niste petshopuri in Cluj?
Salut,știți cumva ce înseamnă BMX că eu chiar vreau să aflu ce înseamnă BMX, că sunt foarte curios?
Salut,TPU am o întrebare pentru voi, știți cumva ce înseamnă BMX?
Salut TPU! Am o problemă cu Netflix.Am vizionat un episod dintr-un serial și nu se află la Continuă vizionarea.Îmi poate răspunde cineva?
Am niste creveti într- un acvariu nu foarte mare. Mentionez ca sunt de apa dulce si chiar azi a murit unul. Ei stau împreună cu alti pesti. guppy si neon si le dau aceeasi hrana, oare ce mănâncă...? (mai mult)
Are ceva daca iepuroaica fata mai devreme decat ar trebui?
Buna seara! As vrea sa îmi iau un Staffordshire Bull Terrier vreau sa stiu dacă se înțelege cu pisicile
As dori sa-mi iau un Staffordshire Bull Terrier și am pisica vreau sa stiu dacă se va înțelege cu ea
Dacă rata salbatica a fost călcată de rățoi și despărțită de el timp de o luna de zile...mai apoi rata face oua vor mai fii fecundate după atâta timp?
Buna seara! Am nevoie de ajutor din partea unui medic veterinar, dacă este pe grup. Am câini de vânătoare și nu știu ce hrana sa le mai ofer. Unul este mai sensibil. Mai exact ii cade parul de ...? (mai mult)
Am spart din greșeală oul de la porumbei și are pui în el, era ciocnit! Va mai trai puiul?
La ce magazin in Bucuresti pot gasi pisicute sau catei de vanzare?
Hamsterii pot dormi cu ochii deschisi?
Ce pot sa fac la câinele meu sa scape de căpuși? Ceva pastiluțe/injectabile? Va mulțumesc frumos
Buna. Saritul in pat a cainelui poate sa duca in timp la slabirea membrelor inferioare?
Cum scapi de scobitul in nas? Oare de ce scobitul in nas creeaza dependenta? Unii au ticul asta... eventual mai baga si in gura. Sau poate ca e un hobby. Am realizat ca si eu ma scobesc uneori cand...? (mai mult)
Buna. Aveam 7 pui(noi născuți) si au murit 3 din aceștia si nu inteleg de ce? Puteti pune ori ce întrebare si va răspund.
Buna, am voie să îi dau la cățelul meu amstaff de 2 luni căte 1 ou prăjit în fiecare dimineață?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!