Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un cartof semi- fiert si in loc sa il arunc vreau sa stiu daca e mai bine sa îl dau iepurilor sau poate unor pasari de curte cum ar fi gaini si rațe. Chestia este ca nu stiu daca poate avea efecte...? (mai mult)
Am o pisica, de o saptamana. Are in jur de 4 luni. Verișorul meu a gasit- o in fata casei si mi- a adus- o. Este foarte cuminte, jucăușa uneori si de cand a adus- o varul meu (adica joia trecuta)...? (mai mult)
am si eu un caine, amstaff si nu este rau, este prea jucaus cu toata lumea, cam "bleg", cum as putea sa il fac mai rau, mai serios? Nu vreau intrebari de genu' :" vai dar de ce vrei sa il ...? (mai mult)
Hei TPU, cum se pronunța rasa yorkshire?
Perusul meu (Coco) se simte rau din cate vad. Nu il vad sa manance sau sa bea apa, canta foarte rar, nu zboara, sta intr- un colt al coliviei si in majoritatea timpului doarme. Cand ii spun...? (mai mult)
Este buna zacusca sau tocana de legume pentru caine? Am auzit pe cineva ca sunt foarte bune, asa este? Multumesc
De ce pisicile nu vor sa fie pupate?
Salutare As vrea sa cer un sfat..sau mai degraba cum ati proceda sau ati procedat. De curand mi- a murit broscuta testoasa pe care o aveam de foarte mult timp si nu pot sa traiesc cu gandul ca nu mai...? (mai mult)
Buna de o luna am un motanel frumos si pufos, cam de o saptamana a inceput sa tuseasca si de ieri dimineata cateodata respira zgomotos, am sunat un medic veterinar si mi- a spus ca poate avea viermisori...? (mai mult)
Cred ca hamsterul meu are o infectie la ochi, abia il deschide(doar pe jumatat)parca- i putin umflat.Cand am ajuns de la scoala era in cusca cu, capul IN bolul cu mancare domind, l- am scos, dupa un timp...? (mai mult)
Am o problema: pisoiul meu are rani la nivelul gurii. Ce trebuie sa fac ca sa i se vindece ranile? Va rog ajutati-ma!
Salutare tuturor! Am o problema cu cățelușa mea Miki. Mă muscă de picioare și nu mai suport! Parcă ar vrea să ne mănânce. Ce pot face? FUNDIȚĂ
De craciun vreau sa cumpar un acvariu si cativa pesti(maxim 5)si am un buget de 150 (maxim 200 lei) Ce imi recomandati? P.s am deja un Betta splendens, deci nu sunt chiar incepator:) Mersi!
Am o nedumerire... papagalul meu (de rasa nimfa) a mâncat din greșeală o mica biluta de margica! Va pati ceva grav?
stie cineva cum trebuie îngrijit un caine dupa ce îi sunt cupate urechile si coada? Dau funda, multumesc
Ce trebuie sa fac eu ca stapan atunci cand pitbull-ul meu naste?
Am o întrebare:Ar fi mai bine să iau o pisică de rasă sau să adopt una de pe un site adică să iau o pisică maidaneză? Un site precum:OLX sau Adopții Pisici.com.Vreau să aud părerea...? (mai mult)
Bună seara TPU Mi- am convins părinții să- mi cumpere un câine... Dar nu ştiu ce rasă... Eu m- am gândit la Mops/Pug si Bichon Maltez Nu m- am decis care să îl aleg. Îmi ziceți voi care...? (mai mult)
stie cineva cat costa cupajul urechilor unui cane corso in Iasi?
Am un iepuraș, cap de leu...si in ultima vreme e putin ciudat, e agitat si mănâncă foarte mult. Nu înțeles de ce a devenit brusc atat de agitat si nici la mângâiat nu sta, fuge de toată...? (mai mult)
Ce ziceti de un Ciobanesc German in apartament? Are cineva? Temperamtenul lor general? 2 plimbari pe zi lungi, plus joaca multa si dresaj. (a intereseaza infrmatii de la cunoscatori si/sau...? (mai mult)
Cu cateva luni in urma mi- am luat un perus, desi stiam ca ei au nevoie de creta am ignorat asta si nu i- am dat deloc. Acum a inceput sa isi roada singur pielea de pe picioare si are niste...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un catel si nu stiu ce sa aleg:pe chinez sau bishon maltez.
Am un hamster pitic rusesc si am vazut ca de la un timp nu se simte bine.M- am uitat pe toate siteurile si am vazut ca intru- n fel plange adica daca ascult cu urechea la el se aud chitaituri.Si...? (mai mult)
Am o femela Ciobanesc Caucazian, are 5 ani si este in acea perioada a femelelor cand umbla cu stiti voi...Acum un an ni s- a intamplat sa sara gardul la vecina si sa ii manance gainile, acum ne-...? (mai mult)
I- am cumparat cainelui meu un sac de 10kg de mancare dar iese moale si e cam enervant cand strang...cu ce sa combin mancarea aia sa se ibtareasca la iesire? Sunt 10 kilograme totusi. nu pot arunca :/ ...? (mai mult)
Azi m- am jucat cu cainele bunicului si a inceput sa maraie si chiar a incercat sa ma muste (nu am patit nimic). Faza este ca eu m- am mai jucat cu cainele si chiar era foarte bucuros sa ma vada....? (mai mult)
stie cineva de unde pot cumpara difuzoare de parfum goale sau sticlute cu capac de pluta sau plastic? Blank-uri cu betisoare. Multumesc!
De unde pot lua o camera de filmat profesionala pana in 1000 de lei din Romania?
Pot ține intr-un acvariu de 126 l 20 guppy, 9 xipho, 7 neoni si 4 sanitari hoplo? ( acvariul este de 80×35×45 cm). DAU FUNDA!
DSLR bun pana in 3000 lei?
Ce a pățit cățelușa mea de e costeliva, și are blana cam putina? In plus i- a apărut și o rana pe spate, dar acolo de obicei se mușcă și am presupus ca De aia. Are 8 ani, iar vaccinurile...? (mai mult)
Salutare, Am un peste betta de vreo o saptamana si as vrea sa- i schimb apa cam in totalitate caci s- a cam murdarit. il tin intr- un bol de 10l. i- am schimbat deja un sfert dar tot s- a murdarit dupa...? (mai mult)
Este permis cu caini in Dedeman, Brasov?
Există vreun motiv pentru care nu se mai publică "Îngerul nopții"? Am căutat pe toate site-urile si nu e disponibil nicăieri.
am o chinchilla si as vrea sa imi spuneti de aproximativ cate ori sa o duc la veterinar? Nu am dus- o niciodata dar as vrea sa o duc la un control si sa imi spuneti de cate ori pe an ar trebuie ...? (mai mult)
Ce greutate si inaltime ar trebui sa aiba un doberman la 3 luni?
.Am primit o broscuta..si nu stiu ce fel de broscuta e... Ma puteti ajuta?
Heii, m- am apucat de facut bijuterii handmade si ma- ti ajuta foarte, foarte mult daca ati da like paginii si mi- ati spune parerea voastra despre ele. https://www.facebook.com/eternjewelry/ Multumeeeeesc...? (mai mult)
Am o întrebare: Pisica sau Câine? ținând cont că stau la bloc.Ma gândesc să iau un pui de pisica(nu de rasă). Deci vreau sa aud părerea voastră: Câine sau Pisică? V- am zis că ...? (mai mult)
Are ceva daca unui caine cane corso de 3 luni jumatate ii dau mancare de adulti? Daca ii dau de juniori nu le mesteca, le inghite cu totul
Ştiți cumva de unde se poate cumpăra/adopta un lup? Nu caine lup. Lup, pur si simplu lup.
Ce se poate intampla daca cainele mananca otrava de soareci?
Cati dintre voi ati adoptat pana acum un catel/ o pisica?
De ce imi mor porumbei? Cer ajutorul unui columbofil,
Pisicuta mea, si-a prins piciorusele din spate in usa si acum schiopateaza.I-am intins piciorusul si vad ca nu o doare la diferite miscari.Dar credeti ca ar putea avea piciorul rupt?
Salut,am si eu un Shar-Pei de 10 luni si nu prea mai tine ochii deschisi,piele nu e lasata, doar ca nu tine ochii deschisi.Ce trebuie sa-i fac?
Cum pot sa aflu sexul serpilor de porumb?
Salut,am un Shar-Pei de 10 luni si nu prea mai tine ochii deschisi,dar pielea nu e lasata, doar ca nu ii poate deschide.
Cine ma poate ajuta cu replicile pentru obiceiul de mers cu steaua personaje: cioba,irod, 3 crai
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului