Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce binoclu astronomic maxim 400 de lei este bun si pentru deep sky,dar si planetele sa se vada cu detalii? PS:Nu am pretentii ca obiectele deep sky sa fie prea wow, dar planetele da!
Stie cineva ce inseamna si cum se scrie corect Ja carel ca te mudara gagiu? Din cate stiu este in limba tiganeasca.
As vrea sa-mi dati cateva idei cu ce as putea desena.Cat mai multe si cat mai interesante!
Poti dresa o cioara sau un corb ca animal de companie?
Salut, are cineva templateul acesta? https://themeforest.net/item/legend-iconic-coming-soon-template/14405190
Puii de guppy, pot trai fara filtru in acvariu pana ce cresc (apoi ii mut in acvariul comunitar).
Pot ține doi serpi de porumb (mascul, femela) in acelasi terariu (care este de (150 l)?
Salut.De curand am primit un aparat foto Panasonic Lumix fz- 8 la mana a 2- a si cand am bag at acumulatorul la incarcat, led.ul incarcatorului s- a aprins si dupa 5 secunde s- a stins iar bateria tot...? (mai mult)
astăzi de moș Nicolae am fost si am cumpărat un hamster alb, mai aveam unu negru de mai de mult, cel negru tot îl atacă pe cel alb si nu stiu ce sa fac, i- am pus în cuști separate ca...? (mai mult)
Doresc sa imi iau un puiut de amstaff, in mare parte stiu de ce are nevoie sa ii pot oferii, eu stau la apartament spuneti- mi va rog cum sa il educ sa nu imi roada si sa nu isi faca nevoile...? (mai mult)
Am un caine tekkel de 3 ani la bunici, ma duc in fiecare saptamana acolo, in casa lui i- a pus bunicul meu multe paie si i- am pus si eu + o geaca veche mai subtire dar o scoate afara si ...? (mai mult)
As dori sa stiu câteva specii de creveti pentru acvariu cărora le pot stabili usor sexul (mascul, femela).
am 2 intrebari.de cate ori se da mancare la iepuri pe zi si la - cate grade pot rezista pui? iepuri Urias german
am un caine beagle femela de 1 an si 3 luni adult, as dori sa stiu ce graunte sa aleg dintre Royal Canin Adult Medium 11- 25 kg si Royal Canin 5- 10 kg Small, cainele are 11.6 kg si tot se...? (mai mult)
Cat costa primul vaccin si cipul la caine?
Intr-un acvariu de 20 l cu pompa de aer si substrat de 1 cm, pot sa pun 4 guppy, 2 xipho, 2 neoni si 2 zebre?
Am o intrebare:motanii au sfârcuri? Dacă da, câte au?
Sall. La sat bunicii mei au avut un caine lup care a murit azi. A murit azi deoarece ei nu au fost constienti si incapabili sa aiba grija de caine dupa ce a fatat. Din cate stiu avea vreo 8 pui si aproape...? (mai mult)
Am comandat o kendama de pe Sweets prin FanCourier(am pus comanda sâmbătă) Când îmi vine comanda?
Chiar nu ma pot hotar ce rasa de caine sa- mi cumpar. Ador rasa Amstaff deoarece sunt ascultatori si iubitori cu stapani ( acum depinde si de, , educatia " pe care i- o dai de mici. A doua ...? (mai mult)
am si eu o intrebare: cam la ce temperatura se intretin perusii?(pasari, papagali) dau funda, multumesc
Unde pot da comanda de un cățel de plastic in mărime naturală? Asemănător cu cel din serialul stagiarii daca știți...Mulțumesc
Dau Funditaa! Intrebare? De ce pisiciile negre sunt defavorizate de intreaga lume?
am un Yorkshire Terrier de aproximativ un an și am văzut ca ii S- a umflat burtica. El mănâncă și bea apa și face scaun solid. Îmi puteți da un sfat? Am decis sa merg la veterinar dar vreau...? (mai mult)
Specii de pesti pentru un acvariu de 450 l va rog! (înafara de discusi)
Am o problema urgenta cu perusul meu. Astazi s- a simtit foarte obosit, a dormit majoritatea din zi. Dintr- o data cade de pe batul de sprijin. Las usa deschisa si incepe sa caute locul spre iesire mai...? (mai mult)
Unde pot gasi poza asta ( https://m.facebook.com/LumeaCamioanelor/photos/a.971634452944187.1073741827.971628686278097/1162947830479514/?type=3&source=54&ref=page_internal ) dar fara acel scris "ps dau...? (mai mult)
Cainilor de rasa pechinez le pica blana?
Hei TPU o.O Am un pisoi nou, și nu prea am idei de nume. Imi puteti zice cateva nume? ^.^
Pentru un acvariu de 151 x 61 x 64 cm, ce grosime ar trebui sa aibă sticla?
Un peste Carassius auratus red cap poate sa trăiască intr-un acvariu de 20 l? Nu am alți pesti in acvariu si am pompa de aer.
Vreau sa aflu cum pot sa am mai mulți urmaritori pe Instagram! Si daca si voi aveti Instagram mi-ar plăcea sa ma urmăriți si voi https://www.instagram.com/anca.farau/
As dori denumiri de grupuri de voluntariat (numai nu in legatura cu natura) :)
ieri mi- am scos catelusa afara si era frig, s- a udat pana la burtica dar nu am tinut- o foarte mult afara vreo 10 minute, cat sa isi faca nevoile.Acum stranuta, credeti ca se poate sa ...? (mai mult)
Buna! Pisica mea si-a ars jumatate din mustatile din partea stanga (cele din partea dreapta nu au nimic) si putin din sprancene. O va afecta cu ceva acest lucru? In cat timp se vor reface mustatile?
Cum iti convingi parintii sa cumpere o rata?
Bună TPU, îmi puteţi spune cum se face slime? Fără video-uri. Mulţumesc!
Ce boli iti poate transmite un hamster?
Help! Mi- a murit catelusul in varsta de 5 luni. Miercuri se ascundea de mine si era trist iar ieri facea spune la gura si vomita sange. Seara a murit. Ce putea sa aiba? Nu vreau sa pateasca la fel si ...? (mai mult)
Faina si amidonul de porumb fac acelasi lucru?
Care sunt momentele în care un câine își face nevoile? (O lună jumate)
Am si eu un caine pitbull si de la un timp nu stiu ce este cu ea, de la un timp sta la usa de la dormitor si plange si nu vrea sa mai manance, dar cand o scot afara nu are nimic se joaca si alearga cum...? (mai mult)
am un cane corso de 3 luni, cand doresc sa il scot afara in lesa este foarte temos, ii e frica de tot ce e in jur, vrea doar sa fuga, ma poate ajuta cineva? Pot sa ii fac vreo ceva sa nu...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un chow chow, pret accesibil, 600-700 de lei. De unde as putea sa il cumpar?
Intr-un acvariu nano de 60 l pentru pestii de APĂ SĂRATĂ, ce specii imi recomandati? Sa fie pesti mici sau medii ca sa încapă in acvariu. Multumesc!
Am gasit doua placute micute de tot de metal intru laser mai fechi pe care l- am desfacut dar eu cred ca sunt de aur adica sung galbene si se indoaie destul de usor cum pot sa imi dau seama daca sunt de...? (mai mult)
Hey all, am o intrebare, de ce as avea nevoie pentru a trece un caine pe numele meu? in afara de buletin... adica cainele e acum pe numele lui tata dar acesta zice ca vrea sa plece, si daca pleaca ia...? (mai mult)
Salut, am un transformator luat dintr-o sursa de calculator si nu stiu cum sa il conectez, in partea de jos are 3 pini iar in cea de sus 7, as fi foarte bucuros daca m-ati putea ajuta! Multumesc!
Buna :D, Bonsailor le place apa multa?
Cati pesti îmi recomandați sa pun intr-un acvariu de 112 l? Ma refer la pesti precum guppy, xifo, neoni. Țin sa mentionezi ca am si 2 sanitari hoplo.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!