Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cati pesti (guppy, xipho) încap intr-un acvariu de 20 l? Nu am substrat înalt(1-2cm).
Am un cățel (corcitura între bichon si pechinez), are 6 săptămâni.Pot sa ii fac baie?
Buna! Ce preferati pentru apartament, Golden sau Labrador? Vreau sa achizitionez un caine pe care, cu cresterea adecvata sa il pot face un caine super- bland (pentru viitor vreau sa fie caine terapeut),...? (mai mult)
Am convinso pe mama mea să ne luăm un câine. Imi puteti spune cateva rase de câini pe care îi pot tine in casă, să nu provoace boli ( mama e asistenta si e foarte atentă la chestii de...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Deci până seara trecută hamsterii mei (fată și băiat) se înțelegeau bine. Ieri la 4 dimineața m- au trezit chiţăielile hamsteriţei și am văzut că hamsterul 'o atacă'...? (mai mult)
Acum cateva luni am fost la un veterinar si mi- a dat Vermizol F10 pentru parazitii intestinali la pisici. Acum ar trebui sa le dau din nou tratamentul, insa nu mai tin minte doza. Stie cineva...? (mai mult)
Îmi puteti spune o kendama cu grip foarte bun sa pot sa lighthouse si lunar foarte bine. Sa fie un site din Romania. Multumesc!
Acum 3 luni am avut un catel bichon care mi- a murit calcat de masina.El pana sa moara a incercat sa faca pui cu o catelusa tot bichon dar neagra (el era crem). Acum catelusa a fatat insaa catelul...? (mai mult)
Mima murit catelul. Tati a zis ca imi cumpara altul. Ar trebui sa accept? *Nu am sa dau funda pentru intrebarea aceasta. Multumesc anticipat celor care raspund fara a se astepta la funda*
Cine a auzit de pisica savana sa scrie in comentari pisica savana
Cum sa fac ca pisica mea sa nu fie mofturoasa la mancare nu mananca ciorba, paine mananca doar unele feluri de carne si mancare pentru pisici
Buna,am un motan de 6 ani si de 2 zile face urineaza pe el in timp ce doarme,cand este treaz face la litiera, ce se putea avea? stie cineva?
am un canal de Youtube (vlog) si nu prea am idei. As vrea sa puteti sa imi ziceti si mie niste idei de vlog pls Dau funda
Deci. Duminica mi.am cumparat un Golden Retriever in varsta de 2 luni. Pe drum a vomat doar cand eram la 3 km de casa (era un drum de 50). Acasa nu a mancat nimic, doar a baut multa apa. Luni a vomat...? (mai mult)
Am o intrebare: pisica mea dacă o bag in casa vrea afara si cand o dau afara vrea in casa ( miaună la usa ). Ce sa fac?
Hello, de cateva zile am un motanel micut pufos dar nu stiu cum sa il invat sa isi faca nevoile la litiera cu nisip. Litiera e medie si nisipul e granulat si cu miros de lavanda pentru ca nu am gasit ...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu daca merita sa imi cumpar bologneza energofish blade bolo de 5m sau mai bine imi iau energofish rubin bolo de 6m?
Se pricepe careva la iepuri!? Am dat o iepuroaica monta iar dupa 25 de zile am mers seara ca de obicei sa ii mai pun mancare. Dupa vre.o 2- 3 ore am mers iar la ea si cand m.am uitat in cusca...? (mai mult)
Am un caine pitbull, are doar 4 luni. Chestia ce ma deranjeaza PE mine e ca daca tipa cineva PE el fuge... Cum il pot face Putin mai rau? STIE cineva ceva? DAU funda
as vrea sa imi iau si eu un Presa Canario si nu stiu nimic despre aceasta rasa : 1 cum deosebesti daca este rasa pura pentru ca i- am gasit cam ieftini :2 Eu sunt un tip activ imi place sa fac...? (mai mult)
Papagalii nimfă pot păți dacă mănâncă popcorn?
Cum sa fac ca pisica mea sa nu mai fie nervoasa si sa bata alte pisici cand le intalnestesi sa se imprieteneasca cu ele? Raspundeti-mi urgent va rog!
Http://wp.me/p89E9x-14 va place ce a iesit si ce am scris pe acolo?! oare am talent
Hei ^_^! Acum 5 zile am luat un bichon de 4 luni toate bune si frumoase pana acum 3 zile cand a inceput sa fie agresiva.Musca rau si latra, degeaba tip la ea pentru ca latra si musca si mai tare.Ce as...? (mai mult)
Hello TPU vreau sa fac cadou niste obiecte de desenat unei prietene. Nu am nicio tangenta cu dimeniul desenului, dar e ziua ei si as vrea sa achizitionez creioane, creta si alte lucruri profesionale...? (mai mult)
Am cativa carasi oranda si aurii care de cateva zile au prins o tenta albastruie... sunt activi, mananca, n au alta problema (cel putin aparent), doar ca zici ca le am pus albastru de metil...? (mai mult)
Am prins o pasăre, nu este mică, are deja pene și poate zbura dar am găsit- o pe jos și nu știu ce să îi dau de mâncare... Este pasăre normală nu îi știu denumirea dar pe Engleză...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar un doberman?
am un ciobanesc german... am obs. ca are un ochi rosu si dupa cateva ore bune in ceata.(spre albastru ) Cred ca s-a lovit...
Salut TPU, Vreau un caine/i de paza, cu o muscatura distrugatoare :)) și nu ce rasa sa aleg. Stau la curte, am mult teren, indeajuns pentru multi caini. Am in prezent mascul corcitura intre jackrussel...? (mai mult)
dati-mi niste nume de pisici, dar nu asa prostesti, asa mai elegante, care sa se potriveasca cu rasa british shorthail silver shaded, dau funda.
Salut, ce parere aveti despre camera Nikon Coolpix P900? Vreau ca raspunsurile sa fie PRO si CONTRA si sa fie explicate. ( gen de ce ati ales PRO si de ce ati ales CONTRA) Link catre camera si specificatiile...? (mai mult)
Daca o pisica cade de la etajul 7 poate sa moara?
Am cumparat un bischon de o luna. ce ar trebui si ce nu ar trebui sa fac? Ce trebuie sa ii dau sa manance? pot sa ii fac baie? Poate bea lapte?
Mi- a cazut pisica de la aproximativ 1 metru si ceva.Iar labuta stinga cred ca s- a rupt deoarece e indoita sau ceva mai ales cand a cazut s- a lovit de masa. labuta nu e indooita tare dar daca le compar...? (mai mult)
Am avut un caine Husky, dar din pacate a murit :(. Am si eu o intrebare pentru cineva care au cunostinte in randul Dr. veterinari fiindca vreau sa aflu ce virus sau boala este, fiindca acum am ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar/adopt un pui de pisică.As vrea totuși sa fie o pisica de rasa(poate chiar corcitura, dar nu o pisica maidaneza). Majoritatea anunțurilor pe care le- am gasit erau despre ...? (mai mult)
acum ceva timp pisica mea a luat purici, imediat ce am aflat i- am cumpărat un sampon antipurici, am spalat- o de 3 ori (nu în aceeasi zi) m- am asigurat ca este șampon peste tot, majoritatea...? (mai mult)
Stie cineva ce caini Mops e mai bland? Masculul sau femela? Multumesc!
Stie cineva de unde as putea face rost de animale marine din Marea Neagra vii pentru a face un biotop al Marii Negre?
Ce spuneti de proteine (prafuri) sunt bune sau dauneaza?
Salut, pisica mea este in calduri. Ce se va intampla cu ea daca nu o voi duce la pisoi?
Salut tuturor, astazi mama mea a gasit un porumbel (gri) pe strada, acesta este inca pui si nu stie sa zboare. De asemenea cand l- am gasit era singur si nu avea parinti, l- am adus acasa, l- am hranit...? (mai mult)
Am o intrebare! Doi hamsteri diferiti (ex: pitic si sirian) se bat?
Buna seara, TPU. Sunt băiat și vreau sa vopsesc parul, dar nu cu vopsea normală speciala si cat ar costa.
As vrea o poezie frumoasa care sa rimeze pentru cea mai buna prietena a mea.
Hey deeeeeci vreau sa imi cumpar un caine..recunosc ca nu sunt la primul...mai am un pechinez...dar vreau sa trec la ceva mai mare.Dar nu ma ppt hotara dintre rasele boxer/amstaff si rottweiler.Ce imi ...? (mai mult)
Care e cea mai frumoasa zi din anul 2016?
Ce apă beau nimfele?
Cum sa fac ca pisica mea sa nu mai fie speriata cand merge cu masina si cand merge in case straine si cand iese afara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?