Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
M-am apucat de Youtube de ceva timp si nu prea stiu cum sa cresc mai repede in abonati, vreo idee?
Cine stie cum pot trata un motan "ALBASTRU DE RUSIA" care are mancarimi si transpiră excesiv? I- am pus zgarda anti- purici si e cu vaccinurile la zi.Am fost cu el la 3 doctori si nu stiau...? (mai mult)
Mi se pare ca pisica mea a innebunit.A nascut de doua ori si acum daca mergi la bucatarie incepe sa tipe si mananca fara pause si daca nu ii dai mancare incepe sa maraie.O data s- a urcat in frigider si...? (mai mult)
Am nevoie de idei pentru o serbare (copii clasa a 3-a): "Craciunului din Germania".
Ce sa aleg: pomeranian sau pug?
Hey TPU.Cum sa fac motanul(are in jur de 4-5 luni) sa nu mai suga hainele?
Buna seara am și eu o întrebare in legătura cu, am o femela cane Corso și mai are puțin și da in călduri eu vreau S- o dau tot la un cane corso dar nu mai ca sunt frați dar nu sau văzut niciodată...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o drona pana acum nu am mai zburat o drona ce imi sugerati sa iau un model mai mare si mai greut sau mai micut?
Am un caine de curte de vreo 4 luni si de ieri a inceput sa nu mai manance. Ieri cand am iesit din casa statea in cotet si parea trist.Pana acum cand ma vedea venea la mine, se juca cu mine,...? (mai mult)
am o intrebare legata de porumbei. de 4- 5 zile, am doi porumbei care stau zgribuliti, sunt slabi de li se vede pieptul si zboara foarte greu. cert este ca inca ciugules pe jos, pe langa cusca, ...? (mai mult)
Dacă mie imi place să, sar cu bicicleta pe rampe say de pe ceva inalt si părintii mei nu sunt de acord ce ar trebui sa fac? Fundă
am o catelusa rottweiler cu ciobanesc german in varsta de 7- 8 luni si este foarte lenesa, de fiecare data cand o chem la mine sta jos, mereu o vad doar sezuta.Numai cand are caini prin preajma...? (mai mult)
Caut pui de pisica birmaneza sa adopt, de preferat din București Ilfov sau Ploiești, mulțumesc
Am un prieten care vrea sa se faca emo... ce ii recomandati?
Unde gasesc pocnitori in Galati si in ce perioada?
Cum pot face o antena recepție sunete din cosmos?
Am primit o intrebare de logica de aproximativ o saptamana si nu ii gasesc un raspuns. "Un vapor se afla la 10km de tarm afara este ceata iar acesta nu are nici un sistem de navigatie (busola sau alte...? (mai mult)
Imi puteti spune cum e la un interviu de angajare? As vrea sa lucrez intr-un supermarket. Ce intrebari se pun? Cate? Si cum se da?
Buna Acum ceva timp am depus CV- ul pentru un post la un SuperMarket, azi mau sunat sa imi spuna ca maine se fac interviurile dar din pacate eu nu pot ajunge deoarece sunt plecat din oras. Daca o sa...? (mai mult)
Azi tati mi-a luat o cățelușa. E adorabila, e pikineza. Si mami l-a ajutat. Nu stiu cum sa le mulțumesc. Bani nu prea am (poate doar un milion). Cum as putea sa le mulțumesc?
Pisica mea a dormit 15- 20 minute pe ghiozdanul meu, se poate sa fi impregnat miros fie el foarte mic? Eu sunt racit si nu mai simt mirosul.De exemplu daca as fi sanatos si as pune ghiozdanul la...? (mai mult)
Buna TPU am un motan albastru de rusia de 1 an si ceva. Nu i.am facut pana acum deparazitarea interna deoarece nu prezinta niciun semn ca ar ave viermi intestinali, dar i.am cumparat de la farmacia veterinara...? (mai mult)
am facut o incrucisare intre un husky si un rottweiler, dar nu stiu sigur cu cat sa vand puii... cam cum cat s- ar vinde acestia? P.S. am cautat si pe alte sit- uri si nu gasesc astfel de...? (mai mult)
Am un caine de 7 ani, bichon frise, caruia ii dau mancare de casa pentru ca nu mananca granule. In ultimul timp a inceput sa- si smulga blana pana ii curge sange si se infecteaza.Am mers la ...? (mai mult)
De unde știu câți ani are o pisica?
Am un catelus care in urma cu 1- 2 ani a trebuit sa suporte o operatie, nu stiu cum sa o numesc sau cum sa va explic dar a fost ceva gen " castrat ". De atunci cred ca nu mai simte exact cand are...? (mai mult)
Am o pisicuţă de 2 luni şi ceva. De când mi- a fost adusă este răcita, îi curge nasul şi ochii, strănută, are temperatură şi respiră greu. Ce i- aş putea face sau da pentru că...? (mai mult)
Perus care da semne de raceala. Amandoi mai stranutau inainte dar rar si uscat, de vreo doua zile femela stranuta si iti dai seama ca narile contin mucus. Se scarpina cu ciocul foarte tare de obiectele...? (mai mult)
Bună seara TPU. Am două broscuțe cu tâmple galbene, le pică solzii iar de câteva zile nu mai mănâncă... ce poate fi? Am căutat pe internet mai multe informații despre aceste broscuțe dar n-...? (mai mult)
Vreau sa adopt un beagle. Stau în Constanța, știți unde as putea găsi? O sa fie primul meu câine si am înțeles că e cuminte si permisiv cu străinii, nu latră prea mult. Știți unde aș putea...? (mai mult)
Buna tpu..Am doi papagali peruși de un an si de câteva zile stau numai în cuib(mai mult femela dar mai intra si el), consuma mult os de sepie si sunt mai iubareti dar ea nu îl lasă să o calce, oare...? (mai mult)
Am adoptat o pisica acum 3 zile si pana aseara era o zapacita jucausa. fugea prin casa, ma jucam cu ea.dar azi a stat doar in brate si a dormit.Imi fac griji pentru ea. Oare este bolnaca? Sa...? (mai mult)
Buna ziua Imi caut un ceas/bratara care sa imi monitorizeze distanta parcursa, timpul, altitudinea si eventual pulsul atunci cand fac diverse activitati insa eu l- as folosi preponderent pentru alergat....? (mai mult)
Cum dresez un perus rau? Va promit sa va dau funda.
As vrea un nou animal de copanie si nu stiu ce sa aleg intre iepure pitic sau porcusor de guineia.Ce parare aveti? Care este mai usor de ingrijit? Argumete pro si contra. Multumesc anticipat. Funda!...? (mai mult)
Vreau sa adopt un cățel, sunt din Constanța și nu găsesc pe aici rasa pe care mi o doresc si cred ca o sa mă îndrept spre adopția unui câine de la adăpost. Totuși îmi e frică, stau la apartament...? (mai mult)
Aseara catelul meu ( 7 ani, bichon bolognese) s-a lovit in piept in marginea patului ( de lemn) in timp ce alerga. Si dupa nu a mai vrut sa se joace cu mine, e posibil sa fi patit ceva?
Aseara catelul meu ( de 7 ani) alerga si dupa s-a lovit in marginea patului in piept. dupa ce s-a lovit n.a mai vrut sa se joace. sunt posibilitati sa se intample ceva?
Buna! Vreau sa imi iau o pisica, petru o casa in oras, sa fie tinuta in casa, de rasa, dar sa prinda soareci. Ce rasa imi recomandati?
Cum dresez un perus bolnav? Promit ca va dua funda glorioasa
Cum pot toci lama unui cutit butterfly ca sa il fac de training? Vreau sa tocesc partea taioasa a lamei. Dau funda repedee
vreau sa construes o cusca cu termoizolare pentru caine din rasa Amstaff, are 4 ani si nu prea iubeste perioada rece, puteti sa dati niste idei cum ar trebui s- o fac ca sa poata rezista...? (mai mult)
Am un caine, e un pui de 5 luni dintr- o rasa de talie mare. El sta in tarc, afara, are un fel de casuta acolo dar e foarte mare si nu il fereste de frig, doar de ploaie. Ai mei nu vor nici...? (mai mult)
Cât timp durează să tricotezi un fular sau o căciulă în general?
Am o cățelușă metis(bichon+ Yorkshire) are 6-7 saptamani dar nu pot să o obișnuiesc să își facă nevoile pe cârpă decât dacă o forțez eu, de la ce vârâtă va pricepe, va învăța?
Este vreun radio romanesc care transmite Formula 1?
Salut, O sa primesc de craciun un caine rasa Beagle. M- am informat putin despre el si am urmatoarele intrebari...tin sa mentionez ca locuiesc la apartament. 1.Se poate dresa sa stea singur in casa?...? (mai mult)
Care e diferența dintre un pui de maidanez si un pui de câine de rasă? Nu mă refer la înfățișare. Caracter, inteligență, energie etc
Un caine din rasa ciobanesc de bucovina sau mioritic la inaltimea de 60-62 de cm in greaban, ce greutate ar trebui sa aiba? Cainele avand 6 luni
Vreau sa desenez manga, masini, personaje din league of legends :) Momentan sunt gamer, am investit 6000 de lei intr- un setup de gaming si vreau sa imi dezvolt inca un nou hobby....desenatul! Eu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?