Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Februarie 2025 sunt:
Am o familie de zebre australiene, au facut oua, acum e la clocit ea, dar aseara cand am venit acasa el era jumulit pe jumatate de pene si l- am scos din cusca, acum si cand se apropie de cusca ea ...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de raspuns. Pisica mea de un timp a inceput sa se izoleze, si nu ca nu i se da atentie se vede clar ca este bolnava. Are simptome ne mai intalnite, a mai avut inainte o problema cu...? (mai mult)
Cum pot face sa sara cartea din pachetul de carti? am cautat si pe net. Nimic. daca stiti voi sa imi explicati sau ceva tutoriale pe net. Multumesc!
Caut partener/a cu inclinatii spre paranormal, fantastic, horror, gotic, mister s- a.m.d, care sa ma ajute la redactarea unei carti. Daca va regasiti in aceste inclinatii si aveti un talent...? (mai mult)
azi dimineata am gasit la fundul bolului in care sta pestisorul meu de aur niste bilute minuscule,albe si multe, oare ce sunt?
Stie cineva ce mai e nou in legatura cu parcul de aventura din Tg. Ocna?
am o catea bichon havane de 6 luni, de unde imi pot da seama daca a intrat in calduri?
Bună TPU. Am o cățea de Ciobănesc german si a fătat 7 pui si al optulea a murit. Pe un pui dintre ei îl latră îl muscă si îl mârâie din când în când. I- am atins pe toți de când s- ...? (mai mult)
Buna TPU ma puteți ajuta: Am o pisica în vârsta de 4 luni încă e pui și astăzi am observat ca are o rana lângă coada
Hi! In spatele blocului meu este un pisoi pe care îl aud cum plânge de câteva zile. I- am dus mâncare și a mâncat dar nu reușesc să- l iau cu mine în apartament. Fuge oricât aș încerca. Vă...? (mai mult)
Ajutor! La un pistol cu silicon care are batoane de 11, 2 mm pot folosi batoane de 7.4 mm?
Am 2 pui de liliac cuibariti sub streasina casei. Ce ma sfatuiti sa fac?
Stie cineva tarifele abonamentelor la clubul de echitatie Bucuresti, str. jandarmeriei (acolo unde este jandarmeria romana)? Va rog urgent ofer funda!
Daca cainele meu se afla in R.M si vreau sa-l aduc in Germania poate sa mi-l aduca oricine? Cainele are toate documentele necesare ca sa fie scos din tara.
Salut, am un hamster mic... de patru luni si si-a prins piciorusul intre gratiile de la cusca e putin vanat si schipateaza, il tine numai ridicat ce sa fac?
Azi mi-am luat un hamster. Am nevoie de sugestii de nume, e fetita...
Azi am fost cu maica- mea in targ si erau si pesti vii de vanzare si fripti. De ce pestii vii erau ținuti in apa cu spuma? Vreau sa zic ca parea detergent... pana la urma erau bagati in detergent?...? (mai mult)
am nevoie urgent de ajutorul vostru. As vrea sa incep o ferma de furnici, dar nu stiu cum, adica nu stiu de unde as putea cumpara un "Starter kit" sau cum as putea sa o confectionez eu. ...? (mai mult)
am un cățeluș din rasa shih tzu de 2 săptămâni se linge la o lăbuță și acuma ia devenit foarte roși. Nu știu ce sa ii fac sau cu ce sa îl dau? Puteți sa m- a ajutați cu un sfat?...? (mai mult)
Bună, TPU! Mi- am comandat astăzi kendama de pe internet. Eu sunt începătoare și nu știu dacă am comandat tocmai ceva bun. Aceasta are bila dată cu lac si nu cred că are grip. Este bună sau ...? (mai mult)
Azi am cumparat o pereche de perusi. Si eu inainte am mai avut o femele. Tinem cont ca cusca este cu cuib. Se intampla ceva daca in cusca am bagat. Si femela adica 2 femele si un mascul se poate...? (mai mult)
M-a muscat iepurele meu. Trebuie sa fac vaccinul antirabic?
daca imi iau un iepure pot sa il tin in casa si sa ii dau drumul prin casa?
Mi- am luat recent (acum 3 zile) un Husky Siberian mascul, de un an. Prima zi l- am tinut in casa de teama sa nu fuga, a doua intr- o cusca iar apoi in curte. S- a obisnuit rapid, fara prea multe...? (mai mult)
Am gasit un catel maidanez pe strada. Este mic si dulce. Am prins drag de el dar nu stiu ce talie este. Cum aflu talia lui? Ma intereseaza pentru ca mi- as dorii sa- l opresc. Va rog, un raspuns urgent....? (mai mult)
"Asocilin" regenereaza blana?
Stie cineva cand va aparea cartea Silver eyes tradusa in romana?
Am nevoie de un nume de caine. E baiat, mare, maro si de pluș;-). Da, e doar o jucarie dar...Dau funda :)
Hei TPU, am primit de ziua mea o pisica, și se spală intr-una mai mereu e ok? :)) Adică știu ca se spală singure da, așa des pe zi:))
Hristos! de curând mi.am instalat pokemon go...Am intrat în joc și am prins un pokemon dar după mi.a apărut o fata pe ecran și mi.a zis sa introduc numele sau porecla și nu mă lasa sa scriu niciun...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot face rost de o locomotiva CFR 060 EA scala HO versiune clasica/alb rosu dezactivata? Nu prea cunosc domeniul modelismului feroviar, sunt mai inclinat spre aviatie, dar ...? (mai mult)
Hi! Ce program sau site știți pentru a putea edita poze cu textura/stilul pe care o au pozele de mai jos? http://blog.hdwallsource.com/wp- content/uploads/2016/03/iceland- flag- desktop- wallpaper-...? (mai mult)
Am o intrebare... aparatul foto DSL-R Nikon d3300 este bun (calitate, greutate etc). FUNDA
Imi pot plimba cainele fara microchip? Adica am voie sau nu? Si cum sta treaba cu ele, unde se implanteaza, etc. Eu nu as vrea sa ii pun deoarece imi pare rau daca il taie ca sa il...? (mai mult)
Eu am un caine pe care il am de cand avea 2 luni.Acum a facut recent 3 ani.Dar din cauza unor probleme personale eu nu l- am putut vedea timp de 1 an si imi pare foarte rau :(. Acum se bucura...? (mai mult)
Astazi le- am dat drumu micutilor mei prin casa sa zboare cum o fac de obicei dar am observat ceva ciudat la fetita are o pata rosie langa ochisoru stang :( e un rosu deschis asa nu stiu ce ar putea fi...? (mai mult)
am o catea de Rottweiler in varsta de 3 luni, cu vacinurile la zi si mananca pedigree, intr- o zi a mancat cam multa carne, iar seara a vomitat de doua ori, o fi de la carnea in exces sau o...? (mai mult)
Cum i se mai spune gainusei de munte?
Care e diferența dinte cel doi rottweileri? Știu ca sunt mai multe tipuri de rottweiler (american, german etc) Ma interesează informații legate de primu câine din poza. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgCyxU6u4SWQ3dBnd3fqQT7P_rS2jzsjytPqVu9v3uF-...? (mai mult)
Ma numesc Teo, am 14 ani si locuiesc in Germania. In iarna asta ma voi duce in Romania cu parintii mei si ne vom lua un caine ciobanesc german cu par lung, de vreo luna sau doua idk. Faza...? (mai mult)
Hei TPU. M am gandit sa mi iau un catel (bulldog francez), vreau sa stiu daca e in regula sa ai un animal de companie, ma refer la prea mult stres etc... Ofer funda. ❤
Are cineva modele de pozitii in care sa ma pozez?
Am o problema cu cainele meu.Este incapatanat si fitos.Mentionez ca nu este o rasa agresiva asa cum este un Pitbull.Ma rog, cand l- am luat avea in jur de 2 luni, si cand ii dadeam ceva manca...? (mai mult)
mi s- a intamplat ceva groaznic:ieri fratele meu mai mic mi- a bagat pisica in cuptor, eu incinsesem cuptorul cu microunde pentru a face popcorn, am plecat pana afara, fratele meu a ramas in ...? (mai mult)
Am un catel bichon havanez de 2 ani si cateva luni! si numai scap de purici i-am pus tot felul de solutii frontline si nimic spuneti-mi ce este de facut! dau funda!
Gasesc pisica Luhu in Romania la pet shop? ^_^
Pisica mea pare ca ragaie, sau ca stranuta/tuseste dupa ce a mancat. Sa fi mancat prea mult, sau de ce face asa? Va rog, am nevoie de un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat!
Salut, am primit un peste cadou azi si habar n- am cum sa am grija de el. Pestele este `Betta` avea in acvariu cateva pietre pe care le- am scos ca nu- mi placeau si i- am pus apa plata Dorna in loc de...? (mai mult)
Salut, ieri a fost ziua mea si am reusit sa strang niste bani si imi doresc sa imi cumpar un pui de jako sau marele alexandru si bugetul meu e de numai 800 de lei, am mai vazut dar majoritatea erau leste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!