Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Februarie 2025 sunt:
Cum se numesc picaturile care fac catelul sa faca afara?
Obiectivul 50-200mm ois este compatibil cu ex 30?
as vrea sa stiu unde pot gasi in Bucuresti un magazin pentru articole de iluzionism, in special pentru carti de joc profesionale. Nu vreau sa comand de pe internet pentru ca am nevoie urgent.
Salut, stiti cumva ce aparat foto foloseste Ilie's vlogs pentru pozele de Instagram? Nu stiu sa fi spus in vreun episod, poate n-am fost eu pe faza.Mersi
Ce jucarioare le mai pot lua peruseilor mei? le- am luat deja leganus clopotel, mingiuta, oglinjoara trebuie sa precizez faptul ca de cand am luat 2 leagane fetita nu il mai bate pe baietel :)) ci ...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca site- ul asta e de incredere https://animalulfericit.ro vreau sa fac o comanda mai maricica si nu as vrea sa iau teapa, poate ma ajutati voi, a cumparat ceva cineva...? (mai mult)
Salut tuturor, am un mascul cane corso in varsta de 4 luni.Am decis sa ii cumpar suplimente cafortan. Stie cineva cum se administreaza? La greutatea lui ii trebuie 12 tablete pe zi, i le dau pe toate...? (mai mult)
In viitor as vrea sa fac scoala de dresaj canin. Acum va intreb: are cineva idee cam cat costa cursurile de dresaj canin?
am nevoie mare de ajutor nu este timp pana la ora 8 minim deoarece este o pisica in oradea rogerius vagaboanta care a fost muscata de un sobolan si ii pe moarte deoarece ii curge sange tare...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi in Sibiu broscute cu tample galbene de vanzare? Sau stiti cumva un pet shop din Sibiu care comercializeaza broscute testoase? Va roooog, orice informatie e bine venita!
Hei, cum o pot convinge pe mama sa îmi cumpere un cățel? Eu acum o lună sau mai puțin a dat un bichon de 5 luni din cauza obrazniciilor pe care le făcea, bineînțeles că femeia la care l- am...? (mai mult)
Salut,as vrea sa imi schimb veterinarul la care ma duc cu catelul meu pentru ca nu il mi vreau pe acesta, vreau sa ma duc la altull....trebuie sa fac ceva sau pur si simplu ma duc la altul?
Vreau sa fac o agenda simpla si fara materiale care trebuie cumparate. Ceva tutoriale?
Bună seara! De curand mi- am luat un pui de amstaff, femelă.(4 luni jumatate spre 5)Mi- ar fi de mare ajutor daca oamenii ce poseda aceasta rasa de caini mi- ar da niste sfaturi in privinta plansului...? (mai mult)
De ce se numeste "ciorba de vacuta" si nu "ciorba de vaca"?
Cu ce adeziv pot lipi plasticul pe lemn? Va multumesc
Hei, de ce trebuie puse vitamine in apa și mancarea iepurilor? Dau funda! :* :)
Sunt din Constanta, si am nevoie de nitrat de potasiu. De unde pot face rost?
Ieri o vecina a gasit una dintre pisicile mele pe sosea, lovita de masina. In prima instanta am crezut ca este lovita doar la botic, si am dat- o cu niste creme pentru animale. Dupa ceva timp s-...? (mai mult)
am primit un catel negru, mic dar nu stiu ce rasa e... are urechile mici si are la ambele picioare din spate 6 degete si la cele din fata 5. Este normal asa ceva? :D
am o nimfa de 5 luni.Noaptea scoate sunete ciudate ca si cum ar plange... dar ziua este voioasa si canta...ce inseamna asta? Ms!
Saut, TPU! M- am tot gandit in ultima vreme la jocu Civilizaton 5. Am auzit numai ucruri bune despre el. Nu m- au atras niciodata jocurile de strategie. Ar putea fi acesta un inceput? Ce ziceti, merita...? (mai mult)
Răspundeți cat mai repede: Pisica mea azi dimineața a trebuit sa meargă la castrat dar e foarte rapida si nu a prins- o nimeni sa speriat asa tare încât a intrat sub cada si acum nu mai poate iese...? (mai mult)
Buna! Am avut o pisica cu 2 pui in varsta de 2 luni jumate.Am dat mamica alt cuiva si am pastrat puii.Credeti ca ii afecteaza cu ceva?
Am un motan de 2 ani si azi dimineata l- a lovit masina. Nu prea poate sa umble. E lovit la partea din spate si la picioarele din spate. Nu a murit, sta de dimineata asa. Imi este foarte mila de...? (mai mult)
In legatura tot cu amstafful.ce acte trebuie pentru al inscrie la politie?! Am carnetul de sanatate si e inscris la veterinarul pe localitatea unde stau eu.mersi frumos. fundaa
Salutare as vrea sa intreb ce as putea face daca cainele meu cred ca e plin de limbrici este gras si se miorcaie mereu nu stiu de ce cred ca are limbrici
vreau sa raspunda cineva care chiar stie; ) : Poti pune hamsterului nisip de pisica(nefolosit) parfumat/neparfumat pentru ca in orasul meu nu are nisip de chinchilla dar are multe varietati de...? (mai mult)
Imi plac foarte mult animalele, ce animal credeti ca mi s-ar potrivi PS:SUNT O FIRE LIBERA
vreau să merg la liceu la școală Iulian Pop din Cluj pe profilul de alimentație și turism.Matematica este grea? Se pune mult accentul pe ea? Si pentru cei ce sunteți la profilul asta ce...? (mai mult)
Am o catea husky si am dat-o in vara la mascul,`au facut treaba` si de atunci au trecut 63 de zile si cateaua inca nu a fatat. Are burta mare, tatele le are normale. Ar trebui sa mai astept sau?
BUNĂ. Am 2 hamsteri siberieni pitici.O fata și un băiat. Fata stă să nască dar nu știu când. Își tot face culcus si se sperie ușor. Nu e prea activa. Voi ce parere aveti?
Salut tuturor. Vreau să-mi cumpăr un câine si să-l țin in casa, dar tatăl meu nu vrea pentru ca " zice ca face dracii când suntem plecați ". Spuneți-mi un mod de a-l convinge.
Îmi place mult bucătăria si sunt din Cluj.Sunt a 8 a. Exista un liceu pentru bucătărie și cursuri de bucătari pentru copii 14 ani?
Care dintre următoarele rase credeți ca sunt faine? Ce ați alege dacă ați putea lua unul din aceste rase : pitbull, presa canario, rottweiler, gogo argentiniano?
De ce perusa mea Cora il musca si il alearga pe bietu Pufulete? Pufulete e numele baietelui, nu ca pe mine nu m- ar musca, dar imi este mila de Pufu, cum il alint eu, ca trebuie mereu sa fie sacu'...? (mai mult)
Buna De ce hamsterița pe de 9 luni ( hamster pitic ) nu a facut inca pui? :(
Am o pereche de perusi foarte, dar foarte galagiosi. Noaptea cand incerc sa dorm nu pot dormii de ciripitul lor. Baietelul mai tace din cand in cand, dar fetita nu. =)) Ce as putea sa ii fac fetitei...? (mai mult)
Dau funda pentru un raspuns! Pisoiul meu mic are viermisori intestinali subtiri, albi si lungi care o fac sa vomite. As vrea sa aflu ce pastile pot sa cumpar pentru a scapa de acesti paraziti!
Am fost azi la veterinar si l- am intrebat pe doctor ce rasa e cainele meu ca l- am primit si nu stiu sigur, si mi- a zis ca nu e rasa pura labrador ci e labrador si ceva cu "m" dar nu metis, altceva,...? (mai mult)
Stie cineva cum se dreseaza cainele pentru agilitate? Pana acum am reusit doar sariturile (vine dupa mine) si "stai", "sezi", "culcat" si "vino aici/ stai loc". Dar ma incurc mereu la slalom, si la ...? (mai mult)
Hrana de pisici Cat Chow de la Purina este buna pentru motanelul meu de 3 luni? Dau Fundaa;)
Salut, am 14 ani si locuiesc la bloc intr- un apartament cu 3 camere spatioase..De mult timp m- am gandit sa imi cumpar un caine dar chiar nu stiu ce rasa sa aleg nu am reusit sa ma hotarasc intre bichon...? (mai mult)
Un veterinar bun şi un petshop lângă Gara de Nord sau prin Otopeni?
am un amstaff de 1 an si o luna si am uitat sa- i fac al patrulea vaccin pe care l- am cumparat azi, , Nobivac DHPPi" are ceva daca se face la varsta asta?! Astept un raspun rapid pentru ca...? (mai mult)
Salut, am un labrador (baiat ) in cheama HANO, este mic as vrea sa il dresez si sa nu mai taraie papuci, are aproximativ vreo luna.
am o problema cu o catea cam de un an ..am adoptat- o de curand si latra excesiv, o hranesc destul de bine 3 mese bogate, o tin legata si latra noaptea si ziua cand nu suntem langa ea, ...? (mai mult)
Catelusul meu vomita si trage gaze urat mirositoare. Ce as putea să-i dau?
Stie cineva un petshop sau un magazin cu pui de catei, rase mici gen yorkshire terrier, mops(pug), pomeranian, shih tzu. Vreau sa cumpar un catel, nu stiu ce sa aleg.
Am si eu nevoie de cateva sfaturi ajutătoare în legătură cu o problema cu care mă confrunt. Am o cățelușă de 1 an jumătate pe care o iubesc nespus. Problema este ca sunt in anul 2 de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!