Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Februarie 2025 sunt:
Am si eu nevoie de cateva sfaturi ajutătoare în legătură cu o problema cu care mă confrunt. Am o cățelușă de 1 an jumătate pe care o iubesc nespus. Problema este ca sunt in anul 2 de...? (mai mult)
cate vaccinuri trebuie sa faca unui pui de labrador pe durata unui an si cam cat m-ar duce?
Salut.Am o problema.Am o broasca testoasa cu tample galbene pe care nu mai am in ce sa o tin deoarece a inceput sa se mareasca si nu mai are loc in terariul pe care l- am luat de la petshop.Am fost zilele...? (mai mult)
Ajutor, va rog! Am 2 pisici.Prima se duce noaptea la o vecina, nu stiu de ce.Eu le tin afara.Sunt surori.Au vreo 5 6 luni..Acum le- am primit in casa.De azi dimineata a doua nu stiu ce are, nu bea apan...? (mai mult)
mi- am achizitionat de vreo 3- 4 zile un labrador negru si il tin legat in curte, incerc sa imi conving parintii sa il lase in casa, dar ei nu vor, crezand ca face stricaciuni mari. Catelul...? (mai mult)
Este legal ca in Romania sa ai ca animal de companie o vulpe roscata? Si daca da, de unde as putea cumpara una? Fundita raspunsului cel mai folositor! (Ps: Stau in Iasi, ar fi minunat daca ati putea...? (mai mult)
Am si eu un Canish de 4 luni si nu am reusit nici pana in prezent sa il invat sa isi faca nevoile afara! Am incercat si varianta cu inchisul intr- o cutie foarte mica, de cate ori a facut ...? (mai mult)
am o problema urgenta! Am un ciobanesc german si are cam 4 luni.Acum 3 zile m- am jucat putin cu el, am luat laserul in mana si ma jucam cu cainele. Acuma cainele e tot dupa umbra lui, ...? (mai mult)
am cumparat azi un labrador are 6 luni si a fost tinut in lant si nu e dresat credeti ca asi putea sa il dresez si sa il fac sa se acomodeze cu traiul in casa?
Vreau raspunsuri doar de la cei care au veverite / stiu lucruri despre ele. Acum aproape un an mi- am luat o veverita, era pui, dar inca nu ma lasa sa o iau in mana si ma evita. Ma...? (mai mult)
Am un caine.De ce a murit?
Are cineva sau stie careva de unde pot cumpara o pisica rasa Singapura? nu am nevoie de certificate, doar sa fie pui, multumesc.
Cînd eram mic am primit o chestie foarte interesanta, o cutie mica cu o bila metalica la fel de mică și trebuia să o introduci intro gaura, joculet mic, dacă cineva are idee cum se numește?
Salut, am avut un hamster care a facut pui si pe urma a murit si au rămas pui nici nu au deschis ochii si nu stiu ce sa fac, ce sa le dau de mâncare mi-e frica sa nu moară de foame, ma ajutati?
Am cumparat de curand o veverita siberiata de 6 luni, baiat. Am vazut ca veveritele se acomodeaza repede si stau la mangaiat. A mea fuge prin camera si nici nu sta sa pui mana pe ea. E posibil sa ...? (mai mult)
Zgarda antipurici de pisici o putem folosi si la câini?
Am o problema cu cainele meu, este cam mare si i- am cumparat curea ca sa- l tin legat, dar a ros- o. Astazi am luat un ham, cum a facut, cum nu a facut, l- a ros si pe acesta. Vreau sa-...? (mai mult)
Am o mareeee dilemă dacă pot să spun aşa. Deci, acum câteva săptămâni mi- am lasat catelusa la o prietena în grija din motive personale. Prietena mea a iesit cu ea la plimbare si dintr-...? (mai mult)
Am o pisicuta de 7 saptamani care de ieri a inceput sa faca scaun moale...ce remedii naturale exista pentru asta? Sau sa merg la vetetinar pentru atat? Mentionez ca se comporta normal: mananca, ...? (mai mult)
Am un peste Betta si mereu am grija de el, dar de aproximativ o saptamana se tot agita din lucruri mici. gen daca pun un pahar pe birou, se sperie si inoata foarte repede, sta mai mult la suprafata...? (mai mult)
ce sa fac cand ma plictisesc? Ma ajutați, va rog, cat mai repede.
Vreau sa imi cumpar in acvariu, si sunt incepator. Ce trebuie sa contina ca sa fie complet? Cum sa-l aranjez? Dati-mi niste detalii. Raspunsul cel mai bun, primeste funda!;)
Cainelui meu i- au aparut niste bube si ii cade blana in locul respectiv. L- am dus la veterinar si mi- a spus ca e din cauza hranei si ia facut vaccin dar fara rezultat si are vreo doua sapt ...? (mai mult)
Am o pisica de 5 luni si are doua umflaturi in zona burtii aparute recent ce are? Mama spune ca poate fii baiat dar nu le mai avea inainte
Stie cineva ce materiale se folosesc pentru a face jucarii de plus? si ce umplutura in asa fel incat sa nu fie foarte scumpa. multumesc anticipat Funda!
Buna TPU cred ca am mai pus intrebarea aceasta... cunoasteti pe cineva care vinde sau da spre adoptie labradori retriver ...de preferat sa fie pui
Am o catelusa yorkie care are varsta de 3 luni si greutatea de 750gr. As vrea sa stiu cam la ce greutate ajunge la maturitate?
Am un motan de 2 luni.In fiecare noapte se trezeste speriat, urineaza, respiră frecvent, iar apoi saliv eaza. Am fost cu el la medic si acesta spune ca are ceva la urechi sau o se schimba dintii, desi...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un mops(pug) si vreau sa stiu cum pot sa ii fac un loc unde sa se usureze luand in considerare ca stau la bloc si cum pot sa il dresez?
Salutare. Vreau pentru anul urmator sa merg in munti intr- o tabara itineranta cu cortul in spate :) Pana acum am fost in Apuseni o saptamana si in Retezat o saptamana. Urmatorul pe lista ar fi Muntii ...? (mai mult)
De ce pisica mea îşi bate puiul, mârâie şi sâsâie la el? Puiul are cam 6 luni. Țipă foarte tare şi îl bate şi muşcă când îl vede, după se ascunde şi mârâie şi sâsâie. Pisica s- ...? (mai mult)
se întâmplă ceva dacă schimb cușca unui peruș?(funda)
Buna tuturor.am o mica problema.am 2 caini si stau in chirie la aparatament si deja imi bat vecinii pe la usi a latra cainii.al 2- lea care l- am luat are doar 3 luni e normal sa latre mai ales cand e...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu daca exista vreun site(sau Comunitate) de Anime, Unde pot gasi orice anime sau Caracter(personaj), dupa o poza pe care o postez! De Exemplu gasesc o poza pe net si ...? (mai mult)
Heiii vreau sa încep dans hip hop și cât timp durează sa ajung de la incepatori la avansati??
Cum pot mari musculatura unui Dog Argentinian?
am gasit azi in fata balconului o pasare si as vrea sa stiu ce rasa e si ce ii pot da de mancare? ( poza pasare http://www.interload.co.il/upload/1697014.JPG )
Am o mica problema. Acum cum e sezonul strugurilor, a venit si randul familiei mele sa culegem strugurii. Dupa ce am cules o parte dintre struguri am vazut un cuib de turturele cu 2 puisori.In...? (mai mult)
Am o femelă de Doberman în vârstă de 10 luni.Eu de mică am învățat- o cu oamenii si alți câini.Stie cineva cum aș putea să îi dezvolt putin agresivitatea? Momentan i- am făcut...? (mai mult)
Am un ciobanesc caucazian in varta de 3 luni si are in jur de 16 kg.Este o greutate buna?
As dori sa imi spună cineva unde pot gasi patine cu rotile in pitesti
O intrebare, as vrea sa imi cumpar o piscuta si nu stiu ce rasa sa imi iau si nu stiu ce rasa.As prefera una blanoasa sincer.Ce ma sfatuiti sa iau? Persana, siameza, etc? Multumesc...? (mai mult)
Caut de saptamani intregi, cel mai bun aparat de fotografiat, de preferat Nikon, pana in 2.000 lei... Aveti vreo recomandare? Unul care sa fie superior celorlalte din toate punctele de vedere,...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am nevoie de niste clipuri amuzante, de la care sa ma inspir pentru canalul meu. Imi puteti spune niste youtuberi amuzanti din strainatate?
Cunoasteti ceva magazine la Cluj cu componente electronice gen:diode,condensatori, rezistente etc?
M-am documentat in legatura cu vaccinurile pentru pisici...si mi se pare ca sunt cam multe. Chiar toate sunt necesare? Daca nu, care sunt cele mai importante?
Salutare, TPU! Am un mic canal de youtube si vreo 5 videoclipuri. M- am apucat acum vreo luna. Am facut 2 fx- uri, un unboxing si un Daca YouTube ar fi om. Vreau sa fac si un top... daca puteti sa...? (mai mult)
Hei TPU, am o itrebare : Am gasit o turturica; as vrea sa stiu daca e femela sau mascul sau mascul si cand se nasc puii de turturica.
Salut, vreau 5-10 motive pentru care merita sa imi cumpar Husky si 5-10 motive pentru care NU merita sa imi cumpar Husky!
Am gasit un pui de iepure pe strada care are mixomatoza. Este deja intr- o stare avansata dar are pofta de mancare. Si botul si ochii sunt umflati si mai are cateva umflaturi pe urechi. Respira greu si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?