Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Februarie 2025 sunt:
Am un blog pe blogeer si in pagina principala nu mai am loc de postari deoarece maximul de postari este de 500, si nu vreau sa sterg din postarile vechi. Am incercat sa fac o pagina noua dar acolo nu...? (mai mult)
nu stiti pe cineva care ar putea transporta un pui de caine (o luna si o saptamana) din Pitesti la Miercurea Ciuc? m- am uitat pe niste site- uri dar nu am gasit nimic de ce am nevoie. Va...? (mai mult)
Hey, am nevoie de niste nume pentru cățelusul meu, e baiat ideei careva? Please :).
am un pui de ciobănesc german(1 lună)... Îmi puteți da niște sfaturi?
Stiti careva un site de incredere de unde pot sa cumpar usita cu dubla deschidere pentru caini de talie mica care se poate monta pe usa termopan? Mulțumesc!
TPU m- am gandit sa imi iau un/o catelus/catelusa si ce rasa imi recomandati? Am facut un test si mi se potriveste un cocker spaniel, dar stiti voi nu prea am incredere in internet, in fine voi...? (mai mult)
Au facut parintii/bunicii vostri traseul montan din orasul Busteni pana la platorul Bucegi? Ma intereseaza urmatorul lucru :e adevarat ca acum 80 de ani era mult mai lejer traseul, am inteles ...? (mai mult)
Hi! Am doi căţeluşi destul de mici pe care aş vrea să- i duc la o cunoştinţă cu casă şi curte dar problema este că acesta mai are doi câini adulţi(o femelă şi un mascul) care nu au pui. ...? (mai mult)
Sunt din Cluj si as vrea sa- i iau unei prietene un catel de talie mica, de preferabil bichon, micut pufos si alb, logic, asa vor toate. Are cineva vreo idee de unde as putea sa ii cumpar cu un pret...? (mai mult)
Este acest cutit adevarat? adica sa taie, sa nu fie de jucarie sau plastic etc. http://www.ebay.com/itm/322139066632
Hei TPU Am o problema cum prepar praful holi in casa? dau funda (nu la primul raspuns si la cel mai de ajutor)
Salutare. Pentru cei care stiu ceva despre biciclete, eu vreau sa- mi iau un bmx, dar preturile sunt destul de mari, 600+ lei. Intrebarea e daca merita sa dau 600 pe una noua, garanţie 2ani,...? (mai mult)
Buna TPU exista caini care nu au murit de parvoviroza? Si credeti ca catelul meu ar putea scapa. Are tratament de 2 zile si se simte mult mai bine si nu mai are diaree dar mie tot imi e frica pentru el....? (mai mult)
Heeey! Stie cineva cand va aparea volumul 3 din seria The 5th wave( The last star) in romana sau daca va aparea macar? Multumesc mult!
Hi! Am un catelus mic care are putina diaree. As putea sa- i pun putin de Smecta in cutiuta cu lapte de unde bea? Este bine? Combinatia de Smecta si lapte sa nu- i faca rau. Oare are efecte adverse? Ajutor...? (mai mult)
am gasit aceasta pasare (link mai jos), stie cineva ce pasare e si ce sa o hranesc? [URL=http://img144.imagevenue.com/img.php?image=875317501_IMG_20160926_00930_122_508lo.jpg][IMG]http://img144.imagevenue.com/loc508/th_875317501_IMG_20160926_00930_122_508lo.jpg[/IMG][/URL]...? (mai
Daca ati fi pictori ce ati picta? Descrieti-mi.
TPU cățelușa mea e bolnavă. Nu mănâncă nu se prea mișcă are 5 luni. Un prieten a zis să- i pun usturoi măcinat in lapte si sa i dau o gura in fiecare zi. Ajutor ce să- i fac ce să- i dau....? (mai mult)
Ce trebuie sa stiu inainte de a avea o pisica? E greu de intretinut, este scump? Astept cat mai multe informatii, multumesc!
Ciobănesc Belgian sau german? Nu știu ce să aleg... Am găsit cu 500 lei Belgian si german cu 250 lei
Am o mica problema cu cainele meu! Am un "pechineț" ...destul de bătrân, avand peste 8 ani. Este destul de bătrân si am trecut prin multe cu el... Dar toate au trecut, pana astazi... ...? (mai mult)
Am doua broscute testoase de ceva timp si mi- am dat seama ca odata cu frigul de afara activitatea lor e redusa asa ca va rog sa- mi raspundeti la cateva intrebari : 1. In ce perioada incep...? (mai mult)
Caut o carte de supravietuire, despre plantele comestibile din flora salbatica a Romaniei. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?
Hi! Am găsit 2 cățeluți foarte mici înfrigurați, abandonați la groapa de gunoi și i- am adus acasă. Le- am dat niște lapte cald și i- am pus într- o cutie pe niște fulare moi. Acum ce să...? (mai mult)
As dori sa îmi iau un caine dintre : bichon Maltez, yorkshire terrier, mops sau bulldog francez. Dar nu mă hotărăsc stau la apartament ajutor!
am un acvariu, ce-mi mai trebuie ca sa-l bag in functiune?
Heeeeeeeeyyyyyyyy TPU! Imi puteti care este situatia hingherilor in Iasi 2016 adicaaaaa ce se inatampla cu caini daca nu isi gasesc isi mai gasesc stapan in mai omoara cu cruzime (***cu nervozitate***).Si...? (mai mult)
Canarul meu s-a ciupit la spate pana i-a dat sângele. Ce trebuie sa fac? Va rog lăsați-mi răspunsuri.
Imi puteți spune o rasa de câini mici, pufoși si jucăuși care să nu coste prea mult? (Înafară de bichon sau shitu si terrier)
@justanotheruser99 exista o certitudine ca i se va ondula parul cainelui?
Daca as suna la hinghieri pentru a,,ridica,, cam 5-6 caini fara stapan care sunt agresivi etc cat m-ar costa?
Am un ciobanesc German(femela) de 5 luni si de 2 zile parca nu are putere in picorul drept din spate si merge si un pic stramb cu el, inaintea mergea perfect, i- am dat calciu luna trecuta si...? (mai mult)
Am si eu un iepuras de cateva luni, cred ca este rasa cap de leu. Imi poate spune cineva cat de mare poate creste si daca iarna rezista in cusca in balcon. Mentionez ca balconul este inchis. ...? (mai mult)
Am un bichon. Are ambii parinti de rasa, cu parul ondulat dar catelul il are drept(are 3 luni). Oare dece? S ar putea sa i se onduleze?
Toti papagalii pot vorbi daca ii inveti?
am un acvariu cu pesti si as dorii sa opresc filtrul pentru 6 ore... nu prea pot dormii de el..filtrul e impreuna cu oxigenul.Ar patii ceva pestii? FUNDA
Hei,la cate luni pot sa imi scot catelul meu Labrador Retriever la plimbare in lesa? mersii :*
Este urgent.O prietena are un caine si trebuie sa- i injecteze cainelui glucoza. Trebuie sa- i injecteze 7 ml cu concentratie 5 % are solutie de 33%.100 ml sticla Cu cat trebuie sa dilueze 1ml...? (mai mult)
Buna am o intrebare cu cat sunt salarizati angajati firmei Samsung spuneti-mi tot ce stiti despre asta, orice profesie
Este adevarat ca hipopotamii au laptele roz?
Am o problema la bicicleta Mi se loveste schimbatorul de viteze de furca cand dau sau intr-o groapa Ce sa fac?
Cineva mi-a furat pisica era pui și plang de o luna fără oprire, nu mai suport, cum sa fac sa nu mai plîng și cum sa o găsesc?
Crontanelele fara marca luate din petshopuri sunt bune pentru pisici?
Am si eu o mare problema. Am cumparat un catel acum 2 luni. Acum are 4 luni si de cand am luat- o [Mira] am o mare problema cu ea. Isi face nevoile peste tot prin casa... Am incercat cu preduri, ...? (mai mult)
Am nevoie URGENT DE NISTE SFATURI. ieri am gasit un pui de porumbel in scara blocului. am fost cu el la veterinar si era bine sanatos doar ca zi dimineata am observat ca excrementele sunt verde - negru...? (mai mult)
Pot spala pisica cu sampon jonsons baby?
Niste site-uri de unde pot cumpara artificii?
Ce fac cu pisica de curte iarna? Ce granule sa ii dau cele mai ieftine si cele mai bune? Eu ii dau friskies junior hrana uscata si umeda, whiskas junior hrana umeda, felix junior hrana umeda. Alte idei...? (mai mult)
Salut, am o pisicuta are 7 luni, a fost sterilizata luna trecuta, pana acum de curand o lasam si afara ziua in curte, seara dormea in casa, stie sa isi faca nevoile la litiera... de 2 saptamani...? (mai mult)
Ce sa ii dau de mancare la catel? Am un caine si nu vreau sa-l obisnuiesc cu lapte sau granule
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?