Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU va rog sa ma ajutati cu un sfat cat de cat.Azi mi- am pierdut cainele a dat masina peste el si a murit nu stiu cum sa fac sa numai sufar:((( is terminat pur si simplu simt ca totul s- a destramat...? (mai mult)
Imi puteti da 5 idei cu ce as putea desena? Va rog,doar 5, funda!
Cum imi conving parintii sa lase pisica in casa? Mama spune ca nu o lasa pentru ca lasa par si face stricaciuni.
Salut.Am taiat cu pendularul metal si lama a inceput sa se incinga f tare, ba chiar a scos si cateva scantei. Cum sa fac ca fierul sa nu se mai incinga asa tare cand il tai? Se poate ca si caldura aceia...? (mai mult)
Imi puteți spune niste rase de câini care să fie destul de bun la bătaie dar sa nu fie prea agresiv! Nu prea as vrea sa fie prea mare ca un ciobănesc dar nici prea mic ca bichon! Ceva pufos...? (mai mult)
Ce mancare uscata (bobite) e cea mai buna pentru pisici?
Hei, TPU Ieri am gasit un pisoi cred ca are aproximativ 4 luni E foarte răcit, murdarel si are nasul infundat (de secretiile nazale), stranuta si doarme mult si nu stiu cum l- as putea curata ca ...? (mai mult)
Un caine husky siberian poate bate un rottweiler sau pitbul ori un lup(caine)? În caz că vă intrebati dc ma gândesc la asa ceva părinții miau zs ca imi vor achiziționa unul din aceste...? (mai mult)
Cainele meu tot face pui din cauza celuilaltui caine si nu stiu ce sa fac, cum as putea sa ii separ sa nu mai faca? Nu avem ce face cu mai mult de 4 caini.
Stie cineva unde as putea face baschet in Iasi si pentru ce pret? Mentionez ca am 16 ani si vreau sa fac pentru a mai creste (am 1.65m).Multumesc!
Salut aceasta este o intrebare pentru skateri, imi iau o placa nou, pana acum am mers pe darckstar si mini logo, nu stiu ce sa aleg intre element, zero, enjoi, globe, superior sau cliche. Ceva ...? (mai mult)
are cineva caine la bloc? Daca da cat de mare e si cum reusiti sa il tineti la bloc pentru ca mi as dori si eu unul dar parintii mei spun ca isi face nevoile prin casa si ca trebuie sa strangi...? (mai mult)
Nu pot sa mai scot mirosul de urina de pisica din saltea. Am dat cu vanish, am dat cu otet, iar acum miroase a otet combinat cu urina. Ma poate ajuta cineva? Nu îmi pasa daca se va pata salteaua,...? (mai mult)
Hei, am nevoie de ajutor. Hamsterilor mei (sunt pitici) le cresc ghearele și nu știu cum să-i ţin pe loc ca să le tai, aveți vreo idee?
Pisica voastra ce prefera, hrana uscata sau umeda?
Sall am o catea ciobaneasca si in fiecare zi se aduna muștele la ea pe urechi facându-i răni...Ce sa îi dau ca sa nu se mai intample asta?
Unde pot sa gasesc initiale pentru pisici de pus la zgarda? As vrea sa fie ceva rotund sau pe o anumita forma, nu vreau litera propriu- zisa pentru a nu rani pisica. Nu trebuie sa fie din argint/aur....? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste anime-uri? Gen, la inceput sa fie slab dar pe parcurs de devină mai puternic si sa ii uimeasca pe toți! Multumesc anticipat :O
Am o pisica(eu sunt o persoana a câinilor deci nu prea stiu chestii despre pisici)care la piept are o gaură(nu mă refer la fund sau la zona). toate piesicile au asta?(pe deasupra am fost prieteni buni,...? (mai mult)
Felix pentru pisici e buna?
Acum cateva saptamani am imprumutat de la o prietena un spray de la Dr. Schimdt pentru purici cu care am scapat in cateva zile. Dupa ce i- am inapoiat sprayul prietenei respective, in timp ce...? (mai mult)
Sal TPU am o femela cane corso în vârstă de 7 luni și nush când latră cu glas mai subțire după 2 sec începe sa urle puțin e CV normal la rasa asta?
Hey stau la vila si niste porumbei si- au facut cuib pe grinda casei noastre. Ideea e intr- o zi unul mai plapand a cazut din cuib si l- am gasit printre rosii si avea niste bubite in jurul ciocului. A...? (mai mult)
De unde as putea dona un frumos catel Bulldog Francez. Nu este problema de zona, ma ocup eu de trasport.
Daca se pricepe aici cineva la pisici, va rog sa ma ajutati. Am un motan de un an si aproape 3 luni. Am observat ceva ciudat la el, m- am interesat pe internet si am ajuns la concluzia ca este...? (mai mult)
Vreau sa pictez o plansa cu un personaj din desene animate pe coala/carton, ma puteti ajuta. Cu ce anume as putea realiza pictura ( acuarele, culori acrilice...) nu stiu exact cum se fac asemenea...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un set de pinoane pentru bicicleta si nu stiu unde sa gasesc seria pinioanelor vechi, va rog sa ma ajutati! Multumesc!
Am un pisoi de patru luni caruia nu i s- a facut inca vaccinul antirabic. Si am inteles de pe un site ca la trei luni trebuie facut...e vreo problema daca nu i s- a facut pana acum? I se poate...? (mai mult)
Cum pot sa imi obisnuiesc catelul sa faca afara? Momentan el face pe covorasele speciale in casa.(are 9 luni si este Bichon)Va rog foarte mult sa ma ajutati!
Se merita sa ii iau fratelui meu un Golden Retriever? Are 12 ani. Vrea sa il tina in camera lui de 11 metri patrati sau in sufragerie, sa il scoata la plimbari. Credeti ca e un caine potrivit pentru...? (mai mult)
Vreau sa ii iau un caine fratelui meu. Are 12 ani si inaltimea de 1.45m si o camera de 10- 11 metri patrati. Cand ma gandesc la un caine mic ma gandesc la un Terrier Rochester. Apoi la ceva mediu...? (mai mult)
Imi place sa vorbesc despre animale :) am si eu acasa un caine husky si un cal Frizian de calarie.De curand, o colega de calarie a ppecat in alta tara pentru 2 ani si mi- a lasat iapa ei care e ...? (mai mult)
Salutare! Am o catelusa de rasa teckel in varsta de 1 an si 4 luni.A fost in calduri si am scapat- o fara sa vreau la un maidanez si cred ca e gestanta... Dupa ce o sa fete o mai pot duce la un caine...? (mai mult)
Hey. Stie cineva de unde as putea cumpara un pui de bufnita? Sora mea le adora si as vrea sa ii fac o surpriza de ziua ei!
am 4 pui de pauni la 5 luni si am vazut la cineva ca le dadea banane la pauni sa manance. Este normal? si ce beneficii are bananele la pauni? si ce altceva le.as mai putea da in afara de furajul...? (mai mult)
ce ar avea daca le-as da la catei de 4 luni si 20 kg mancare pentru adulti? Adica daca le dau mancare gatita nu le afecteaza cresterea cu ce le-ar afecta mancarea de adulti?
Am doi ciobanesti in varsta de 1 an si 2 luni, iar pe langa ei mai am un pekinez de aproape 7 ani. Ciobanestii au custile lor, dar as vrea sa ii dau mai des afara din custi (am curte). Problema...? (mai mult)
Nu stiti din intamplare ce tigari fumeaza Mihai Bendeac, Delia Matache si Cheloo?
Cainii pot manca dulciuri?
Bună seara TPU, am nevoie de niste sfaturi in legătură cu cane corso. Vreu să dau la schimb o cățelușa AMSTAFF pui pe un cane corso mascul de 9 luni tigrat, as dori sa stiu daca la varsta asta...? (mai mult)
Am un hamster si când încerc să il iau din cușcă începe să țipe si sa facă gura mare care este problema?
Buna ziua! Acum 3 zile am luat din oras un porumbel pe care l- am tinut in garaj intr- un loc amenajat pentru el. I- am hranit, i- a fost bine, a fost totul in regula pana astazi cand am vrut sa...? (mai mult)
Ce este mai bun, un pennyboard sau un longboard? De unde as putea sa imi iau unul bun?
Cum mă pot împrieteni cu perușii mei (o fată și un băiat)
Vreau sa cumpar un caine - Shiba Inu; poate cineva sa imi ofere informatii despre rasa? Tin sa mentionez ca mai am un Husky si un Ciobanesc Caucazian; credeti ca se vor intelege?
Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere un papagal perus daca am pesti? Tata spune ca imi va lua inainte de craciun, dar stiu si eu...parintii spun multe ca sa nu ii mai bati la cap si sa uiti.Ce as...? (mai mult)
Imi puteti da cateva informatii despre rasa Chow Chow de câini? Multumesc!
Hey TPU! Imi puteti recomanda niste carti pentru adolescenti, de preferat SF si aventura, sau cel putin sa fie interesante, nu ma prea fascineaza cartile clasice, si oricum le- am citit pe majoritatea...? (mai mult)
Știe cineva de unde aș putea sa iau un câine Corgi rasa pura (pui)? Cum ar fi un site cu care se ocupa cu câini. Dau funda
Buna cum pot sa imi obisnuiesc hamterita sa nu muste,sa stea la mine in palma etc, acuma are doar cateva luni dupa mine ar avea in jur de 6 luni. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!