Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 1 Martie 2025 sunt:
Cum scot un cal dintr-o groapa de mort? Dau funda
Hey You TPU, am o cățelușa Amstaff de 2 luni, recent primul vaccin a fost făcut‚ am voie sa îi dau mâncare conservată Dante de la Kaufland pentru câini mari?
Buna! Unde credeți ca as putea sa- mi las câinele când merg la facultate? Părinții mei nu sunt de acord sa aibă grija de ea deoarece sunt mai mereu plecați, iar eu as vrea sa dau la poliție, ...? (mai mult)
Buna! Am o mare dilema…. Am 17 ani și un câine de aproape 3 ani. Deși a trecut suficient timp, mama nu poate sa o sufere (e inofensiva, un shih- tzu, nici nu o auzi in casa). In fiecare Weekend...? (mai mult)
Salut, detinatori de nimfe! As vrea sa imi iau o nimfa si vreau sa stiu cat rezista sau daca rezista fara sa se imbolnaveasca sau sa moara cand sunt plecat pe o perioada mai lunga de timp (o saptamana,...? (mai mult)
Bună, recent mi- am cumpărat un amstaff, l- am vaccinat prima oară pe 28 martie și am spalăt- o pe 27 martie, întrebarea mea e pot sa îi fac o baie? Pentru că tot o manancă pielea și e destul...? (mai mult)
Motănelul meu are ditamai mustățile. Voi ați tăiat mustățile la pisica?
Bună TPU, mi-am vaccinat cățelul recent pe 28 martie azi e 01 aprilie, cățelul are împlinite 2 luni. Am voie sa îi fac o baie? PS: Rog seriozitate rasa e amstaff
Buna TPU, am voie sa vaccinez cățelul de 2 luni care a fost vaccinat recent?
Salut. Am un bichon de 6 săptămâni, oare îl afectează cu ceva dacă ii dau sa mănânce mâncare umeda pentru adulți? Și e nevoie sa- l hrănesc cu mâncare de la branduri mari? Care e diferența...? (mai mult)
Ce trebuie sa ii dau pisicii să mănânce daca are 1, 5 - 2 luni? PS are și mama (mă rog încă nu am luat dar... Urmează de Paști și iau mă rog sa o primesc "cadou") mulțumesc la toți, seara...? (mai mult)
De ce câinii adulmecă tot?
Buna. Am un perus iar mama i- a taiat aripile...La aripa dreapta sa zicem ca au crescut 2 pene iar la aripa dreapta deloc. Ce ar trebui sa fac sa- i creasca? Sa i le dau jos pe alea rupte se tot? Va rog...? (mai mult)
BN ce trebuie sa știu înainte să am o pisică? La cate zile trebuie schimbată litiera? Ce mănâncă?(mamaia zice că "mănâncă de toate" inclusiv "pâine cu lapte" in fine apropo trebuie sa o duc...? (mai mult)
Buna, recent mi- am cumpărat o cățelușa care face peste câteva zile 2 luni. Ea e născută pe 3 februarie, provine din rasa Amstaff. Ieri am vaccinat- o și după vaccin e foarte obraznica, se ...? (mai mult)
Pisica de azi a inceput sa miroasa excesiv prin casa orice. Vine la mine si ma miroase si isi baga capul in hainele mele, se mai tavaleste pe jos. Ce ar putea avea? Alt simptom nu are, este sterilizata,...? (mai mult)
Vreau sa iau la scoala un iepure cap de leu inca mic, nu am cusca si nu am cum sa cumpar acum, in ce il pot baga? Este un drum cu autobuzul.
Salut, se poate creste un șoarece de casa nou-născut luat de la mama sa? Mă refer sa am eu grijă de el. Daca da cu ce îl pot hrăni?
Ce credeți că a pățit acesta pisicuță? https://youtube.com/shorts/HX9YO88Ynv8?feature=share
Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă Mothflight Vision are spoilere din Dawns of Clans? Ar merge să citesc Mothflight Vision înainte să termin arcul 5:Dawns of Clans?
Salut, era un film cu Jason Statham in care un grup de 4- 5 barbati organizau jafuri armate ale masinilor care transportau banii catre banci. Acestia il impusca pe fiul sau, care moare si pe el, dar...? (mai mult)
De ce pisicile mănâncă iarbă?
Bună ziua! Aș dori să înființez un adăpost pentru câini. Am înțeles că sunt asociații ce îți aduc ei câini acasă, puteți sa ma ajutați cumva sau cunosteti vreo asociație? Multumesc!
Vreau să învăț să fac o rochiță din material reciclabil pentru fetiță mea de 3 ani
Buna, am cumparat recent un porcușor de guineea. Eu mai aveam 1 fetita de 1 an jumate ( a avut o surioara dar a murit din pacate recent) si i am cumparat alta. Problema e ca mi s- a spus ca este fetita...? (mai mult)
Buna, mi-am cumpărat un papagal micul Alexandru de pe olx, îl am de 1 săptămâna, vorbesc cu el dar când incerc sa ii dau mancare din palma se agita, ma poate ajuta cineva cu niște sfaturi?
Pisica mea a fost luata de hingheri în breaza, Prahova. Unde o pot găsi?
De la ce vârsta putem sa tundem câinele? La 4 luni este ok?
Câinii au voie să mănânce alimente sărate sau pline de zahăr?
Buna ziua. Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta dar nu știu de care sa îmi iau, cam pana în 3000 de lei. Ce părere aveți despre bicicletele cu roti groase? I- am văzut pe mulți cu asemenea...? (mai mult)
Câinii pot mânca pufuleți?
Buna! Se pot imprechea și pot depune oua doua broaște țestoase de specii diferite?
Salut! Tocmai ce mi-am cumpărat un cățel akita american și sunt îngrijorat cu faptul că îi este frica de noul lui loc. Nu este pui are 6 luni. Daca mă puteți ajuta aș fi recunoscător.
Bună, motănelul meu Kimi, de 8 luni a fugit de 3 zile de acasă, am reușit sa îl localizez undeva cam la 1 km de casa, dar cum ne apropiem se sperie și fuge. Oare se va întoarce el singur? Momentan...? (mai mult)
Am găsit acu o ora o cioara in parc care nu putea să zboare. Am adus- o acasă pentru că la ora asta este închis orice cabinet veterinar. I- am pus o tentativa de atela la picior unde cred eu că are...? (mai mult)
Întrebare pentru cine a avut pisica sterilizata. Acum 3 zile mi- am sterilizat pisica și a început sa tragă azi de pansament. Pana acum nu i- am pus guler deoarece asistenta a insistat ca nu este nevoie,...? (mai mult)
Buna! Știe cineva cât costa tunsul la pisica?
Bună seara, știe cine de unde pot cumpăra curcani de o zi, Arges, Teleorman, Giurgiu, Olt
Salut, am o pereche de porumbeii voiajori care mi- au făcut oua, unul dintre ele l- am aruncat deoarece este prima lor serie de oua, problema este ca azi trebuia sa iese puiul dar nu a reușit sa rupă...? (mai mult)
Pisica mea a luat pe labă superglue (țac pac) și se tot linge. Cred că s-a uscat, dar tot se linge. I se poate întâmpla ceva? Menționez că a fost o cantitate mică.
Mi- am sterilizat pisica astăzi pe la 16. Stiam din auzite și ne pe net că în primele 24 de ore nu este bine sa le lăsăm să sară, si ea deja vrea să sară pe scaun și calorifer unde stătea...? (mai mult)
As vrea sa știu cum se curată de cocleală o moneda veche de cupru pe care nu se mai vede aproape nimic?
Buna ziua, am un mascul de neozeelandez și o femela de UG și când dau femela la mascul acesta nu o montează, am o săptămână de când îi tot incerc, îmi puteți da un sfat? Mulțumesc p.s am ...? (mai mult)
Salut,am un pui de caucazian are 4 luni 25 30kg, ii dau k9 complete growth câte pastile sa ii dau pe zi? Acum ii dau câte una pe zi 10 zile cu 10 pauza
Buna ziua, am o broscuta de apa dulce, o am de 10 ani de zile. Nu mai mananca de 14 zile deloc, nu vrea sa manance, intra an apa si iese la uscat. Ce sa fac? Ca nu stiu de ce nu vrea sa manance
Buna seara, am un pui de caucazian de 4 luni, îl hrănesc foarte bine ii dau orez carne royal canin am grija cât ii pun îl perii etc, însă am omis un lucru nu m- am gândit ca o sa cotrobaie in...? (mai mult)
Buna. Am o catelusa care a vomitat de cateva ori. Am dus- o la veterinar si acolo i- a facut o injectie. Se pare ca mancarea a fost de vina. Ai mei ii da mancare nepotrivita cand eu sunt plecata, dar ...? (mai mult)
Buna TPU. Doresc sa imi dau cainele undeva unde pot sti ca va fi tratat bine de catre stapani. E un caine cu adevarat fain, ascultator si cuminte, dar nu am timp sa am grija de el. Stiti un asemenea...? (mai mult)
Salut. Am cumpărat un cățel bichon de 6 săptămâni. Ce mâncare ar trebui să- i dau? I- am cumpărat lapte praf, pana la cât timp trebuie să- i dau și când pot sa ii dau mâncare normala sau...? (mai mult)
A încercat cineva Nextgard Sepectra pe câini? Este bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!