Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna. Am nevoie de o recomandare. Știe cineva care este cea mai buna soluție de deparazitare externa la pisici. Am încercat o grămada de pipete, nu am avut rezultate prea bune. va rog recomandați-...? (mai mult)
Cum imi pot invata perusi sa vina singuri cand ii chem? Ceva trucuri cu care i-ati invatat pe ai vostri...
Buna! am și eu o întrebare pentru voi dragi prieteni de fapt două! am un nebun de Bichon în vârstă de 1 an și jumătate și când ies afara cu el îi place să mă "tragă" fix in cele mai mizere...? (mai mult)
Buna seara. Am nevoie de toate denumirile miscarilor de balet si ce presupun, sau doar cateva daca nu le stiti pe toate. Sunt la balet si profesorii ma mai intreaba cum se numesc unele miscari, dar eu...? (mai mult)
Cateaua mea a fatat noaptea trecuta 4 pui, dar toti morti. Ieri pe zi pana in dimineața asta ea a fost trista, nu manca nimic si acum o ora a murit. Sunt distrus, imi pare foarte rau. Oare a avut o...? (mai mult)
E cat de cat sigur sa cumpar machete de trenulete electrice de pe siteuri ca Okazii.ro OLX si etc, trenulete folosite. As vrea sa incep sa construiesc o diorama si nu ma incanta sa dau 20 de milioane ...? (mai mult)
Bună TPU! Am un cățeluș mic de aproximativ jumătate de an. Am văzut ca de câteva zile, se duce la cotețul găinilor și aduce cate un ou în ograda, îl mănâncă, dar cojile le lasa acolo....? (mai mult)
Salut TPU! Când comanzi ceva online pe la ce oră vine de obicei?
Salut. Care e diferența practic vorbind intre firul de pescuit fluorocarbon si monofilament? Nu imi trimiteti link- uri sau tabele de comparație, ma repet ca ma intereseaza pareri de la cei care au...? (mai mult)
Hey. E destul de greu să scriu asta. Vă rog să aveți un pic de seriozitate și profesionalism. Mulțumesc. Acum 8 luni și un pic bunica mea a murit. Stătea la țară, trecând peste familia ...? (mai mult)
Buna! am intarcat o vaca de 4 luni pentru ca am crezut ca e gestanta, dar de fapt nu a fost, si intr o zi un copil pe care îl plătesc sa mulga, a muls o si pe cea întarcata de 4 luni și a spus că...? (mai mult)
De ce hamsterul meu face mult caca? Se intampla ceva cu el sau asa este normal(l-am luat de 2 zile)
Salut! Știe cineva dacă la centrul de echitație phonenix horses din Buzău se face echitație? Am fost acolo dar nu era deschis. Dau fundița :)
Salut! Ce rase de caini se adapteaza bine la apartament? Sa pot pleca de acasa linistit cateva ore si sa stiu ca nu ma trezesc cu "surprize". Multumesc!
Prietena mea are un motan care desi a fost gasit abandonat pe strada are un comportament interesant: pentru el mangaierile de la oameni sunt intotdeauna pe primul loc, chiar daca alte pisici nu fac asta....? (mai mult)
Am observat că atunci când mă joc cu pisica mea incep sa strănut, e posibil sa fie o alergie?
Bună seara! Dacă castrezi o pisicuta nu o sa mai aibă deloc menstruație?
Buna. Cum îți dai seama câte luni sau ani au iepurii?
De ce mă musca iupuroiul când pun mana pe iupuroica?
Bună ziua! Poate ma puteți ajuta cu un răspuns, am o pisicuta are în jur de un anișor, am ales sa ii diversific mâncarea. Ii dau la o masa bobite dupa care la următoarea ii dau pliculeț. Am ...? (mai mult)
O fost vremea de fatat și nu o fatat in ziua care i-a împlinit vremea, doi au fost morți și 6 vii și în cușcă ei era sânge, oare o avortat sau ce o pățit oare?
Am avut 2 papagali peruși, erau frați și erau impreună, i- am vândut fratele și am cumpărat o femelă, am băgat- o în colivie și masculul a început să zboare haotic pentru că probabil îi...? (mai mult)
Bună seara! Cum pot să aflu câți ani are pisicuța mea?
Cum se schimba comportamentul unei pisici dupa sterilizare?
Salut, Cum pot face trecerea unui caine din casa in curte? Tocmai ce am gasit un pui de caine pe marginea unui drum si nu am putut sa il las in voia sortii. Momentan il tin in casa pana mai creste putin...? (mai mult)
Care este hobby-ul vostru favorit in weekend?
Unde pot vinde monede vechi?
Salut TPU, ma cheama Daniel am 19 ani si sunt in Bucuresti. Dar casa o am in Severin, acolo sta mama, vremea e tot mai rece si incep sa- mi fac griji pentru animalutele de acolo, am 7 pisici, chestia...? (mai mult)
Salut, cățelul meu a stat zacut 3 zile(s- a imbolnavit dintr- o data aiurea), nu mănca si nu avea nici un chef sa mai facă vreo activitate anume doar statea in cusca si atat, nici mancare nu mai...? (mai mult)
Prietena mea are o pisică luată de la țară de când acesta era pui, acum are 7 luni. Nu a fost niciodată dusă la medic veterinar! Este târziu să îl ducă acum? Am înțeles că îi tot iese din...? (mai mult)
Salutare grup! Ma adresez iubitorilor de animale! Am luat recent un ciobănesc german rasa pura de la niște adăposturi pentru ca îmi era mila de el și de trecutul lui. L- am adus acasă, este foarte...? (mai mult)
Buna seara! Am primit o iepuroaica, alba si nu știu cum să-i pun numele. Imi puteți da va rog idei de nume? (Nu pufi, fluffy si nume de genul asta)
Buna. Am doi catei. Unul care are 4 ani, talie mica, mascul. Si celalalt, mascul, 5 luni. care e puiul primului catel, e tatal lui. Ideea e ca ei se joaca, alearga etc, dar am observat ca, cainele...? (mai mult)
Pisica mea a nascut acum 8 luni de zile 4 pisoi ( 2 motani si 2 pisici). Ttreaba e ca unul din ei s- a pierdut, nu stiu exact, nu l- am mai gasit de atunci, iar ei au ramas 3. De o luna am vazut ca...? (mai mult)
Bună dimineața! Am o pisică, are 7 luni și m- am gândit să o donez cuiva care sta la curte! Mă doare sufletul sa o dau dar mă gândesc că i- ar fi bine decât să stea închis intr- o casa. Voi...? (mai mult)
Am un husky siberian, face 3 luni in 15 februarie si nu are urechile inca ridicate, oare la cate luni se ridica? Parinti au urechile ridicate!
Revin asa cum am spus mai devreme si va ofer un videoclip interesant despre curatare energetica si mentala dar si mantrele / afirmatiile care sunt spuse in videoclip usor modificate de catre mine ( le ...? (mai mult)
Pot sa spăl un câine pui cu șampon pentru câini adulti? L-am spălat acum 2 zile dar nu aveam șampon și nu s-a curățat bine.Are ceva dacă il spăl azi?
Buna seara! Care sunt cele mai bune arome pentru narghilea? Si ce tips uri ati avea?
Cat costa vaccinurile pentru caini?
Cum scap de puricii unui caine pui(1-2 luni)?
Am un canar fara o labuta(in urma unui accident banal si-a agatat piciorusul la usita de la colivie)Cum pot sa-l ajut? Va rog sa-mi scrieti.
Buna! Stie cineva de unde as putea face rost de un pui de bufnita sau o bufnita mai mare?
Cum aflu valoarea unei monede vechi?
Bună! Astăzi a trebui sa sun la adăpostul de câini sa vină să ridice un caine care are piciorul rupt și nu se știe feri de mașini. Nu știam ce să fac. Eram disperată. Au venit și l- au luat...? (mai mult)
Lui Cooper nu ii place deloc orezul. Carne ii dadeam doar fiarta, ii placea mult dar facea rau diaree de la ea. Mai are o problema, mai noiu vomita apa. Daca bea dimineata apa pe stomacul gol o vomita,...? (mai mult)
Pisica mea a racit,tușește,îi curg ochii și stranuta, la veterinar nu ma pot duce ca nu am cum.Cum o pot trata singur acasă?
Buna, am si eu un Bichon Malteze. Are 8 luni si de aproape 2 luni de zile ne chinuim cu mancatul. Nu prea ii plac bobitele desi i- am luat de toate felurile, am fost cu el la veterinar, i- au dat mancare...? (mai mult)
Malinois sau pitbull? Pentru dresaj,joacă,inteligență, prietenos cu familia.
Bună TPU! Care mâncare de animale credeți că este mai bună: Royal Canin s-au Purina? Aștept părerile voastre.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
radu383838 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?