Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Februarie 2025 sunt:
Vreau ajutor din partea voastră. Vreau sa lucrez pe internet evident legal, nu am 18 ani dar sunt sigur ca pot face față. Vreau sa lucru sa am bani mei sa nu depind de nimeni(parintri,...? (mai mult)
Buna seara, am un motan care a avut o problema iar medicul veterinar mi- a spus sa ii dau cate o fiola de 10 ml de vitamina K3(antihemoragica) de 3 ori pe zi timp de 5 zile, problema este ca, din cate...? (mai mult)
HEI TPU! Ieri mia murit pisica si nu pot sa traiesc dar un animalut. La gândeam sa îmi iau un caine nu vreau unul foarte energic, nu foarte mare, usor de dresat si pufos. Imi puteti recomanda o rasa...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un magazin (nu online) de unde pot cumpara materiale pentru handmade (Bucuresti)? Multumesc! :)
Pisica mea zace de 10 zile. Mananca dar, pare slabita, doarme in continuu, si e foarte suparata si trista... Cred ca este bolnava dar nu stiu ce boala ar putea avea. Este tinuta in casa, hranita, ...? (mai mult)
am o pisica maidaneza care are 3 ani si 5 luni. faza este ca nu o mai pot tine in casa si as dori sa o dau cuiva.cine este interesat si doreste mai multe detalii poate sa imi dea un mesaj in ...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o problema mare! Am o catea, sa fiu mai precisa o corcitura de Bichon si Caniche, in varsta de 5 ani. 4 zile la rand le- a ros incaltamintea mamei si surorii mele, si de aceea m- am ...? (mai mult)
Am un ciobănesc Carpatin. La farmacie ni s- au recomandat sa ii dam 10 zile pe luna calciu. Acum aflu că trebuie adminsitrat 20 de zile. Cum esti indicat? I- am adminstrat corect? la 7 luni are o inaltime...? (mai mult)
Heii TPU am nevoie de ajutorul vostru Pisica mea este bolnava si nu stiu ce medicamente sa ii cumpar sa va spun ce are pisica nu mananca, nu vine la mine can o chem, cand respira respira greu cred ca...? (mai mult)
Salut as vrea si eu un nume de caine (mascul) am un LABRADOR SI UN LUP
Am un caine ciobanesc carpatin in varsta de 7 luni, de Joi seara nu se mai putea ridica, Duminica i- am facut prima injectie ceva vitamine, de la un doctor veterinar, duminica il strigam...? (mai mult)
Am un hamster pitic rusesc alb de iarna. Il am de 6 luni, iar pana acum nu a scos nici un sunet.In dimineata aceasta m- am dus pana la cusca lui si el nu dormea.A iesit din casuta in care...? (mai mult)
Bună, am un catel Bichon, nu are nici o lună, mama lui nu îl mai primește si nu il mai alăptează, l- am luat de 2 zile in casa si am început sa ii dau supa, lapte de vaca cu pâine, cereale...? (mai mult)
Sâmbăta cainii mei s- au incaierat. Deci am un husky care face 12 ani, se tine bine vad, e jucaus, energic, si un maidanez de vreo 6- 7 ani. Totul a inceput sambata deci pe langa cei 2 masculi...? (mai mult)
Cum iau pozele de pe fillmul camerei vintage pe calculator? Help pls!
Am un caine ciobanesc german, mai exact femela, cu varsta de 2 luni. Nu il am decat de cateva zile dar as vrea sa stiu, la ce varsta i se vor "ridica" (ca sa spun asa) urechile?
Ce sanse de supravietuire are o pisica otravita? Buna seara, am un motanel bolnav, medicul a spus ca a fost otravit si este in tratament pentru cateva zile. A facut analize, urea o are de 3 ori...? (mai mult)
Vreau sa ii fac o surpriza prietenului meu si m- am gandit la o cutie mare in care sa pun diferite lucruri drăguțe:un breloc, un pix personalizat, un portofel.Imi puteti da si alte idei?...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un medic veterinar bun in Bucuresti, caruia chiar sa ii pese de animale si nu doar de cati bani poate sa faca de pe urma lor? Am un catelus cu tot felul de probleme,...? (mai mult)
Salut pisica mea de 6 luni a cazut de la etajul 3 si si a fracturat coloana.isi taraie piciorul drept iar cu cel stang abia de il misca. Am fost si la radiografie sa imi confirme iar dupa l am vaccinat....? (mai mult)
Heii TPU am si eu nevoie de ajutorul vostru Pisica mea este bolnava si nu stiu ce are nu mananca nu vine la mine cand o chem dar nu o pot duce la veterinar am nevoie de niste sfaturi care le pot face...? (mai mult)
Cum se dilueaza lichidele pentru tigara electronica? Adica ce cantitate de lichid se adauga la ce cantitate de baza?
Buna tpu.Va rog ajutati-ma, cainele meu de 2 luni a inghitit un os si sunt atat de speriat ca moare :'( va rog spuneti-mi ce sa fac :'(
Salut guys xD am si eu o intrebare, stiti cumva prin Tg- Jiu vreun hotel / pensiune / motel care accepta animale de companie? Tin sa mentionez ca e pisica si e educata, face doar la cutie speciala cu...? (mai mult)
De la inceputul anului acesta am tot negociat cu parintii mei sa imi cumpere un caine ..Si zic negociat deoarece mai am acasa un caine pechinez si 3 pisici asa ca nu prea au vrut si al doilea...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri,in casa, in 2. Sa nu fie de genul deseneaza... Ci, cine bea mai repede apa minerala... pot sa fie si concursuri..
azi dimineață când m- am întors de la pescuit am observat că, cateaua mease poarta ciudat așa că am început să o mangai când m- am întors de la mașină am vazut- o căzută am încercat...? (mai mult)
Mi.am luat recent o femala de ciobanesc german rasa pura, are o luna si jumatate. Cu ce ar trebui sa o hranesc: mancare industriala (bobite) sau mancare gatita ( ce reteta )?
Iepuroaica mea a inceput sa manance mult, ea este o rasa mai mica a mancat un papusoi mare tot, i- am dat o mana de lucerna ca pentru dansa si i- am mai dat iar, pana seara a mancat si betele din...? (mai mult)
Cine stie o reteta de sapun simpla sa o scrie...Nu cu ingrediente complicate...
Ma cheama Razvan, am 14 ani si vreau sa ma apuc de youtube. De mic imi placea youtube- ul si voiam sa ma fac vlogger. Acum am 14 ani si sunt umpic gras. Nu umflat. Ce umpic mai gras. Si am cateva...? (mai mult)
Puteti sa imi dati cateva site-uri cu trucuri de magie. Funda
Cateaua mea pitbull a ramas imperecheata cu un maidanez din greseala. Ce as putea face sa nu nasca?
De unde as putea sa cumpar un pix IDO3D din Bucuresti?
Cum imi conving parintii sa ma lase sa tin pisica si in casa? Va rooog!
As vrea sa stiu si eu mi- am luat un caine cand eram mic si....la 10 ani- nu intrebati, acum am 11- bunica mea a iesit cu ea afara si i- a dat cu lesa peste picioare. Ne- am dus la veterinar,...? (mai mult)
Salutari. Nu am stiut unde sa pun aceasta intrebare, nu exista sectiunea de "mancare", dar sper totusi sa ma puteti ajuta! Stiu ca alte tari au MRE- uri ( Meal ready to eat ) pentru armatele respective,...? (mai mult)
Cainele meu este bolnav. Nu sta pe picioare, are sânge la ochi, nu mănâncă, nu bea, nu latră, mi se pare ca tușește sau ceva de genul, da cu nasul prin iarba
Stie cineva de unde pot cumpara o bufnita drept un animal de companie? de preferabil o striga sau un huhurez mic.
Am un pisoi mic de cateva luni si de cateva zile tot vomita orice ar manca, acum mananca ceva, nici nu inchite bine si da afara imediat mancarea insotita de spuma alba, iar pisoiul scoate...? (mai mult)
Salut TPU? Am o femela teckel de 10luni si de o vreme incoace parca i- au iesit "sfarcurile". Sunt cam cat jumatate dintr- un bob mic de mazare, iar vaginul i s- a "umflat" ca sa zic asa si parca e umed....? (mai mult)
AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS! Am un perus, e cam batran, si s- a speriat azi de ceva. Ieri era vesel si nu avea nimic. A inceput sa faca crize de nervi, sa scoata sunete pe care nu le- a facut pana...? (mai mult)
Am o pisica de 8 ani careia nu i- am facut niciodata baie. Stiu ca ea se spala singura, sa trecem peste asta. Din motive obiective trebuie sa- i fac baie...dar nu i- am facut baie niciodata...La...? (mai mult)
Buna, am un perus are 2 ani si jumatate. De cateva zile nu mai are coada, cred ca si- a rupt- o pentru ca am gasit in colivie penele. Nu am multa experienta fiind primul pe care il am si va rog daca ma...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un beagle, ma puteti ajuta? Eu sunt din judetul Mures
Prietena mea are o cățelușă chihuahua care a fătat 3 puiuți zilele trecute prin cezariană. Aceasta a fost sterilizată după operație, a fost anesteziată. Când și- a revenit nu avea ...? (mai mult)
Am auzit ca pietrele semipretioase au anumite efecte benefice asupra organismului si a vietii in sine...in fine...am achizitionat recent o bratara cu pietre de jad si turcoaz(evident specifice...? (mai mult)
Cam cat ar costa un test pedigree? Si cum s-ar face? Explicati-mi va rog! Funda! :-)
Deci chiar nu inteleg. De ce e asa mare diferenta intre preturile la hrana pentru caini de marca aro/carrefour (sau alte marci mai ieftine) sau hrana de marca pedigree sau alte altele scumpe?...? (mai mult)
Salut.Cand tai cu pendularul trebuie sa il impingi cu putere pentru a taia metalul sau sa il lasi moale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!