Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa ma apuc sa cant la chitara insa nu stiu ce chitara electrica sa imi cumpar. http://www.musicandmore.ro/chitare/chitara- electrica/chitara- electrica- fender- squier- bullet- strat- ...? (mai mult)
Cum se afla sexul ariciului?
Salut, as dori sa pun intrebare pentru cunoscatori! As vrea sa imi iau un caine Huski Siberian de preferat un mascul si nu stiu in ce conditii trebuie crescut si ce fel de mancare trebuie sa ii dau! ...? (mai mult)
As vrea sa mi iau ca și animal de companie un Pitbull pe care sa l țin în casa(nu tot timpul doar seara ca mi pare rău de el sa l țin afara în curte)...se merita? Și dacă da ce trebuie...? (mai mult)
Stiti niste balti in orasul Alba Iulia sau pe langa?
Bună TPU! As avea nevoie de niste lămuriri... Am doua perechi de perusi, pana acum erau despărțite perechile printr- o plasa de colivie. Credeam ca asa o sa se înmulțească mai repede. Recent...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati, am un caine din rasa Amstaff, are 4 ani, la mine e de jumatate de an, pana acum am avut mici probleme cu el, cum ar fi dereglari cu stomacul, intepaturi la labe ...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de raspuns. Trebuie sa fac un model de marturie foto si nu stiu cu ce program. stiu cu photoshop. bla bla Acum o saptamana am facut pe laptopul cuiva cu un program super misto....? (mai mult)
Cun fac leagan pentru hamster?
stie cineva un site online de unde pot cumpara produse de animale ( vreau pentru hamsteri) cu, costurile transportului mici si o gama variata de produse? multumesc anticipat
Ce momeli ar fi bune la clean vii sau artificiale?
Care ar fi inaltimea potrivita pentru inaltimea unui CRB la 7 luni?
Salut tuturor. De curand mi- am luat un caine. De la cine am luat cainele spunea ca este ciobanesc german. Dupa am descoperit ca pozele ereau fake ( de la alt anunt "gasit caini in Iasi" ). Vreau sa va...? (mai mult)
Buna TPU joc animal jam de mult timp si imi doresc sa fiu si eu member daca se poate imi puteti da conturi cu lucruri rare? sau un member code/cont? Multumesc anticipat.
Buna TPU am un catelus si are culoare maro si imi sugerati un nume va rog! Dau funda
Am plecat intamplator intr- o vacanta de cateva zile la munte iar cand am ajuns la hotel am observat un caine maidanez cam in varsta de 1 an ( dupa cum arata; pare sa fie in crestere; dintii...? (mai mult)
Heei! Ca sa fac poze alb negru si color cu o camera vintage ce fel de film imi trebuie?
Hei, Vreau sa cumpar un pisic persan. Dar nu stiu sigur daca va fi fericit, pentru ca locuiesc la garsoniera. Ar fi ok sa-l cumpar?
Stiti cumva de pe ce site mi- as putea lua DVD- uri horror? De preferat sa fie din Romania ca sa aiba subtitrare si chiar daca ma pricep la engleza vreau sa vad niste filme horror cu niste prieteni...? (mai mult)
As link cu o scoala de dresaj in bucuresti sau un sfat. Am un labrador, are 6 saptamani. La 5 saptamani cand l.am adus acasa a refuzat sa stea pe canapea cu mine, sa il iau in brate sau sa il mangai...? (mai mult)
Am o piscuta de vreo 6 luni (maidaneza). E vaccinata si deparazitata. In general e f activa, in schimb azi de abia poate face 5 pasi, Sta mereu in culcusul iei si este fierbinte, cred ca are...? (mai mult)
Hey, nu stiu ce are cainele meu... Se comporta ciudat, sta linistit, dintr- o data tresare, tremura si vine langa mine. Se baga in dulapuri, se scunde sub pat... Nu e vorba ca nu ii acord atentie ...? (mai mult)
Daca imi cumpar o camera foto vintage (pentax k1000)ca sa fac poze color imi trebuie un anumit tip de film? Help!
Buna! Am un pisicuț care are 3 săptămâni. Sambata dimineata a facut treaba mare cand l- am masat si de atunci pana astazi (Marti 30 august) nu a mai facut nimic. Pisicul se scoala din 4 in 4 ore ...? (mai mult)
Hei,TPU! Cum as putea sa învăț 2 porumbițe mature in alt loc? Am 2 porumbei masculi care stau mereu liberi ca i.am crescut de mici si as vrea sa le iau pereche. Mersiiii mult :)
Vreau să înlocuiesc plăcuța "Câine rău" cu una mai personalizata: "Există viață după moarte? Sari acest gard și află! " :)) am văzut multe în engleză pe net și vreau să știu dacă există...? (mai mult)
Cum fac un leagan la hamster? Ofer funda!
Salut am o problema la bicicleta am roata descentrata poate fi din cauza ca nu sa pus bine? Daca nu din ce cauza poate fi?
Fluturele este carnivor, ierbivor sau omnivor?
Heiii fac dansuri de doi ani in categoria street dance iar acum nu mai stiu sigur daca sa continui voi ce Spune- ți? sa Menționez ca toata lumea este bucurata pentru ce fac dar eu nu mai sunt sigura ...? (mai mult)
Mi-a plecat un motan de acasa de 19 zile. Cat timp pleaca de obicei motanii? Mai mult de doua saptamani? Este posibil sa se intoarca? A mai patiti cineva?
TPU! Aseara am gasit un pui de gugustiuc si am nevoie de niste sfaturi cum as putea sa am grija de el. M-ati putea ajuta?
Se gasesc nevastuici ca animale de companie la noi in tara? Daca da, de unde pot lua? Multumesc!
As dori ca la aceste intrebari sa raspunda numai cunoscatorii de caini, cei care le studiaza comportamentul si stiu sa ii educe, nu vreau abateri de la subiect sau raspunsuri negative care nu raspund...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un sampon bun pentru blanita pentru puii de pisicuta?
Buna seara, câinii, in special puii, atrag gândacii?
Salutare tuturor si o zi buna! Vreau sa va intreb de unde pot sa imi cumpar un cub rubik cat mai bun la pret sub 50 de lei. Imi puteti pune un link in raspuns sau doar sa imi explicati de unde il pot lua!...? (mai mult)
Buna, TPU! Vreau sa aflu daca pestele meu este afectat daca sta intr- o camera unde s- a dat cu sprey petnru libarci. Am un peste Betta rosu si mama mea a dat in tiata casa cu otrava pentru libarci, deci...? (mai mult)
Hey TPU! am un papagal Nimfa si astazi s.a lovit rau la ochi, cred ca si l.a spart. Acum ochiul este umflat. O sa traiasca? Ce e mai rau este ca nu mai poate sa cante si sa vorbeasca, atunci cand vrea...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ceva. Cum fac credite pe imvu ca nu stiu cum imi explicati pas cu pas daca se poate si un link...Dau funda pentru cea mai buna..Si
as vrea sa merg cu cainii mei ( sunt talie mica ) undeva la inot, sunt din Bucuresti, stie cineva vreo piscina sau bazin unde poti sa vii cu cainii la inot? sau oriunde prin Bucuresti unde...? (mai mult)
Buna TPU ieri am dus catelul la castrat astazi si-a revenit dar si-a scos o ata si tot se linge si a inceput sa sangereze un pic stiti cu ce ii pot da?
Am doi papagali si nustiu care e fata sau baiat sau daca sunt fete amândouă si una dintre ele a facut un ou dar cea care a facut oul no lasa pe cealalta cealalta in circa ce sa fac
Am problema cu pisicuta mea de 2 luni, deoarece tot ii cade parul destul de mult, ceea ce mi se pare cam anormal pentru o pisicuta asa de mica.Ma enerveaza mult chestia asta deoarece trebuie...? (mai mult)
Buna,va rog sa mi Spuneti su mie urgent unde găsesc sigur Bichon Maltese in Constanta. Ma refer daca in Auchan, Maritimo sau City?
Un site de unde pot cumpara un kit de unghii cu gel de buna calitate?
Aparatele ultrasunete impotriva daunatorilor afecteaza si porcusorii de Guineea?
Ce ziceți sa aleg? Caine sau pisica?
Daca le dau măr la peruş vor face diaree?
Câinele meu de aproape 5 luni este mult prea atașat de mine! Nu pot sa plec nicăieri fără el, si nu as vrea sa il dau altcuiva. Când plec la magazin plânge foarte tare.Ce trebuie să fac pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!