Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Heiii. Caut un bichon de vanzare din Galati sau Braila la un pret rezonabil.
Buna am si eu 2 puo de catei si nu stiu ce rasa sunt...skype:biancaanamaria2170 penteu a va da o poza cu ei multumesc as dori sa primesc raspunul cat mai repede posibil
URGENT! As dori sa plec la mare saptamana viitoare, dar am un beagle de 2 ani si nu am gasit inca un hotel care sa accepte cainii fara sa perceapa o taxa suplimentara. Aveti sugestii, sunt dispusa...? (mai mult)
Ce rasa este catelul lui Lucas? Apare in videoclip-ul asta https://www.youtube.com/watch?v=cVS6LC8tVZ8 Vreau sa imi iau unul.
De dimineață înainte să plece la lucru mama mea a călcat cu tocul labuta catelusului meu. I- a curs sânge și are momente în care schioapata dar apoi își revine. Ar trebui să merg la medic cu...? (mai mult)
In legatura cu un caine maidanez! Acum cateva luni un caine a aparut la blocul iubitului meu, tin sa specific ca este un caine gen corcitura de ciobanesc deci este mare. Ne- am atasat foarte mult de el...? (mai mult)
Am o femela de jack russel. Ea a fost ultima nascuta si era mai mica ca celalti catei. Acum are un an si tot e mai mica fata de alti caini din rasa ei.E normal sau va mai creste? Nasterea o va face sa...? (mai mult)
Unghiile iepurasului le pot taia cu o unghiera pe care o folosesc oamenii sau trebuia una speciala?
Astazi am intalnit pe strada doi copii tigani ce aveau un pui de catel foarte dragalas.Cei doi au fost de acord sa mi.l dea mie, care eram foarte incantata. Din pacate, cand am ajuns acasa...? (mai mult)
Cred ca cainele meu a baut antigel si nu mai poate sta in picioare stiti cumva daca este posibil ca dupa ce digera antigelul sa isi revina?
Buna, de cand a avut primul ciclu, catelusa mea in varsta de 9 luni a devenit apatica.Nu mai mănâncă hrana uscata (pedigree junior mini)decât hrana umeda(pedigree junior), doarme mai mereu, se musca...? (mai mult)
Care sunt cele mai inteligente rase de caini? Dar cele mai usor de dresat?
Am o pisica care de cateva zile are secretii nazale si stranuta, ce ar putea avea? (a avut si scurgeri oculare pe care i le-am tratat dar acum incepe sa le aiba iar)
Am un amstaff fara pedigree in varsta de 4 ani si nu stiu daca e rasa pura, cum pot pune niste poze cu el pe site ca sa imi spuneti daca e sau nu rasa pura?
Buna Am nevoie mare de ajutor! Mereu mi- am dorit un caine de 10 ani ii rog si i- am intrebat i- am rugat chiar si de ziua mea. Eu stau la bloc si vreau unul mic dar nu ma lasa adica daca ar fi dupa ...? (mai mult)
Cat costa un beagle?
Sunt foarte trista si as vrea sa imi dati un sfat va rog. Acum 3 ani mi- am adus de la tara o pisica. Si de o vreme era foarte bolnava, nu manca nimic si era si batrana. Iar parintii mei intr-...? (mai mult)
Am un iepuras de rasa arlechin. Stie cineva cat de mare creste aceasta rasa?
Câte sezoane are The vampire diaries? Dar The Originals?
Am o consola Wii si am just dance 2016. Cum as putea sa conectez doua telecomenzi sau 3 la joc?
Maine imi iau doi cockeri si nu stiu ce sa iau, o pereche sau doi masculi? si as dori si niste nume mai placute atunci cand le auzi dar in acelasi timp sa fie mai speciale si ceva mai dure dar nu cele...? (mai mult)
Am o catelusa de 3 ani si jumatate, rasa mica, pekinez. A fost diagnosticata inca de pe la un an de epilepsie. Bunica mea a plecat din oras pentru o saptamana, catelusa stand cu ea in casa ...? (mai mult)
Salut, eu nu ma prea pricep la rasele de caini. Cei care v- ati uitat la Ham Talent, cum se numeste rasa cainelui lui Liviu Varciu? Si imi puteti spune daca va creste si mare sau el asa mic va ramane?...? (mai mult)
Stiti pe cineva din Bucuresti care vinde pui de rotweiller,pe internet am gasit dar sunt foarte scumpi sau, sunt corciti. Multumesc
Am o problema in care nu cred ca sunt singur.Nu am voce.Fredonez zilnic melodii dar cand e vorba sa le cant se aude groaznic :( Ce as putea face sa am o voce? Mi- ar placea sa cant la scoala...? (mai mult)
Salut, am o intrebare: am fost cu cainele la mare sambata si am venit joi si s- a comportat bine si a stat si a dormit, dar pana acum nu s- a ridicat, se simte rau rau sau are insolatie? Cand ma uit...? (mai mult)
Are cineva o pisica sphynx sau alta rasa de pisici fara par care vrea sa o dea? imi pare rau dar pisici cu blana nu pot lua ca sunt alergica la parul de animale :/
Are cineva o pisica sphynx care vrea sa o dea? sunt alergica la blana de animal deci nu pot lua una cu par :/ orice alta rasa fara par (daca mai sunt habar n-am) este ok ^-^
Spuneti- mi si mie niste metode prin care sa poti dezvata un caine sa nu mai sara cu labele pe stapan. Citeam pe internet ca astfel cainii isi arata "dragostea" fata de stapan....? (mai mult)
Am și eu o întrebare legata de peștișorul meu de acvariu (betta). Poate sa reziste la un drum cu mașina tulcea-timisoara? și dacă da, cum îl pot pune.
Hei TPU...Am si eu o intrebare... in legătură cu un pisoi.Cred ca are 3 sau 4 săptămâni si l- am gasit pe strada tremurând, e foarte mic si jucăus dar nu stiu cum sa am grija de el. Mentionez ca...? (mai mult)
Salut. Imi poate spune cineva ce rasa este acest catel? Pare a fi un lup. dar as vrea sa imi spuna cineva concret. Mersi. http:// im gur.com/a/EXF4F ( lipiti link-ul )
Salut,vreau sa imi cumpar o reptila(broasca testoasa sau soparla). Spuneti-mi o specie care traieste mult si cat de usor sau greu poate fi de intretinut.Sunt din Brasov.
As vreau sa imi cumpar o broasca testoasa sau o soparla.Imi puteti spune ce rasa traieste cel mai mult si cat de usor e sa o ingrijesti? Stau in Brasov.Dau FUNDA...
Perusii mei nu vor sa facă pui deloc am cușca de făcut pui de 2 ani ce pot sa fac?
Cum se numeste acea rasa de caini care atunci cand e chemat sau cineva se joaca cu el, isi arata dintii. Dar nu in sensul de a fii agresiv
Hey, TPU! Am fost recent pentru prima oara la echitatie, am atins prima oara un cal, dar cred ca mi- a simtit putin frica, si mergea intrerupt, oprindu- se sa " pasca" desi era doar pamant pe jos-...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa facă perusii mei pui? Le-am luat cuşcă de facut pui dar nu vor sa intre in ea deloc. Urgent
Ce caine de rasa ar fi mai potrivit pentru un copil de 13 ani ca mine? Sa nu fie foarte scump. Daca se poate sa imi lasati si informatii despre rasa gen talie etc
Stiti vreun crescator de pui de labrador in apropiere de Arges?
stie care o scoala de dresaj pentru catei in Iasi? multumesc anticipat!
Cateua mea labrador este in calduri.As putea acum sa o dau sa faca pui? Ar fi pentru prima data. Cat timp ar dura pana ar naste?
Buna seara, am un pui de AMSTAFF femela de 3 luni jumate. Nu înțeleg de ce este fricoasă ca o pisică, normal rasa această e curajoasa si plina de ea dar a mea dacă bați din picior fuge deja. Mai...? (mai mult)
M- am mutat la tara vara asta si intamplarea a facut ca un amic sa se mute in oras. El avea un catel luat de pe la o benzinarie si nu avea ce face cu el asa ca l- am luat eu. E o rasa lup din cate...? (mai mult)
am o pereche de cantatori care își tot aranjează cuibul.Eu una nu i- am văzut sa se imperecheze. Femela sa duce pe lângă mascul si il trage de picioare dar când acesta se suie sa își...? (mai mult)
Ciao tuturor! Am si eu nevoie de ajutor. Caut un site unde lumea voteaza echipa care ei cred ca va castiga meciul. Eu pariez foarte mult si mi- a venit in minte un nou sistem ca sa creez o strategie si...? (mai mult)
Ar trebui sa imi castrez motanul? Il am de cateva luni si stau acum pe ganduri daca ar trebui sau nu. Vreau sa mentionez faptul ca stau la casa si ca pisicile vecinilor trec si pe la mine prin curte, ...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa imi cumpar un cațel de statura mai mica Bichon dar nu prea stiu multe despre aceasta rasa as vrea sa aflu mai multe lucruri gen ( cat costa ce statura are cat creste etc... )
Cand incep puii de porumbei sa manance singuri?
Am si eu o intrebare: eu sunt in Liban si am un catel de talie mica bichon, stie cineva ce acte imi trebuie pentru a putea lua cainele cu mine in Romania in afara de pasaport si de carnetul de sanatate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.