Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Stiti de unde pot sa iau un caine ca Stan câinele vlogger? Si sa nu spuneti ca e corcitura sau din astea. Funda
Buna ziua am un catel la tara de aproximativ doi ani si recent i- au aparut niste pete pe botic fara blana nu il ustura nu il mananca nu nimic dar ma ingrijoreaza ar putea fi o boala de piele, imi puteti...? (mai mult)
Atazi i- am facut al treilea vaccin catelei mele in varsta de 3 luni..Si dupa 2 ore a varsat cosul de gunoi peste ea, dupa care i- am facut baie..Adica am dat un pic cu dusul pe ea si ub pic de...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva ce rasa de caine e Stan de pe câinele blogger?
De cati stupi am nevoie pentru a beneficia de subventie?
Ce inaltime ar trebui sa aiba un Ciobanesc Carpatin la varsta de 7 luni? Va rog nu raspundeti cu inaltimea la standardul rasei, la aceasta varsta numai aproximativ.dau funda :)
Mi-am sterilizat pisica, a carei pui inca augeau (de doua luni jumatate) e vreo ptoblema daca sug puii si dupa ce pisica a fost sterilizata?
Mi- am cumparat o planta Venus flytrap, si as vrea sa stiu daca o pot uda cu apa plata, am vazut undeva ca scrie se poate uda cu apa plata nu sunt prea sigur in unele articole scrie ca se ...? (mai mult)
Ajutor! Pisica mea, de trei zile nu mai mănâncă nimic, iar acum nu mai bea. Doarme toată ziua, iar ochii nu şi poate deschide bine, din ochi curgându- i ceva roşu şi cleios! Vreu să ştiu ...? (mai mult)
Am o vrabiuta de 2 luni, era un pui de vreo 14- 15 zile...suntem atasati unul de celalat si nu- l pot ajuta sa se adapteze in mediul de afara...nu sta fara mine iar pe celelalte vrabiute le ciupeste...? (mai mult)
Salut am un ciobanesc de bucovina mascul are 3 luni si o saptamana si o greutate de 14 kg. Ce ziceti e slab?
Stie cineva de unde pot adopta un caine in Germania, Frankfurt?
Donez hamsteri pitici de o luna. Sunt foarte drăgălași si asteapta un stăpân. Cine este interesat imi poate lasa mesaj privat.
Buna As vrea sa imi iau un caine, dar nu pot sa aleg intre labrador si golden retriever. Stau la casa, deci nu e vorba de spatiu, doar ca nu vreau sa il tin in casa.nu stiu care e mai rezistent la...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau un caine mascul dar mi-e teama sa nu faca pipi pe pereti ca stiu ca de la 2 luni isi ridica piciorul si nici nu are voie afara in timpul vaccinurilor...e adevarat?
Ajutor! Catelul meu a suferit un accident, a fost prins în poarta de o persoana, a rămas paralizat pe moment aproape înghițindu- si limba, l- am apăsat pe piept pana și a revenit însă merge...? (mai mult)
Va rog dati-mi conturi animal jam member si sa mearga! Va dau funda!
Unde pot cupa urechilor unui amstaff de 4 luni?
Labrador sau ciobanesc malinois? Nu stiu ce sa imi iau... Funda.
Buna ziua va rog frumos raspundeti- mi sincer.Am un catel labrador de 7 saptamani si a facut parvoviroza l- am tratat la timp astazi suntem la a 5 zi pe perfuzi a cate 2 pe zi si se simte tot la fel si...? (mai mult)
pe ce data mai exact este a doua jumatate a luni august?
Cine poate sa ma ajute la canalul meu de youtube? Am 173 abonati si vreau niste sfaturi.Canalul meu se numeste:GPufulete: https://youtu.be/gHY45ltTYZ4(este un video)Dau funda la cele mai bune...? (mai mult)
Am 14 ani si am o mica problema: de ceva vreme deschid laptop- ul, ma uit la cateva episoade dintr- un serial si dupa stau si ma uit la pereti fara sa stiu ce sa fac. Aveti vreo idee de hobby-...? (mai mult)
Cainele meu a fost la tuns si l-au tuns foarte scurt si se scarpina mereu si miorlaie si nici nu poate sa doarma! Ajutatima repede!
Salut, as vrea sa cumpar o sabie si nu am 18 ani (am 17), am nevoie de o dovada sau s-o inregistrez? https://www.military-shop.ro/Cutite-si-Unelte/Sabii/Sabie-Boker-Magnum-Manga
Porumbeii mei au inceput sa stranga paie si sa isi faca un cuib, si stau cam des pe cuib.Asta e un semn ca s-au imperecheat, si o sa oua? Dupa cat timp oua de la imperechere?
Am convins- o pe mama sa imi ia un caine cu o conditie:sa il duc la bunicul cat sunt la scoala. Bunicul nu vrea sub nicio forma animale in casa. Am încercat sa fiu supărată pe el pentru ca nu...? (mai mult)
De 4- 5 zile, in fiecare seara, la ora 23 fix, incepe o pasare sa cante la geamul meu, dar nu reusesc sa o vad niciodata. Ma poate lamuri cineva ce fel de pasare este asta? Face foarte urat, pare ...? (mai mult)
Donez hamster pitic doar in Iasi cine doreste sa lese mesaj in priva :) Multumesc!
Am un sketchbook ciudat, in care daca desenez cu creionul si se freaca pagina de alta se intinde ca naiba sau se sterge. Cu ce as putea da peste sa nu mi se mai strice desenele? Am inteles ca fixativul...? (mai mult)
Iepuroaica mea s-a smlus miercuri si de atunci nu a fatat si sta in cuib.De mancat, mananca dar nu fata si se smulge foarte mult, pe piept nu mai are par deloc, ce trebuie sa fac?
Bună ziua TPU cine îmi răspunde cel mai bine si ma lămurește primește funda. Sunt începător în ale pescuitului si am o întrebare la dumneavoastră. Când am vrut sa merg la peste cu un prieten...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune cu ce sa dau covorul sa nu il mai roada cainele? Nu știu exista ceva soluții?
Am adoptat doi pisoiasi foarte fricosi. I-am băgat in masina si s-a ascuns si nu am cum sa ii scot. Ce sa fac? Cum sa ii ademenesc afara?
:( Am un caine de 3 luni si musca foarte tare, stiu, acum veti spune: Cate de tare poate sa muste la cat e de mic? Pai, musca tare, mi- a lasat cateva semne. Si nu ma pot abtine sa nu il ...? (mai mult)
Care rasa de caini va place cel mai mult? Ati auzit de cane corso?
Urgent. Revin cu o alta intrebare despre catei. Care este cauza si cum se pot trata carceii la caine? I se incordeaza musciul de la piciorul din spate si il doare foarte tare( schelalaie). Cam la un interval...? (mai mult)
Cine se pricepe la facut poze cu citate gen we heart it sau tumblr? eu am incercat si nu imi reuseste nimic T-T
Care sunt cele mai frecvente motive pentru care un catel face febra si devina apatic? Am incercat sa gasesc o cauza pe net dar imi da tot felul de porcarii. Catelul meu are in jur de 4 ani si de cateva...? (mai mult)
Ce culoare de hamster sirian imi sugerati sa imi cumpar? Pareri Dau funda
Este posibil dupa ce a nascut o pisica sa faca dupaia pui cu un motan pe care el l-a nascut? Eu vreau sa tin un motanas ...doar ca nu vreau dupaia sa se dea la mama lui :))).
Buna,imi poate da cineva ideei de colectii?
Daca trimit un Zippo la service-ul din Germania, va trebui sa platesc transportul? Daca da, atunci voi primi acesti bani inapoi de la Zippo? Vreau sa stiu daca procedura de reparare este cu bani.
Am câteva întrebări... - De unde aș putea cumpăra un bichon maltese? - Câte luni ar fi indicat să aibă când îl cumpăr? - Ce lucruri am nevoie? (de la mâncare până la jucării etc) ...? (mai mult)
Mi s- a stricat bricheta Zippo, si doresc sa o trimit la service, profitand de garantia pe viata a acestor brichete. Problema este ca traim in Romania, nu in America, si nu am idee care este procedura....? (mai mult)
Am gasit un pui de pasare si am avut grija de el. Cand ii dădeam de mâncare dădea din aripi si piuia sau cand il băgăm într- o cutiuţă sa il culc el ieşea afara din ea si se baga sub o măsuţă....? (mai mult)
daca este cineva cu ceva expreienta, un veterinar sau cineva care ma poate ajuta! Am un caine de la varsta de 7 ani, in prezent il avem acasa de 9 ani, sanatos, jucaus, un caine normal, aseara...? (mai mult)
Cum procedez pentru a utiliza garantia pe viata a brichetei Zippo in Romania? Unde trimit bricheta pentru reparatii?
Câinelui meu i s- a facut acum o săptămână primul vaccin. Eu plec cu familia trei zile pe Transfagarasan și chiar nu am cu cine sa il las, asta înseamnă că trebuie să îl iau cu mine. Știu ...? (mai mult)
Cum îşi schimba porumbelul vocea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!