Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa imi iau un hamster sirian mascul. Am cusca cu de toate. La pet shop cand imi aleg hamsteru o sa stie sa imi spuna daca e fata sau baiat/ o sa imi spuna daca e fata sau baiat? Dau...? (mai mult)
Acum cateva zile am gasit un catelus, avea si carnet de sanatate si vaccinele facute. Are 3 luni si are o problema la piciorusele din spate nu are forta sa stea in ele si cand merge face cativa ...? (mai mult)
Exista mancare vegana pentru pisici si caini? Cum isi hranesc veganii animalele?
Hei TPU semnati pentru a opri ucidirea rechinilor si a balenelor, altfel vor disparea https://www.change.org/p/barack- obama- stop- the- killing- of- whales- and-...? (mai mult)
Am un bichon mascul de 8 luni și jumătate as vrea sa știu dacă îl dau la monta la vârsta asta poate păți ceva fiind prea mic?
Urgent! Motanul meu are o alergie la pureci si trebuie sa ia timp de 3 luni de zile, in fiecare luna pastila de deparazitat care actioneaza extern, intern si importiva alergiilor la pureci(pastila nu...? (mai mult)
Heei. Ieri am fost o matusi- mea si am vrut sa intru in cusca la catei si din greseala unul a scăpat si a sărit la gâtul unui pui de catel de alte rasa. Nu a putut sa ii faca prea mult rău ca l.a apucat...? (mai mult)
Ce inaltime ar trebui sa aiba un ciobanesc carpatin la 6 luni si 2 saptamani? Dau funda
Ok, este o postare cam stupida. Am tot observat pe balcon si in pod ca vin si pleaca frecvent niste insecte gen zburatoare cu corp mic si niste picioare lungi, blegi, destul de zgomotoase si irascibile...? (mai mult)
Buna seara ma scuzați ca întreb dar am nevoie urgent de un răspuns... Am un cățel labrador are 6 saptamani i- am facut vaccinul parvo acum 6 zile si nu avea nimic acum a inceput sa nu mai mănânce...? (mai mult)
Vreau sa imi mai cumpar o bricheta Zippo dar nu pot alege unul dintre aceste modele: Chameleon, Spectrum, Sapphire. Voi ce ati alege si de ce?
Buna seara Am cautat peste tot dar nu am gasit nicaieri raspuns la intrebarea daca veveritele degu mananca ardei gras. Scrie ca mananca legume, scrie sa nu le dai salata sau salata de Bruxelles, fructe...? (mai mult)
Salut, papagalul nimfa mananca si ardei din acela capia rosu? Vreau sa le dau si altceva sa manance in afara de seminte, mei, morcovi si ou dar ei nu prea vor sa manance altceva chiar daca le dau si...? (mai mult)
Salut :D! stiti ce plante pot fi rezistente la nisip? de preferabil sa fie micute si fara prea mari pretentii. Dau funda! Mersi.
vreau si eu niste nume pentru youtube, da-ti-mi mai multe. Va rog Dau funda Mulțumesc!
Pentru cei care au brichete Zippo, pe voi cat va tine "un plin"? Eu ma joc zilnic cu un Zippo, mi se pare anti- stres. Problema este ca trebuie sa alimentez o data la 2 zile, ceea ce nu mi se pare ...? (mai mult)
Am nevoie de niste nume pentru Youtube, voi face vlog. Dar nu stiu ce nume să-mi pun, dati-mi mai multe, va rog. Dau funda
As vrea sa imi cumpar un caine de talie mare da nu stiu ce rasa sa aleg...as vrea un caine ascultator dar si agresiv la nevoie, sa fie familist(sa se inteleaga bine atat cu copii cat si cu batranii).Nu...? (mai mult)
Am achiziționat un aparat foto Nikon Coolpix l330 şi scoate poze chiar foarte bune. Le fac poze multor prieteni şi am ajuns să fiu destul de cunoscut pentru asta. Azi am primit o ofertă din partea...? (mai mult)
Salut, cum pot face un caine sociabil, ma refer la faptul ca am un husky in varsta de 1 + si se intelege decat cu caini cu care a crescut in curte, dar cand ies cu el afara si vede alti caini nu are...? (mai mult)
Pot sa câștig bani dacă fac un web site? Sau as câștiga mai mulți dacă fac un canal de youtube? Desigur, in speranța ca ambele, și site- ul și canalul de youtube vor avea...? (mai mult)
Am un afis de la Artmania si este semnat de Ihsahn si vreau sa il pastrez mult timp idei?
Salut, cine imi poate zice ceva site-uri de vanzari catei in Germania
Aș vrea să adopt un cățeluș. Chestia este că mama nu vrea metis, vrea de rasă. Mie îmi e indiferent. Tot ce vreau e să semene cu câinele care mi- a murit... Ce să fac? Să renunț să adopt...? (mai mult)
Am o femela jack russel si vreau sa faca pui. Are un an si primu ciclu menstrual la avut la 6 luni iar al doilea la 10 luni. Cind ar trebui sa se inperecheze?
Buna cam cat ar costa un cal Pur Sange, in lei?
Perusul meu (pe care l-am luat ieri ) nu vrea sa vorbeasca, sa manance sau sa Bea. De cand a venit la mine...inainte nu avea nici o problema. Ce ma fac?
Am gasit o pisicuta acum o luna si inca nu i am gasit stapan asa ca am hotarat sa o pastram.Ea a fost maricica cand am gasit- o si mama spune ca o sa plece de acasa cand o sa creasca si de asta nu prea...? (mai mult)
Salut.Am o intrebare.Cine stie cam cat costa un ciobanesc german pui sau pit bull pui in Piata de Animale din Chisinau?
Hei TPU aș pute Pune pe TPU. Și cum daca pot
Hei! In seara asta doarme o prietena la mine si vrem sa facem noaptea alba..imi puteti da va rog niste idei de jocuri, activitati(p.s. e foarte cald afara). Si cel mai important niste filme de groaza...? (mai mult)
Imi puteți da o poza cu patinele cu rotile a lui Matteo de la soy luna
Salut, as vrea sa imi iau doi perusi, credeti ca e mai bine sa ii iau de la crescatorie?
Salut, recent am inceput sa dansez Breakdance. Exista vreo problema daca la Coffe Grinder ma misc cu piciorul stang?
Hey, TPU! cand mergeam cu prietenii prin oras, am vazut 2 catelusi, si eu am luat unul iar prietena mea altul. Si problema e ca atunci cand sta singur, incepe sa latre. Si nu stiu ce sa- i fac, am...? (mai mult)
Heii! Știți unde aș pute cumpara (sau găsi) rasa de caine Pomsky. Și sa nu spuneti ca e scump, sau din astea, daca e 5000 de euro, pot sa iau chiar 2.
Merita sa-i cumpar un tunel? Dar de ce hamsterul meu nu se da pe roata noua a lui? El a stat in acvariu cu o roata mai mare, acum e in cusca.
Hey! Buna TPU! As vrea sa va pun o intrebare! Acum un an am luat unun catel de pe drum fara ochi eu l- am crescut o perioada pe ascuns pentru ca parintii si bunicii nu ma lasau sa il cresc. Apoi eu l- ...? (mai mult)
Ce este acela "cilindru pentru hamster"? Am vazut pe net, nu am idee ce poate face cu el.
Hey TTPU. Sincer nici nu stiu cum sa incep. Am facut o greseala atat de mare incat m- a costat viata iubitului meu catelus. Chiar daca toate persoanele din jurul meu imi spun ca a fost un accident, sau...? (mai mult)
Bună, sunt din Tg- Jiu. Vă rog frumos, cine poate să mă ajute cu un sfat. Am trei pisicuțe de 4 luni. Peste două săptămâni trebuie să plec la mare cu familia și nu am cui să le las. Unde ...? (mai mult)
Salut am un amstaff de 7 luni si vreau sa ii cupez urechile bucuresti vreau niste adrese fin buc unde cupeaza urechi va rog mult nu vreau raspunsuri gen nu i le taia. Ms
Hey! Buna, TPU! As vrea sa va pun o intrebare! Acum un an am luat un catel de pe drum fara ochi, eu l- am crescut o perioada pe ascuns pentru ca parintii si bunicii nu ma lasau sa il cresc. Apoi eu l-...? (mai mult)
Caut locuri de munca la domiciliu.Ex: lipit timbre pe plicuri, asamblat pixuri, înșirat margele. Știe cineva?
Ieri am achizionat o cusca pt hansterul meu sirian, el este la mine de 6 luni pana acum a fost in acvariu unde era doar o roata si apa. In aceasta cusca, am scara unde urca sus la casa,...? (mai mult)
Salut eu doresc sa ma apuc de Youtube pentru ca cred ca este ceva interesant puteti sa imi dati cateva ideii pentu primul video al meu pe Youtube
Hey! Buna TPU! As vrea sa va pun o intrebare! Acum un an am luat unun catel de pe drum fara ochi eu l- am crescut o perioada pe ascuns pentru ca parintii si bunicii nu ma lasau sa il cresc. Apoi eu l-...? (mai mult)
As dori sa stiu, daca stie cineva o carte despre prepararea parfumurilor in casa, in limba română. Am căutat prin librarii si anticariate, dar nu am găsit nimic in română, ci doar in...? (mai mult)
Salut, TPU! Am un caine de rasa si pana cand a implinit 4 luni aducea batul, mingea, se juca cu mine, apoi dupa 4 luni cand il duceam la plimbare era mereu cu botul in pamant si nici nu ma baga in ...? (mai mult)
Acum cam 3 luni mi- a murit perusita, un perus lutino, si acum cam 3 saptamani mi - am luat altul identic cu ea, doar ca e baiat. Am crezut ca asa voi uita, dar e si mai rau, mereu cand il vad/aud...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!