Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut.Ma gandesc serios sa imi cumpar un Pistol Airosoft CO2 destul de puternic.Nu am avut niciun fel de pistol airosoft si as dori sa cumpar unul cat mai puternic pe care sa- l folosesc la tir(sa nimeresc...? (mai mult)
Îmi puteți da niste sfaturi, cum si cu ce sa spăl un Amstaff (5 luni)?
Stie cineva cum se numeste desenul cu un castel de soareci ce aveau ca inamici niste sobolani? :) Desenul este destul de vechi
Salut, stau intr- un apartament cu 2 camere si vreau sa imi cumpar un caine, nu vreau sa fie talie mica, vreau ceva destul de mare gen boxer, husky, amstaff dar totodata nu vreau sa manance lumea, ...? (mai mult)
Cresc rate romanesti si lesesti si vreau sa stiu daca exista vreo diferenta intre ouale de romaneasca si cele de leseasca? Cum le disting?
imi puteti da cateva idei cu ce as putea desena? Cat mai multe idei, va rog!
am un catelus labrador pe care l- am cumpărat acum 2 zile, dar nu se prea mișca nici acum si de ieri a inceput sa vomite, sa nu mănânce, sa doarmă toată ziua... Si are diaree, mai...? (mai mult)
Sall unde pot gasi un cuib de corb in ce zone ps nu vreau sa cumpar vreau sa il gasesc eu funda
Azi ma duc la bunici, vreo idee de ce pot sa fac alaturi de prietenii mei (activitati)?
Salut, as vrea sa imi cumpar un caine (pui) de presa canario sau de cane corso? Stie cineva cine vinde cat mai aproape de Ramnicu Valcea?
Care sunt avantajele si dezavantajele unui hamster?
Am un hamster de aproape 1 an si nu am reusit sa il scot afara niciodata....cand pun mana pe ea fuge ca de bombe. :( Idei cum o pot face sa iasa afara/sa o domesticesc?
Pisica mea are 3 luni de viata. Pe o parte mai are un strat foarte subtire de blana. A naparlit. Nu e activa si se strecoara in casa doar ca sa stea intr- un colt. Ce are? Nu o pot duce la veterinar. Funda...? (mai mult)
As vrea sa desenez, dar nu stiu ce! Va rog sa imi dati niste idei. Astept ideile voastre cu ce as putea desena!(3-4 idei).
Buna tuturor, va rog, ajutati- ma, e urgent! Vreau sa iau o catelusa de pe strada doar ca e extrem de sperioasa, fuge si vreau sa o prind cat mai delicat posibil fara sa o traumatizez. Niste idei? ...? (mai mult)
Hi! Ce părere aveţi şi pe care preferaţi dintre Michael Jackson, Elvis Presley şi Marilyn Manson? Care stil vestimentar sau muzical vă place sau care nu? Care sunt melodiile preferate de la aceşti...? (mai mult)
Câinele meu are 5 săptămâni. Are ceva daca l-am scos afară? Nu l-am lăsat în iarbă, presupun că e un lucru bun.
am un pui de Rottweiler care este de alta culoare? Credeti ca este normal? Poza: https://postimg.org/image/59lv4gnon/ Ofer funda!
acum doua saptamâni mi- am luat o cățelușa de pe olx, acolo scria ca este rasa chiuaua mini toy dar este mare diferența între cățelușa mea si un chiuaua. In primul rând are urechile...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca conteaza varsta cainelui cand e vorba de dresaj? Adica, stiam ca trebuie sa ii iei de mici ca sa te poata asculta. Aici ma intereseaza rasele Husky si Ciobanestii germani. ...? (mai mult)
Ce tip de longboard sa iau, adica ce firma Aloiki, Tony Hawc, etc si sa ma incadrez in 5 milioane?
Hei! La cate grade pot scoate hamsterul afara? Funda si celui care spune dacă e o problemă să-i las simplu pe iarba sau pun o patura si ce pot pune incojur?
stie cineva daca pot tine 2 perusi masculi impreuna? Funda :D
Puteți sa îmi spuneți cum fac animalele in engleza? Ex : la noi câinele face " ham" iar in engleza woof. Puteți sa îmi ziceți si alte exemple? Fundiță.
Salut.Porcusorului meu de Guineea i-a cazut din blana, poate fi de la caldura? Zilele astea au fost 30 de grade si am auzit ca el nu prea suporta caldura.
Am un caine Yorkshire Terrier de aproape 5 săptămâni. Am auzit că la 5 săptămâni se face deparazitare, iar de la 6 încep vaccinurile. Cat timp este nevoie sa stea in casă până se sfârșeste...? (mai mult)
Stie cineva cum pot lua armele de la templieri in Assassin's Creed?
Sal TPU, as vrea sa imi cumpar o arma pentru vanat iepuri si fazani cu alice. As vrea sa stiu ce model ar fi potrivit, pana acum am avut o replica airsoft Super Hawk 8, dar nu face fata la...? (mai mult)
Salutare :D Cine imi poate da un link cu un ham pentru un husky de tras la sanie, role si altele? Dau funda
vreau sa impartasesc ceva cu speranta ca voi primi un raspuns. De ziua mea din partea unei prietene, am primit o pisicuta de 2 luni, gen cadou. (la mine a stat aproximativ 2 luni jumate, ...? (mai mult)
Salut TPU, maine o sa merg la scaldat si noi ne jucam leapsa, toti prietenii mei stiu sa inoate pe la fundul apei, numai eu nu, ma ajutati si pe mine sa inteleg chestia asta cu inotatul pe la fund?, ...? (mai mult)
Bunaaa,Spuneti-mi si mie prin ce zona si strada unde pot gasi adapostul de animale din ARAD.O zi frumoasa.
Câinele meu a venit acasa cu o aţă legata de picior foarte strans si nu pot sa io tai. A inceput sa ii se umfle piciorul. Maine il duc la veterinar. Are ceva daca il las o zi asa? adica ce o sa...? (mai mult)
De curand am achizitionat 2 hamsteri iar la unul dintre ei am observat ca testiculele se marisera enorm dc? Plz
Buna, Pe cainele nostru l- a apucat tusea. E o tuse mai prelunga, ragusita, care se termina cu un fel de stranutat. Tuseste mai ales dupa ce se misca, la intervale destul de mari de timp. E vioi,...? (mai mult)
Deci... Cum e vara, nu e scoala, nu am nimic de facut. As vrea niste idei de lucruri distractive de facut. Multumesc!
Hei, TPU! Trebuie sa fac un cosplay si nu am idee ce personaj sa fac. Ma puteti ajuta cu niste idei?
am nevoie de ajutorul vostru. De curand am cumparat un Chow Chow, el a fost nascut pe data de 15 iunie. As dori sa ma ajutati si pe mine ca nu prea stiu sa calculez asta(adica stiu, dar nu...? (mai mult)
TPU! Hamsterul meu a baut alcool dintr-o sticulta varsata! Cred ca era vodka. De asemenea, a mancat si boabe prajite de porumb. Credeti ca se va intampla ceva?
am un amstaff(femela) in varsta de 11 luni, am luat- o de la un baiat in urma cu 3 saptamani si nu latra/musca, l- am luat mai mult pentru paza si protectie Intrebarea mea este, cum il ...? (mai mult)
Hello, guys. Imi dati niste idei de hobby- uri? Vreau unul nou... Imi place sa citesc, sa scriu, si sa desenez dar astea sunt cam plictisitoare dupa un timp si vreau ceva care sa implice creativitate,...? (mai mult)
Am mare nevoie de un sfat! Acum o zi am primit un cățel, iar azi am descoperit că are căpușe, mai exact una foarte mare pe care am scos- o cu penseta, insă mă tem că a eclozat și că acum...? (mai mult)
Buna! Am o pisica ce trebuie sterilizata. Problema e ca nu am in ce sa o duc la cabinetul veterinar. Nu am masina, sa o duc cu masina, iar cu microbuzul nu pot. Singura solutie este sa o duc cu trenul,...? (mai mult)
Există stăpâni care folosesc în mod abuziv câinii agresivi?
Buna,mie imi plac foarte mult animalele si ma intereseaza ce as putea deveni (de ex:veterinara), si la ce facultate va trebui sa merg.Cat mai multe informati va rog, multumesc mult. Funda...
Cine poate sa imi spuna cu ce as putea sterge imaginea unei insigne metalice cu bold? :D funda :)
Hi! Va înnebunesc din nou cu hamsterii, sa va pun întrebări legate de ei... Nu multe, ce ma interesează pe mine... Am 2 hamsteri pitici. Unul alb de iarna, si unul, chiar nu stiu. Mama a spus ...? (mai mult)
TPU! Am o problema cu o catelusa care are probleme de piele. Face rani din nimic, ii cade blana pe alocuri. A doua si cea mai importanta problema e ca vomita mereu, chiar si mancare, pana cand...? (mai mult)
Am 12 ani si am un boxer(caine). Cum trebuie sa il spal, ca ii pica parul?
Cum filmez de pe ps4? (înafară de metoda cu butonul de share). Aș vrea să filmez și să am videoclipurile în PC. Am văzut că sunt plăci de captură și la 70 ron, sunt bune pentru filmat? Aș...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!