Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa stiu si eu mai multe detalii despre Chinchilla, adica, miroase urat daca as tine o in camera cu mine? Face multa mizerie? Pot sa o obisnuiesc sa isi faca nevoile intr un anumit loc? Orice...? (mai mult)
poate nu am ales categoria potivită, dar știe cineva cat este salariul unui veterinar?(pe lună)
Daca o bretea e rupta la rucsacul de munte (in urma unei expeditii) o pot coase sau va cedafie materialul fie ata? Ce ata sa folosesc? Va rog raspundeti doar daca sunteti siguri de corectitudinea...? (mai mult)
Hei ❤ acum 7 luni mi-am luat doi hamsteri diferiți de rasa! M-am uitat pe internet ce fel de jucarele le pot face dar nimic...ma gândeam poate îmi spune voi și cum se fac...dau funda ❤
Nu stiti unde pot gasi in Tg Mures bare colorate din acelea de silicon pentru pistolul de lipit?
Hei! Am 2 cateluse care au fatat amandoua in aceeasi luna, ele sunt mama si fiica, dar acum avand amamdoua pui acum ele nu stiiu care a cui sunt si ii incurca mereu, cand le separ corespunzator se uita...? (mai mult)
La cate saptamani le ies cainilor ochisorii?
Buna! Astazi dupa ce am ajus cu catelul de la veterinar, un Pechinez de 13 ani si a murit; (. Mi- au spus ca este din cauza batranetii si inima nu mai functioneaza bine, respira greu si cand l- am adus...? (mai mult)
Nu am gasit un topic despre asta, dar sper ca voi ma veti ajuta. Deci am 2 zebrute australiene, amandoi baieti si in fiecare zi se tot bat, ce pot sa fac sa nu se mai bata?
Salut, TPU. As vrea sa imi cumpar un ciobanesc german si am gasit unul pe internet, dar cineva mi- a spus ca s- ar putea sa nu fie rasa pura din cauza ca are labutele cam mici si parul putin zburlit,...? (mai mult)
Hey! Am o mare problema cu cainele meu...l am adoptat la cateva luni de la un centru, în care cica nu au fost hrăniți Cum trebuie. Acasă când era mic era bine. Acum are un an și devine agresiv ...? (mai mult)
Cam care ar fi varsta maxima care se poate cupa urechile Astaffilor/Pittbulilor?
Hei. Am o mica problema am o catelusa de talie mica cat a fost puiut joaca cu muscatul era adorabila dar acum ca a crescut e efectiv un chin. Musca rau si de multe ori ma aleg cu muscaturi serioase. e ...? (mai mult)
Am prins o soprana rasa Lacerta Agilis (Soparla de nisip ).A facut niste oua si le.a acoperit cu pietre.Ouale sunt indoite dar nu sparte. Exista vreo problema? Nu vor mai ecloza puii? Am pus.o in acvariu.I.amin...? (mai mult)
Hey! Stiti, eu animez 2D, dar vreau sa incerc 3D. Vreau sa zic ca nu stiu sa fac mai nimic in domeniul 3D. Pentru inceput, planuiesc sa folosesc Cinema 4D *deja il am*. Ce program imi recomandati, ...? (mai mult)
Am prins o şopârlă de rasa Lacerta Agilis(Şopârlă de nisip).îi dau sa mănânce lacuste 8 pe săptămână, uneori 16. A făcut nişte ouă după le- a îngropat în pietre. Ouăle s- au îndoit.Este...? (mai mult)
Cat timp alapteaza o femela rottweiler puii? Si cand incep sa manance singuri?
ieri am găsit un cățeluș mic si l- am luat acasă, s- a acomodat cu noi, dar dacă mă vede că plec undeva plânge si nu se oprește până nu s- a cineva cu el, ce sa ii fac? Si noaptea...? (mai mult)
Am un jack russell de 1 an. Are toate vaccinurile. Sunt din Republca Moldova si plec in Germania, asa ca iam facut pasaport catelului. Medicul veterinar a spus ca trebuie sai fac ei un test de ...? (mai mult)
Unde aș putea să găsesc vopsea/spray de textile în Timișoara?
E normal ca un pisoi de nici doua luni sa prinda un pui de soarece? :))) Am unul la tara care a facut asta si nu, nu i l-a adus mama lui, pentru ca este la mare departate, e prins de el. :O
Hei,TPU! Mi-am instalat PhotoInstrument. Am vizionat tutorialele si le-am facut, dar, nu pot sa pun poze sa le editez. Are cineva o idee, cum as putea sa imi editez pozele?
Salut. Am înțeles că sunt 2 tipuri de ciobănești germani, de pază și de lucru (sau ceva de genul, oricum, știu că sunt 2). Îmi puteți spune diferențele dintre ele, va rog? Am pus întrebarea...? (mai mult)
Salut de curand doresc sa achizitionez un rottweiler si doresc sa stiu mai multe detalii despre dresarea si cresterea lui In plus vreau sa stiu si comportamentul sau fata de alti caini, mai am un ...? (mai mult)
In statele unite sunt multe vedete care au mai multe meserii. De ex: Sunt multi Rapperi care sunt si actori(Eminem, 50cent, snoppdog, etc) mai sunt multe exemple... La noi in Romania de ce nu exista...? (mai mult)
Salut, sper ca este categoria buna! Deci am 3hamsteri pitici, frați. Ii am de un an aproape doi dar astăzi l- am văzut pe unul din ei plin de sânge și muscat pe corp si de picior si șchioapăta,...? (mai mult)
Am înțeles ca sunt 2 tipuri de ciobănești germani, de lucru și "normali" (nu știu sigur dacă astea sunt...). Îmi puteți spune diferențele dintre ele, va rog? Pe google nu am găsit nimic,...? (mai mult)
Aveti la dispoziție 3 ceasuri. La ora 17, toate indică aceeași oră: 17.00. Ceasurile funcționează după cum urmează: Ceasul 1 - merge înainte cu 15 minute pe oră. Ceasul 2 - rămâne ...? (mai mult)
Sora mea a fost muscata chiar sub unghie de un caine caruia noi ii dam mancare, nevaccinat.I- a curs sange putin, muscatura e asemenea unei intepaturi.Ea e alergica, oare poate face antitetanosul daca...? (mai mult)
Buna, Mi- am inceput un nou hobby :Blogging :)) https://countingdayssite.wordpress.com - acesta este site- ul. Am nevoie de sustinere, asa ca daca aveti timp si va plictisiti, va rog sa va uitati...? (mai mult)
Cum pun pe facebook sa vada lumea de cate persoane sunt urmarit, la altii vedeam spre ex : Urmarit/a de 16 persoane, sa zic eu asa. Deci cum o fac?
Heiiii! Deci....am un husky siberian in varsta de 2 luni si doua saptamani, fetita si o cheama Herra, mai am sa- i fac un vaccin si dupa o pot scoate afara, problema este ca de cand am luat- o nu reusesc...? (mai mult)
Am o pisica, si acum cateva zile a mancat oase de peste, un os i- a ramas intr- undinte si cand l- a scos o bucatica a ramas in dinte si acum ii tot curge un fel de "puroi"(infectie) cu sange,...? (mai mult)
Hei lume. Vreau sa imi iau o pisica, dar problema este ca stau la bloc, et3, si imi este frica ca nu pot s-o invat la litiera? Ce spuneti s-o iau? Si daca da, cum o invat la litiera?
Este adevarat ca bibilicile ating greutati mai mari decat bibiloii? Eu cresc bibilici si la mine sunt egale in greutate.
Spunet-mi va rog ce ii pot face pisicului meu pe care l-a lovit cineva in spate si nu mai poate merge! VA ROG, ESTE URGENT!
Am si eu nevoie de un spray/vopsea care sa aiba textura asta https://www.togknives.com/product/set-of-3-tog-knives-petty-santoku-gyuto/ ceva recomandari si unde as putea gasi?
Am un Hobby.Ador sa gatesc.mi-am facut un cont de youtube si as vrea sa aruncati o privire la retetele mele. V-as fi recunoscatoare tuturor.Va las link-ul aici. https://youtu.be/0cJuQvWNgfc
Stie cine o aplicatie care e buna in care sa fac si intro dar sa fac si video?
Bună ziua. Nu știu dacă este întocmai cea mai "nasoala" problema cu care mă confrunt, nu știu dacă o veți trata cu seriozitate, însă mie chiar nu îmi da pace. Am crescut timp de 1 an, o ...? (mai mult)
eu la anul ma voi muta la Bucuresti (din Deva) pt facultate. Am un labrador de aprox 2 ani si nu il pot lasa aici pentru ca e obisnuit cu mine, si trebuie sa ma vada, plus ca ai mei nu se pot ...? (mai mult)
TPU! Am acasa 2 motani (castrati). Si ieri i- am facut cadou mamei o pisicuta Albastru de Rusia. Cum as putea face astfel incat ei trei sa faca pace stiind ca pisicuta de cate ori se apropie de...? (mai mult)
As vrea sa incep sa confectionez bratari, inele, coliere, etc. Hand made desigur :)). Stie cineva de la ce fel de magazin se pot cumpara materialele? Si nici sa nu fie foarte scumpe? Multumesc,...? (mai mult)
Salut,vreau sa imi iau un caine stau in Italia la bloc, nu stiu ce sa aleg, husky sau labrador.Care e mai bun la dresat, care asculta si care sunt problemele cu care m-as confrunta?
Cum pot sa cresc mai repede pe Instagram?
Doresc sa imi cumpar un sarpe ca animal de companie, tin sa mentionez ca nu am mai avut grija de un sarpe pana acum! Imi puteti sugera ceva rase domestice de sarpe?
Hei. Am o problema cu papagalul meu. Am o nimfa femela si nu stiu ce se intampla cu ea, dar ma îngrijoreaza comportamentul ei. Ea mereu canta sau vorbea cu mine, iar azi s- a intr- un colt tacuta...? (mai mult)
As dori o pisicuta tigrata,gen norvegiana de padure(metisa).Sau poate imi oferiti altceva, sunt o mare iubitoare de animale.Sunt din Peris, judetul Ilfov.Mentionez ca doresc o donatie.Multumesc!
Ba, care ma ajuta cu cateva nume de caini in engleza daca se poate (caini -femele -masculi)? Ms!
de cateva zile mi- am luat pe telefon jocul numit pokemon go si ma intrebam (doar pentru cei care se pricep)daca cum ar fi sa fiu cu un prieten si el sa aibe la fel si el jocul si intrebam si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!