Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am o mare problema. Aceasta fiind dresajul canin. Mi- am luat de curând un pui de pincher pitic în vârstă de 4 luni. Îl am de aproximativ o luna. Și vreau să încep predresajul cu...? (mai mult)
Buna! Unde pot face un video? Sa se primeaca frumos. Vreau ceva special! Sa fie pentru PC de masa pe Windows! DAU FUNDA! Repedee!
Care sunteti din Stoenesti, Olt sau care stiti daca s- a oprit pescuitul sportive in aceasta zona, a Oltului, am inteles ca nu mai avem voie pentru ca s- a bagat plase pentru pescuitul commercial...? (mai mult)
Peste o saptamana merg la munte si as vrea sa fac multee poze. Idei de niste poze artistice? Fundăă!
TPU! Am o pisicuta mica, de 2 luni. Problema e ca, in cateva saptamani voi merge la mare impreuna cu familia. Stam in Iasi, si pana acolo e o calatorie cu masina de o zi intreaga. As vrea sa-...? (mai mult)
Are cineva bichon havanez? Daca da, cat de mult latra? Poate fii influentat de alti caini care mai latra la mine pe strada? (As vrea sa il tin in curte, pe timp de vara) Oh, iar caini de pe strada ...? (mai mult)
De saptamani intregi ma tot gandesc sa ma apuc de vlog. Am sa strang bani pentru camera, microfon * pentru echipament *, am sa invat sa editez videoclipurile si am sa depun efort maxim pentru...? (mai mult)
Bună, TPU! Am o intrebare... Cum imi fac parintii sa imi cumpere un catel (as prefera bichon havanez), stiind ca ei imi zic mereu: 1." Si cand suntem la mare, cine o sa aibe grija de el/suntem ...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o pisica birmaneza, care are 2 luni.Mananca hrana de pisici umeda, Happy Friends si Felix. Am primit o pe neașteptate de la o colega...in acea zi i- am făcut baie cu sampon pentru ...? (mai mult)
Aţi cumpăra/Aţi cumpărat vreun animal de pe net?
Cine ma poate ajuta sa mi fac un logo pe care sa-l pun pe poze? Sunt fotograf.
Stie cineva de unde fac rost de Rozmarin? Gasesc la Kaufland, Profi, Penny sau LiDL? Vreau sa ii fac o baita la cainele meu cu rozmarin (desigur, si apa). Cam cat costa? Va rog, urgent.
Cum pot afla specia unui animal daca am poze? ( un fel de veverita ). FUNDAA!
Am o catelusa care are 4 luni, am observat ca are burtica mare, am deparazito! Mentionez ca am 2 catei, se poate sa aiba pui?
Am nevoie de mare ajutor. Am doi papagali nimfa:Kiki si Roko.Ii am de pe 6 decembrie 2015.Sunt foarte timizi si speriosi.As vrea sa ii dresez, adica sa pot sa ii scot din cusca si sa pot sa ...? (mai mult)
Verisorii mei au o pisica cu 3 pui pe care le place sa stea intr- o masina veche. Ieri verisorul meu a dat din greseala cu portiera, tare, peste capul unuia dintre pui si ma tem sa nu fie ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre rac si homar? DAU FUNTA!
Cu ce imi pot hrăni musca de companie? Tin sa zic ca este inca mica.
Știe cineva de unde pot lua un goldan pui și cat costa?
De curând mi- am luat un pitbull(cățea).Are cam 2 ani și problema mea este că nu latră, mârâie sau mușcă chiar dacă este față- n față cu alți câini care fac chestia asta.Ce pot...? (mai mult)
Cum poti avea o crescatorie canina? Ce iti trebuie? detaliat va rog. dau funda. :)
Ce soluti ar trebui sa folosesc cand fa cu corn de cerb ca sa bag intre lama si corn ca sa le tina lipite. Ce sfaturi aveti pt mine
TPU! Am o intrebare... Cum pot sa imi fac parintii sa imi cumpere un catel, avand in vedere urmatoarele lucruri: 1. "Si cand suntem plecati de acasa, cine o sa aibe grija de el?" 2. "Pai...? (mai mult)
PSalut TPU! De foarte mult timp imi doresc o pisica. I- am rugat pe parintii mei sa- mi ia o pisica. Mama mea n- are nicio problema dar tata nici nu vrea sa vorbesc despre asta. Cat m- am rugat de el...? (mai mult)
Am cateva intrebari in legatura cu lansarea unei carti: 1)Daca nu am pus diacticice, atunci cei de la editura pot ei sa le puna? 2)Ei mai transcriu inca odata manuscrisul? 3)Cum pot ca romanul meu ...? (mai mult)
Cine ma poate ajutat sa-mi fac un logo sau sa-mi faceti cu numele? Sabau photography.Am o pagina foto si mi-ar fi de folos un logo personalizat. Cine imi face ii dau funda, multumesc.
Ce sa fac? Deci vreau sa imi iau un pisoi dar am un frate de 5- 6 ani si nu stiu daca va fi bine pentru el.Eu stiu sa evit firele de par de pisica.Dar mai am o intrebare:Cand pisoiul este mic,...? (mai mult)
Heii TPU Eu am fost la o nunta iar dupa aceea am fost acasa la soti si am stat o saptamana. Mireasa are un frate cu care ma jucam pentru ca imi e verisor. Dar ma si cert cu el. El mi a facut rost de...? (mai mult)
Bichonul meu are blana din jurul botului maronie. Cu ce o pot curata? Ce pot face sa fie iar alba?
Am luat ieri un hamster de la zoomania, insa nu pot sa il tin. Il pot returna?
Cine ma pote ajuta sa gasesc obiective petru Nikon cat decat la un preț bun. Ceva petru facut poze la nuti
Salut, as dori sa imi spuneti diferenta intre Rottweiler si Beauceron, mai ales cand au maxim 2luni, deoarece un prieten are o catelusa asemanatoare, dar e prea mica si nici nu cunoastem foarte tare...? (mai mult)
Am un catel cam de 13, 14 ( batran ), nu cred ca a fost vaccinat vreodata, poate de 2 ori, dar el este foarte energic, latra toata ziua, fiind legat, el se agita cand trec oameni cu ...? (mai mult)
TPUU! Vreau sa ma ajutați, am un animal, animalul pe care i- l am eu este un câine! Este mic si nu mai creste, o sa stea doar in casa si nu își face nevoile in nisip unde trebuie, nu stiu cum sa...? (mai mult)
Am primit un bichon (femela )acum 2 zile si nu stiu ce nume sa ii pun. Are 2 luni si nu stiu ce sa aleg dintre Daisy, Bella si Sasha. Va rog ajutati-ma! Multumesc
Sall. Acum 2 zile am primit un iepure belgian urias(are 2- 3 luni). Acum vine lista cu intrebari: - Ce trebuie sa ii dau sa manance? - Ce NU trebuie sa ii dau sa manance? - Ce cantitate trebuie sa...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si curand m- am mutat la vila si erau inclusi si 2 ciobanesti germani, fata, baiat, fata avand 3 ani si baiatul 1 an, si sunt asa... mi- e cam frica sa ii mangai. doar cand e tata...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales categoria corecta dar, ma rog. Sa incep, am vorbit cu tatal meu daca o sa ajung fotbalist, iar el a spus nu, nu se poate, trebuie multi bani, sa fiu sponsorizat., ...? (mai mult)
Nu mai am ce face toata ziua stau si ma plictisesc spuneti- mi ceva ce pot sa fac? Mie imi place sa construiesc ceva sa fac, dar nu- mi mai vine nimic in cap ce sa fac, imi place sa fac ceva frumos in...? (mai mult)
Cine ar gastiga intr-o batalie : Ciobanesc German sau Ciobanesc Belgian(Malinois)? Si de ce?
Cat costa o castrare la pisica mea? A avut prima fatare, dar a doua nu mai vreau sa faca. Si la ce varsta trebuie castrata? Am nevoie de informatii
Salut all! As vrea sa va intreb ceva...Cativa oaeni vreau sa-mi otraveasca cainele.Cred ca cu mancare as putea face ceva sa nu manance cainele acea mancare sau? :(
Ce trebuie sa contina o trusa de pescuit?
Cum pot face un motor stirling dar sa nu fie dificil de facut scrieti cum sau dati un link de la un video va rog ajutati-ma vreau foarte mult sa fac un motor stirling
Am un pui de porumbel. Parintii lui sunt aici, cu el, dar au facut inca un rand de oua. Ii dau de mancare dar cum puiul stie deja sa umble merge la oua si atunci este batut de parinti. I- ...? (mai mult)
TPU! Curand voi avea o pisicuta de 2 luni. Inca e alaptata de catre mama sa, dar doamna care o tine a zis ca mi- o da imediat ce nu o mai alapteaza, adica la 2 luni. As vrea sa stiu si eu ce...? (mai mult)
de curand am ajuns la sezonul 4 la un serial (nu cred ca conteaza numele) si am inceput primul episod si am vazut si auzit ca nu se aud vocile si orice alceba se aude nu stiu ce are ca la altceva...? (mai mult)
Deci am o obsesie sau o placere de a colectiona chestii. De curand am observat ca nu am colectia completa din cauza unor cd- uri de la 5 ani. ok. Deci este vorba de Cd cu jocurile alea Fairies and Dragons...? (mai mult)
Buna TPU ce hoby aveti? :)
Azi am dus motanul la veterinar pentru primul vaccin. "Asistentul" de la cabinet mi- a dat un carnet de sanatate cam invechit...si a gresit data nasterii scriind in loc de 10.04. 2016, 10.10....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!